NederlandReview

    Ervaringen M2 Trading

    Als je een scooter gaat aanschaffen, of al in het bezit bent van een scooter, dan wil je deze misschien een beetje leuker of stoerder maken met wat accessoires. Of je hebt een onderdeel nodig omdat deze stuk is gegaan. Deze accessoires en onderdelen kun je bestellen bij M2 Trading, zij hebben duizenden artikelen op voorraad. Naast scooteronderdelen en accessoires verkopen ze ook hulpmiddelen zoals looprekken, wc verhogers, rollators en nog veel meer. Wat de ervaring is van andere klanten met dit bedrijf lees je hier op NederlandReview!

    Over M2 Trading

    M2 Trading is gestart in 2001 met het online verkopen van gebruikte brommers, scooters en bijbehorende onderdelen aan particulieren. Toen in 2008 Vincent Snijders het roer overnam besloot hij zich volledig op de zakelijke markt te concentreren en de verkoop aan particulieren te stoppen. Inmiddels is M2 Trading uitgegroeid tot groothandel en importeur van scooteronderdelen en accessoires waarbij ze aan webwinkels en scooterwinkels in heel Europa leveren. Daarnaast verkopen ze ook een ruim assortiment hulpmiddelen voor het bevorderen van de mobiliteit. In 2012 besloten ze ook weer aan particulieren te leveren vanuit een eigen voorraad van meer dan 8.000 artikelen.


    Bike Motors - Z1000 Turbo streetfighter  

    Diensten

    M2 Trading heeft een ruim assortiment onderdelen voor scooters van bekende merken als onder andere TNT, Malossi, Yasuni, Giannelli, Sito, Leovince, Ixil, Laser, NGK, Sava, D'stone, Micheline, Eurol, Castrol, Kroon-oil, preformance, Top Racing, Carenzi, Motip, etc. Als je op zoek bent naar een onderdeel voor je scooter of een accessoire dan kun je via het menu aan de linkerkant verschillende artikelgroepen vinden waaronder deze verdeeld zijn:

    • Accessoires
    • Elektra
    • Frame
    • Motor
    • Universeel
    • Aanbiedingen

    Hiernaast hebben zij nog een categorie ‘Hulpmiddelen’ waarin je van alles kunt vinden om het leven wat te vergemakkelijken als het allemaal niet zo soepel meer gaat. Van wandelstok tot scootmobiel (nieuw- of tweedehands), van douchestoel tot looprek en nog veel meer.

    Levering en betaling

    Omdat M2 Trading de meeste artikelen uit voorraad kan leveren geldt over het algemeen dat als je iets voor 15.00 uur besteld, dat je het dan de volgende werkdag in huis hebt. Als de levering vertraagd is, dan ontvang je hiervan bericht. Het is ook mogelijk om je bestelling bij het magazijn in Beek op te komen halen. Zij zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Je kunt bij hen betalen via iDeal, Creditcard, Visa card, Master Card of Maestro. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen.

    Klachten

    Als je een klacht heb over je product, levering of bestelling, dan kun je direct per telefoon contact opnemen met de klantenservice. Meestal kan dan de klacht het snelst opgelost worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om een e-mail of een brief te sturen. Je ontvangt dan binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie op je klacht. Lukt het niet om een klacht in onderling overleg op te lossen, dan kan de klacht voorgelegd worden aan de geschillencommissie via de website: www.sgc.nl of via het Europese online geschillenplatform.

    Laat hier ook jouw review achter!

    Wat zijn de ervaringen met M2 Trading, helpen ze je om mobiel te zijn en blijven? Of laten ze je langer op onderdelen wachten dan was voorgespiegeld?

    M2 Trading
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    5.8
    61% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    7.2
    Leveren
    rating
    5.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over M2 Trading

    Uw beoordeling

    Uitlaat/pakking/moertjes

    Ik bestel zondag avond diverse producten bij M2Trading echter van sommige onderdelen 2 en sommige 1 waardoor wij zelf een foute bestelling hebben gemaakt zo blijkt later per toeval na een telefoontje met M2Trading Vandaag weer even telefonisch contact gezocht hierover met M2Trading. De communicatie heen en weer loopt perfect, M2Trading medewerkster denkt mee en omdat de order nog niet verzonden is kan deze medewerkster mijn bestelling herzien en de juiste producten omruilen. Één product is iets duurder maar word toch zonder kosten omgeruild. Waarvoor mijn dank.Ik lees nu in reviews dat de communicatie niet goed loopt via M2Trading. Daar heb ik een andere mening over. Kwestie van eerst zelf goed als klant communiceren dat voorkomt een slechte ervaring alsmede daaruit opvolgend onterechte boze reviews van boze klanten.
    M2Trading krijgt van mij 5 sterren.

