NederlandReview

    Ervaringen MandM Direct

    Iedereen gaat graag wel eens gaan shoppen. Je kleerkast vullen met de nieuwste mode en mooie stukken is altijd fijn en dat is zelfs nog fijner als dat voor een lagere prijs kan, gelukkig kan dat bij MandM Direct. Bij MandM Direct vind je merkkledij met grote kortingen, neem zeker een kijkje! Wat klanten vinden van dit bedrijf lees je op deze pagina!

    Over MandM Direct

    MandM Direct werd opgericht in 1987 door Mark Ellis en Martin Churchward. De twee besloten om rechtstreeks restpartijen sportkleding aan klanten te verkopen in het Verenigd Koninkrijk. Momenteel bestaan ze al langer dan 30 jaar en zijn ze één van Europa's toonaangevende online off-price retailers. Dagelijks bieden ze honderden bekende merken aan tegen lage prijzen. Momenteel zijn ze actief in het Verenigd koninkrijk, Ierland, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Polen, België en Nederland en versturen ze hun producten over de hele wereld. MandM Direct koop direct van merken, licentiehouders en leveranciers, ze zijn dus geen outlet retailer of een private website retailer.

    Een unboxing van MandM Direct!

    Diensten van MandM Direct

    Bij MandM Direct vind je producten van merken die tot 80% goedkoper zijn dan in de gewone winkel. Je vindt er een zeer groot assortiment met daarin kledij voor mannen, vrouwen, kinderen, sportkleding en schoenen. Je vindt er onder andere boots, gympen, hardloopschoenen, sneakers, badmode, broeken en leggings, hoodies en sweaters, jassen, jeans, kostuums, nachtmode, kleedjes en jurken, accessoires en nog heel wat meer. Je kan er ook producten zoeken op merk. Ze bieden kledij aan van merken zoals Adidas, Asics, Converse, Kangaroo Poo, Puma, Only,Lacoste, Jack & Jones, New balance en heel wat meer!

    Vragen of klachten voor MandM Direct

    Heb je vragen of een klacht over MandM Direct? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail en de post (in het Verenigd Koninkrijk). MandM Direct heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met MandM Direct? Heb je er een goede deal kunnen scoren? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van MandM Direct. Op die manier help je anderen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij MandM Direct? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op NederlandReview! Op de site vind je betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om een aankoop te doen bij een bedrijf dat je niet zo goed kent? Of wil je een reis boeken bij een organisatie waar je nog nooit van gehoord hebt? Zoek het dan eerst even ervaringen op, op NederlandReview!

    MandM Direct
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (39)

    6.2
    62% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    5.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over MandM Direct

    Uw beoordeling

    jas

    Ik ben zeer tevreden over de aankoop die ik gedaan heb , prijs en kwaliteit staan correct tegenover elkaar ,

    Door: ivan cottegnie25-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Diverse shirts, hoody en vest van adidas, levis en g-star

    Ik ben zéér te spreken over deze site! Kwam het toevallig tegen via Google, heb voor 200 euro voor mijn man besteld. De spullen kwamen veel eerder dan voordat aangegeven binnen, binnen ongeveer 3 dagen. Retour sturen kostte me (voor 2 items) 9 euro (het gaat naar de UK) en ongeveer een week of anderhalve week later kreeg ik een mail dat het ontvangen was een dat ik het geld terug kreeg, zelfde dag nog terugbetaald op mijn rekening! Ik bestel hier zeker vaker, afgelopen week nog een vest voor mezelf van adidas en wederom heel blij mee!

    Jammer vind ik dat er geen afterpay optie is een dat retour niet gratis is, maar goed dat wist ik toen ik bestelde dus dat is een keuze om te maken.

    De levis producten vallen me trouwens tegen qua bedrukking, maar dat is denk ik meer een merk gerelateerd probleem de rest is erg mooi!!

    Door: Jilliana17-09-2020
    Frans van Loon23-01-2021

    Op 8 Januari 2021 bestelling gedaan.. op 23 januari nog geen spullen. Diverse keren gevraagd voor annulering en geld retour. Het enige wat ze kunnen melden is dat ik bij levering de spullen retour moet zenden om geld terug te krijgen. Maar als je geen spullen ontvang, kan je ook niets retour zenden en geld terugkrijgen...! track en tracing van koerier kunnen ze ook niet geven. Staat MandM op punt van omvallen???

