NederlandReview

    Ervaringen LOBERON

    De inrichting van je huis zegt veel over jou als persoon. Is het erg strak ingericht en zijn er veel neutrale kleuren terug te vinden? Dan ben je waarschijnlijk een heel geordend persoon. Ziet je huis er echter uit alsof er een kleurbom in is ontploft? Dan ben je misschien wel heel creatief en energiek. Het gaat erom dat je huis jouw eigen plekje is om te kunnen relaxen, te reflecteren, te concentreren en te genieten. Bij LOBERON kun je terecht voor allerlei home-accessoires van hoge kwaliteit.

    Over LOBERON

    De Duitse meubelwinkel LOBERON, opgericht in 2011, is actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland en heeft daarbinnen meer dan een miljoen klanten. Bij LOBERON draait het erom dat je een thuis creëert dat helemaal bij jou past. Daarom is er ook een heel breed en divers assortiment beschikbaar dat zich strekt van Klassiek tot country en mediterraan, van atmosferische kleurtinten tot mooie contrasten en van riante leefkameraccessoires naar decoraties voor in je tuin.

    Iets waar LOBERON veel waarde aan hecht is de kwaliteit van hun producten. Alle meubels voldoen aan de door hen gestelde hoge eisen en zouden van topkwaliteit moeten zijn. Niet alleen wordt er veel aandacht besteed aan de materialen en verwerking van de producten, maar hebben ze volgens LOBERON allemaal ook een heel eigen persoonlijkheid, karakter en waarde.

    Diensten van LOBERON

    Als je al je gewenste meubelen en decoraties hebt verzameld in je winkelmand, is het tijd om af te rekenen. Bij LOBERON kun je betalen met iDeal, Visa, Mastercard, American Express, Paypal of een factuur. Als je eenmaal hebt betaald kan het een aantal dagen duren voordat je je bestelling ontvangt. Je kunt het laten afleveren bij een ophaalpunt of zelf thuis ontvangen. De verzendkosten bedragen €8,95. Na de verzending ontvang je een track&trace code om de levering te volgen.

    Garantie, klachten en vragen bij LOBERON

    Bij LOBERON geldt alleen de wettelijke garantie. Dat houdt in dat een product moet functioneren zoals behoren of moet doen wat de consument ervan kan verwachten.

    Voor klachten en vragen kun je terecht bij de klantenservice van LOBERON. Voor klachten is de voorkeur om schriftelijk contact op te nemen, anders kun je ook een e-mail sturen naar service@loberon.nl of telefonisch contact opnemen via 030 - 65 92 530. Binnen 14 dagen ontvang je een reactie van de klantenservice met daarin antwoord op je vraag of een mogelijke oplossing voor je probleem.

    Heb jij een positieve ervaring met LOBERON? Deel jouw ervaring hier met anderen! Ook minder positieve ervaringen zijn natuurlijk welkom.

    Ben je juist benieuwd naar de ervaringen van mensen die jou al voor waren? Neem dan een kijkje tussen de reviews van LOBERON hier op NederlandReview.

    LOBERON - Making-of, Shooting Mallorca

    LOBERON
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (52)

    4.4
    42% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    3.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over LOBERON

    Uw beoordeling

    Koop hier niks

    Ik heb aardig wat ervaring met online aankopen. Wie niet in deze tijd. Dit bedrijf zegt dat het een snelle levertijd heeft, maar ik wacht nu al 5 weken op mijn bestelling. Klantenservice niet bereikbaar en als je mailt krijg je een onsympathieke mail terug.

    Door: Karin26-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Plaid, spiegel, lantaarns, onderzetters

    Plaid, lantaarns en onderzetters snel geleverd. Alles ok behalve lantaarns op batterij. Eerste levering glas stuk. Tweede deed een het niet en ander af en toe. Spiegel wacht ik al maanden op.
    Leuke spullen, best duur en niet altijd even goede kwaliteit helaas.

    Door: Margot25-05-2019
    ND Eberlijn16-09-2020

    heb een bestelling geannuleerd kl nr1216883 3x fotolijstjes a 75 euro zou het v d week het bedrag terug ontvangen kan u me zeggen welke dag het teruggestort word heb de lijstjes zowiezo nniet ontvangen

    Gloria16-10-2020

    Windlicht gekocht afwerking heel slordig. Heb erover gebeld: is er niemand die de goederen controleert voor het de deur uitgaat? Kreeg eel snel mijn geld terug.

