NederlandReview

  Ervaringen Mardomedia.nl

  De game-industrie is de snelst groeiende industrie op dit moment. De ontwikkelingen die in de afgelopen decennia plaatsgevonden hebben, zijn ongelofelijk. De simpele Tetris-spellen zijn vervangen voor open world games die net levensecht zijn. De VR-brillen en race-systemen proberen deze belevenis beter te maken, maar deze extra’s kosten vaak veel geld. Je wilt daarom wel zekerheid over de producten die je koopt. Op Mardomedia.nl vind je allerlei artikelen om je game-ervaring te verbeteren, maar wat vinden hun klanten? Lees hier hun reviews en je weet meteen het antwoord.

  Over Mardomedia.nl

  Gaming is serious business. De gamers van tegenwoordig zijn echte professionals en hebben de beste apparatuur om de beleving van games nog echter te maken. Voor racegames gaan deze ontwikkelingen veruit het snelste. Je speelt een racegame tegenwoordig niet meer met controller, maar zit in een echte autostoel met pedalen en een stuur. De oprichter van Mardomedia.nl, Marco Fintelman, is zelf een fanatiek gamer en ontdekte al snel de Wheel Stand Pro. Hij wilde andere gamers in Nederland helpen om eenvoudig dit race-systeem aan te kunnen schaffen en opende een online shop voor gamers. De webshop heeft nu nog veel meer dan alleen de Wheel Stand Pro, maar verkoopt alleen producten die de gamebelevenis verhoogt en niet in de weg zit.


  Geniet van deze mooie momenten van Max Verstappen en laat je inspireren voor jouw volgende race.

  Categorieën Mardomedia.nl

  – Wheel Stand
  – Race Seats
  – Racing Wheels
  – Joysticks
  – Displays & Buttonboxes
  – Gaming Headsets
  – Consoles & Games
  – Computer & Accessoires
  – Kabels & Adapters
  – Telefoonaccessoires
  – Virtual Reality

  Diensten Mardomedia.nl

  De webshop heeft voor iedere gamer genoeg keuze om hun gaming set-up te optimaliseren, maar de webshop heeft voor klanten nog meer voordelen. Al je bestellingen worden namelijk altijd de volgende dag geleverd. Veel webshops kunnen vaak tot een bepaalde tijd een bestelling de volgende dag leveren, maar Mardomedia.nl belooft alle bestellingen voor 23:59 de volgende dag al te leveren. Soms kan de webshop bestellingen voor 12:30 dezelfde dag nog leveren. Verder is de verzending gratis vanaf 30,- en heb je altijd 30 dagen bedenktijd. Je betaalt bij Mardomedia.nl ook altijd veilig met iDeal, PayPal, MasterCard, Klarna en Visa.

  Klachten Mardomedia.nl

  Is er iets foutgegaan met jouw levering? Of is jouw aankoop defect of kapot? Neem dan contact op met de klantenservice van Mardomedia.nl. Je wordt bij klanten altijd geholpen. Je kunt een mail sturen naar info@mardomedia.com of bellen op het telefoonnummer. De webshop is ook altijd bereikbaar voor vragen over de producten. Mardomedia.nl heeft een chat die op werkdagen bijna altijd online is. Op Facebook en Twitter beantwoordt het bedrijven binnen enkele minuten alle vragen, maar je kunt ook het contactformulier invullen of langsgaan in de winkel in Almere.

  Schrijf een review over Mardomedia.nl!

  Speel jij al je spellen met de VR-bril die je gekocht hebt in de webshop van Mardomedia.nl? Of geniet jij van de beste racespellen met je Wheel Stand pro? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de webshop. Krijg je altijd de beste kwaliteit? Is de webshop betrouwbaar? En kun je snel contact opnemen? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten.

  Racegames speel je natuurlijk in een Race Seat van Mardomedia.nl. Maar wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees de reviews over hun ervaringen.

  Mardomedia.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mardomedia.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mardomedia.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mardomedia.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mardomedia.nl actief?

  Mardomedia.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mardomedia.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.