NederlandReview

  Ervaringen Maarten! Online

  Maarten van Rossem, wie kent ‘m nou niet? Om het geheugen even op te frissen: Nederlands bekendste historicus, Amerikadeskundige, commentator en om niet te vergeten de man die bij het televisieprogramma De Slimste Mens op een stoel zit en hier en daar nors wat brabbelt. Goed, hij is misschien nogal flegmatisch, maar wel sterk geopinieerd. Sterker nog, er is niets waar hij geen mening over heeft. Het komt dan ook als geen verrassing dat de man hemzelf elk kwartaal een eigen tijdschrift uitbrengt, Maarten!, waarin zijn nuchtere en relativerende analyses te lezen zijn. Op Maarten! Online kun je allerlei artikelen terugvinden die o.a. door Maarten van Rossem en de bekende columnist Max Westerman geschreven zijn. Wat vinden consumenten van Maarten! Online? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over Maarten! Online

  In 2008 vraagt het Historisch Nieuwsblad aan Maarten of hij voor één keer gasthoofdredacteur wilt zijn. Toeval of niet, laat dat nou net iets zijn waar van Rossem zijn hele leven al van droomt. De redactie noemt deze eenmalige uitgave ‘Maarten!’ en het blijkt al snel een groot succes te zijn: meer dan 47.000 exemplaren worden verkocht. Sindsdien is het tijdschrift Maarten! een feit.

  Hoe is Maarten! ontstaan en wat vind je allemaal terug in het blad? Van Rossem legt het uit in deze video!

  Actualiteit, relativering

  en eigenzinnigheid zijn de kernwaarden van het blad. Zo bevat het tijdschrift veel interviews, columns en informatieve en opiniërende artikelen. Wat vinden de leden van Maarten! van het blad? Is de lidmaatschap goed betaalbaar? Is de inhoud van goede kwaliteit?

  Diensten Maarten! Online

  Bij Maarten! online kun je niet alleen maar artikelen lezen, maar kun je ook van Rossems favoriete (eigen) boeken, luistercd’s en dvd’s kopen. Als je niet genoeg kunt krijgen van Maarten!, kun je lid worden van het blad. Je krijgt het blad dan thuisbezorgd voordat hij in de winkel ligt, ontvangt kortingen en profiteert van aanbiedingen. Ben je door al je nummers heen en wil je graag meer van Maarten!, dan is er ook nog de mogelijkheid om nummers van voorgaande jaren te kopen. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om te allen tijde op de hoogte te blijven van alle acties, aanbiedingen en artikelen.

  Bij Maarten! online kun je de artikelen bestellen met iDEAL, PayPal, VISA en MasterCard. Als je je bestelling voor 14.00 uur plaatst, wordt je pakketje de volgende werkdag al afgeleverd. De verzendkosten binnen Nederland en België bedragen €3,95.

  Garantie, vragen en klachten bij Maarten! Online

  Voor alle bestellingen geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat alle producten moeten functioneren naar behoren en dat ze moeten doen wat er door de consument van verwacht mag worden.

  Als je een vraag of klacht hebt kun je contact opnemen met de lezersservice van Maarten!. Deze kun je bereiken door een mailtje te sturen naar klantenservice@historischnieuwsblad.nl of door te bellen naar 088 – 700 2799. De lezersservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar.

  Heb jij al weleens een nummer van Maarten! gelezen? Zo ja, wat vond je ervan? En heb je al weleens gekeken op maartenonline.nl? Wat vind je van de artikelen en producten op de webshop die ze aanbieden?

  Heb je nog geen ervaring met maartenonline.nl? Geen probleem! Lees hier alle reviews en beoordelingen van mensen die jou voor zijn gegaan, en bekijk of het iets voor jou is. Toch een kijkje genomen op de website of een nummer gekocht? Laat ons weten wat je ervan vond!

  Maarten! Online
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Maarten! Online

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Maarten! Online een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Maarten! Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maarten! Online actief?

  Maarten! Online is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maarten! Online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.