NederlandReview

  Ervaringen Manoes.nl

  Heb je seksspeeltjes, lingerie of dvd’s nodig maar kun je het niet vinden in een winkel of durf je juist niet om één van die dingen in een winkel te kope? Dan is de website www.manoes.nl de ideale seksshop voor je! Het gaat erom wat u ervan vindt. Maar het belangrijkste, wat vinden de consumenten van de webshop? Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De consumenten hebben reviews geplaatst over de website www.manoes.nl waar je seksspeeltjes in vele soorten, kleuren en maten kunt vinden , seksspeeltjes, glijmiddelen in vele smaken en veel meer kunt vinden. De reviews gaan onder andere over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor de producten die je daar wilt kopen en of de producten van topkwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via www.manoes.nl seksspeeltjes, dvd’s, condooms of glijmiddelen willen kopen. Wij horen graag uw mening over www.manoes.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

  Over Manoes.nl

  Wat is manoes.nl nou en wat bieden zij eigenlijk aan? Manoes.nl is een seksshop waar zij vele soorten producten aanbieden. Seksshop manoes.nl maakt sinds 2014 onderdeel uit van het bedrijf Rowanshops maar echter bestaat Manoes.nl zelf al sinds 2004 en heeft dus daarmee een zeer lange ervaring in het verkopen van sextoys, lingerie en dvd’s via het internet. Het bedrijf is gevestigd te Venray aan de Smakterveldweg 20. Echter is dit geen bezoekadres!

  Heb je ooit de website manoes.nl bezocht en ken je er meer informatie over? Zo ja, graag willen wij er meer over weten dus plaatst een review !

  manoes en Bjorn

  Diensten manoes.nl

  Wat biedt manoes.nl nou eigenlijk aan? Manoes.nl is een seksshop waar je vele soorten producten kunt kopen die te maken hebben met seks. Er zijn vele soorten categorieën als lingerieën, toys, dildo’s, vibrators, drogist, fun producten, BDSM, DVD’s en opblaaspoppen. Hiermee heeft Manoes.nl een groot assortiment met spannende lingerie, sextoys, drogisterij producten en spannende dvd’s voor hem en haar tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

  Heb je ooit een artikel of een product besteld via de seksshop manoes.nl? Hoe lang duurde het voordat jouw artikel aankwam en waren de producten die je hebt besteld perfect? Graag willen wij en de consumenten er meer over weten! Laat een bericht achter!

  Klachten

  Heb je een klacht omdat de artikelen die je heeft besteld niet goed is, niet op tijd is geleverd of omdat je het alsnog niet hebt ontvangen? Of heb juist een opmerking of een vraag die u wilt stellen aan manoes.nl? Manoes.nl heeft een klantenservice waar je je vragen kunt stellen of een klacht kunt indienen. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen of je kan via contactmenu een contactformulier invullen.
  Heb je ooit een vraag gesteld of een klacht ingediend? Hoe werd u daarop beantwoord en hoe verliep het? Laat een review achter!

  Lees duizenden meningen over manoes.nl bij NederlandReview. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten.

  Manoes.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.6
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  9.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Manoes.nl

  Uw beoordeling

  tarzan

  ondanks feestdagen drukte keurig optijd geleverd en bij contact met de eigenaar van bedrijf zeer vriendelijk geholpen.

  Door: Joost17-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  goed assortiment en nettere winkel

  in het assortiment van Manoes vind ik meestal leukere dingen dan dat ik in andere seksshops tegenkom en de winkel ziet er ook netter uit dan andere, dat vind ik persoonlijk een plus

  Door: Chantal06-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Een van de betere "seksshops"

  Een van de betere "seksshops"

  Assortiment is groot
  Kwaliteit prima
  Versturing snel (altijd binnen een paar dagen geweest) en anoniem

  Door: G.Kuyp08-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  speeltjes webshop

  keurige webshop met allerhande 'speeltjes'.
  levering is keurig

  Door: mooiezomerdag26-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Manoes.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Manoes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Manoes.nl actief?

  Manoes.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Manoes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.