NederlandReview

  Ervaringen Logitech

  Wie PC-gaming zegt, zegt ook Logitech. Het bedrijf maakt al bijna meer dan 40 jaar computeraccessoires zoals muizen, toetsenborden en nog veel meer. Veel PC-gamers spelen al jaren met plezier met de gamingpads van Logitech en de muizen en toetsenborden van Logitech zijn in miljoenen huishoudens in de wereld te vinden. Heb jij een nieuwe gamingmuis gevonden in het assortiment en wil je eerst van andere klanten horen wat zij van Logitech vinden voordat je de muis bestelt? Zoek dan niet verder en lees hier de reviews over Logitech. 

  Over Logitech
  In 1981 begon Logitech met de ontwikkeling van de computermuis. Dit fenomeen was toen nog nieuw en bood nieuwe mogelijkheden voor de interactie met de computer. Logitech werd al snel wereldleider voor computermuizen en heeft het assortiment sindsdien verder uitgebreid.  


  Met de technologie van Logitech lijkt het net echt!

  Assortiment Logitech
  -    Muizen: Het begon voor Logitech allemaal met de verkoop van muizen. In het begin hoefde een computermuis nog niet veel te kunnen. Met de groeiende populariteit van PC-gaming is er veel veranderd voor de computermuis. Logitech heeft nog altijd de standaard muizen, maar verkoopt ook professionele gamingmuizen.
  -    Toetsenborden: Voor de toetsenborden geldt eigenlijk hetzelfde als de muizen van Logitech. Ze hebben toetsenborden voor iedere computer, maar bieden de echte gamers ook een uitgebreide keuze met gamingtoetsenborden.
  -    Audio + Video: Behalve muizen en toetsenborden heeft Logitech ook koptelefoons, boxen en HD webcams
  -    Rijden: Veel PC-gamers kiezen ervoor om de belevenis van de game nog intenser te maken door een echt autostuur en pedalen aan de computer te koppelen. Logitech heeft ook deze racesimulatie-apparatuur te koop.
  -    Vliegen: Met de vliegtuigsimulatie-apparatuur van Logitech lijkt vliegen net echt.
  -    Ruimte: Een ruimteschip wordt ook niet zomaar bestuurd. De ruimtesimulatie-apparaten van Logitech veranderen een ruimterace in een echt avontuur.
  -    Boerderij: De zware apparaten die in de landbouw gebruikt worden, zijn moeilijker te besturen dan gedacht. Logitech heeft ook voor deze machines simulatie-apparaten.
  -    Gamepads: De controllers zijn voor alle gamers die de simulatie-apparaten te ver vinden gaan en gewoon met een controller willen gamen. 

  Vragen of klachten
  Klanten kunnen via Logitech Support contact opnemen met de klantenservice. Je kunt laten weten waarom je contact wilt opnemen en krijgt alle informatie om je verder te helpen. Soms kun je bij Logitech Support het antwoord van je vraag al vinden zonder contact op te nemen. Voor sommige producten heeft Logitech aparte hulplijnen. Er is bijvoorbeeld een telefoonnummer voor Harmony-producten, de Squeezebox en Slim Devices en de camera’s van Alert en WiLife. Klanten met klachten kunnen het beste gebruikmaken van het algemene telefoonnummer. Het is echter ook mogelijk om via je account een bericht te sturen naar de klantenservice en Logitech is ook te bereiken via Facebook en Twitter.

  Wat vind jij van Logitech?
  Was jouw gamingtoetsenbord aan vervanging toe en heb je net je nieuwe toetsenbord van Logitech binnen? Of speel jij al jouw racespellen met de racesimulatie-apparatuur? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of jij de producten van Logitech aanraadt. Wat vind je van de kwaliteit en de prijs? Kun je veilig bestellen? En is de levering betrouwbaar? Geef jouw beoordeling en vertel over jouw ervaringen met Logitech!

  Wat vinden klanten van de computermuizen? Zijn de toetsenborden duur? En wat zijn de ervaringen van klanten met Logitech? Ontdek het in de reviews!

  Logitech
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Logitech

  Uw beoordeling