NederlandReview

    Ervaringen limango

    Ongekend! Wat anderen over dit bedrijf zeggen is ongelofelijk! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Lees echter eerst meer informatie over dit bedrijf op deze pagina.

    Over limango

    Iedere dag is er een andere actie bij dit bedrijf. Het is compleeet anders dan de klassieke online winkels. In plaats van een vast assortiment tref je iedere dag nieuwe acties met uitgekozen merken aan. De aanbiedingen zijn twee tot vier dagen geldig en op is op.

    Het assortiment is gericht op vrouwen en jonge gezinnen. Je treft er mode aan en ook accessoires, schoenen, speelgoed, kinderkleding, kinderschoenen en babyuitrusting uit collecties die net uit de winkel zijn. Net als bij een outlet of een fabrieksuitverkoop handelt limango direct met de producenten, zodat we jullie de producten met een flinke korting kunnen aanbieden!


    Outlet - is dat nu echt de hemel op aarde, of valt het tegen? Een onderzoek van Buzzfeed

    Je kunt gebruik maken van de acties wanneer je lid bent van het bedrijf. Je kunt je gratis aanmelden en krijgt dan de aanbiedingen via de mail thuisgestuurd. Je kunt je trouwens op ieder moment ook weer afmelden.

    Er is ook volop kleding voor gezinnen voor een eerlijke prijs. Het gaat onder andere om kinderwagens, babyuitrusting, kindermode, kinderschoenen en nog veel meer met hoge kortingen.

    Diensten van limango

    Het bedrijf heeft een ruim assortiment van producten en artikelen binnen de volgende groepen:
    Baby's
    Kinderen

    Dames

    Heren
    Wonen

    Klachten, tips en complimenten over limango

    Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Op die manier wordt het mogelijk om het probleem op te lossen en te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om je verder te helpen.

    Heb jij ervaring met limango?

    Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review.

    Lees hier de ervaringen van klanten van limango. Je moet lid worden voor je van de acties van modemerken kunt profiteren, maar loont dat wel? Hoor het van de leden zelf!

    limango
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    5,4
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5,8
    Service
    rating
    4,2
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    4,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    divers

    Ik heb al diverse malen spullen besteld bij Limango. Wordt altijd prima geleverd. Totdat ik zelf een foutje in het huisnummer had gemaakt en direct na bestellen dit had doorgegeven via het contactformulier en per mail. Geen reactie. Alleen via track en trace kunnen zien hoe het bestelproces verliep. Ze hadden de jas opnieuw kunnen versturen maar hebben ervoor gekozen zonder berichtgeving of reactie op onze mails het geld per IDEAL terug te storten. Dat is tenminste iets maar ik had graag een reactie willen ontvangen en het bestelde artikel.

    Conslusie, gaat het goed dan kun je gerust bestellen, maar gaat er iets mis dan krijg je geen gehoor en bepalen zij verder het proces.

    Door: Suzanne 21-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Eastpak etui

    er was een etui in de aanbieding voor 8 euro. ik wilde het gaan kopen maar ik moest eerst 15 euro uitgeven om te kunnen bestellen. ik zou deze plek zeker niet aanraden voor dingen onder de 15 euro.

    Door: Dejana Sijakovic 19-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    7 artikelen, niets geleverd tot nu toe

    Bestelling van 13 oktober , zou na de 17de geleverd worden.
    Aangemeld bij post nl op de 15de maar nog niets ontvangen bij post nl. Nog steeds niet!!!
    Bij mijn account staat 30 oktober geleverd en teruggestuurd?
    Niets gezien, je moet notabene tekenen voor ontvangst.
    Heel vreemd allemaal.
    Eerder nog nooit problemen gehad.
    Hoop dat ze het oplossen.

    Door: Anja 04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    schoenen en tas

    Onbereikbaar onbetrouwbaar. DIEN EEN KLACHT IN!
    Limango is onderdeel van de OTTO Group, u weet wel van de Otto. Ik heb op de website de contactgegevens gevonden van degene die over Limango gaat, gevonden. Ik stel voor dat wij met onze klachten deze vrouw maar eens gaan benaderen!!!

