NederlandReview

  Ervaringen Marrald

  Zou jij het zien zitten om te sporten in je gewone kleren? Vaak zijn die niet zo prettig om in te hardlopen of de sportschool mee in te duiken. Marrald wil je daarom van hoogwaardige sportkleding voorzien. Maar wat zal de kwaliteit van die T-shirts zijn? Hoe prettig zullen die leggings zitten? Zullen die sportbroeken nou wel zo lang meegaan? Zal die sportkleding nou wel zo soepel zijn? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Marrald de sportkleding bij je thuis komt afleveren? En wat zal de klantenservice van Marrald zeggen als je toch niet helemaal tevreden bent met je legging of sportshirt? Alleen mensen die wel eens gesport hebben in sportkleding van Marrald weten hier het antword op. Lees dus hun reviews om te ontdekken wat deze sporters over Marrald te zeggen hebben. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of Marrald de juiste sportkleding voor jou heeft.

  Over Marrald

  Marrald is een kledingmerk dat sportkleding verkoopt. Je vind bij hen dus geen gewone kleding maar alleen kleding die je tijdens het sporten zou kunnen dragen. Zo zijn er shirts met en zonder mouwen. De shirts zonder mouwen zijn meer tank tops terwijl de shirts met mouwen eerder T-shirts zijn. Zowel de tops als shirts zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: steel grey, Stone beige en frozen black. Voor eronder hebben ze een set leggings in peachy pink, jet black of clay grey. Mocht je een legging niet prettig vinden, dan kun je kiezen voor sweatpants of trainingsbroeken. Hiervan hebben ze een versie in onix black en heather grey. Deze trainingsbroeken zijn prettig als het koud is en je eerst even op gang moet komen om warm te worden. En als laatste zijn er nog een paar korte broeken die lekker zijn voor als het warmer weer is. Als je wilt kun je het shirt of de broek laten bedrukken. Je kunt er je eigen naam op laten zeggen of juist dat van een bedrijf. Ook een logo behoort tot de mogelijkheden. Of misschien is er wel een sportclub of team waar je bij hoort en wil je dat graag laten zien.


  Wat sportoefeningen voor beginners.

  Diensten van Marrald

  Je kunt via de website van Marrald heel gemakkelijk sportkleding bestellen. De bezorgservice brengt deze dan naar je huis en kan hem daarvoor nog voor je bedrukken ook. Verder heeft Marrald nog een klantenservice om je bij te staan als je wat advies over de juiste broek of top nodig mocht hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Marrald

  Heb jij al sportkleding van Marrald in je sporttas zitten? Dan willen we graag alles horen over jouw ervaring met dit merk sportkleding. Hoe lekker zitten die shirts en tops nou eigenlijk? Passen die kleuren wel goed bij elkaar? Gaat zo’n legging nou wel lang genoeg mee? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van Marrald jouw training tee heeft bezorgd? En wat zei de klantenservice van Marrald toen je om hun hulp vroeg? Laat een Marrald review achter en vertel ons wat jij nou echt van Marrald en hun sportkleding vindt.

  Marrald
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  4.6
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  4.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Sportlegging

  Alle verliep zoals het hoort. Het product had een duidelijke omschrijving, en de afbeeldingen zijn gelijk aan het product dat ik thuis heb ontvangen.
  Het enig wat ik nog als opbouwende kritiek kan geven is dat het pakketje door de brievenbus is geleverd en dit is niet gecommuniceerd, dus ik ging ervanuit dat ik nog naar een postnl punt moest (een meevaller dus) .

  Door: Laura 12-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Highwaste yogabroek en shirt

  Ziet er gelikt uit. Helaas verkeerde maten ontvangen. Probeer dan maar eens contact te krijgen met het bedrijf. Hier is de ellende begonnen. Na een 5-tal mails geen contact! krijg ik via bol.com een meisje aan de telefoon. I.p.v. iemand van Marrald zelf. Erg laf en totaal onvolwassen! nu wacht ik nog steeds op een gedeelte van mijn geld! absoluut zonde al die energie die je er in moet steken.

  Door: Matthijs 02-06-2020
  Matthijs Varkevisser 04-06-2020

  graag verwijderen admin. berust op een groot misverstand tussen klant/bol.com!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Highwaste yogabroek en shirt

  Verkeerde maat ontvangen. Mensen maken fouten dat is normaal. Alleen krijg ik maar geen reactie van jullie naar meerdere mails etc. Ik maak geen gebruik van social media dus resteert slechts om te mailen. alleen reageren ze daar dus niet op. Geen telefoonnummer bekend. Dus ja mooi in de aap gelogeerd via bol.com. Zij kunnen niks doen behalve een mail naar Marrald sturen. Maar raad eens, daar wordt niet op gereageerd! Kortom nooit meer weer.

  Door: Matthijs Varkevisser 27-05-2020
  Matthijs Varkevisser 04-06-2020

  graag verwijderen admin!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Marrald

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Marrald een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Marrald. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Marrald actief?

  Marrald is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Marrald gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.