NederlandReview

  Ervaringen MAGIX software

  Wanneer je digitale foto’s hebt gemaakt, filmpjes of wanneer je met muziek bezig bent, dan heb je daarvoor goede software nodig om deze dingen mooi te kunnen bewerken. Zo wordt het helemaal naar jouw smaak, en ziet het eindproduct er top uit. Een grote speler op het gebied van dit soort software is MAGIX software. Wat is de kwaliteit van hun producten, hoe gebruiksvriendelijk zijn de programma’s, en wat is de prijs/kwaliteitverhouding? Dat alles vind je hier terug bij de ervaringen die anderen met MAGIX software hadden. Zij kunnen hier hun mening geven. Heb je zelf ervaring met de software? Laat dan ook jouw mening achter!

  Over MAGIX software

  MAGIX software is in 1993 gestart. Drie ondernemers uit het westen van Duitsland ontmoetten twee ontwikkelaars van de technische hogeschool Dresden. In het begin van MAGIX hebben zij het programma Sampitude toegankelijk gemaakt in het voor iedereen te bedienen Music Maker. Inmiddels bieden zij allerlei software aan op het gebied van het maken, vormgeven, presenteren en archiveren van digitale foto's, afbeeldingen, websites, video's en muziek. Zowel voor de beginnende als voor de professionele gebruikers. Inmiddels hebben zij wereldwijd al meer dan 15 miljoen geregistreerde gebruikers en ze hebben honderden onderscheidingen ontvangen.


  Tutorial voor de MAGIX Music Maker

  Diensten

  Bij MAGIX.com vind je dus allerlei producten op het gebied van foto- video- en muzieksoftware. Via de homepage kun je direct zoeken op product en daar de categorie aanklikken die je zoekt:

  • Video
  • Muziek
  • Foto en design
  • Web
  • Toebehoren

  Daarna geef je op wat je met het programma wilt gaan doen, je hebt de keuze uit:

  • Bewerken
  • Maken
  • Restaureren
  • Presenteren
  • Organiseren
  • Geluid bewerken
  • Uitbreiden

  Dan kun je daarna opgeven voor welk niveau je een programma zoekt:

  • Beginner
  • Gevorderde
  • Experts

  Als laatste geef je op met welk besturingsprogramma je werkt:

  • Microsoft Windows 10
  • Microsoft Windows 8 / 8.1
  • Microsoft Windows 7
  • Microsoft Windows Vista
  • Microsoft Windows XP

  Na het maken van deze keuzes zie je een aantal producten in beeld die passen bij wat je zoekt. Bij elk programma staat een uitgebreide beschrijving van wat je er zoal mee kunt doen. Je kunt het door jou gekozen programma direct online in je winkelmandje leggen, bestellen en betalen. Wanneer je er nog steeds niet uit komt kun je voor koopadvies bellen met: (035) 80 802 27. Hierna kun je het programma direct downloaden en beginnen. Wil je het product per post gestuurd krijgen dan kost dit € 4,99 extra.

  1 jaar updateservice

  Bij alle software krijg je het eerste jaar gratis alle updates en nieuwe functies. Deze kun je vanaf de installatie van het programma voor onbeperkte tijd gebruiken. Wanneer je opnieuw het programma installeert blijft alleen de basisversie behouden, je kunt daarom na het eerste jaar de updateservice voor een voordelige prijs verlengen.

  Klachten

  Voor allerlei vragen is het antwoord te vinden op de pagina www.magix.com. Mocht je je na de aankoop van een product bedenken, dan mag het product zonder opgaaf van redenen binnen 14 dagen retour. Om hiervan gebruik te maken moet je MAGIX per post, fax of e-mail inlichten over je beslissing. Je kunt daarvoor ook het voorbeeld herroepingsformulier gebruiken, dit is niet verplicht.

  Software van Magix, hoe goed is deze echt? Wat vinden hun klanten van de fotosoftware en videosoftware? Lees de reviews en leer meer!

  MAGIX software
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  6.6
  70% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.8
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MAGIX software

  Uw beoordeling

  Aanrader voor kleine ondernemers

  Loooooove it!! Echt al zoveel geprobeerd. Van Wordpress (nog best moeilijk) tot Jimdo en strato die dan weer veel te weinig kunnen. Echt lopen kloten een paar jaar. Toen een bedrijf ingeschakeld en die vragen (in eerste instantie) een redelijk bedrag. Maar als je wat anders wilt dan sta je in de rij eerst en betaal je daarna de hoofdprijs. Nu heb ik dit en ben ik ECHT blij. Dat zeg ik niet omdat ik er werk of verkooppraatje hou hier. Ik ben een kleine ondernemer met een horeca zaak en loop al jaren te kutten. Niks helpt maar je moet wel want het is tegenwoordig de helft van je klandizie. Daarom wil ik iedereen dit ff aanraden want het is echt handig en simpel en je kan er veel mee.

