Luisterboeken.nl

7

Bestellen

7

Service

6

Prijs

6

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Luisterboeken.nl

Luisterboeken.nl: Al luisterend lees je de leukste boeken. Lezen is heerlijk, alleen heb je niet altijd zin om een boek vast te houden, voor je te houden of dyslexie gooit roet in het eten. Wat je reden ook is om voor een luisterboek te kiezen, je vindt de leukste, mooiste en beste luisterboeken op luisterboeken.nl! Nieuwsgierig naar het aanbod luisterboeken of naar recensies? Lees dan verder!


Wat is Luisterboeken.nl?

Luisterboeken.nl is een webwinkel waar je alle in Nederland uitgegeven luisterboeken onder een digitaal dak vindt. Als er een luisterboek als mp3 download is uitgegeven vind je hem op deze website. luisterboeken.nl is onderdeel van Luisterrijk BV. Je hoeft dus niet meer allerlei websites af, je afvragend welke kwaliteit je krijgt. Bij deze webwinkel zit je goed. Of je nou op zoek bent naar een Nederlands, Engels, Vlaams of Frysk luisterboek, je vindt het allemaal op luisterboeken.nl.


Voor wie is Luisterboeken.nl?

Lezen is heerlijk, maar niet altijd even handig. Als je veel in de auto zit, moet je je ogen op de weg houden. Als je dyslexie hebt, dansen de letters soms door elkaar, wat lezen vermoeiend kan maken. Of na een lange dag werken, school of studeren, val je in slaapt tijdens het lezen. Wat je reden ook is om voor een luisterboek te kiezen: Luisterboeken.nl is er voor iedereen die kan genieten van een luisterboek. Of je nou luistert als je thuis bent, onderweg in de auto of de trein of lekker op vakantie - hier vind je het luisterboek wat je zoekt. Luisterboeken zijn geschikt voor iedereen. Op luisterboeken.nl vindt je namelijk niet alleen boeken voor volwassenen, maar ook heel veel boeken voor kinderen en tieners. Een verantwoorde manier van entertainment voor jong en oud.


Waarom kies je voor Luisterboeken.nl?

Op deze website vind je alle luisterboeken die in Nederland uitgegeven zijn als downloadbare mp3’s. De webshop luisterboeken.nl is dan ook het perfecte startpunt voor jouw nieuwe leesavontuur. In deze webshop vind je boeken in allerlei categorieën en van de bekende luisterboekuitgevers als Rubinstein, Home Academy, Luistereenboek en OORKracht8. Onderaan de website vind je ook een verdere uitsplitsing in categorieën die het voor jou makkelijk maken om snel het gewenste boek te vinden. Je kunt je boek zoeken in: A.W. Bruna Uitgevers, Audiofrysk, Biografie, Dieren, Engels, Familie, Gedichten, Geschiedenis, Gezondheid, Home Academy, Hoorcollege, Hoorspel, Kunst & Cultuur, Liedjes, Liefde, Luistereenboek, Management algemeen, Meditatie, Muziek, Passie, Persoonlijke effectiviteit, Radio/TV-programma, Roman, Romantiek, Rubinstein, Rubinstein Audio, Spanning, Theater, Tweede Wereldoorlog of Uitgeverij AmboAnthos. Ben jij er al uit?


Voordelen van Luisterboeken.nl

Op luisterboeken.nl vind je alleen maar luisterboeken. Je hebt dus niet de kans dat je per ongelijk een e-book download. Ook vind je hier een enorm assortiment aan luisterboeken. Je kunt jouw nieuwe boek kiezen uit de categorieën: Romans & Literatuur, Kind & Jeugd, Non-fictie, Radio & Theater, Business & Management, Educatief en Geesteswetenschappen. Ook heeft luisterboeken.nl een gratis app waarmee je makkelijk de beste luisterboeken download op iOS en Android. Zo wordt het luisteren naar boeken wel heel makkelijk. Ook handig: je vindt hier niet alleen betaalde luisterboeken. Er is een aparte pagina waar alle gratis luisterboeken verzameld zijn. Dus waar wacht jij nog op?


Contact opnemen met Luisterboeken.nl

Wil je meer weten over een bepaald luisterboek, over de aanschaf van een of meerdere luisterboeken of heb je een hele andere vraag? Dan kun je contact opnemen met deze webshop. Je kunt hen op verschillende manieren bereiken: je kunt hen jouw opmerking per mail sturen (klantenservice@luisterboeken.nl), je kunt je suggestie via Facebook delen of je klacht via Twitter kenbaar maken. Waar je ook voor kiest, de klantenservice is er voor jou.


Ervaringen Luisterboeken.nl

Heb jij geen boek meer aangeraakt sinds je het bestaan van luisterboeken.nl kent? Luister jij tijdens je treinreis het ene na het andere luisterboek? Zijn jouw kinderen helemaal gek op de luisterboeken van Carry Slee? Dan zijn mensen op zoek naar jouw ervaring met luisterboeken.nl. Heb je heen even de tijd om jouw review over de webshop in luisterboeken te delen? Wie weet luistert er straks iemand naar zijn luisterboek via luisterboeken.nl dankzij jou.


 


Hou jij van luisterboeken en wil je een luisterboek kopen op Luisterboeken.nl? Lees klantervaringen! Hoe groot is 't assortiment, hoe werkt bestellen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Basta, Marco van basten

De app van luisterboek.nl is zwaar waardeloos! Je kan het geluid nergens naar toe streamen (versterker, koptelefoon of speakers). Je bent dus verplicht je iPhone dicht in je buurt te houden.

J

Johan

12-11-2020

0

Als zelf lezen niet meer gaat

Wegens erger wordende oogproblemen kan ik helaas niet meer goed lezen - terwijl dat altijd mijn grootste hobby is geweest. wat dat betreft zijn Luisterboeken een goede uitkomst, ook al lees ik liever zelf de lettertjes. Maar als dat niet meer gaat, dan is het fijn om toch op de hoogte te kunnen blijven van nieuwe boeken. Mijn tip is wel dat het aanbod aan goede non-fictie groter mag zijn!

M

mevr. K. van der Zwaag

12-08-2017

0