NederlandReview

    Ervaringen Marco O’Polo

    Ga je online kleding kopen bij Marco O’Polo? Vergeet dan niet eerst even alles te lezen wat je moet weten voordat je bij deze online kledingwinkel iets besteld.

    Over Marc O’Polo

    Marc O’Polo werd al in 1967 opgericht in Stockholm. Tegenwoordig is het hoofdkantoor in Duitsland. En levert het kleding in maar liefst dertig landen. Hoewel het voorheen vooral de distributie regelde via andere grote winkelketens, zowel online als fysiek, levert Marc O’Polo nu ook rechtsstreeks aan de consument. De online webshop groeit hard en wordt ook in Nederland steeds populairder. Zeker nu er ook een Nederlandse versie van is.

    Marco Polo

    Diensten

    Marc O’Polo is een online kledingwinkel met een vrij luxueuze uitstraling. Het is dan ook niet een kledingwinkel voor mensen met een middel inkomen.
    Marc O’Polo heeft een overzichtelijke indeling op de website waar door je makkelijk bij de gewenste soort kleding komt:
    - Dames
    - Heren
    - Junior
    - Living
    - Looks

    Living richt zich op slaapkamertextiel. Naast het online kopen van kleding kan er bij Marc O’Polo dus ook inrichting voor de slaapkamer worden gekocht. Daarnaast geeft Looks je inspiratie voor outfits, zodat je niet zelf passende kleding bij elkaar hoeft te zoeken.
    Naast bovenstaande opties kun je ook nog kiezen voor Nieuw. Onder het menu Nieuw vind je de nieuwste trends en kleding die op de markt zijn. Zo loop je er altijd trendy bij.
    Verzending van artikelen kost €4,95 ongeacht de waarde van de bestelling. Wel is er een minimale bestelwaarde van €29,95. Bij Marc O’Polo heb je de optie om gratis te retourneren binnen 30 dagen. Daarnaast een garantie van maar liefst twee jaar op vrijwel alle kleding.

    Hierbij gelden de volgende klachten:

    - Brei- of weeffouten
    - Defecte sluitingen (indien niet door invloeden van buitenaf veroorzaakt)
    - Naadfouten
    - Gaten en naden die opengaan binnen een jaar
    - Sterk kleurverlies of verkleuringen door druk, opgeprinte strepen en applicaties

    Klachten die niet vallen onder de garantie zijn:

    - Krimpen van producten
    - Verkleuring van producten door verkeerd wassen of aanraking met andere goederen
    - Overige vlekken

    Marc O’Polo heeft er zichtbaar over nagedacht wat ze wel en niet in behandeling nemen. Het is dus goed om wel eerst bij jezelf na te gaan of het defect aan het gekochte artikel echt een fabrieksfout is.

    Klachten

    Zoals hierboven al te lezen is gaat Marc O’Polo vrij serieus om met klachten over de kleding die geleverd word. Dat mag ook wel voor zulke luxe artikelen. Ervaringen met levertijd zijn niet bekend. Over het algemeen zullen de artikelen dus binnen de aangegeven levertijd van 3 tot 5 werkdagen in huis zijn.
    Er is een gratis hotline om contact op te nemen met de winkel. Ook kan je eventueel via e-mail contact zoeken mocht je een klacht of vraag over je bestelling hebben. Marc O’Polo doet dus alles wat het kan om klachten te behandelen. Helaas is er nog weinig te vinden over ervaringen met deze webwinkel. Heb jij bij Marc O’Polo besteld en wil je jouw ervaring delen over de kleding die je online aangeschaft hebt? Vergeet dan niet hier een review achter te laten.

    Lees onafhankelijke ervaringen van klanten die u voorgingen. Waar zijn de sales en is online bestellen makkelijk en goed? Lees alle beoordelingen bij NederlandReview

    Marco O’Polo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    5.2
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Marco O’Polo

    Uw beoordeling

    Kleding levering

    Setje kleding gekocht voor december dit jaar. Paar overhemden en dergelijke waar.
    Bestelling deed er bijna een week over voor we het eindelijk hadden!!! Maar dat zou aan de postbode liggen maar toch erg vervelend vonden wij!!

