MandM Direct

6

Bestellen

4.6

Service

6.5

Prijs

4.8

Levering

50.9%

Zou hier weer kopen

MandM Direct

Iedereen gaat graag wel eens gaan shoppen. Je kleerkast vullen met de nieuwste mode en mooie stukken is altijd fijn en dat is zelfs nog fijner als dat voor een lagere prijs kan, gelukkig kan dat bij MandM Direct. Bij MandM Direct vind je merkkledij met grote kortingen, neem zeker een kijkje! Wat klanten vinden van dit bedrijf lees je op deze pagina!  


Over MandM Direct 

MandM Direct werd opgericht in 1987 door Mark Ellis en Martin Churchward. De twee besloten om rechtstreeks restpartijen sportkleding aan klanten te verkopen in het Verenigd Koninkrijk. Momenteel bestaan ze al langer dan 30 jaar en zijn ze één van Europa's toonaangevende online off-price retailers. Dagelijks bieden ze honderden bekende merken aan tegen lage prijzen. Momenteel zijn ze actief in het Verenigd koninkrijk, Ierland, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Polen, België en Nederland en versturen ze hun producten over de hele wereld. MandM Direct koop direct van merken, licentiehouders en leveranciers, ze zijn dus geen outlet retailer of een private website retailer.  


 


Diensten van MandM Direct 

Bij MandM Direct vind je producten van merken die tot 80% goedkoper zijn dan in de gewone winkel. Je vindt er een zeer groot assortiment met daarin kledij voor mannen, vrouwen, kinderen, sportkleding en schoenen. Je vindt er onder andere boots, gympen, hardloopschoenen, sneakers, badmode, broeken en leggings, hoodies en sweaters, jassen, jeans, kostuums, nachtmode, kleedjes en jurken, accessoires en nog heel wat meer. Je kan er ook producten zoeken op merk. Ze bieden kledij aan van merken zoals Adidas, Asics, Converse, Kangaroo Poo, Puma, Only,Lacoste, Jack & Jones, New balance en heel wat meer! 


Vragen of klachten voor MandM Direct 

Heb je vragen of een klacht over MandM Direct? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail en de post (in het Verenigd Koninkrijk). MandM Direct heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  


Schrijf je eigen review! 

Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met MandM Direct? Heb je er een goede deal kunnen scoren? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van MandM Direct. Op die manier help je anderen bij het maken van een beslissing! 


Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij MandM Direct? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op NederlandReview! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op NederlandReview! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (53)

Spijkerbroek maat 36/36

Broek voor in de tuin gevonden voor 20 euro. 5,95 verzendkosten, daar kan ik nog in meekomen. Komt de broek aan. Is deze gewoon 5 centimeter korter dan al mijn andere maat 36/36 broeken die ik in de kast heb hangen. Gelukkig retourservice. Ja tot mijn verbazing weer 5,95 euro. Dat was dus de eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel. Werkelijk te gek voor woorden.

M

Maurice

13-09-2023

0

Korte broeken

Helaas zaten de korte broeken niet mooi belachelijk dat je voor retourneren 11 euro moet betalen echt heel klant onvriendelijk!

A

Annika

28-08-2023

0

korte broeken

Onduidelijke maat aangeven, en retourkosten 11 euro voor een korte broek

W

Wouter

17-08-2023

0

Gehele winkelmand kan niet geleverd worden

Onbetrouwbaar. Levert geen producent en schrijft: Het spijt ons, vanwege hoge vraag zijn de onderstaande producten nu uitverkocht. Alle 6 producten ? Knap hoor, allen uit een andere categorie en niet leveren. Hopelijk krijg ik wel mn geld nog terug

A

Anne

06-08-2023

0

Schoenen

Goed en goedkoop

H

Hendrie

25-05-2023

0

spijkerbroek

Retour zenden kost 11,- ! Dat mogen ze dan wel groot op de beginpagina van de website vermelden! Hier koop ik nooit meer! De Levis broek die ik had besteld komt uit Polen. Voortaan ga ik naar de winkel in de stad. Daar kun je tenminste gewoon passen.

C

C.

08-04-2023

0

Bestelling

Bestelling vorige week gedaan. Maar ongelooflijk, 1 artikel wil ik terugsturen maar kost 10,99. Dat terwijl ik ook al verzendkosten heb betaald! Eens maar nooit weer.

