NederlandReview

    Ervaringen Luxplus

    De make-up die je gebruikt moet er natuurlijk niet te goedkoop uitzien. Sterker nog: je wilt een product dat echte luxe uitstraalt. Misschien kun je die wel krijgen bij Luxplus. Maar wat voor kwaliteit shampoo zal dit merk verkopen? Zal die foundation wel alle oneffenheden in je huid verbloemen? Hoe lang zal die mascara of lipstick goed blijven zitten? Zal die zonbescherming nou wel echt helpen? Zal het lang duren voor de bezorgservice van Luxplus om de eau de toilette bij je thuis te bezorgen? En zal de klantenservice van Luxplus wel naar je luisteren als je een vraag voor ze hebt? Dit zijn allemaal dingen waar alleen echte klanten van Luxplus een antwoord op hebben. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat make-up en andere verzorgingsproducten bij Luxplus kopen nou echt inhoudt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je helpen om te beslissen of Luxplus de beste cosmeticawinkel voor jou is.

    Over Luxplus

    Luxplus is een winkel die cosmetica verkoopt. Ze zeggen een nieuw en uniek concept te hebben. Ze hebben namelijk exclusieve voordelen voor hun leden. Via hun website kun je tot wel liefst 80% besparen op hun exclusieve merken. Aangezien dit bekende producten zijn die je dagelijks gebruikt kan die korting aardig oplopen. Er zijn producten voor mannen en vrouwen. Allebei hebben ze een aantal eigen categorieën. Voor vrouwen is er haarverzorging zoals shampoo, droogshampoo, haarkleuring, conditioner, haarmaskers, haarborstels en producten voor haarverlies en dunner haar. Qua make-up hebben ze nagellak, foundation, oogschaduw, lipstick, poeder, mascara, penselen, concealer, highlighter, lipgloss en nog veel meer. Ook is er een afdeling parfum & geuren met daarin body mist, eau de parfum en deodorant. Hun selectie lichaamsverzorging bestaat uit douchegel, handverzorging, body lotion en nagelverzorging. Dan is er nog een departement gezichtsverzorging met daarin gezichtscrème, maskers, zeep, scrubs en gezichtsreiniger. Mannen hebben veel van dezelfde producten. Ook zij hebben antiroosshampoo, haarmaskers, oogcrème, gezichtsreiniger en andere verzorgingsproducten voor je huid. Maar ze hebben ook producten waar ze zich mee kunnen scheren. En verder is er dan nog een assortiment producten gericht op kinderen. Hier vind je, naast lichaamsverzorging en haarverzorging, een selectie aan pleisters, slabbetjes, babyflesjes, bestek, fopspenen en servies. En kijk ook eens bij hun categorie Luxliving. Hierin vind je niet alleen tandpasta, handzeep en wasmiddel, maar ook voeding, delicatessen, vitamines, supplementen en zelfs sieraden. Zelfs geurkaarsen en keukenapparaten zijn hier verkrijgbaar.


    Een klant maakt een box van Luxplus open. Wel in het Engels, maar je ziet wat van de producten.

    Diensten van Luxplus

    Als je een tandenborstel of afslankmiddel bij Luxplus besteld, dan zal de bezorgservice van Luxplus de panty’s gewoon bij je thuisbezorgen. Elke keer zal je met je aankoop BonusCash verdienen waarmee je spaart voor korting. Ook heeft Luxplus een klantenservice om eventuele vragen te beantwoorden of problemen aan te pakken.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Luxplus

    Als jij Luxplus wel eens hebt bezocht, dan willen wij graag alles horen over jouw ervaring met deze drogist. Hoe goed zijn die shampoos nou echt? Hoe lekker ruikt hun deodorant of parfum? Duurde het lang voor de bezorgservice van Luxplus de bodylotion bij je thuis kwam bezorgen? En wat voor een klantenservice geeft deze online drogist je als je om hulp vraagt? Schrijf een LuxplUS-Reviews en laat ons weten wat jij van deze webwinkel vindt.

