NederlandReview

  Ervaringen MacManiack

  Ontdek het! Lees wat anderen zeggen over deze organisatie. Je zal er geen spijt van krijgen. Je kunt nu namelijk ontdekken wat anderen zeggen over MacManiack. Je zal een eerlijk verhaal lezen. Geen verkoopverhaal. Kies ervoor om sneller een goed en eerlijk beeld te krijgen van een organisatie. Met de hulp van NederlandReview.nl wordt het allemaal mogelijk. Zie wat er allemaal op onze site staat over dit bedrijf!

  Over MacManiack
  Er is volop moois in de aanbieding bij dit bedrijf. Het is een bedrijf wat in 2009 is gestart als webshop. Het is een webshop voor onderdelen en accessoires voor je iPad, iMac en iPhone. De iPhone is in 2008 op de markt gekomen in Nederland. De vraag is sindsdien snel omhoog gegaan. Het is een topproduct, met een zeer trouwe schare fans. Ze weten wat er nodig is om topkwaliteit te leveren. De prijzen zijn ook goed te noemen bij dit bedrijf. Kwaliteit en scherpe prijzen zijn natuurlijk overal een topcombinatie. Er zijn accessoires en producten voor de iPhone 3G tot aan de nieuwste iPhone 7 plus. Geweldig gewoon. 

  Er is een ruim assortiment aan producten en onderdelen te vinden bij hun. Het kan gaan om een nieuw scherm, een accessoire of een ander onderdeel. Het is goed om hier te starten met je zoektocht. Je zal er geen spijt van krijgen. Ze hebben simpelweg alles. 

  Diensten van MacManiack
  Het bedrijf biedt producten, accessoires en onderdelen aan van de iMac, de iPhone en de andere Apple toestellen. Het is een topbedrijf waar je op een uitstekende manier geholpen zult worden. 


  De beste accessoires voor iPhone 7 & 7 Plus, getest door Canoopsy 

  Klachten, complimenten en tips voor jou over MacManiack
  Pijn en Geluk. Het ligt dicht bij elkaar. Het doet hun keer op keer weer pijn. Ook maakt het ze keer op keer weer gelukkig. Het ontvangen van een klacht is natuurlijk niet leuk. Het is echter wel een manier om jouw bedrijfsvoering beter te maken. Wanneer je de service afdeling van deze organisatie kent dan weet je, dat ze het hun pijn doet en gelukkig maakt. Het is echter essentieel om niet je oren, je mond of je ogen te sluiten wanneer er iets misgaat. Onderneem actie en start met het uitvoeren van verbeteringen. Hierdoor krijg je nog meer tevreden klanten. Ook kunnen ze van een ontevreden klant een blije klant maken. 

  Wat zijn jouw ervaringen over MacManiack?
  Wat is jouw mening? Ben jij een klant bij MacManiack? Dan is het natuurlijk belangrijk om jouw mening met anderen te delen. Je kunt dit doen door op je Facebook pagina een verhaal te vertellen. Het is echter ook mogelijk om dit op onze site NederlandReview.nl te doen. Je bereikt een groter publiek en meer mensen zullen je dankbaar zijn voor je hulp. Ben jij bereid om een review af te geven?

  Of MacManiack de perfecte webshop voor iPhone onderdelen en accessoires is, dat kun je alleen beoordelen op basis van klantenreviews. Lees ze hier!

  MacManiack
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  4,4
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4,2

  Service

  4

  Prijs

  4,2

  Leveren

  4,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Oplichters

  Peter Danckaert22-08-2018

  Geven me een artikel dat defect is en niet originele kwaliteit!

  Vervolgens teruggestuurd in perfecte staat en houden mijn geld nu achter (zogezegd beschadigd) pure onzin!

  Pakken geen telefoons op en reageren niet op mails!

  Aan het vechten om mijn geld terug te krijgen...

  Echte oplichters pff!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Oplichting

  Peter Danckaert17-08-2018

  Besteld, kapot goedkoop scherm gekregen.

  Beweerde origineel scherm te leveren...!

