Mango

5.3
5.9

Bestellen

3.7

Service

6.5

Prijs

4.9

Levering

53.3%

Zou hier weer kopen

Mango

Ben je op zoek naar een organisatie waar je kleding voor dames, heren, jongens en meisjes kunt kopen? Wellicht is Mango een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bij Mango bekend zijn. Op deze pagina lees je louter objectieve en onafhankelijke bedrijfrsreviews.  

Wat is Mango?

 

Mango is een bedrijf waar je kleding kunt kopen. Mango richt zich op dames, heren, meisjes en jongens. Je kunt hier producten kopen zoals jassen, colberts, jurken, jumpsuits, truien, vesten, blouses, t-shirts, tops, broeken, jeans, rokken, schoenen, tassen, sieraden en sjaaltjes. Mocht je daar inhoudelijk meer over willen weten kun je het beste een kijkje op de website van Mango nemen. Je kunt kleding niet alleen in de webshop kopen. Het bedrijf heeft meerdere winkels in Nederland.  

Ruilen en retourneren

 

Je kunt gratis retourneren in de winkel. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn na een aankoop via de webshop, heb je 60 dagen de tijd om te ruilen of de retournering aan te vragen. Het is volgens het bedrijf erg eenvoudig. Je kunt het bijvoorbeeld in een winkel bij jou in de buurt in orde maken. Je gaat naar één van hun Nederlandse winkels in Nederland. Deze beschikken doorgaans over de collectie waarvan je een artikel wilt ruilen of retourneren. Je kunt naar een winkel zoeken om te weten waar een winkel bij jou in de buurt is. Je kunt het product dat je zou willen retourneren of ruilen in kunnen leveren bij de kassa.  

Het bedrijf stelt dat het belangrijk is dat je op het afleveringsbewijs de te retourneren artikelen vermeld. Dit moet je ook doen als je alleen wilt ruilen. Mocht je onverhoopt de pakbon niet kunnen vinden, dan biedt het bedrijf een oplossing aan. Je gaat dan naar 'Mijn aankopen', waarna je een bestelling kunt selecteren en het 'Retourneringsformulier' kunt afdrukken. Mocht je nog geen account hebben, dan kun je jouw e-mailadres en het nummer van je bestelling invullen.  

Terugbetaling

 

Hierna kom je bij de gegevens van je aankoop. Mocht het bedrijf tot een terugbetaling overgaan dan zal dit naar de rekening gaan waarvan in eerste instantie is betaald. Klanten dienen er rekening mee te houden dat als je de artikelen terug brengt, deze vervolgens naar de hoofdvestiging worden verstuurd. Daar wordt alles verder in orde gemaakt. De betaling wordt ook vanuit het hoofdkantoor geregeld.  

Ontbindingsrecht

 

Het is zo dat klanten uit de Europese Unie binnen een termijn van 14 kalenderdagen gebruik kunnen maken van het ontbindingsrecht. Deze termijn gaat in op het moment dat je jouw aankoop hebt ontvangen. Je kunt je aankoop dan annuleren zonder dat je daarvoor een reden hoeft op te geven. Mocht je van dit recht gebruik willen maken, dien je een brief of ontbindingsformulier richting het bedrijf te sturen. Dit kun je per post doen. Je kunt ook een e-mail sturen.  

Wat zijn de klantervaringen?

 

Heb je weleens een bestelling gedaan bij Mango? Ben je tevreden over de producten/diensten van Mango? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan negatief of positief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Mango? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootse objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (15)

Anderen bekeken ook

close

Mango

Vergelijk reviews en bekijk Mango