    Luxplus
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (53)

    4.8
    47% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    4.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Luxplus

    Uw beoordeling

    Top, alleen je moet wel doorhebben dat je optijd je abbonement moet opzeggen.

    Ik heb 3 maal wat besteld bij Lux plus, en eigenlijk ben ik hartstikke tevreden. Toen ik voor de eerste keer op de site keek vond ik het wel wat apart; hoe kunnen de prijzen zo laag zijn? Ik zocht op het internet naar wat recensies en zo wist ik dat je aan een abbonement vast zat. Automatische incasso. Als je optijd je abbonement stopzet (wat met 1 druk op de knop gaat), dan is er geen probleem. Ze bieden je dan zelfs nóg 1 maand extra lidmaatschap aan. Je moet maar net het trucje doorhebben. Tevens duurde de levering ongeveer 3 á 4 dagen. Ook kun je bij sommige producten die je besteld “Bonuscash” ontvangen, op je volgende bestelling krijg je dan korting. 1 Bonuscash staat voor €1.

    Door: Maxime09-02-2019
    Bianca Pool01-04-2020

    Hierbij wil ik het opzeggen

    exactly20-04-2020

    i had last year bought once i product ,i just register it in my phone .as a userexperience website i did not know that if i register i have pay something on registering after a month.What a smart idea to takemoney from the clients.i hate that they dont give enough option to warn you after .They could at least give you a option not to be member ,you cannot even buy the product if you do not register then you register you would fall from there membership when you did not want to do.

    J Alfeche21-04-2020

    one of the worst things to do from potential client , i hate it, took money 9 euro a month and nothing to get, pls. do not trust them.once you register just to get your things to buy you are immediately paying every month.IT has no clear , this is not appropriate ,to click as member is a must from them this is the way the tricky you, user experience in this website is way to fool you guys, the worst part you cannot also buy it if you are not a member. what i have not seen it coming is paying everymonth a 9 euro by getting a subscription . what is this? WHere is the fucking justice . i have not seen this in coming, what do you get back from 9 euro , not even a coupon , i do not want any deals, i got more more upset.

    Arlette Prenen22-06-2020

    Hierbij wil ik mijn lidmaatschap opzeggen ik wist niet dat ik vastzat aan een abbonement dit wil ik absoluut niet . Met vrienderlijke groet Arlette Prenen.

    Biankski27-06-2020

    Op luxe shampoo scheelt het echt behoorlijk en mijn favoriet skincare merk (Ren) is hier supervoordelig. Verder is het gewoon hartstikke duidelijk wat de voorwaarden zijn, het staat op de eerste pagina in de banner. Ik twijfel wel of ik heel lang lid blijf, ik bestel niet iedere maand van die luxe spullen. Op deze pagina zeggen dat je je abo wil opzeggen ??? ik denk dat goed lezen niet voor iedereen is weggelegd...

    Karel21-08-2020

    Ik begrijp niet waarom personen klagen over de afschrijving van € 9,-- in de maand, Die hebben gewoon niet gelezen wat de voorwaarden zijn. Het is nogal eenvoudig op de site om het op te zeggen. Dan komt men er achter en gaat hier dan klagen (daar heeft men dan wel tijd voor). Ik vind dat de personen dat eigenlijk schrijven: kijk eens hoe dom ik ben.

    Alfonso22-08-2020

    Karel, this company is borderline crooked. In order to purchase something a customer has to become a member. Total Bullshit. What honest retailer does that? Most people want the product asap so they sign up to become a member often without reading the small print. And that's the people they are preying on. By becoming a "member" one agrees to them "removing" from your bank account €9 per month. Nice bit of revenue on the balance sheet!!! In my opinion the Office of Fair Trading needs to know about this dubious business practice. Oh! But wait Karel. You probably work for Luxplus.

    Fani15-01-2021

    Koop nooit van Luxplus.nl want dan gaan geld automatisch aftrekken €8,95 hun hebben 16 keer zonder mijn toestemming afgesproken van mijn bankrekening. Ze zijn oplichters!!