  En nu terugbetalen is een ramp

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  opgelicht

  Henk Peeters19-04-2017

  Zoals meer mensen blijkbaar, heb ik ook iets gekocht en nooit ontvangen.
  Klantenservice antwoord alleen in het Frans inderdaad en als men het gevraagde stuurt, antwoorden ze niet meer.

  Voor mij nooit meer!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Ali

  Mo19-04-2017

  Het bestelde heb ik nooit ontvangen. Wel betaald. De klantenservice stuurt alleen automatische antwoorden in het Frans.

  Ik zal hier nooit meer iets bestellen. Het lijkt goedkoop, maar betalen en niet ontvangen vind ik duur.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Janssen

  Melissa19-04-2017

  NOOIT MEER! Ik ben hier opgelicht! Zeer slechte service en weigeren in een andere taal dan Frans te spreken. Totaal niet behulpzaam.

  In januari 2017 heb ik een hardcover voor de macbook gekocht (en betaald) via de site. Enkele dagen later ontving ik een pakketje. Met verkeerde levering (hoesjes voor de iphone). Deze heb ik gelijk retour gezonden en zelf 10 ewege euro betaald. Gratis terugsturen ging niet, vanwege technische fouten op de site.

  Ik heb hierna in het Engels, Nederlands en gebrekking Frans telefonisch en via de e-mail contact gehad met MacManiack. Ze hebben mij nadat ik alles had aangeleverd (screenshots betaalbewijs, retourbonnetje en andere e-mails) genegeerd. Tot op de dag vandaag heb ik mijn geld niet teruggekregen en ook geen juiste levering.

  Ik denk dat ik serieus ben opgelicht, want als er nou alleen een taalprobleem was dan zouden zij bijvoorbeeld ook googel translategebruiken of enigszins reageren op mijn mails. (Zelf denk ik dat indien er in het NL op de site producten worden gekocht, men ook in het NL geholpen dient te worden bij de klantenservice). Ik heb gemaild met klantendienst@macmaniack.nl, info@macmaniack.nl en sav@macmaniack.nl

  Als er meer mensen op deze manier worden behandeld en dus opgelicht, vind ik het geen goede zaak.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Alles voor liefhebbers van Apple

  Mo A. 18-04-2017

  Mijn eerste telefoon was een iPhone en ik ben hier nooit meer vanaf gestapt. Ook heb ik sinds kort een Macbook. Ik vind het ontzettend fijn werken en ik ben er inmiddels zo aan gewend, dat ik er nooit meer vanaf wil. Doorgaans koop ik mijn Apple producten en accessoires altijd bij MacManiack. Een aantal jaren geleden maakte ik voor het eerst kennis met deze website en het trok direct mijn aandacht. Eerst begonnen met een hoesje voor mijn iPhone, maar de bestellingen werden steeds duurder. Ook mijn Macbook hier besteld. Nooit problemen gehad met de levering, alles werd keurig bezorgd. De prijs ligt gelijk met die in de winkel. Misschien heel iets duurder.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  gek genoeg erg goed

  Sjon05-02-2017

  Volgens mij zijn dit een paar van die gasten die de boel uit amerika of china trekken ofzo. Maar geen probleem voor mij want het is wel prima wat ze leveren.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Hossana voor liefhebbers van Apple

  Yildiz Karabuluk15-12-2016

  Ik ben sinds een paar jaar helemaal weg van het merk Apple, maar vind het toch allemaal wat duur. Een tijdje terug echter MacManiack ontdekt en ik moet zeggen dat ze hier leuke prijzen hanteren voor de Apple-producten die hier aangeboden worden. Je kunt er overigens niet alleen terecht voor iPhones, iPads en Macbooks, maar er worden ook tal van accessoires aangeboden voor deze producten. Nadeel is wel dat je de website regelmatig moet bezoeken wanneer je niet teveel wilt betalen voor producten. De aanbiedingen zijn namelijk niet heel erg lang geldig.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Schrijf zelf een review over MacManiack

  Uw beoordeling