NederlandReview

  Ervaringen MASCOLORI

  Ben jij een man met stijl die op zoek is naar de perfecte look met bijpassende, unieke schoenen? Dan kunt u bij Mascolori vast die schoen vinden die bij u past. Ze hebben een unieke formule, maar maken ze ook waar wat ze beweren? Laat uw reactie achter en lees wat anderen van Mascolori vonden.

  Over Mascolori

  Mascolori is in 2011 ontstaan in Rotterdam. Zij willen je persoonlijkheid laten spreken door unieke herenschoenen te ontwerpen. De schoenen die bij Mascolori in Rotterdam worden ontworpen gaan voor productie naar Portugal. Dit gebeurt grotendeels met de hand en in kleine oplages van zo’n 75 paar. Daarnaast zoeken zij de verbinding met de kunst. In 2015 presenteerden zij de Markthalschoenen, die als uitgangspunt het Markthal kunstwerk van Arno Coenen en Iris Roskam hadden. Eind 2015 ontwierpen zij schoenen en sokken i.s.m. Galerie Atelier Herenplaats, dit is een kunstwerkplaats waar mensen met een beperking werken. Tijdens het Kunstenaarsbal in april 2016 hebben zij schoenen getatoeëerd. Naast de webshop heeft Mascolori ook een winkel in Rotterdam.


  Wij krijgen bij de naam van Mascolori altijd Mas Que Nada in ons hoofd! 

  Diensten

  Bij Mascolori tref je in de webshop uitsluitend exclusieve herenschoenen aan. Zij beschikken over een ruime collectie schoenen in allerlei kleuren, soorten en maten. Excentrieke schoenen met exclusieve designs, zowel met puntneuzen als met ronde neuzen. Ook bieden zij een aantal handgemaakte schoenen aan die volledig vervaardigd zijn uit kurk. In de webshop bieden zij verder ook accessoires aan zoals sokken en riemen. De sokken komen uit de Mascolori Day & Night of Universe collectie. Helemaal bijpassend bij de stijl van de schoenen dus. Voor artikelen voor het onderhouden van je schoenen kun je ook in de webshop terecht. Daarnaast kun je ook een giftcard bestellen in de shop.

  Naast de webshop kun van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur ook naar de Mascolori Store in Rotterdam gaan. Daar staan alle schoenen van dit merk uitgestald. Dan kun je meteen proberen welke het leukst staan bij je outfit, en welke het lekkerst zitten. Soms zijn er ook exposities te bewonderen tussen de schoenencollectie. Af en toe wordt er zelfs op de Mascolori-stage een optreden verzorgd door muzikanten. Voor informatie over deze evenementen, een kijkje achter de schermen en meer nieuws kun je op de website terecht. Daarnaast kun je ze ook volgen op Facebook.

  Klachten

  De meeste vragen over de schoenen worden beantwoord in het onderdeel ‘veelgestelde vragen’ op de website. Voor overige vragen en/of klachten kun je een contactformulier invullen of bellen op maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 18.00 uur. Zijn de schoenen helaas beschadigd aangekomen? Dan kun je deze kosteloos retour sturen. Ben je niet tevreden of is de maat niet goed? Dan kun je binnen 30 dagen de schoenen op eigen kosten terugsturen naar hun retouradres.

  Jouw review over Mascolori

  Ben jij een vaste klant van Mascolori herenschoenen? Laat hier dan weten waarom jij ze zo goed vindt. Ben je niet tevreden? Vond je ze bijvoorbeeld te duur of zaten de schoenen niet lekker? Deel jouw mening hier op NederlandReview.

  Lees hier hoe echte klanten van Mascolori deze webshop voor exlusieve herenschoenen beoordelen. Hoe bevalt de pasvorm, het design, levertijd en service?

  MASCOLORI
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MASCOLORI

  Uw beoordeling

  Top designers

  Mijn soort schoen!! Love it!! Ect heel happy met deze designs.

  Door: Luc02-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Übervette schoenen gekocht

  Ik ben iemand die graag op mag vallen met mijn kledingstijl en daar horen schoenen natuurlijk ook bij. Ben regelmatig door mensen uitgelachen om mijn schoenen, maar daar trek ik mij niks van aan. Een paar dagen geleden echt hele vette schoenen binnengekregen. De bestelling geplaatst bij Mascolori. Was mij tot voor kort nog niet bekend, maar ik ben echt helemaal weg van het aanbod op hun website. De schoenen zijn op zijn zachtst gezegd bijzonder (al is niet iedereen dat met mij eens verwacht ik). Ik ben de laatste jaren tal van winkels afgestruind op zoek naar bijzondere schoenen, maar nog nooit heb ik zulk soort schoenen gezien. Je betaalt er grof geld voor, maar dat heb ik er (eenmalig) wel voor over.

  Door: Dirk Mooigoed08-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is MASCOLORI een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over MASCOLORI. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MASCOLORI actief?

  MASCOLORI is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MASCOLORI gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.