    Gabi24-01-2021

    I tried to buy something from this company. It gave me the option of the member price, or the normal price. I chose the normal price because I didn’t want to become a member (you have to pay €9 per month), and when it added to my basket it automatically added membership costs too. Not worth it, massive scam, advertising a product with hidden costs that they seem to let you avoid.

    Maya28-02-2021

    Koop hier noot meer... ik heb een parfum besteld en die komt op tijd maar wel beschadigd... en andere product verkeerd gestuurd, door hun fout.. ik moest 4 dagen uitleggen waar fout is... en uiteindelijk was nieks opgelost... ik raad deze website zeker niet... jammer...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    make up producten

    hallo ik ben danijela. dit is voor (voor luxplus) hier bestel ik nooit meer
    ze zijn gewoon oplichters het is goedkoop ja, maar als je er achter komt dat je aan zo lidmaatschap zit dan ben je de klos. dus gister kreeg ik een melding dat er 8,95 van me bank is afgestort dus dacht ik zo van he dit is niet normaal dat even iemand van me bank geld afpakt
    dus ik ging vandaag met hun mailen/chatten en ik ging uitleggen wat er was gebeurd dus hun zijden je hebt 8x 8,95 openstaan dus ik ging door de rooie ik zij zo van dat ik hier van nooit wiste en dat ik het niet kan betalen, dus mensen niet hier bestelen bah!!!!!

    Door: danijela 15-03-2021
    Gaby 16-06-2021

    Misschien moet je de volgende keer wat beter lezen . Het staat heel duidelijk aangegeven. En het scheelt nog heel veel geld ook met je abonnementskosten erbij .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    duidelijk

    Ik lees hier allerlei boze meldingen over oplichterij e.d. maar vond zelf alles heel duidelijk. Meteen bij het doorgaan met je bestelling zie je al staan over lidmaatschap, links om te zien wat de voorwaarden zijn enz. Als je daar op klikt wordt goed uitgelegd hoe en wat, hoe je op elk gewenst moment je lidmaatschap weer op kunt zeggen, zelfs meteen na bestellen (na24uur) en binnen de gratis maand. Normaal doe ik mijn bestellingen niet op deze manier, maar het product wat ik zocht was alleen hier verkrijgbaar. Bestelling ging goed en binnen de maand heb ik mijn lidmaatschap opgezegd.

    Door: Kimberly20-04-2019
    Halllo Kimberly,30-06-2019

    Het oplichterij-gevoel zit hem in dit geval bij het doen alsof je de keuze hebt tussen wel of geen abonnement. (door het kunnen kiezen voor de 'normale prijs' i.p.v. de ledenprijs). Dat je op elk moment je lidmaatschap kunt opzeggen, zal zeker meteen en goed worden verteld, en dat is ook mooi. Maar velen (zoals uit de reviews blijkt) willen dat abonnement helemaal niet, en dat is waar Luxplus shady over lijkt. Kopers hebben niet door dat ze (ondanks de keuze voor geen abonnement) toch in dat abonnement lijken te worden gelokt. Dan kan een bedrijf nog zo duidelijk zijn over het opzeggen van je abonnement, en dan kun jij nog zo snel zijn om het abonnement binnen de maand te hebben opgezegd (goede actie bij een bedrijf als dit lijkt mij); kopers iets laten afnemen dat ze eigenlijk niet willen, ruikt naar misleiding en velen noemen dat dan denk ik 'oplichting'. Ik begrijp ze echter volledig.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Letterlijk van alles en nog wat!

    Je betaalt 9 eur per maand dus kijk eerst goed op de website naar de beschikbare producten en bepaal dan of het de moeite waard is om het lidmaatschap aan te gaan of wanneer je gaat opzeggen.
    Ik koop veel uiteinlopende producten (tegen een stuk lagere prijzen) bij Luxplus en ben erg tevreden. Maar of het voor jou de moeite waard is, hangt af van hoeveel je koopt (en bespaart tov andere winkels versus het maandelijkse lidmaatschap).
    Ik zie Luxplus als een online drogist. Goede prijzen. Producten prima. Lekker dat het allemaal thuis wordt bezorgd.