  Door: Wouter16-06-2018
  Renee07-11-2020

  Hallo zou heel graag willen weten wanneer ik.mijn bestelling krijg??

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  photostudio 2019 in com met software

  Bestellen gaat redelijk goed geen klacht daarover alleen de servicce is ronduit slecht als je een produkt bij het software zit kan je dat niet dowloaden (niet te vinden) krijg je een antwoord ga naar de app store die is ook al moeilijk te vinden i.p.v een link in de winkel is het programma niet te vinden ga je dat vragen wordt je telefonisch al helemaal niet geholpen omdat je niemand aan de tl kunt krijgen als je een contact formulier na veel zoeken vind krijg je een een heel vekeerd antwoord ik heb toch genoeg gekocht de service loopt t.ov vroeger heel snel achteruit dit zal ook mijn lkaatste bestelling zijn

  Door: Rob Kempers01-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Leuk om zelf websites te maken

  Onlangs de software van Magix aangeschaft. Ik had altijd al een interesse in het zelf maken van websites, maar het was me vaak te moeilijk. Hierdoor wilde het maar niet vlotten. Daarom de Magix software aangeschaft en hier lukt het me heel goed mee. Alles wordt echt heel erg duidelijk uitgelegd, waardoor het haast niet mogelijk is dat je het niet begrijpt. Ik heb eerst een maand lang de testversie aangeschaft. Doordat deze me zo goed beviel heb ik vervolgens voor 50 euro de Magix web designer aangeschaft. Ik maak er nog steeds behoorlijk vaak gebruik van en vind het ook nog steeds leuk om te doen.

  Door: U. Ruiter26-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Magix Video deluxe

  Online bestellen ging goed, levering via emai. Over de software ben ik heel tevreden. Veel stabieler dan Pinnacle. Eenvoudig en uitgebreid.

  Door: Kees Kist08-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Magix Video Deluxe Premium

  Waardeloze software, ik raad dit product niet aan! Los van het feit dat de software zeer matig van kwaliteit is ben ik na de laatste update al mijn werk kwijt geraakt. Voor de update kwam er geen waarschuwing dat ik al mijn projecten ergens anders moest opslaan en na de update was alles verdwenen. Maanden werk en tienduizenden euro's aan omzet spoorloos verdwenen, weg. Magix heeft een zeer slechte support en reageert vaak pas na weken! Een afrader dus, koop dit niet!

  Door: Lanvia Thana09-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  20201107016196850MXC

  Communicatie waardeloos, zou niet hoeven, als er normaal geleverd wordt. 7 November besteld en wacht nog steeds op de levering.

  Door: van den Bosch01-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  video pro x

  Levering was snel, via email downloadlink gekregen.
  Echter bij het installeren van de extra gratis software ontstaan fouten. Van alles geprobeerd om of via magix dit te laten oplossen of via de leverancier FXHome. Echter beiden lijken niet thuis te geven om het probleem op te lossen. Loop al twee weken emails te sturen naar de support afdelingen, maar krijg gewoon geen fatsoenlijk antwoord.

  Door: H. Bakker22-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  magix online

  ik heb extra ruimte toen aangeschaft was 1 jaar geleden nog 60 euro
  maar nu moet ik weer betalen het dubbelen het i ineens 95 euro geworden voor jaar terwijl er niets komt van een bericht word duurder.
  geen nota van tevoren een bericht binnen kort schrijven we dit bedrag af heb ik niet gekregen en ik vind je heb software al duur gekocht het is niet te betalen meer houd het voor de particulier laag zon abonemend maar je heb nergens een knop om af te zeggen verder goed programma maar houd het goed koop dit is gewoon op kosten jagen .ik vind het niet goed dat ineens zoveel stijgt . dus magix doe wat aan u prijs voor extra ruimte en stuur gewoon eerst een aankondiging .

  Door: johnboere18-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Video grabber

  Levertijd was zeer lang (3 weken)
  Retour afhandeling loopt nog steeds ( meer dan maand nu). Nog geen geld terug ontvangen.

  Door: Ab Richter09-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  software starten

  Sinds enige maanden ben ik verhuisd naar een andere woonplaats en probeer na langere tijd Magix video-omzetter weer te gebruiken. Dit is mij na uren proberen niet gelukt. Ik probeer in contact te komen met Magix maar ook dat lukt niet, nog telefonisch nog e-mail contact. Mogelijk is er iets met mijn e-mail adres of wachtwoord in mijn account. Hoe kan ik in vredesnaam worden geholpen ???.

  Door: J. de Boer28-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is MAGIX software een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over MAGIX software. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 70% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MAGIX software actief?

  MAGIX software is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MAGIX software gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.