Madeformoments.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Madeformoments.nl

Wil je een kaart kopen voor een speciale gelegenheid? Wellicht zijn de kaarten die je bij Made for Moments kunt bestellen wel interessant voor jou. Bekijk eerst eens welke ervaringen er over dit bedrijf bekend zijn. Via NederlandReview lees je puur en alleen objectief en onafhankelijk geschreven bedrijfsreviews.


Wat is Made for Moments?


Made for Moments is een kaartenwinkel in 's Hertogenbosch. De kaarten kunnen eveneens gekocht worden in de webshop op madeformoments.nl. Op dit moment bestaat het team uit 9 personeelsleden. Deze medewerkers worden omschreven als mensen die deskundig, creatief en vakbekwaam zijn. Ze zijn verantwoordelijk voor de gehele collectie, nieuwe artikelen en de gebruiksvriendelijke website. Op de site is te lezen wat de specifieke kwaliteiten per persoon zijn.


Bestelproces


Er kan binnen vijf stappen besteld worden. De eerste stap kan bestaan uit het aanmaken van een gratis account. Vervolgens is het moment daar om een kaart te kiezen. Bij het uitkiezen van de juiste kaarten is het belangrijk welke stijl je passend vindt. Vervolgens kun je het product zelf aanpassen. Dit kun je doen aan de hand van afbeeldingen, cliparts en patronen uit een beeldbank. Vergeet het ontwerp niet op te slaan en een controle uit te voeren. Je kan voor een proefdruk kiezen. Enveloppen zijn volgens dit bedrijf gemakkelijk te bestellen. Als je het bestelproces hebt doorlopen is het tijd je betaling te verrichten. Er wordt aangegeven dat er veilig gewinkeld en betaald kan worden. Alle betaalmethodes staan vermeld op de website van Made for Moments.


Garantie & klachten


Ze geven aan klanttevredenheid erg belangrijk te vinden. Daarom wordt er garantie op de producten afgegeven. Voor aankopen uit het gehele assortiment geldt de wettelijke garantie. Inhoudelijk wil dat zeggen dat een product moet doen wat jij ervan mag verwachten. Op de website staat de klachtenprocedure beschreven. Het kan voorkomen dat je onverhoopt ontevreden bent. Als je een klacht wilt indienen moet je dit binnen 14 dagen doen. Dit kan per e-mail, telefonisch of door een brief te sturen. Ze stellen er alles aan te doen een klacht binnen 72 uur op te lossen. Ze doen dit graag naar tevredenheid van de consument. Er wordt binnen twee weken een inhoudelijke reactie aan je verstuurd. Als de klacht jouws inziens niet goed wordt afgehandeld kan deze worden voorgelegd aan de Geschillencommissie.


Verzendinformatie


Met uitzondering van de proefdruk worden er altijd verzendkosten in rekening gebracht. Op de site staan de exacte tarieven vermeld. Er is een extra service waarbij je kaartjes direct naar vrienden en familie kan laten versturen. Dit moet je dan tijdens de bestelprocedure aangeven. In Nederland hoef je maar 1 postzegel op je enveloppe te plakken. Het behoort tot de mogelijkheden om een deel van je bestelling naar jouw adres en een deel naar andere adressen te sturen. Orders die geplaatst worden op werkdagen of zondag voor 18.00 uur worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. In de regel houdt dit in dat je jouw pakket de volgende dag zal ontvangen. Als je niet thuis bent wordt de bestelling de volgende dag of bij de buren afgeleverd.


Klantervaringen


Heb jij weleens een kaart of meerdere kaarten besteld bij Made for Moments? Dan horen we graag of je tevreden bent met de producten en dienstverlening. Je kan dit doorgeven door een review op deze pagina achter te laten. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve klantervaringen kan blijven.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)