NederlandReview

  Ervaringen Lucardi

  Bent u van plan om sieraden te kopen bij een Lucardi Juwelier? Lees hier wat andere klanten te zeggen hebben over deze keten. Wie benieuwd is naar een winkel waar hij of zij nog nooit eerder is geweest, vraagt meestal aan bekenden of zij er al eens iets gekocht hebben en hoe dat beviel. NederlandReview maakt het u makkelijk; op onze site treft u heel veel ervaringen van anderen met allerlei bedrijven. Ook de mening van mensen die al eens bij Lucardi kochten, vindt u hier. Op NederlandReview krijgt u dus een onafhankelijk beeld van Lucardi Juwelier.

  Over Lucardi

  De juweliersketen ontstond eind jaren tachtig onder de naam Luigi Lucardi. De winkels kregen een open, transparante uitstraling gebaseerd op een Italiaans concept. De huiskleuren waren toen nog rood en zwart, in 2002 veranderde dat bij een overname naar paars. De keten is na nog een bedrijfsovername in 2006 en een naamswijziging bij het moederbedrijf in 2011 onderdeel van Axcent of Scandinavia, waarvan het hoofdkantoor in het Zweedse Upplands Vasby gevestigd is.


  Lucardi wil laagdrempelig en uitnodigend zijn met betaalbare prijzen. In de fysieke winkels kunt u zelf uw keuze maken, of u laten adviseren door deskundige verkopers. Het assortiment beslaat zowel klassiekers als de laatste trends. Lucardi heeft vergulde, stalen, zilveren en gouden sieraden. Ook bekende horlogemerken als Casio en Seiko vindt u bij Lucardi. De keten heeft ongeveer honderd winkels door heel Nederland. Daarnaast is een gedeelte van de collectie van Lucardi verkrijgbaar bij Kijkshop. En u kunt natuurlijk online winkelen bij Lucardi; er zijn een Nederlandse, een Belgische en een Duitse webwinkel.

  Bij Lucardi koop je je nieuwste Bling Bling. Soulja Boy heeft er een liedje over gemaakt

  Diensten

  Lucardi heeft zowel voor dames als voor heren en voor jongens en meisjes een ruim assortiment sieraden en andere artikelen, waaronder:

  horloges;
  • ringen;
  armbanden;
  • kettingen;
  • oorbellen;
  • trouw- of relatieringen;
  • hangers;
  • fotolijsten;
  • geschenkartikelen;
  huwelijkscadeaus;
  • geboortegeschenken.

  In de verkiezingen georganiseerd door Q&A werd Lucardi in 2014-2015 en 2015-2016 tot Beste Winkelketen van het Jaar in de categorie Sieraden en Bijouterie gekozen. De webwinkel werd in 2015 door het Belgische kwaliteitslabel BeCommerce gecertificeerd. Op de website zijn een blog, een online magazine en de folder in pdf-formaat te bekijken, en klanten kunnen zich abonneren op een nieuwsbrief. Met de klantenkaart kunt u sparen voor kortingen. In de fysieke winkels kunt u terecht voor dienstverlening als graveren, ringen vergroten of verkleinen, oorbellen schieten en diverse reparaties.

  Betalen

  kan in de webwinkel op veel verschillende manieren:
  PayPal;
  • AfterPay;
  • creditcard;
  iDEAL;
  • Webshop Giftcard;
  • Fashioncheque;
  • VVV Giftcard;
  • Bancontact (in België, voorheen Mister Cash).

  Bezorging wordt uitgevoerd door DHL. De klant ontvangt een traceernummer om de verwerking van het pakket te volgen. Ophalen in de dichtstbijzijnde winkel kan ook. Artikelen die op werkdagen voor 21:00 uur besteld zijn, worden de volgende dag geleverd, met uitzondering van enkele op de website genoemde producten zoals gegraveerde artikelen. De website heeft een klantenservice-pagina met veelgestelde vragen en een zoekfunctie, een contactformulier en een chat die overdag beschikbaar is.

  Klachten

  Op de website van Lucardi staat geen klachtenregeling vermeld. Wel is er een optie om op het contactformulier bij Onderwerp te selecteren dat het om een klacht over een winkel of een klacht over een webbestelling gaat. Om meer te weten te komen over de klachtenprocedure, moet u de algemene voorwaarden lezen. Daarin staat dat klachten binnen veertien dagen beantwoord worden. Klachten kunnen via een klachtenformulier of telefonisch worden ingediend. Het telefoonnummer daarvoor is slechts te vinden in de algemene voorwaarden. Wordt de klacht niet naar tevredenheid opgelost door Lucardi, dan kan volgens deze voorwaarden de consument het probleem voorleggen aan de geschillencommissie BeCommerce (zoals gezegd een Belgisch kwaliteitslabel) of het ODR-platform van de Europese Commissie. Hiermee is de consument die een klacht wil melden bij Lucardi wel tamelijk karig bedeeld.

  Bent u al klant bij Lucardi Juwelier?

  Vul dan een beoordeling in en bewijs anderen die op zoek zijn naar ervaringen met deze juweliersketen een dienst.

  Lees beoordelingen van echte klanten van Lucardi. Zij kochten hier horloges en sieraden online of in de winkel: hoe is de kwaliteit, de service, de prijs?

  Lucardi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  4.2
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lucardi

  Uw beoordeling

  Nooit iets bestellen!