R

R. De Vries

16-02-2023

0

Kleren

EUR 12,99 betalen voor retour is onwaarschijnlijk. Ook kan dit bedrag niet met ideal betaald worden, terwijl het volgende: 'Let op: retourzendingen worden alleen terugbetaald als de goederen defect zijn of verkeerd zijn verzonden.' Al met al: artikels ontvang je wel, maar retourneren wordt niet geaccepteerd. Vooral bestellen dus om je belazerd te voelen.

F

Frederik

04-10-2022

0

kleding

VERSCHRIKKELIJK BEDRIJF. 2 keer gemaild omdat mijn account geblokkeerd werd door te veel foute wachtwoorden. Kan alleen opgelost worden door klantenservice die niet reageert. Retourneren kost 11 euro en kan alleen met creditcard of paypal. Heb ik geen van beiden. Daar gaat het geld.. eikels. Nooit meer.

A

angel

27-09-2022

0

3 pakken van Jack and Jones plus vest

15 September al besteld! Al vaker besteld hier nooit geen problemen gehad. Nu is het pakketje inmiddels al ruim een week onderweg, geeft al vanaf vrijdag aan dat het door de douane is. Nog steeds geen track and trace gekregen.

J

Jeanine

26-09-2022

0

Spijkerbroek

De afwikkeling is slecht DPD bezorgd het pakje op een ander adres zij doen niets heb denk ik wel tien keer DPD gebeld pakje op laten halen door DPD toen zou het wel komen blijkbaar maar nu weet ik niet waar het is geen geld terug ben bijna 14 dagen verder met hun valt niet te communiceren alles moet via mail dat werkt ook al niet ze reageren niet juist terug maar goed zou er niets meer bestellen

D

Dennis

23-08-2022

0

kleding

Zoals zoveel buitenlandse websites die eindigen op .nl Opgegeven maarvoering klopt niets van!!!!!! Service is -0. Niet bereikbaar. Retourneren op veel te dure kosten. Het gaat naar Amsterdam en kost dan minimaal 10 euro. Oplichters!!!!!!

J

jgerf

19-08-2022

0

Kleding

Retouren is verschrikkelijk, ik bestel hier nooit meer.

M

Milan

29-07-2022

0

kleding

Niet aan te raden webwinkel . Ze maken misbruik van .nl terwijl de webwinkel zich bevindt in Engeland. Jij kan niet makkelijk iets terug sturen. Jij mag wel betalen met Ideal maar retour moet je doen met een Creditcard ? of PayPal maar moet je dan ook een creditcard nummer opgeven terwijl je een gewone een PayPal rekening hebt .Belachelijk Niet alleen dit ze vragen ook12,00 Euro verzendkosten. Noooooooooit meer iets bij hun kopen

H

Hans

02-05-2022

0

jas

Ik ben zeer tevreden over de aankoop die ik gedaan heb , prijs en kwaliteit staan correct tegenover elkaar ,

I

ivan cottegnie

25-01-2022

0

Herenjas

02-01-2022 een Herenjas besteld ,04-01-2022 een mailtje gehad dat het nog door de douane moet zelf Afgelopen woensdag nog een mailtje verstuurd naar hun klantenservice ,we zijn nu 14-01-2022 en we horen niets en zien niets .je kan ze nog geen eens Bereiken met het telefoonnummer wat ze opgeven.Heel slechte service

A

Ac Mathot

14-01-2022

0

bestellen

Maand geleden besteld en betaald Pakje niet geleverd Geen reactie of opvolging van klantendienst! Ik wil mijn geld of mijn betaalde bestelling!!!!!!!!!!!!! romel

R

Rommel Sotoroca

27-11-2021

0

Hoodies

Ik zou niet aanraden hier te bestellen. Het gaat goed als je het product wilt behouden maar we wilden alle 3 de hoodies terug sturen en dat kost gewoon 11 euro !. Dat is niet mee van deze tijd ik zeg wees gewaarschuwd

M

Monique

01-10-2021

0

Jas en trui

Maand geleden besteld en betaald Pakje niet geleverd Geen reactie of opvolging van klantendienst! Ik wil mijn geld of mijn betaalde bestelling!!!!!!!!!!!!!

S

Sofie

04-09-2021

0

Jas en trui

Bestelling vertrokken op 10 augustus 2021 en nog steeds afgeleverd. Probleem zit bij de leverancier! Mijn probleem niet als klant. Ik wil mijn geld terug! 0,000 klantenservice

S

Sofie DE PUNT

27-08-2021

1