    Eveline 12-02-2021

    heb precies hetzelfde. ik zit al vanaf 7 januari te wachten op mijn pakket en nog steeds niet binnen. en ze doen er ook zo laks over van ja er zijn veel pakketen vertraagd. ik wil gewoon mijn geld terug.

    cialis generic online20-02-2021

    generic cialis canada

    Gerdien26-03-2021

    Bestel nooit meer wat bij mand direct. Heb mijn spullen niet ontvangen en mijn betaling willen ze niet terugstorten. Elke week zoek ik contact met ze en krijg alleen maar terug dat ze bij de koerier hebben gevraagd waar mijn pakket is.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Adidas ZX 750

    Dankzij MandM Direct heb ik eindelijk de schoenen weten te bemachtigen die al een paar maanden niet meer te krijgen waren in mijn maat. Magazijnopruimingen de beste!
    Helaas klopt de maattabel op de Adidassite niet, dus ik had een veel te grote schoenmaat besteld. Gelukkig hadden ze de kleinere maat ook nog, precies goed.
    Ondanks dat MandM Direct in Engeland zit, is de service ontzettend snel. Met 2-3 werkdagen heb je het pakketje in huis. De verkeerde schoenmaat heb ik gelukkig weten te slijten voor dezelfde prijs. Enige nadeel van MandM Direct is dat je zelf wel de kosten moet betalen voor een retour als je dat zou willen. Kosten hiervoor is ongeveer € 12,50.
    Met een gratis retourlabel zou MandM een 5e ster krijgen bij Service

    Door: Rob08-04-2020
    Abeling03-10-2020

    Als ik het goed begrijp betaal je heen verzendkosten en eventueel ook retourkaarten. Dus als ik iets bestel e.n ik vind het toch niks, ben ik 12€ kwijt en heb ik helemaal niks.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Veterlaarzen

    Enkele maanden geleden had ik een paar mooie veterlaarzen van het merk base London bij MandmDirect besteld, bestelling ging vlot maar toen ik de schoenen inspecteerde zag ik dat ze in India zijn gemaakt en aangezien dat land niet bekend staat als vaklieden op het gebied van schoenen maar het hoeft niet te betekenen dat het bij voorbaat troep is maar na enkele manden plezier van te hebben vertonen de schoen kleine scheurtjes in het leer, jammer want mijn vrouw en ik zijn best tevreden over MandMdirect ondanks dat zij met een foute partner DPD samen werken.
    Retourneren is lastig bij MandMdirect dus zal ik de laarzen maar houden misschien kan ik iemand gelukkig mee maken.

    Door: Bill701-03-2020
    Annemie Peters-Wouters 10-07-2020

    Woensdag 8 juli Hunter dames regenlaarzen gekocht en op 10 juli geleverd. Super pasvorm voor een superprijs. €57,- inclusief verzendkosten. Is in Nederland nergens voor die prijs te koop. Ben er superblij mee. ???

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    fred perry

    hele goede site!

    alleen jammer dat ze fred perry eraf gehaald hebben.
    Terwijl als je naar deze site in andere landen kijkt zie je dat ze nog wel fred perry aanbieden.

    heel jammer aangezien ik altijd fred perry kocht hier.

    voorderest een hele goede site en de leveringen zijn altijd op tijd

    Door: GT25-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Herenjas

    02-01-2022 een Herenjas besteld ,04-01-2022 een mailtje gehad dat het nog door de douane moet zelf Afgelopen woensdag nog een mailtje verstuurd naar hun klantenservice ,we zijn nu 14-01-2022 en we horen niets en zien niets .je kan ze nog geen eens Bereiken met
    het telefoonnummer wat ze opgeven.Heel slechte service

    Door: Ac Mathot14-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    bestellen

    Maand geleden besteld en betaald
    Pakje niet geleverd
    Geen reactie of opvolging van klantendienst!
    Ik wil mijn geld of mijn betaalde bestelling!!!!!!!!!!!!!

    romel

    Door: Rommel Sotoroca27-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Running shoes

    Afgelopen zondag hardloop schoenen besteld, en nu al binnen.perfecte pasvorm.super snelle.levering ik ben helemaal blij. Ga zeker meer bestellen. Prijs is ook heel.aantrekkelijk. Je kunt je pakket goed volgen.

    Door: Mrs. J.05-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Div Kleding

    Eigenlijk alleen maar Pluspunten ik bestel al jaren bij MandM
    Als er wel eens iets mis gaat wordt dit snel en Vakkundig
    opgelost .
    Levering best wel snel ..