    Marie-France11-11-2020

    Heb een lantaarn gekocht met ledverlichting. Kreeg wel een lantaarn maar was niet dezelfde als op de foto. Dag later was de aan en uit knop al stuk. Heb gemaild ben benieuwd op ik een reactie ga krijgen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Diversen

    Hele mooie meubels, vriendelijke en behulpzame mensen, denken goed met je mee. Houden je goed op de hoogte van de levering.
    Super goede verpakking van de meubels. Complimenten ook aan de vervoerder. Heel blij mee. Fijn bedrijf.

    Door: E. Heppenhuis08-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Spiegel

    Er stond tijdens het bestellen al vermeld dat de spiegel een iets langere levertijd had. Ik ben keurig op de hoogte gehouden dat er nog weer een beetje vertraging was. Spiegel goed verpakt en in uitstekende staat ontvangen.

    Door: Martine Kooi23-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Spiegel

    De spiegel was goed en veilig verpakt!
    De bestelling geleverd binnen opgegeven tijdspanne.
    Mooie spiegel.

    Door: Marleen De Mol24-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    2 windlichten

    Tijdens de voorbije feestdagen heb ik 2 windlichten gekocht bij Loberon. Speciaal het juiste formaat gezocht om te plaatsen op de betonnen onderzetters die ik had gemaakt. Dit moest een Nieuwjaarsgeschenk worden voor mijn collega. Maar 1 januari is ondertussen al lang voorbij en ik heb nog steeds niets ontvangen. Daarnaast moest ik op het allerlaatste moment nog op zoek naar een alternatief. (dus dubbele kosten). "snelle levering" staat bovenaan hun website. Daar kan je toch boos om worden. Wat een teleurstelling. ☹️

    Door: Een heel teleurgesteld en boos persoon21-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Fauteuil, geen geld terug, niet bereikbaar

    Waardeloos
    Vanaf november (2 maanden) bezig om mijn bestelling die ik geannuleerd had om mijn geld terug gestort te krijgen.
    Ik ben bang dat ik naar mijn 600,- kan fluiten.
    Vanaf dit jaar zijn ze ook telefonisch niet bereikbaar meer.
    Ik haf mijn bestelling geannuleerd omdat ik mijn stoel en een andere kleur wilde.. deze kwam 3 weken later op de wenkbrauwen, dus de eerste bestelling wel betaald en moest wachten op annuleren omdat dat geregeld moest worden met de transporteur in Duitsland.
    Na weken wachten nog geen retour melding.
    De tweede bestelling wordt nu voor de tweede keer uitgesteld vanwege levering.
    Ze komen afspraken niet na, wordt gezegd dat het bij hogerhand ligt, maar daar hoor ik ook niks van.
    Slecht bedrijf

    Door: T17-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Super kwaliteit

    Alles is mooi en perfect. Wordt altijd goed afgehandeld.
    Enige minpuntje is dat de levering vrij lang duurt

    Door: Marleen Otjes van Laar24-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Kerst en woonartikelen

    Snelle levering en keurige verpakking. Heel mooie artikelen
    Wel prijzig.

    Door: Nel15-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    gordijnen elenoire

    Mooie vitrages, goede kwaliteit, redelijk snelle levering.

    Door: Loes van Willigen11-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Wandrek

    Nog nooit zo een slecht bedrijf meegemaakt. Bestelling geplaatst op 1 november. Na talloze loze beloftes nog steeds geen levering. Nu kan je nog enkel een mail sturen, telefonisch zijn ze zelfs niet meer bereikbaar! En natuurlijk komt er nooit een antwoord op een mail. Ik ben mijn geld kwijt blijkbaar.. dus wees gewaarschuwd, bestel hier niet ook al hebben leuke spullen.

    Door: Marianne 14-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    spiegel

    begin november spiegel gekocht. bij levering bleek dat er in het midden een zwarte 'antieke' vlek zat. Dat zag er echt uit als een vlek, dus storend. Ik heb de spiegel terug gestuurd op 4 december.

    Het retourformulier dat ik van hun site had gehaald, bleek niet te werken. Bij postnl en bij dhl service punt konden ze niks met formulier. Ik heb contact opgenomen met klantenservice van loberon. Ze hebben mij toen een nieuw formulier per email gestuurd. In de mail ging het over postnl, op het formulier dhl. Dat leek mij niet goed, maar na telefonische navraag werd mij verzekerd dat dit het juiste retourformulier was.

    spiegel retour gestuurd. vervolgens hoor ik maar niks. zelf maar weer contact opgenomen. vertellen ze mij dat ze de spiegel niet retrour hebben ontvangen. En of ik het retourbewijs naar ze wil mailen. Dan zouden ze er werk van maken. Dat heb ik gedaan, maar vervolgens hoor ik weer niks. na anderhalve week maar weer gebeld. zelfde verhaal, of ik het retourbewijs naar ze wil emailen. Dan zouden ze het geld terugstorten. Gedaan, maar tot nu toe hoor ik niks.