    Josephine Münn
    Phone+49 89 24885-1148
    Fax+49 89 24885-1259
    E-Mail josephine.muenn&limango.de (dat &-teken moet natuurlijk een @ zijn, maar je mag hier geen email adressen vermelden)

    Eerst heb ik een tasje besteld, deze kwam binnen met zwarte vlek, hierover gemaild. Geen reactie. Ook een paar chelsea boots besteld en inmiddels al 13 dagen geleden geretourneerd. Geen melding dat ze retour zijn ontvangen. Weer een mail gestuurd. Geen reactie. Geen geld teruggestort. Waardeloos!!!! Geen klantenservice die je te woord kan staan en op mails wordt gewoon niet gereageerd. Ik bestel hier niet meer.

    Door: Lola 28-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Thermo shirt merinowol

    Eerst was de levertijd van een outlet artikel niet waargemaakt.
    Dit is dan nog te accepteren aangezien de prijs ook laag is.

    Wat echt vervelend is , is het feit dat er niet wordt gecommuniceerd.
    Hieronder een logboek waar (nog niet) op gereageerd is.


    Zaterdag 12-10 gemaild omtrent levertijd, geen reactie.
    Maandag 14-10 gemaild omtrent levertijd , geen reactie.
    Donderdag 17-10 heb ik gemaild omtrent retour, geen reactie.
    Vrijdag 18-10 heb ik gemaild omtrent retour, geen reactie.
    Dinsdag 22-10 wederom gemaild omtrent retourprocedure, nog niets vernomen.

    Mijn tip, reageer gewoon op een mail, of geef geen mogelijkheid tot communicatie.
    Dit schept ook de verwachting dat er gereageerd wordt.

    Door: Gert 24-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    3in1 jassen

    We wilden graag 2 wandeljassen, dus besteld + 2 extra maten voor geval dat de maat niet goed was. Het duurde dik twee weken voordat ze binnen waren, wel heel tevreden over de kwaliteit. Maar nu wil ik de 2 extra jassen retour doen maar geeft de site aan dat het retour termijn verstreken is terwijl ik ze na 2 dagen nadat ik ze ontvangen had wilde terug sturen..(. de tijd dat ze twee weken onderweg waren wordt schijnbaar meegerekend)
    Ik dacht:"geen probleem, neem ik even contact op".... mail sturen... proberen te bellen ...ben nu een aantal dagen verder maar geen enkele reactie van hun kant.. echt balen!!!! eenmalig daar besteld maar nooit weer:(

    Door: jantje coster 15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Jurk

    Productomschrijving klopt vaak niet. Dit zou veel nauwkeuriger moeten.

    Dacht eerst dat de klantenservice wel oke was, maar krijg gewoon geen reactie op mijn mail! Die inmiddels al 4x opnieuw gestuurd is.

    Heel jammer!

    Door: Ayla 07-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5
    rating

    Handtas

    Mooie voorstelling van zaken, misleiding op de site bij beschrijving van de handtas. Zeggen ze het is van leer, maar 't is gewoon nep leren tas, normaal zou er een "Echt Leder"-label bij moeten hangen, maar dit ontbreekt. Het zou een Genuine leren handtas moeten zijn, maar het ruikt in zijn geheel naar plastic! Leer leeft, en dat kun je niet zeggen van plastic. Vrij prijzig voor een plastic tas!
    Verpakking dunne doos, hierdoor is het bijna aan alle kanten verfrommeld.
    Niet klantvriendelijk: brengen bij hoge aankoop verzend- en retourkosten in rekening.
    n o o i t meer Limango

    Door: NepLeer! 13-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    slechte service limango

    een tijdje geleden 2 jassen besteld maar na 2 weken pas uitgepakt jassen zat een vieze lucht aan 2 keer naar klanten service geschreven maar geen bericht terug gehad inmiddels jassen weggegooid was echt een vieze lucht aan de jassen voor mij is het een slecht bedrijf en ze hebben geen fatsoen om geen berichtje terug te sturen

