LuzVini

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

LuzVini

Steeds meer mensen leggen thuis een serieuze wijncollectie aan. Zij pakken dat bovendien steeds vaker zorgvuldig aan. Hun wijnen worden dan bewaard in een echte wijnklimaatkast of een wijnkoelkast. 


Waar haal je zo'n wijnklimaatkast of wijnkoelkast? Wat voor mogelijkheden heb je als klant? Waar kun je allemaal uit kiezen? En waar moet je op letten?


Je kunt voor een wijnklimaatkast of wijnkoelkast onder andere terecht bij webshop LuzVini. Het is goed om eerst te weten wat klanten van LuzVini precies over dit bedrijf denken.


Hoe zijn hun ervaringen en beoordelingen? Hoe denken zij bijvoorbeeld over de keuze aan wijnkasten op de website van LuzVini? Hoe gemakkelijk is het bestelproces? En zijn de prijzen goed? 


Lees nu reviews van klanten van LuzVini op NederlandReview! Zo weet jij waar jij het beste jouw nieuwe wijnkast kunt kopen.


Wat is LuzVini?


LuzVini is een webshop die allerlei soorten wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten aanbiedt. De showroom is gevestigd in Bunnik (zie hieronder bij contact). 


Het bedrijf zegt geboren te zijn uit onvrede over de hoge prijzen die veel andere bedrijven rekenen voor wijnklimaatkasten. Het geeft dan ook een laagste prijsgarantie.


Wat voor wijnklimaatkasten en wijnkoelkasten kun je kopen bij LuzVini?


Klanten kunnen bij LuzVini terecht voor wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten. Het bedrijf biedt ook wijnklimaatkasten met twee zones en kleine wijnkoelkasten.


LuzVini biedt zowel wijnklimaatkasten die geschikt zijn voor 12 tot 24 flessen, als grotere wijnklimaatkasten voor 40 flessen of meer. Modellen met plek voor meer dan 30 flessen zijn geschikt om in te bouwen.


Wat zijn de bestel- en retourvoorwaarden van LuzVini? En hoe zit het met de garantie?


LuzVini levert op werkdagen binnen 48 uur nadat jouw betaling is ontvangen. De wijnkast wordt gratis geleverd met PostNL. Wil je de wijnkast later ontvangen, dan is dat ook mogelijk. 


Een aankoop kun je retourneren tot 30 dagen na aankoop. Je kunt het product thuis uittesten, maar zorg er wel voor dat het in winkelstaat blijft. Dat betekent dat het compleet en onbeschadigd moet blijven, in de originele en onbeschadigde verpakking.


Consumenten krijgen 24 maanden fabrieksgarantie. Bedrijven en horeca krijgen 12 maanden garantie. Sommige defecten kunnen ter plaatse of in het servicecentrum worden gerepareerd.


Contact met LuzVini


LuzVini is bereikbaar via het contactformulier op de website. Stuur je liever een email, dan kan dat naar info@luzvini.com


Ook is het mogelijk om het bedrijf te bellen op telefoonnummer 070 20 60 50 5. Dat is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9.00 - 21.00 uur.


De showroom van LuzVini bevindt zich aan Het Slot 27, 3981 KB in Bunnik. De openingstijden zijn:
Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:00 uur


Het bedrijf is ook te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Bovendien kun je je aanmelden voor de LuzVini Nieuwsbrief als je jouw emailadres achterlaat op de website.


Heb jij ervaring met LuzVini?


Laat dan nu een review achter op NederlandReview! Zo kun jij anderen precies laten weten hoe jij over LuzVini denkt en hoe jij bijvoorbeeld de service, het bestelproces en de levering ervaren hebt. Wij zijn benieuwd naar jouw mening over LuzVini!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)