    Gelukkig was het pakje wel gewoon goed en past alles dus geen retouren en opnieuw bestellen want dan moesten we weer lang wachten.

    Door: Margot30-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Goed snel jammer van de verzendkosten

    Kwaliteit is goed en ze leveren snel. En de maat valt altijd wel als verwacht, dus ik heb nog nooit iets hoeven terugsturen en heb daar dus geen ervaringen mee.
    Wel stom dat er nog verzendkosten gerekend worden, ik heb liever dat dat wegvalt natuurlijk. Dus daarvoor trek ik een sterretje af van de service.

    Door: Valerie de Groot24-12-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Voordelen van Marco Polo

    - Kwaliteit
    - Een website waar ik gewoon de weg kan en die er aantrekkelijk aanziet
    - Modebewust maar ook weer niet overdreven hip
    - Voor het hele gezin in één keer inkopen doen.

    Daarom ben ik al jaren een tevreden klant van Marco Polo!

    Door: Siska 16-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sale

    Nu het sale is bij Marc O'polo ben ik meteen lekker gaan shoppen online!
    Het scheelde bijna 50% dus ik ben weer blij!
    Hoop dat alles net zo mooi staat als online leek.
    Bestellen ging ieder geval best makkelijk.

    Door: Nancy03-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Hoodie

    Mooie website. Eenvoudig te bestellen. Helaas na 10 dagen nog steeds niets ontvangen. Helpdesk gebeld maar daar een slecht Engels sprekende dame aan de lijn. Dan maar via mail melding gemaakt waarop ik een geautomatiseerd antwoord kreeg, dat het 4 weken kan duren voor ik antwoord krijg. Uitermate slechte service.

    Door: Chris Kruizinga11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schoenen

    2 maanden geleden schoenen besteld. Nog steeds niets ontvangen. 4x mail gestuurd. Alleen op 1e reactie; U moet geduld hebben.Ook telefonisch niet te bereiken
    Geduld is nu op
    Nooit bestel ik hier nog eens!!!!

    Door: Sandra Scholtens05-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Shirt

    Bestelling gedaan 14 dagen geleden en betaald. Geen bevestiging ontvangen. Bericht aan klantenservice tot 3 keer toe niet beantwoord,
    Tot op heden niets ontvangen en geen contact. Koop hier niet.

    Door: E v Rosmalen 13-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    shirts

    Heb een order op 30 augustus geplaatst, en na 7 dagen geen orderbevestiging ontvangen.
    Telefonisch niet bereikbaar , mail wordt niet beantwoord..


    Door: M v Duinkerken 05-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Gedoe rondom bestelling a.g.v. intern bekende problemen bij met iDEAL betaalde bestellingen

    Heb een week geleden bestelling via mijn account gedaan en via iDEAL betaald. Bestelling werd ondanks afgeschreven betaling niet geregistreerd. Daarom bestelling nogmaals die avond maar dan op factuur gedaan. Hierover 3 berichten verstuurd naar Marco Polo, niets vernomen. Nu een week later artikelen ontvangen met, helaas, alsnog een factuur. Gebeld en, na lang wachten iemand gesproken. Problemen met iDEAL zijn bekend en mijn mails waren ontvangen maar niets mee gedaan. Ik moet de factuur betalen ongeacht of de iDEAL betaling op tijd terug wordt gestort. Anders volgt een aanmaning. Omdat er 2 bestellingen zijn (niet dus, 1e was immers niet geregistreerd)kan men zaken niet onderling verrekenen. Voor mij toch een smetje, dat je interne problemen door je klant laat oplossen. Ondertussen ruim 3 uur besteed (Engelstalige)mails en bellen na lang in de wachtstand zitten wachten. Ben overigens wel zeer correct te woord gestaan dor de dame van de servicedesk.
    Hele gedoe wekt irritatie op. Niet de service die ik van de winkel gewend was. Bestelling duurde overigens geen 1-2 dagen maar 5 dagen, dat je het even weet als er wel haast bij is.