    Door: Sandra05-08-2020
    emma spoel08-12-2020

    hoe zeg je hem dan op

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Shampoo

    Na initiele aankoop (met verplicht aanmelden) is mijn creditcard gebruikt om een maandbedrag af te schrijven. Dat was vooraf niet (helder) gemeld. Alles teruglezend stond het in de kleine lettertjes natuurlijk wel, maar netjes is het niet. Beeindigen ging ook niet helemaal zomaar: ik moest maar liefst 8 keer bevestigen of dat echt wel mijn bedoeling was.
    Wegblijven of heel bewust direct na bestellen het bijbehorende "abonnement" weer beeindigen.
    Voor het complete plaatje: de bestelde producten zijn keurig en redelijk vlot geleverd en het bestelproces en was op zich prima (behalve dus dat verborgen abonnement)

    Door: Fabian21-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Nagellak

    Dit is echt oplichter ik heb een nagellak gekocht en nu zie ik op me bankrekening 8,95 die elke maand eraf gaat !!! Hoe überhaupt afschuwelijk

    Door: Nagellak 26-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Supergoedkoop

    Ik zie veel negatieve reviews over dat je vastzit aan een abonnement allereerst staat het duidelijk aangegeven en als je niet een abonnement wil koop je de producten gewoon voor de normale prijs en niet de ledenprijs. Je kan het op elk moment opzeggen en als je het vergeet of niet goed hebt gelezen heb je pech. Je wordt helemaal niet aangesmeerd met een abonnement. Je kan gratis binnen een maand opzeggen. Voor de rest levering binnen een paar dagen. Spotgoedkope prijzen en bij de bekende drogisterijen kosten sommige producten wel 3 x zo veel dan hier.

    Door: Zouhair11-02-2019
    hai Zouhaitr,30-06-2019

    Dank voor deze bijdrage. Kun je svp vertellen hoe je de producten voor de normale prijs koopt? Want juist dat lijkt het probleem: dat lijkt niet te kunnen, terwijl men die indruk wel heel duidelijk wekt. je kunt er twee keer in het bestelproces voor kiezen, maar uiteindelijk staat er toch de ledenprijs in je bestelling. Als je dan doorgaat met bestellen, zit je ongewild aan een abonnement vast. Die negatieve reactie zijn echt ergens op gebaseerd ;-). Maar misschien ziet iedereen (incl. ik) over het hoofd hoe je dan de producten koopt voor 'geen abonnement/normale prijs'. En dan bedoel ik niet de keuze die je 2 x moet maken tijdens het bestelproces, want die heeft iedereen ongetwijfeld gezien (vandaar de verontwaardiging). Maar echt zodat je daadwerkelijk koopt zonder abonnement. Vertel het svp, zal veel ongelukkige kopers schelen! Dank!

    Zouhair,30-06-2019

    Sorry voor de fout in je naam.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    gezicht producten

    dit is mijn favo website waar ik mijn crèmepjes enz koop heb zelf niet zo veel geld en dit is echt perfect heb ook wat vragen gesteld aan de klantenservice en die hebben snel en normaal gereageerd ik had van te voren al reviews gelezen en ik had gelijk me abonnement stop gezet op zich staat er gewoon in het groot over je lidmaatscha
    ik ben zeer te vrede over deze website en ik ga zeker vaker bestellen de komen de tijd

    Door: ivana van waardenberg28-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    friteuse

    had problemen met inloggen dus ik dacht oei nu kan ik mijn lidmaatschap niet opzeggen en hang ik er aan vast. Maar niets is minder waar. Een mail gestuurd en de volgende dag hebben ze het in orde gemaakt. Nu kan ik met een gerust hart bestellen en opzeggen wanneer ik wil. Dank jullie voor de snelle oplossing. Toppie

    Door: Rob15-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    goede ervaring

    ik geloofde niet in de betrouwbaarheid van luxplus.nl maar wilde het toch uitproberen door de verschillende positieve en negatieve reviews die ik gelezen had. Heb een kleine bestelling van rond die tien euro geplaatst en had het met 4 dagen al in huis. Ik zou hier zeker vaker bestellen.