    Door: Betsy van den Nieuwendijk 25-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Onvolledig product en buitensporige verzendkosten om te retourneren

    Autostoel besteld (Cybex pallas M), doos was bij levering erg beschadigd, de stoel zag er zelf ook niet gloednieuw uit (krassen op het plastic, achterkant), bevestigingspunten ontbraken en daarbij leek het me een replica. Teruggestuurd....... We moesten 34 euro verzendkosten betalen!!!!!!! Weggegooid geld voor een product dat niet naar behoren is afgeleverd. Goedkoop is duurkoop blijkt maar weer, laat u dus niet verleiden, wij betalen de volgende keer graag iets meer bij een betrouwbaar verkooppunt!

    Door: Wytske 26-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    DRAMATISCH

    Op 9 sept.2018 2 artikelen besteld en betaald via PayPal (Amex)
    De levertijd wordt steeds verlengd, nu naar mogelijk 13 october.
    Dus zending 5 weken vooraf betalen, belachelijk !

    Door: T.A. Nobel 05-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Tevreden

    Behalve dat er bijna in totaal 10 euro in rekening gebracht wordt voor verzending en retourneren ben ik tevreden. Bestelde producten zijn geleverd en ik werd via email op de hoogte gehouden van de status.
    Het duurde allemaal wat langer dan bij de gemiddelde webshop, maar ik vond dat geen probleem. Jammer dat er veel mensen vervelende ervaringen hebben, maar bij mij is het dus goed gegaan.
    Mooie merkproducten voor een vriendelijke prijs.

    Door: Kay 08-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    aanmeldem voor on line limango te kopen

    aanmelden limango

    Door: eefje versteeg 22-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    1e keer maar nooit weer

    Mooie voorstelling van zaken maar er komt niets van te recht.veel te lang moeten wachten.


    Door: Nico Verhoef 03-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    vervelend bedrijf

    rekenen altijd €5,90 retourkosten en niet klantvriendelijk helaas

    Door: Jan 05-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Sandaaltjes jongen

    Sandaaltjes van het merk el naturalista besteld.
    Prima verpakt...levering zou inderdaad sneller kunnen.
    Aanbiedingen zijn echt wel interresant
    Dus als je het weet is het niet erg om iets langer op te wachten.
    G

    Door: Tamara 03-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Op zich wel aardig

    Je moet je aanmelden. En dan krijg je op zich leuke aanbiedingen. Ik heb nog niks gevonden wat ik zou kopen. Zou ik me nogmaals aanmelden? Weet ik niet. Maar ik blijf nog even aangemeld omdat ik denk dat er nog wel wat voorbijkomt wat ik kan gebruiken. Dus echt ervaring heb ik nog niet. Het is trouwens geen overkill aan mails, dat valt gelukkig mee.

    Door: Fiep 22-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5
    rating

    goedkope kinderwagen

    kinderwagen met veel korting besteld. extra fijn, want het is allemaal al zo duur en kinderwagens helemaal!
    levering duurde wel even, maar dat kan aan de maand liggen...

    Door: Jantje 31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Gezin met kinderen

    Ik heb vier kinderen en dan is het extra leuk om zo nu en dan een actie te vinden die jou aanspreekt. Dan kun je toch iets leuks doen zo nu en dan.

    bij limango heb ik een paar keer iets leuks besteld en gebruik gemaakt van de aanbieding.
    het is niet altijd wat, maar als het leuk is, dan is het ook direct een goede aanbieding.

    Door: Frouke Wijfjes 27-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Aanbiedingen met aanmelden

    ze hebben leuke aanbiedingen
    jammer dat je eerst moet inloggen en een account aanmaken maar dat heb ik tpch maar gedaan en dan heb ik af en toe best een leuke deal die ik elders nog niet zag
    maar ik heb nog niks besteld eigenlijk daar kan ik niet zo veel over zeggen
    maar een account aanmaken is wel de moeite waard

    Door: Lonneke Wateringen 27-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over limango

    Uw beoordeling