    Door: Pieter24-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Kleding

    Bestel pas als je echt voor 100% zeker weet dat je de kleding niet wilt of hoeft te retourneren. 4,5 week geleden is mijn bestelling volledig geretourneerd en afgeleverd volgens de track en trace code.
    Ik heb nog geen één keer een reactie ontvangen dat ze mijn pakket in ontvangst hebben genomen, ik heb mijn geld nog niet terug. Ik ben na 2 weken heel actief gaan mailen naar de k..klantenservice en heb gebeld met de klantenservice. Daarna weer géén één reactie. Echt schandalig dat het zo lang duurt. Afgelopen maandag een mevrouw gesproken die mijn mail heeft doorgezet naar de 'juiste' afdeling, en.... weer niets gehoord.
    Mooie kleding maar een super waardeloze klantenservice en een idioot achterlijk retourbeleid.

    Door: Debora18-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Blousejurk

    Twee keer een product besteld en betaald. Geen bevestiging van bestelling ontvangen. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar en reageert niet op mail.
    Na 8 dagen zonder excuus eindelijk bedrag terug gestort.
    Ik beveel Marc o Polo niet aan!!!

    Door: Lineke Bosscher26-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Mislukt

    Ik deed een aankoop via de site, tenminste ik heb wel betaald, echter naar bleek na 4 mailtjes was er een storing met ideal. Op mijn vraag of mijn swetter nog kwam werd mij verteld dat het was misgegaan en dat ik binnen 10 werkdagen mijn geld weer terug zal krijgen. Huh... fout en ik 10 dagen wachten op mijn eigen geld. Slechte zaak!

    Door: Andrea15-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    A114093452-MHRJMF-0000000006 2 shorts, maat 33

    Hallo,
    Mijn klantnummer is 10035433940
    Ik heb 1 juni 2021 twee shorts besteld bij jullie en heb deze al betaald. Ik heb hierna niets meer van jullie gehoord, ook niet na drie e-mails en ook jullie telefoon is onbereikbaar.
    Dit staat vermeld bij mijn afschrift van de betaling aan jullie:

    Naam: MARC O'POLO EINZELHANDELS GMBH
    Omschrijving:
    A114093452-MHRJMF-0000000006 Hr J M
    A Spli
    IBAN: NL37DEUT0555437728
    Overige partij: NUZNL
    Valutadatum: 07-06-2021

    Mijn adres is Erasmuslaan 6, 5645GA Eindhoven en verwacht mijn pakketje binnen twee dagen of ik wil mijn geld @134,85 terug gestort op mijn bankrekening

    Met vriendelijke (nog wel) groet,

    Jacques Splint

    Door: JacqUes Splint10-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Tanktops

    2 tanktops besteld en betaald . Géén bevestigingsmail en géén artikelen ontvangen , na herhaaldelijke keren mails verzonden te hebben , geen enkele reactie . Bellen is alleen mogelijk als gje goed de Engelse taal beheerst . Er zijn nl géén Nederlandse medewerkers beschikbaar . Al met al een zeer slechte ervaring .

    Door: Truus Duif09-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Meerde kledingstukken

    Producten besteld en betaald. Geen bevestiging, producten blijven in de winkelmand. Geen Nederlands sprekende medewerkers, mails worden niet beantwoord.

    Door: Lineke Bosscher05-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Piqué polo shirt

    Product was van goede kwaliteit. Echter, het was een maatje te klein en dus stuurde ik het product retour. Het duurde helaas ontzetten lang totdat ik een ontvangstbevestiging kreeg ondanks dat PostNL aangaf het te hebben afgeleverd. Het terugstorten van het geld zou volgens Marc’O’Polo direct gebeuren, maar ook dit duurde erg lang.

    Door: T.A.03-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    FAQ

    Is Marco O’Polo een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 20 ervaringen geplaatst over Marco O’Polo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Marco O’Polo actief?

    Marco O’Polo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Marco O’Polo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.