    Door: O van der H25-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Topbedrijf!

    Uitstekende produktkwaliteit, fantastische service, klantvriendelijk, echt: alles om door een ringetje te halen !

    Zelfs als hier om de hoek eenzelfde winkel beter en goedkoper is dan ga ik nóg naar M2Trading.

    Ik word er emotioneel van, zó goed ben ik geholpen, een aanrader voor eenieder die kwaliteit eist.

    Er zijn echter ook heel veel negatieve reviews over M2Trading maar die zijn echter en alleen allemaal de schuld van de klant zelf !

    Door: Pinokkio29-09-2018
    Henk19-10-2018

    Aan je zelf dacht het niet

    Eugene van Keller21-10-2020

    De schuld van de klant zelf , dacht niet , wacht sinds augustus op een betaalde blokkeersleutel gebeld , ik hat de sleutel besteld op een test side , weg centjes . oplichters .

    Niet voor niks is de review door Pinokkio !!29-10-2020

    Hiero hetzelfde bestelling gedaan en niks ontvangen Kletskoek proberen verkopen dat het nog niet is gescand en uit het depot is.....bla bla bla. NOOIT meer iets hier !!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    47mm zuiger

    Nadat ik mijn bestelling had geplaatst eventjes gebeld vanwege er op de site staat voor 16:00 besteld morgen in huis en ik alleen als bezorg moment een dag later of nog later kon kiezen de vrouw van de klantenservice was heel vriendelijk en heeft alles netjes voor mij uitgezocht kortom top wat mij betreft tot nu toe beste site enige puntje pas je site aan als het niet haalbaar is wat er word aangegeven

    Door: Van den hout04-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    goed geholpen

    ik zie hier veel negatieve reviews, dus bij deze wil ik zeggen,

    * dat ik goed via de chat ben geholpen, wel soms even wachten dat er niemand beschikbaar was, maar wel een tijdje later terugkoppeling via de e-mail.

    * de verzending was 1 dag eerder dan verwacht.

    * en de goedkoopste in prijs.

    * dus ik heb een hele goede ervaring met M2 Trading

    Door: Rene20-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Accu Nitro YTX7A-BS onderhouds vrij GY-6 China 4-Takt

    Half jaar geleden een scooter accu aangeschaft met als beschrijving ''Onderhoudsvrij''
    In die periode de accu minimaal gebruikt. Nu ik weer wat vaker de scooter pak merk ik dat de accu het niet goed doet.

    Contact via telefoon wordt je doorverwezen naar e-mail.
    Medewerkers die bij de klantenservice werken doen alles behalve service verlenen.

    Je wordt beschuldigd dat je geen onderhoud pleegt aan je accu terwijl hij verkocht wordt als ''onderhoudsvrij''.

    Dus wil je onderdelen kopen maar bij problemen geen service? Kies dan zeker voor m2trading.

    @Hielke van de klantenservice. IK SPUUG OP JE

    Door: S D26-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Yss vering, remschoenen piaggio zip , bougie en vertandingsolie

    De winkel heeft echt top prijzen, helaas heb ik nadat ik een bestelling had geplaatst geen bevestiging gekregen dat de order ontvangen was terwijl er wel 67,50 van me rekening is afgeschreven, ik had gemaild maar geen antwoord, het zal wel door de corona komen dat het druk is maar ja ik hoop wel dat ze het snel oplossen

    Door: Luca hendrikx11-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Zundapp onderdelen

    Ik snap de slechte ervaringen niet van m2 trading.Ik heb maandag j.l spullen besteld en die zijn woensdag al geleverd.super. bedankt.

    Door: H.Basten17-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Startrele

    Zeer snelle aflevering en goede service wat betreft ruilen of kostenloos een nieuwe opsturen zeer tevreden groet Rudie

    Door: Rudie Olthof15-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Achter voetsteun scooter

    Geen plus punten,alleen maar gezeik kunnen geen normaal antwoord geven....wachten wachten wachten
    BAGGER BEDRIJF

    Door: Semsi Eseryel 29-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Windscherm

    Hele slechte service, beter gezegd: geen service. Nadat ik opmerkte dat ik een verkeerd windscherm besteld had heb ik deze per direct teruggestuurd. Niet gebruikt en heel zorgvuldig mee omgegaan. Bij de retourzending is er een kras op gekomen (beweren ze). Wel heel gek, want ik heb het pakket precies het zelfde retour gestuurd als dat zij hebben gedaan. Het e-mail contact is bar slecht, ze reageren met 3 woorden. Ze kunnen hun e-mail beter veranderen naar M2trading inplaats van klantenservice, want service die bieden ze niet. Dat is ook in de reviews te lezen. Ik ben €60,- euro lichter, wat een oplichters. Ik bedoel 73 euro, je moet namelijk ook geld betalen bij het retourneren.

