NederlandReview

  Ervaringen Macy's

  Ben je op zoek naar een vooraanstaande ‘omni channel’ retailer? Een bedrijf welke kleding en accessoires verkoopt? Wellicht is Macy's een ideaal bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina wat de klantervaringen bij Macy's zijn. Je leest hier louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

  Wat is Macy's?

  Macy's is een vooraanstaande ‘omni channel’ retailer met iconische merken. Je kunt in de shop kleding en accessoires kopen. Er worden kleding en accessoires aan zowel heren als dames verkocht. Het bedrijf stelt in Amerika een van de belangrijkste ‘omni channel’ fashion retailers van het land te zijn. Ze hadden in 2019 van een omzet van tegen de 25 miljard dollar. Het bedrijf bestaat uit drie retail merken, Macy’s, Bloomingdale’s en Bluemercury. Het hoofdkantoor van Macy’s ligt in New York. Op het moment van schrijven bestaat het management team uit 16 personen. Mocht je willen weten wie dit precies zijn dien je een kijkje op de website van Macy’s te nemen.

  Macy's worker beaten at Flint Twp. store

  Bedrijfscultuur

  Bij Macy's heerst een specifieke bedrijfscultuur. Deze cultuur is volgens de medewerkers van Macy's de sleutel tot succes. Het bedrijf is van mening dat alles wat ze doen even belangrijk is. Door een cultuur van gedeelde verwachtingen te creëren, stellen ze dat hun organisatie beloften aan belanghebbenden kunnen waarmaken. Op de website is te lezen dat ze in 2018 hun waarden en gedragingen bijgewerkt hebben om deze beter af te stemmen op de visie van de organisatie. Ze stellen eenvoudig, duidelijk en krachtig te beschrijven hoe ze hun waarden moeten naleven en hun visie kunnen volgen. Dit werk is zo belangrijk dat ze geïnvesteerd hebben in training op deze gebieden voor alle collega's.

  Klanten

  Er wordt aangegeven dat klanten erg belangrijk zijn. Het bedrijf wil het vertrouwen winnen door zich goed te gedragen. Bij iedere beslissing wordt de klant in gedachte gehouden. Het bedrijf omschrijft haar medewerkers als gepassioneerd en competitief. Ze eisen van zichzelf, trots en nederigheid om deel uit te maken van een winnend team. Ze verbinden zich ertoe snel en behendig te handelen. Ze geven aan samen met de klanten eigenaar van het bedrijf en de resultaten te zijn. Samenwerking speelt bij Macy’s een behoorlijke rol. Dat is iets wat ze bij Macy's belangrijk vinden.

  Vertrouwen

  Bij het bedrijf staat vertrouwen en resultaten hoog in het vaandel. Vertrouwen staat bij Macy's centraal in elke zinvolle samenwerking. Dit geldt zowel binnen het bedrijf als met hun zakelijke partners. Ze zeggen dat ze doen wat ze zeggen dat ze doen. Er wordt transparant geopereerd. Ze werken samen en vertrouwen gewillig op hun collega’s. Ze luisteren, leren en zoeken naar elkaar. Elke baan binnen het bedrijf is even belangrijk. Het speelt een unieke rol in het succes van het bedrijf.

  Contact opnemen

  Heb je een vraag, opmerking of feedback voor het bedrijf? Je kunt op verschillende manieren contact met Macy’s opnemen. De contactdetails staan beschreven op de website van dit bedrijf uit New York.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Heb je weleens een aankoop gedaan bij Macy's? Ben je tevreden over de producten/diensten van Macy's? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Macy’s? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

  Macy's
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  verschillende kleding

  Heerlijk winkel met ontzettend veel aanbod. Wel iets minder dan wanneer je in Amerika bent maar ja.

  Vooral heel relax als er uitverkoop is; ik heb heel veel met echt superveel korting gescoord!

  Veel goede merken dus kwaliteit van de producten is gewoon helemaal prima.

  Ze mogen van mij wel iets sneller verzenden alleen

  Door: Louiza 06-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Macy's

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Macy's een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Macy's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Macy's actief?

  Macy's is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Macy's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.