Lyko

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Lyko

Ben je toe aan nieuwe schoonheidsproducten? Vind je het leuk om items met betrekking tot haar- en beautyproducten te kopen? Dan is het wellicht een idee eens een bezoekje aan de webshop van Lyko te brengen. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij deze organisatie bekend zijn.  


Wat is Lyko?


Lyko is een leverancier van schoonheidsproducten in Amsterdam. In het assortiment tref je allerlei haar- en beautyproducten. Ze stellen het grootste productaanbod te bieden en geven aan dat een goede klantenservice hoog in het vaandel staat. Beauty hoort volgens Lyko voor alle mensen leuk en speels te zijn. Iedereen kan voor zichzelf bepalen wat er mee te doen. In de voorraad zijn op dit moment 55.000 artikelen van ruim 1.000 merken aanwezig. Het gaat om eigen en andere betaalbare merken. Om klanten een goede ervaring te bieden hebben ze veel geïnvesteerd in het e-commerceplatform. Tientallen miljoenen mensen bezochten het platform en ze verstuurden al bijna twee miljoen orders. Ze hebben webshops in allerlei landen in Europa. Dit aantal willen ze in de toekomst graag uitbreiden.


Geschiedenis


De webshop is in 2004 door de familie Lyko opgericht. Dit gebeurde vanuit hun kapsalon in Zweden. In 2014 werd Bellbox overgenomen. Deze organisatie telde 30 winkels. Hiermee werd ingezet op groei en verbetering. Op dit moment hebben ze meer dan dertig winkels in Noorwegen en Zweden. Ze vinden het belangrijk om geïnteresseerden van gedegen advies te voorzien. Dit kan fysiek in een winkel maar ook online. Er zijn vele kappers en huidtherapeuten bij deze organisatie werkzaam. Het bedrijf is inmiddels zelfs beursgenoteerd.


Loyaliteitsprogramma


Klanten kunnen deelnemen aan een heus loyaliteitsprogramma: Club Lyko. Hiermee verdien je punten voor alle gedane aankopen. Als je opnieuw gaat bestellen kunnen deze punten verrekend worden. Het is mogelijk om een account aan te maken. Dan krijg je unieke aanbiedingen. De acties die je aangeboden krijgt worden beter als je meer koopt. Het wordt gewaardeerd als je voor producten een review wil achterlaten.


Bestellen


Gedane bestellingen kunnen alleen aangepast worden als ze nog niet ingepakt zijn. Als je een aanpassing wil doorvoeren moet je een mail sturen naar klantenservice@lyko.com of contact leggen via de chat. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bestelbevestiging. Deze wordt per e-mail aan je verzonden. Betalingen worden verricht via Klarna. Er kan onder andere betaald worden via iDEAL, automatische incasso en creditcard.


Bezorginformatie


Klanten worden geïnformeerd wanneer een pakket de deur uit is. Je krijgt een speciale trackingslink waarmee je online kunt kijken waar je order zich op welk moment bevindt. In je account kan je dit ook via 'bestelhistorie' bekijken. Bij een minimale bestelwaarde van € 20,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De bezorgingen worden afgeleverd in Nederland. Leveringen vinden ook plaats in landen zoals Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Duitsland en anderen.


Retourneren


Ben je onverhoopt ontevreden met een ontvangen product? Dat vindt het bedrijf erg vervelend. Het is mogelijk om iets te retourneren of zelfs een klacht in te dienen. Winkelaankopen moeten teruggebracht worden naar de fysieke winkel. Voor online bestellingen moet de retourprocedure via de website gevolgd worden. Dit geldt eveneens voor het indienen van klachten.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Lyko? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Welke items heb jij bij dit bedrijf gekocht? Ga je in de toekomst vaker iets via deze organisatie bestellen? Hoe heb je het bestelproces ervaren? Deel alles wat je weet via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)