    Door: Gaby23-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    tellerunit chinese scooter

    Klokje is met geen mogelijkheid te vestellen, gebeld maar moest maar een mail sturen.
    Mail gestuurd, maar kreeg weer een raar antwoord en de opmerking dat ik aanstuurde op terug sturen???
    Artikel maar terug gestuurd, gelukkig per Afterpay besteld.
    Hebben geen verstand van wat ze verkopen, wordt bot behandeld.
    Ze denken dat je een kleine jongen bent die daar besteld.
    WEGBLIJVEN BIJ DEZE WINKEL

    Door: John Gorlee23-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Scooter onderdelen

    Levering duurt langer dan aangegeven op de website. Je wordt hier ook niet over geïnformeerd.

    Door: K29-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Kappenset

    Bestelling op de site gedaan van een kappenset voor de speedfight 2.

    Echter al een bericht gekregen dat ik nog niet betaald heb.. terwijl het gek is omdat ik voor afterpay heb gekozen...

    Dat is achteraf betalen als je het binnen heb.

    Echter kan ik nu ineens de site niet meer op....

    Beetje vreemd

    Door: Robbin Van baardewijk10-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Krijg lege doos

    Bestelling gedaan krijg een lege doos thuis
    Meerdere malen gebeld
    Zeggen dood leuk hier is het weg gegaan
    We gaan het uitzoeken bellen vandaag terug dus niet weer zelf bellen
    Wordt weer het zelfde gezegd nu maar weer wachten

    Door: Henk18-10-2018
    Henk13-11-2018

    Als nog opgelost Heeft wel eventjes geduurd maar toch goed gemaakt mag ook gezegd worden

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Wegblijven hier!

    Ze kunnen je betaling niet vinden, het weken voor dat ze iets op voorraad versturen en dan krijg je nog het verkeerde ook en ze bellen niet terug

    Door: Lange29-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Slechte service

    Diverse keren contact gezocht over een bestelling. Wacht tijd aan de telefoon is minimaal 10 minuten. Er is een oplossing beloofd voor de beschadigde bestelling maar die is er niet gekomen

    Door: Chris 27-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Communicatiecursus voor M2 Trading

    Ik ben op tijd naar een andere webshop gegaan voor mijn spullen. Geen cent naar M2 Trading. Dhr. Vincent een poos onder een koude douche zetten en het gehele bedrijf een cursus communiceren laten volgen.

    Door: Arnold17-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Topkoffer

    2 weken terug een topkoffer besteld voor op de scooter. Snel geleverd maar toen....Bevestigd zoals gezegd werd op het filmpje op hun website want er zat geen beschrijving bij. Na 2 km rijden viel de koffer van de plaat. Ik gelijk een mail gestuurd. Hun conclusie was dat het mijn eigen schuld was omdat ik het verkeerd heb gemonteerd. Toch vreemd als je alles doet wat ze zeggen op het filmpje. Na veel bellen en mailen krijg ik geen gelijk. Vanmorgen weer gebeld met medewerker Vincent. Was mijn eigen schuld, niet goed bevestigd. Gevraagd wat ik fout heb gedaan als ik het filmpje heb gevolgd. Zegt hij doodleuk dat het filmpje 4 jaar oud is en de montage vd koffer inmiddels anders is en iedereen is wel een beetje handig dus zo moeilijk is het niet. En ik wilde alleen maar goedkoper uit zijn dan in een winkel. Had ik daar maar een koffer moeten kopen dan had ik garantie gehad. Werd me ook nog even duidelijk gemaakt dat het een artikel was die veel verkocht werd en er nooit klachten over de bevestiging waren en ik de enige was die er over door bleef zeiken. Nou, dat noem ik nog eens een vriendelijke klantenservice. Menig baas had zo een persoon al lang ontslagen bij zo een toon aanslaan tegen een klant.

    Door: Ella05-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    FAQ

    Is M2 Trading een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 18 ervaringen geplaatst over M2 Trading. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 61% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is M2 Trading actief?

    M2 Trading is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van M2 Trading gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.