Mapiful

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Mapiful

Zou je unieke plekken waar je bent geweest willen vastleggen op een poster? Wellicht is Mapiful dan een interessant bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Mapiful bekend zijn.


Wat is Mapiful?


Met Mapiful kan je een unieke poster maken van de plek waar jij gek op bent. Met Mapiful kan jij ieder gedeelte van de wereld kiezen waar jij een bijzondere band mee hebt. Van een heel continent tot de straat waar je woont. Heb je ooit een gedrukte kaartposter gewenst van je geboorteplaats of een plek waar je verliefd op werd? Als die plaats niet Parijs, Londen of New York is, is de kans groot dat je met lege handen hebt gestaan. Dat ging veranderen toen Mapiful werd gestart. Je kunt op meerdere manieren betalen. Voorbeelden hiervan zijn Visa en Mastercard.


Stukje achtergrond


Mapiful bied je de tools waarmee je jouw eigen unieke poster kunt ontwerpen. Verken, zoom in, pas aan en bestel. Voilà, je geboorteplaats, favoriete stad of gewoon je gelukkige herinnering ingelijst aan je muur, in je huis. Het begon allemaal met een kopje koffie en vier vrienden die vertelden over de mogelijkheden om technologie, design en kaarten te combineren. Het eerste idee was eigenlijk om een ​​draai te geven aan het traditionele spel genaamd 'Snake', maar dan bovenop echte kaarten.


Favoriete plekken


Toen het viertal met kaarten gingen werken en ze zo gingen ontwerpen dat ze bij het doel pasten, realiseerden ze zich dat ze hun favoriete plekken thuis op een poster zouden willen hebben. Zo ontstond het idee van Mapiful. De oprichters zijn Mapiful begonnen met hetzelfde doel dat ze vandaag de dag nog steeds drijft. Om producten te maken zodat je een warm gevoel van binnen krijgt als je ze ziet, en die je laten genieten van de plaatsen waar je je tijd doorbrengt. Ze willen net dat beetje meer doen ten opzichte van andere bedrijven.


Wijzigingen


Wil je iets wijzigen? Mocht dit zo zijn dan word je verzocht zo snel mogelijk contact met het bedrijf te zoeken. Zij zullen kijken of ze eventuele wijzigingen nog kunnen toepassen. Mocht je bestelling nog niet zijn afgedrukt, worden de wijzigingen voor je uitgevoerd. Geef in jouw verzoek je bestelnummer op en de wijzigingen die je wilt aanbrengen, en ze zullen proberen deze zo goed mogelijk voor je uit te voeren.


Bestelling volgen


Zodra ze je bestelling hebben afgedrukt en overhandigd aan het transportbedrijf, zullen ze samen met de verzendpartner per e-mail het trackingnummer aan je verzenden. Met dit speciale nummer kun je jouw bestelling helemaal volgen. Je hebt dan het order ID nummer uit je bevestigingsmail nodig.


Schade


Heb je jouw spullen ontvangen met schade? Je dient dan contact op te nemen met de klantenservice van Mapiful. Je kunt dit doen via een button die online benaderbaar is op de website van Mapiful. Voeg een afbeelding van het beschadigde product en de beschadigde verpakking toe, samen met jouw order-ID-nummer en een kort bericht om Mapiful te laten weten of je een vervanging of een terugbetaling voor de beschadigde goederen wenst.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Mapiful? Ben je tevreden over de producten van Mapiful? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over Mapiful zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking met Mapiful aan? We stellen het op prijs als jij je mening over Mapiful deelt op deze pagina van NederlandReview.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)