Lucardi

3.8
4.3

Bestellen

3.1

Service

4.8

Prijs

3.1

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Lucardi

Bent u van plan om sieraden te kopen bij een Lucardi Juwelier? Lees hier wat andere klanten te zeggen hebben over deze keten. Wie benieuwd is naar een winkel waar hij of zij nog nooit eerder is geweest, vraagt meestal aan bekenden of zij er al eens iets gekocht hebben en hoe dat beviel. NederlandReview maakt het u makkelijk; op onze site treft u heel veel ervaringen van anderen met allerlei bedrijven. Ook de mening van mensen die al eens bij Lucardi kochten, vindt u hier. Op NederlandReview krijgt u dus een onafhankelijk beeld van Lucardi Juwelier.

Over Lucardi

De juweliersketen ontstond eind jaren tachtig onder de naam Luigi Lucardi. De winkels kregen een open, transparante uitstraling gebaseerd op een Italiaans concept. De huiskleuren waren toen nog rood en zwart, in 2002 veranderde dat bij een overname naar paars. De keten is na nog een bedrijfsovername in 2006 en een naamswijziging bij het moederbedrijf in 2011 onderdeel van Axcent of Scandinavia, waarvan het hoofdkantoor in het Zweedse Upplands Vasby gevestigd is.


Lucardi wil laagdrempelig en uitnodigend zijn met betaalbare prijzen. In de fysieke winkels kunt u zelf uw keuze maken, of u laten adviseren door deskundige verkopers. Het assortiment beslaat zowel klassiekers als de laatste trends. Lucardi heeft vergulde, stalen, zilveren en gouden sieraden. Ook bekende horlogemerken als Casio en Seiko vindt u bij Lucardi. De keten heeft ongeveer honderd winkels door heel Nederland. Daarnaast is een gedeelte van de collectie van Lucardi verkrijgbaar bij Kijkshop. En u kunt natuurlijk online winkelen bij Lucardi; er zijn een Nederlandse, een Belgische en een Duitse webwinkel.

Diensten

Lucardi heeft zowel voor dames als voor heren en voor jongens en meisjes een ruim assortiment sieraden en andere artikelen, waaronder:

•    horloges;
•    ringen;
•    armbanden;
•    kettingen;
•    oorbellen;
•    trouw- of relatieringen;
•    hangers;
•    fotolijsten;
•    geschenkartikelen;
•    huwelijkscadeaus;
•    geboortegeschenken.

In de verkiezingen georganiseerd door Q&A werd Lucardi in 2014-2015 en 2015-2016 tot Beste Winkelketen van het Jaar in de categorie Sieraden en Bijouterie gekozen. De webwinkel werd in 2015 door het Belgische kwaliteitslabel BeCommerce gecertificeerd. Op de website zijn een blog, een online magazine en de folder in pdf-formaat te bekijken, en klanten kunnen zich abonneren op een nieuwsbrief. Met de klantenkaart kunt u sparen voor kortingen. In de fysieke winkels kunt u terecht voor dienstverlening als graveren, ringen vergroten of verkleinen, oorbellen schieten en diverse reparaties.

Betalen

kan in de webwinkel op veel verschillende manieren:
•    PayPal;
•    AfterPay;
•    creditcard;
•    iDEAL;
•    Webshop Giftcard;
•    Fashioncheque;
•    VVV Giftcard;
•    Bancontact (in België, voorheen Mister Cash).

Bezorging wordt uitgevoerd door DHL. De klant ontvangt een traceernummer om de verwerking van het pakket te volgen. Ophalen in de dichtstbijzijnde winkel kan ook. Artikelen die op werkdagen voor 21:00 uur besteld zijn, worden de volgende dag geleverd, met uitzondering van enkele op de website genoemde producten zoals gegraveerde artikelen. De website heeft een klantenservice-pagina met veelgestelde vragen en een zoekfunctie, een contactformulier en een chat die overdag beschikbaar is. 

Klachten

Op de website van Lucardi staat geen klachtenregeling vermeld. Wel is er een optie om op het contactformulier bij Onderwerp te selecteren dat het om een klacht over een winkel of een klacht over een webbestelling gaat. Om meer te weten te komen over de klachtenprocedure, moet u de algemene voorwaarden lezen. Daarin staat dat klachten binnen veertien dagen beantwoord worden. Klachten kunnen via een klachtenformulier of telefonisch worden ingediend. Het telefoonnummer daarvoor is slechts te vinden in de algemene voorwaarden. Wordt de klacht niet naar tevredenheid opgelost door Lucardi, dan kan volgens deze voorwaarden de consument het probleem voorleggen aan de geschillencommissie BeCommerce (zoals gezegd een Belgisch kwaliteitslabel) of het ODR-platform van de Europese Commissie. Hiermee is de consument die een klacht wil melden bij Lucardi wel tamelijk karig bedeeld.

Bent u al klant bij Lucardi Juwelier?

Vul dan een beoordeling in en bewijs anderen die op zoek zijn naar ervaringen met deze juweliersketen een dienst. 

Lees beoordelingen van echte klanten van Lucardi. Zij kochten hier horloges en sieraden online of in de winkel: hoe is de kwaliteit, de service, de prijs?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (15)

Anderen bekeken ook