NederlandReview

  Ervaringen Mango

  Ben je op zoek naar een organisatie waar je kleding voor dames, heren, jongens en meisjes kunt kopen? Wellicht is Mango een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Mango bekend zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfrsreviews.

  Wat is Mango?

  Mango is een bedrijf waar je kleding kunt kopen. Mango richt zich op dames, heren, meisjes en jongens. Je kunt hier producten kopen zoals jassen, colberts, jurken, jumpsuits, truien, vesten, blouses, t-shirts, tops, broeken, jeans, rokken, schoenen, tassen, sieraden en sjaaltjes. Mocht je daar inhoudelijk meer over willen weten kun je het beste een kijkje op de website van Mango nemen. Je kunt kleding niet alleen in de webshop kopen. Het bedrijf heeft meerdere winkels in Nederland.

  Peach Tree Rascals - Mango

  Ruilen en retourneren

  Je kunt gratis retourneren in de winkel. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn na een aankoop via de webshop, heb je 60 dagen de tijd om te ruilen of de retournering aan te vragen. Het is volgens het bedrijf erg eenvoudig. Je kunt het bijvoorbeeld in een winkel bij jou in de buurt in orde maken. Je gaat naar één van hun Nederlandse winkels in Nederland. Deze beschikken doorgaans over de collectie waarvan je een artikel wilt ruilen of retourneren. Je kunt naar een winkel zoeken om te weten waar een winkel bij jou in de buurt is. Je kunt het product dat je zou willen retourneren of ruilen in kunnen leveren bij de kassa.

  Het bedrijf stelt dat het belangrijk is dat je op het afleveringsbewijs de te retourneren artikelen vermeld. Dit moet je ook doen als je alleen wilt ruilen. Mocht je onverhoopt de pakbon niet kunnen vinden, dan biedt het bedrijf een oplossing aan. Je gaat dan naar 'Mijn aankopen', waarna je een bestelling kunt selecteren en het 'Retourneringsformulier' kunt afdrukken. Mocht je nog geen account hebben, dan kun je jouw e-mailadres en het nummer van je bestelling invullen.

  Terugbetaling

  Hierna kom je bij de gegevens van je aankoop. Mocht het bedrijf tot een terugbetaling overgaan dan zal dit naar de rekening gaan waarvan in eerste instantie is betaald. Klanten dienen er rekening mee te houden dat als je de artikelen terug brengt, deze vervolgens naar de hoofdvestiging worden verstuurd. Daar wordt alles verder in orde gemaakt. De betaling wordt ook vanuit het hoofdkantoor geregeld.

  Ontbindingsrecht

  Het is zo dat klanten uit de Europese Unie binnen een termijn van 14 kalenderdagen gebruik kunnen maken van het ontbindingsrecht. Deze termijn gaat in op het moment dat je jouw aankoop hebt ontvangen. Je kunt je aankoop dan annuleren zonder dat je daarvoor een reden hoeft op te geven. Mocht je van dit recht gebruik willen maken, dien je een brief of ontbindingsformulier richting het bedrijf te sturen. Dit kun je per post doen. Je kunt ook een e-mail sturen.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een bestelling gedaan bij Mango? Ben je tevreden over de producten/diensten van Mango? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Mango? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootse objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

  Mango
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mango

  Uw beoordeling

  blouse (overhemd) en een t-shirt

  Vorige week een hele mooie blouse (overhemd) en een t-shirt gekocht in de uitverkoop bij Mango. Best wel veel korting: de blouse was nu 20 euro in plaats van 40 euro en het shirt maar 6 euro!

  Daarnaast vond ik het personeel heel vriendelijk en de maten vielen gewoon normaal en goed. Dat is niet altijd zo bij mij, dus ik zeg het er maar even bij.

  Tevreden dus!

  Door: Annelie van Houten06-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Broeken en yogablokje

  Vlotte levering.
  Na retourzending netjes geld terug gestort gekregen

  Door: M07-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Mango

  Ik heb de Mango klantendients gebeld en kreeg iemand aan de lijn die echt geen woord Nederlands sprak en onbeschoft was. Ik heb terug gebeld en kreeg iemand anders aan de lijn die ook bijna geen woord NL sprak. Heeft Mango zo'n budget problemen dat ze goedkope mensen aannemen in een raar land om de lijn te bezetten????
  Waardeloze klantenservice Baraut en ene Virgina aan de lijn gehad. Nooit meer Mango!

  Door: Mathilde Hoffman28-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  jas

  Slechte service en zeer klantonvriendelijk!!

  Door: anoniem21-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Mango een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Mango. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mango actief?

  Mango is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mango gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.