  Ik heb ze 1 ster gegeven omdat, dit verplicht is maar dit bedrijf verdient helemaal geen ster! Ik heb een graveerde hanger besteld deze was niet gegraveerd maar gelaserd met als resultaat dat het zilver compleet wit is geworden. Lucardi geeft in de 1ste mail aan dat dit veroorzaakt is omdat hij is gelaserd en niet is gegraveerd als ik daarop aangeef dat ik hem wel gegraveerd zou willen hebben ipv gelaserd zeggen ze in eens dat hij wel gegraveerd is en willen niets doen. Ook wordt aangegeven door lucardi als ik in zou zoomen op hun voorbeeld fotos ik duidelijk zou zien dat het wit zou zijn. Om nog een keer na te kijken heb ik ingezoomt op de foto waarop ik het nog niet kon zien. Als ik dit bij hun aangeef met daarbij de vraag of het uberhaut normaal is dat ik moet inzoomen op een voorbeeld foto om een realistische beeld te krijgen krijg ik geen reactie van hun!

  Door: Sanne14-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  402497929

  Wacht 4 dagen voor pakket. Slecht slecht winkel

  Door: Pawel 07-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Ketting met geboortesteen

  De geboortesteen viel me tegen.
  Was wel erg klein, ik had niet verwacht dat het zo klein zou zijn, voor een volwassen persoon.

  Door: Maureen 15-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Gouden ring met diamanten

  Diamantjes vallen er heel snel uit.
  Garantie volgens de site goud en diamanten 1 jaar. Vergeet het maar 6 maand garantie. Blijkt maar weer dat ze zelf niet eens achter hun producten staan. Wil je rommel koop hier.
  Wil je kwaliteit kijk ergens anders

  Door: Hannah19-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Armband

  Ik heb een armbandje gekregen voor Moederdag ik ben 29mei geopereerd daarna heb ik het armbandje Voor de derde gedragen en ging het kapot .
  Wij zijn direct naar Hoogvliet gegaan om het te laten zien en kreeg als antwoord dat het solderen €12 euro kost en dat wij er geen garantie op kregen . Ik heb er voor bedankt en wij kopen nooit meer bij lucardi wat een slechte service .bestelnummer 1048552ik heb ook de oorbellen en de ring maar nu is het setje niet meer compleet

  Door: E de Jong02-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  rampen service

  Er gaan nog steeds mensen deze winkel binnen, Ik voor een horloge batterij, wat een ramp €10.- horloge niet meer waterdicht
  Mensen betaal wat meer en laat deze winkel links liggen

  Door: Dirk 24-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  bezorgdienst beneden peil

  Zou dinsdag 18 dec 2018 een pakketje vanaf 14:00 uur geleverd krijgen. Echter nadat ik om half 4 nog niks had nog een keer gecheckt en toen stond er de melding op verkeerd gesorteerd. Gebeld naar DHL (1 euro p.minuut) belachelijk. Ik kreeg te horen dat het 2 werk dagen zou duren voordat het opnieuw uitgeleverd wordt. Lucardie hier ook van op de hoogte gebracht en hun zelf ook naar DHL gebeld met exact het zelfde antwoord wat ik ok al kreeg. Dus denk ook dat Lucardi dat op hun site moet gaan aanpassen dat het niet binnen 1 werk dag geleverd KAN worden! Maar vandaag 21 dec 2018, staat het nog steeds op dat het gesorteerd moet worden. Dus weer gebeld want het is dus inmiddels al 3 werkdagen. Met magere excuses koop ik niks voor. Ik mag dan ook hopen dat ik het morgen zaterdag 22 dec 2018 alsnog mijn pakketje binnen krijg. Echt schandalig dit PostNL doet het in mijn ogen 10x beter nog NOOIT problemen mee gehad! De eerst volgende keer dat ik iets ga bestellen waar dan ook, kijk ik eerst of PostNL het bezorgd want DHL is ruk en dan druk ik mij nog netjes uit!

  Door: Vos21-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Geen service

  Volgens mij heeft Lucardi zelf een review geplaatst om er nog goed af te komen op deze site, dus zal er ook 1 plaatsen om een eerlijker beeld te geven aan twijfelende mensen.

  Als je hier op tijd besteld via de website, heb je geen garantie dat dit ook daadwerkelijk op tijd binnen is. Als je hier dan over belt met de klantenservice, wordt je afgescheept met een "sorry" en los het verder zelf maar op. Meedenken wordt niet gedaan en ze verschuilen zich achter "andere afdelingen" of "een storing" Niet heel netjes naar je collega's toe.

  Door: Joost29-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Levertijd erg lang

  Ze zeggen op de website dat je het de volgende dag in huis hebt, maar toen ik had besteld, was er ineens iets met de voorraad ofzo. Jaja! Ik heb uiteindelijk lang op mijn bestelling moeten wachten en daarom bestel ik hier niet nog een keer!!

  Door: Joke30-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Leuke aanbiedingen op website

  Tijdje terug een Lucardi-vestiging in een Nederlandse stad bezocht. Keek hier m'n ogen uit, maar vond de spullen toch wel wat aan de dure kant. Het bleef toch in mijn hoofd zitten, dus een kijkje genomen op de website van Lucardi. Tot mijn verbazing hadden ze hier hele leuke aanbiedingen. Op sommige sieraden en horloges zaten hoge kortingen, waardoor het toch begon te kriebelen om iets te kopen. Uiteraard kon ik mijzelf weer eens niet inhouden en heb ik een mooie ring besteld voor een zachte prijs. Hij werd keurig bij mij thuis afgeleverd en ik heb absoluut geen spijt van de aankoop.

  Door: Wendy Peters05-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Lucardi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Lucardi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lucardi actief?

  Lucardi is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lucardi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.