NederlandReview

  Ervaringen Majstra

  Ben je op zoek naar de nieuwste technologie? Er zij zoveel winkels die mobiele telefoons, TV’s en andere gadgets aanbieden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Één van deze vele winkels is Majstra. Maar hoe weet je of deze winkel de beste is? Wat voor kwaliteit producten kun je van hen verwachten? Zullen hun tablets en Bluetooth speakers net zo goed werken als de versie die bij het merk zelf te koop is? Zal het lang duren voor ze je Smartwatch naar je opsturen? En hoe zal hun klantenservice reageren als je ze benaderd met een vraag of klacht? De enige onbevooroordeelde mensen zijn de klanten die al eens eerder iets bij Majstra hebben gekocht. Lees hun ervaringen om uit te zoeken hoe tevreden zij met hun aankoop zijn. Hun beoordelingen, eerlijke meningen en andere opmerkingen zullen je beslissing om wel of niet bij Majstra te winkelen iets makkelijker maken.

  Over Majstra

  Majstra is een winkel die tablets, camera’s en andere elektronica aanbiedt. Ze beloven dat ze deze producten tegen een goedkope prijs aanbieden. Hun doel is om op die manier een bijdrage te leveren aan “de digitalisering van de samenleving”. In hun winkel kun je camera’s vinden zoals dashcams, action camera’s en videocamera’s. Zo kun je de mooiste foto’s en video’s maken en alle belangrijke gebeurtenissen in het leven vastleggen. Ze bieden ook wat handige tablets aan waarmee je nuttige apps kunt downloaden, het internet af kunt zoeken en online spelletjes kunt spelen. Natuurlijk bieden ze ook de opladers, headphones, keyboard, beschermhoezen, houders, HDMI kabels, MicroSD kaartjes en andere accessoires aan die bij deze tablets horen of in ieder geval gebruikt kunnen worden. Als je een kleiner apparaat handiger vind kun je kiezen voor één van hun Smartphones. Het voordeel hiervan is dat je ook kunt bellen en SMS-en zodat je altijd bereikbaar bent. Voor thuis hebben ze wat TV boxen. Met deze boxen heb je een eigen computersysteem voor je televisie. Dat betekent dat je de TV kunt bedienen met een klein computersysteem. Op die manier is je TV zelfs nog slimmer dan de originele Smart TV. En verder kun je op hun website nog Bluetooth speakers, Smartwatches en geheugenopslag vinden.


  Een video gemaakt met een camera geleverd door Majstra. In het engels, maar het laat zien wat een dashcam kan doen.

  Diensten van Majstra

  De tablets, TV boxen en andere apparaten van Majstra kunnen online besteld worden. Je kunt hun bezorgservice erop vertouwen het apparaat zo snel mogelijk bij je thuis te laten bezorgen. Majstra heeft ook een klantenservice om je bij te staan bij eventuele vragen, klachten of problemen. In hun assortiment kun je merken vinden zoals Levono, Kingston Technology, Xiaomi, Goodram, Lipa, OnePlus, Meizu, Philips en nog vele andere merken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Majstra

  Heb jij al één van Majstra’s apparaten in huis? Dan ben jij de perfecte persoon om ons meer over dit bedrijf te vertellen. Hoe makkelijk was het om iets op hun website te bestellen? Duurde het lang voor je Smartwatch of camera werd bezorgd? Ben je tevreden met de Smartphone die je ontving? En was hun klantenservice vriendelijk en hulpvaardig genoeg naar jouw mening? Schrijf een review en vertel ons alles over dit technologie bedrijf.

  Hoe tevreden zijn klanten met apperatuur van Majstra? Lees reviews over hun tablets, Smartphones, cameras, Bluetooth Speakers, Tv boxen en meer.

  Majstra
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Majstra

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Majstra een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Majstra. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Majstra actief?

  Majstra is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Majstra gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.