Luksusbaby

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Luksusbaby

Kinderen hebben best een hoop dingen nodig, en het belangrijkste hiervan is babykleding en kinderkleding. Bij Luksusbaby kun je die wel vinden. Maar wat voor een kwaliteit rompertjes en andere babykleren zal Luksusbaby verkopen? Zal je kindje niet te snel uit zo’n pakje groeien? Zullen die shirtjes en broekjes wel zo lekker zitten? Zullen die pyjama’s wel lang als nieuwe blijven? Zullen de babyschoenen die je hebt besteld wel door de Luksusbaby bezorgservice bezorgd worden voor je kleine er alweer te groot voor is? En zal de klantenservice van Luksusbaby je wel helpen als het speelgoed dat je besteld hebt niet naar wens is? Alleen jonge ouders die wel eens een babybed bij Luksusbaby vandaan hebben kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om te ontdekken of Luksusbaby iets voor jouw baby of peuter zou kunnen hebben. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen zullen je laten zien of Luksusbaby wel betrouwbaar is.

Over Luksusbaby

Luksusbaby is een babywinkel en kinderwinkel. De reden van het oprichten van de winkel was dat de eigenaar nergens anders een babywinkel kon vinden waar er gefocused werd op service en persoonlijkheid. Je kunt bij Luksusbaby terecht voor een heel assortiment babykleding en peuterkleding. Je vind er topjes, rompertjes, vestjes, jeans, pyjama’s, zonnehoedjes, shirtjes en nog veel meer. Winterkleding, buitenkleding en zomerkleding is er voor je baby, peuter of kleuter te vinden. Ook schoenen zoals ballerina’s, sandalen, binnenschoenen, laarzen, regenlaarzen, eerste schoentjes en nog veel meer. Maar er is nog meer dat bij Luksusbaby verkocht wordt. Voor de babykamer en kinderkamer hebben ze namelijk babybedjes, commodes, spenen, badspeeltjes, licht, kussens, matrassen, mobiles, meubels en decoratie. Voor een feestje (zoals een verjaardagsfeest) hebben ze dan weer tafelaccessoires en feestdecoratie. En dan is er nog speelgoed bij Luksusbaby te verkrijgen. Het gaat hierbij zowel om buitenspeelgoed als binnen speelgoed. Poppen, fietsen, speelkleden, puzzels, ballen, muziekspeelgoed en boeken, het zit allemaal in het assortiment.


Diensten van Luksusbaby

De babyspullen en kinderspullen van Luksusbaby kunnen online worden besteld. Kies een jurkje of shirtje uit dat je kind leuk zal staan en plaats hem dan in je digitale winkelmandje. Daarna is het een kwestie van de betaling van het babymeubel rondmaken e de besteling afronden. Dan zal de Luksusbaby bezorgservice het nieuwe speelgoed netjes bij je thuis komen bezorgen zodat je niet zelf je kind hoeft mee te slepen naar een winkel. Ook is er een Luksusbaby klantenservice om je te helpen als er een probleem optreedt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Luksusbaby

Heeft jouw baby al een babykamer ingericht met babymeubels van Luksusbaby? Ook als je alleen wat kleren voor je peuter of kleuter hebt willen wij graag alles horen over jouwe ervaring met deze babywinkel. Hoe prettig zitten die rompertjes en pakjes nou echt? Dan je kind zich goed vermaken met de Play-Doh? Moest je lang wachten tot het wiegje of babybedje werd bezorgd? En kon de Luksusbaby klantenservice je helpen toen je een vraag voor je had? Laat je eigen Luksusbaby review achter en vertel ons wat jouw mening over deze babywinkel is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook

close

Luksusbaby

Vergelijk reviews en bekijk Luksusbaby