Matchu Sports

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Matchu Sports

Wil je sportartikelen kopen in het segment fysiotherapie en fitness? Dan is Matchu Sports wellicht een interessante organisatie voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Matchu Sports?


Matchu Sports is een sportartikelenwinkel in Enschede. Het assortiment is eveneens te verkrijgen via de webshop. Deze onderneming is in 1999 opgericht. Er worden allerlei beoefenmaterialen en andere artikelen in relatie tot fysiotherapie en fitness aangeboden. Het bedrijf wordt omschreven als jong, fris en dynamisch. Ze stellen klaar te zijn voor de toekomst. De producten worden internationaal verkocht via distributeurs. Er wordt bijvoorbeeld samengewerkt met een partner zoals Decathlon. Naar eigen zeggen worden de items aangeboden tegen scherpe prijzen. Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor Matchu Sports? Dan ben je welkom om contact op te nemen. De exacte contactgegevens staan vermeld op de website. Deze organisatie is eveneens te volgen via Facebook, Pinterest, Instagram en Linkedin.


Bestellen en betalen


Wil je hier een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Je kunt bestellen als gast of geregistreerde gebruiker. Als je je registreert kan dat een aantal voordelen met zich meebrengen. Zo hoef je bij een nieuwe bestelling niet opnieuw het afleveradres in te voeren. Accounthouders hebben ook eenvoudig inzake in hun bestelhistorie. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. De betaalmethodes worden getoond als je het bestelproces doorloopt.


Retourinformatie


Klanten kunnen aankopen retourneren. Zo kan er bijvoorbeeld een beroep worden gedaan op het herroepingsrecht. Dit is een afkoelingsperiode van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je iets terugsturen zonder dat je er een reden voor hoeft op te geven. Na het doorgeven heb je nog 2 weken de tijd om het product terug te sturen. Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling zal je je aan de retourvoorwaarden moeten houden. Zo moet een item ongebruikt zijn en zich in de originele verpakking bevinden. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant. Er wordt aangegeven dat de terugbetaling binnen 14 dagen zal plaatsvinden.


Leveringsinformatie


In de algemene voorwaarden is te lezen dat ze nauwkeurig werken om jouw producten onbezorgd te leveren. Pakketten worden altijd bezorgd op het leveringsadres dat is opgegeven tijdens de bestelprocedure. Je zal een item zo snel mogelijk ontvangen. De maximale leveringstermijn is vastgesteld op 30 dagen. Mocht er ergens vertraging optreden dan ontvang je daar als klant een bericht over. Je kan de aankoop dan laten ontbinden. Het risico van oplopen van schade of vermissing tijdens het transport ligt bij de ondernemer.


Klachtenregeling


Het kan gebeuren dat je een klacht hebt over een product of dienstverlening. Alle klachten worden afgehandeld volgens de regels uit de klachtenprocedure. Zowel de koper als verkoper zullen zich aan deze procedure moeten houden. Een klacht moet op tijd, geheel en duidelijk worden ingediend bij dit bedrijf. Je kunt dan binnen 2 weken een reactie verwachten. Er wordt dan een oplossing voorgesteld. Als je je hier niet in kunt vinden ontstaat er een geschil, welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Geschillen kunnen voorgelegd worden aan de medewerkers van de Stichting Webshop Keurmerk. Sinds een aantal jaar kunnen klachten ook ingediend worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Matchu Sports? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb jij hier gekocht? Wat vond je van het bestelproces en service? Is jouw pakket op tijd bij je afgeleverd? We waarderen het als je je visie over dit bedrijf deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)