    Ik heb nog verschillende keren gemaild en proberen te bellen. Op mijn emails krijg ik geen reactie. Als je belt, krijg je alleen nog maar een bandje dat ze niet bereikbaar zijn en dat je een boodschap kunt achterlaten. Maar daar hoor je dus ook niks op.

    Totaal onbetrouwbaar en hele slechte service! Ben benieuwd of ik mijn geld nog terugzie.

    Door: wilco12-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Kussens

    Sommige Artikel its te duur.Levering te lang.Anders Super leuke Dinge.Mooie Qualiteit.Mooie Kussens ontvangen.Heel content.

    Door: Hatton Elke08-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Kerstballen

    Ruim voor kerst een kado besteld.
    5-8 dagen levertijd stond erbij.( staat nog steeds vermeld op hun website)
    Nu 16 dagen later niets ontvangen, wel een dag voor kerst !! een kul mail ontvangen met allerlei onzin excuses.

    .
    Als Loberon aan voorraadbeheer zou doen kunnen ze geen klanten benadelen maar zouden ze veel minder verkopen hebben immers wat je niet op voorraad hebt kan je NIET verkopen!
    Loberon kiest er liever voor om wel te verkopen wat ze niet hebben waardoor vele klanten benadeelt worden!

    Kijk ik op hun website staat er nog steeds 6-8 werkdagen bij mijn bestelde producten..dit klopt gewoon niet.
    Loberon js een onbetrouwbaar bedrijf.

    Bestel er niet als u niet voor de gek gehouden wilt worden!



    Door: Jerry26-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Kerstkrans

    Een kerstkrans bestelt in November uit de kerst catalogus van Loberon net gebeld bestelling komt 30 December binnen wanneer de kerstdagen voorbij zijn. Dit is toch ongelofelijk, wat een waardeloos bedrijf. Laatste keer dat ik wat bij Loberon bestel

    Door: Bruno Karel20-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Mirror and Table Lamp

    Terrible customer service, bad quality products. On its website it says 6 to 8 days to deliver but it took almost 2 months. This must be a joke. How this company survives?

    Door: EC09-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Servies

    Krijg maar geen bevestigingsmail na een bestelling en kan de klantendienst langs geen kanten bereiken. Ook op geen enkele mail enige reactie gehad!

    Door: Dave02-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kaarsenstandaardv

    Het zag er niet goed uit.
    1 van de kaarsenstandaard was ongeverfd.
    Zag er goedkoop uit.En het zou antique zijn.
    Bij de bestelling heb ik verschillende mail ontvangen.wat ik had besteld terwijl dat niet zo is.
    Ik heb best wel lang moeten wachten.

    Door: Ro27-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    een china nep ding

    naar naar bedrijf dit..slechte retour optie..slechte klantenservice, duurt zeer lang leveren..retour geld na 4 week nog niet terug

    Door: hidde alders09-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 metalen onderzetters en metalen klimplantenrek

    erg slechte ervaring gehad. in mei 2 artikelen besteld. Elke keer een mail dat de levering weer een maand werd uitgesteld. Uiteindelijk eind september begin oktober verstuurd. Ik was helaas op vakantie. Artikel terug naar Duitsland gestuurd. Logisch. Na vakantie is hier een nieuwe bestelling van gemaakt. Blijkt dat ze een adres gebruiken waar ik al 21 jaar niet meer woon. Heb dit adres natuurlijk nooit opgegeven bij mijn bestelling maar mijn huidige adres in Zoetermeer. Dus 2e zending naar oud adres gestuurd. Gebeld met klantenservice en ik moest zelf maar contact opnemen met DHL. Was niet hun fout dat ze het naar het oude adres hadden gestuurd. Gekke is wel dat het andere artikel van de bestelling wel naar het goede adres werd gestuurd. deze had ik in augustus ontvangen. Dus waarom het andere artikel weer naar een heel ander adres sturen. Kortom heb het artikel in Waddinxveen zelf moeten ophalen en ik woon in Zoetermeer. Konden niets voor mij doen. Nooit meer Loberon voor mij.

    Door: M.H. Cosme da Silva22-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    FAQ

    Is LOBERON een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 52 ervaringen geplaatst over LOBERON. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is LOBERON actief?

    LOBERON is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LOBERON gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.