    Door: Halima09-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Geen idee lang geleden maar oplichting

    Ooit iets gekocht in 2019 en sindsdien schrijven ze 2x per mnd 8,95 van mijn rekening via incasso. Op de raarste momenten dus je hebt het niet door. Let dus goed op want je hebt abonnement als je er iets koopt. Google ze maar je leest niet anders dan deze verhalen. Vuile kuttekoppen zijn het

    Door: Marianne nales11-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Venus scheermessen

    Incompleet product ontvangen en Luxplus weigert om het volledige bedrag terug te storten of retour te regelen. Het is absurt hoeveel mails (13) er gestuurd moeten worden en er nog steeds geen oplossing is. Yannick is brutaal en luistert niet naar de klant. Ik stop met maar communiceren en claim het bedrag terug via de creditcard maatschappij, aangezien er met dit bedrijf geen fatsoenlijke oplossing gevonden kan worden.

    Door: F01-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen idee

    Ooit een minimale aankoop gedaan en zonder het te weten een incasso ingerommeld. Daarna maandelijkse afschrijvingen die mij helaas veel te laat opgevallen zijn omdat de afschrijvingen veel op een telefoon abonnement leken met ongeveer hetzelfde bedrag. Daardoor een flinke schadepost van over de 300 euro. Ik vind dit oplichting.

    Door: Jeroen29-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Opgelicht voor €260!

    Bij het maken van een bestelling wordt wel vaker gevraagd of je lid wilt worden, altijd handig om sneller een order af te sluiten in het vervolg, dacht ik. Kom ik er twee jaar later achter dat ik hier €9 per maand voor zit te betalen! Dit werd mij niet duidelijk verteld, grote oplichterij!! In totaal ben ik dus €260 kwijt voor een bestelling in 2019 van maar €12, kan wel janken!

    Door: Lyan Smeets11-03-2021
    Carina28-04-2021

    Volgensmij heb je niet goed opgelet. Er staat duidelijk aangegeven dat je voor het lidmaatschap €8,95 moet betalen. Ook als je gewoon je bankrekening checkt dan kan je toch ook zien dat er elke maand €8,95 van af gaat, dus ik vraag me af hoe je er pas na zoveel jaar achter kom. Mail of bel het bedrijf en misshien kunnen ze je nog helpen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vaseline

    Ik kwam er toevallig net achter dat ik al 4 maanden een lidmaatschap heb die ik niet heb afgesloten tijdens mijn eenmalige bestelling. Ook heb ik nergens in mijn mail een bevestiging gehad dat ik überhaupt een lidmaatschap had. Wel werd er 4 maanden lang een bedrag afgeschreven van 9 euro.
    Raar dat ik ineens aan een lidmaatschap vast zat terwijl ik die niet heb afgesloten... vind ik wel echt jammer

    Door: Djara10-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Parfum en gezichtscrème

    Verzonden op tijd...
    Slechts service. Onvriendelijk personeel.

    Door: Maya28-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Levertran

    This web site is a scam. They silently subscribe you to a monthly charge of almost 9 euro. This comes with a free first month, so it's not noticed right away. There are many people complaining about this, so it's clearly a known issue to them, perhaps even their business model.

    Strongly discourage people from ordering anything on this web site.

    Door: Alexey25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Geen. Burgerlijk oog

    Na veel mails. Heb ik besloten luxplus nog een paar jaar in de gaten te houden. Bij dagelijkse klachten en negatieve reviews .wordt er blijkbaar nog steeds niet geluisterd door luxplus. Voor mij is er dan reden genoeg voor een zwaar offensief.

    Door: Ik19-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    dermaroller

    Scammers. They still scam people!
    Dont buy anything

    Door: Volkan24-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Scheermesjes

    Niet hier van kopen zijn oplichters, nadat je iets hebt gekocht moet je elke maand 9 euro betalen

    Door: Sophia23-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    FAQ

    Is Luxplus een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 53 ervaringen geplaatst over Luxplus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 47% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Luxplus actief?

    Luxplus is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Luxplus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.