NederlandReview

  Ervaringen Manutan

  Een winkel voor ondernemers, dat is Manutan. Het bedrijf is bij de sommigen misschien nog altijd bekend als Overtoom. Je kunt je de reclame met Jeroen van Koningsbrugge misschien nog wel herinneren waarin hij iedereen vertelde over de naamwisseling. Hij had voor iedereen een ezelsbruggetje bedacht om de overstap soepel te laten verlopen. Overtoom-Overtam-Overtan-Manutoom-Manutom-Manutan. De nieuwe naam werd door de reclame erg populair, maar zijn klanten ook fan van de diensten van Manutan? Dat ontdek je hier op NederlandReview! Lees de onafhankelijke reviews van hun klanten en leer van hun ervaringen. Is Manutan de beste keuze voor jouw onderneming of raden klanten iedereen aan om verder te zoeken?

  Over Manutan
  Manutan heeft een duidelijke missie die bestaat uit vier pijlers. Het betrokken team van vrouwen en mannen willen klanten een unieke en persoonlijke dienstverlening bieden, waarbij de kracht van één Europese distributeur gebruikt wordt om een dynamisch en breed aanbod te kunnen bieden. Bij Manutan worden alle beloftes serieus genomen en worden problemen direct opgelost. Ze willen zich blijven ontwikkelen en luisteren daarom naar de ideeën van hun klanten. De winkel wil er altijd zijn voor ondernemingen. Je kunt bij Manutan dan ook alles vinden om jouw onderneming een succes te maken.


  Voor iedereen die de reclame alweer vergeten is.

  Categorieën Manutan
  Manutan is er voor mannen en vrouwen met een passie voor ondernemen, maar wat hebben ze ondernemer precies te bieden? Om hun uitgebreide assortiment overzichtelijk te maken, hebben ze alle artikelen in gedeeld in verschillende categorieën.
  •    Magazijn en werkplaats
  •    Veiligheid
  •    Gereedschap
  •    Verpakking
  •    Hygiëne
  •    Terrein
  •    Kantoor

  De categorieën maken het online winkelen nog makkelijker. Je vindt binnen enkele seconden alles waar je naar op zoek bent.

  Diensten Manutan
  Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring en weet precies wat klanten nodig hebben voor een positieve winkelervaring. Vanaf 200,- worden bestellingen bijvoorbeeld gratis verzonden. Bestellingen voor 16:00 heb je de volgende dag al in huis en retourneren kan binnen 30 dagen geheel gratis. Vul op de website het retourformulier in en Manutan komt de bestelling zelf ophalen. Alle bestellingen komen ook met 3 jaar garantie.

  Neem contact op met Manutan!
  Heb je vragen over de levering? Of waren er problemen en wil je een klacht melden? Neem dan contact op met Manutan. De contactgegevens van de klantenservice staan onderaan de pagina vermeld op de website. Je kunt gebruikmaken van het postadres, telefoonnummer of e-mailadres, maar het is ook mogelijk om contact op te nemen via Facebook of Twitter. Heb jij contact opgenomen met de webshop? Schrijf dan een review en vertel andere klanten of je vriendelijk geholpen bent.

  Geef jouw mening over Manutan!
  Had jouw bedrijf voor het magazijn een palletwagen nodig en had Manutan precies wat je zocht? Of kocht jij al bij het bedrijf toen ze nog Overtoom heetten? Schrijf dan een review en geef jouw mening over het bedrijf. Wat vind je van de prijs en kwaliteit van de producten? Moest je lang op de levering wachten? En raad jij andere klanten te kopen bij Manutan? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten en vertel andere klanten over jouw ervaringen met Manutan!

  Overtoom staat nu bekend als Manutan, maar wat zijn ervaringen van klanten met de webshop? In de reviews vertellen ze over de kwaliteit en prijs!

  Manutan
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Manutan

  Uw beoordeling