    Door: Edwin08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Aanbieding

    Mooie aanbieding gevonden hier dus ik ben zeker tevreden!
    levering duurde wel een dag langer dan gedacht dus dat is een klein minpuntje maar verder tevreden!!

    Door: Jolita29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    underarmor cap

    Under Armour Heren HG HeatGear Huddle 2.0 Snapback Pet Petrol Blauw besteld voor 12.95euro en binnen een week geleverd. top.

    Door: moeskoetie12-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hoodies

    Ik zou niet aanraden hier te bestellen. Het gaat goed als je het product wilt behouden maar we wilden alle 3 de hoodies terug sturen en dat kost gewoon 11 euro !. Dat is niet mee van deze tijd ik zeg wees gewaarschuwd

    Door: Monique01-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Jas en trui

    Maand geleden besteld en betaald
    Pakje niet geleverd
    Geen reactie of opvolging van klantendienst!
    Ik wil mijn geld of mijn betaalde bestelling!!!!!!!!!!!!!

    Door: Sofie04-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Jas en trui

    Bestelling vertrokken op 10 augustus 2021 en nog steeds afgeleverd.
    Probleem zit bij de leverancier!
    Mijn probleem niet als klant.
    Ik wil mijn geld terug!
    0,000 klantenservice

    Door: Sofie DE PUNT27-08-2021
    sofie04-09-2021

    We zijn een maand verder GEEN NIEUWS GEEN LEVERING 0,0000 Klantenservice

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Voetbalschoenen

    - had maat 45 besteld kreeg maat 30 thuis gestuurd.
    - verder ook geen reactie gehad met sorry voor de verkeerde maat kan ze dus weggooien.
    Mooi 50 euro naar de maan

    Door: Mark24-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Jas en trui

    Bestelling niet afgeleverd!
    Reeds meer dan 14 dagen onderweg...
    SPOORLOOS!

    Door: Sofie DE PUNT21-08-2021
    Sofie DE PUNT27-08-2021

    Pakket nog steeds niet geleverd!

    Sofie04-09-2021

    pakket nog NIET geleverd Geen terugbetaling Artikels nog vooradig dus wat is het probleem ????

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Sokken

    Sokken besteld. Na bijna een maand wachten en bellen met DPD en nogsteeds niks.
    Het is verloren/zoek bij DPD !
    het is in de ochtend ingescanned op het depot Best!
    In de avond is dit niet meer gescanned!
    M.a.w. het is door DPD zoek geraakt!

    Door: Bianca Bruynseels02-08-2021
    Sofie DE PUNT21-08-2021

    Hallo, ik heb hetzelfde probleem .... Mijn pakje is niet leverbaar wegens foutief adres terwijl mijn adres correct is doorgegeven? Heeft u tussenkomst van MandM? Groetjes

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Columbia dames regenjas

    Na een maand was ik nog steeds in afwachting van mijn regenjas. Zelf contact opgenomen met de vervoerder. Kreeg te horen dat MandM het niet had aangeleverd terwijl ik wel een track en trace code had. Geld na een maand teruggekregen nadat we gedreigd hadden met onze Rechtsbijstand.

    Door: Ingrid Jacobs 07-07-2021
    Sofie DE PUNT21-08-2021

    Hallo, Mijn bestelling is ook al weken onderweg en spoorloos :-( Wat een slechte ervaring ! Dit was mijn laatste bestelling

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Shirts en schoenen

    Goede producten voor een lage prijs. Het nadeel is de ligging in de UK. Dit betekent wel verzend en retourkosten.

    Door: dyon14-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    schoenen

    I heb een slecht ervaring met het Retourzending. Ik heb een paar schoenen en ook enkele kleding gekocht. Helaas de schoenen past niet. Bij Retourzending moet je wel 10 euro betalen, en de kost is te veel vind ik. Dus besloot ik toch de schoenen houden. I ga niet meer dit site gebruik want er is altijd een kans dat je de retourzending moet gebruiken als je online gaat shoppen maar de retour service van hen is in het feit te duur om te gebruiken.

    Door: vivian du11-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Verschillende

    Accuraat, vlot, goede prijs-kwaliteits verhouding

    Door: Martin Berghuis28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    FAQ

    Is MandM Direct een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 39 ervaringen geplaatst over MandM Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 62% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is MandM Direct actief?

    MandM Direct is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MandM Direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.