NederlandReview

    Ervaringen limango

    Ongekend! Wat anderen over dit bedrijf zeggen is ongelofelijk! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Lees echter eerst meer informatie over dit bedrijf op deze pagina.

    Over limango

    Iedere dag is er een andere actie bij dit bedrijf. Het is compleeet anders dan de klassieke online winkels. In plaats van een vast assortiment tref je iedere dag nieuwe acties met uitgekozen merken aan. De aanbiedingen zijn twee tot vier dagen geldig en op is op.

    Het assortiment is gericht op vrouwen en jonge gezinnen. Je treft er mode aan en ook accessoires, schoenen, speelgoed, kinderkleding, kinderschoenen en babyuitrusting uit collecties die net uit de winkel zijn. Net als bij een outlet of een fabrieksuitverkoop handelt limango direct met de producenten, zodat we jullie de producten met een flinke korting kunnen aanbieden!


    Je kunt gebruik maken van de acties wanneer je lid bent van het bedrijf. Je kunt je gratis aanmelden en krijgt dan de aanbiedingen via de mail thuisgestuurd. Je kunt je trouwens op ieder moment ook weer afmelden.

    Er is ook volop kleding voor gezinnen voor een eerlijke prijs. Het gaat onder andere om kinderwagens, babyuitrusting, kindermode, kinderschoenen en nog veel meer met hoge kortingen.

    Outlet - is dat nu echt de hemel op aarde, of valt het tegen? Een onderzoek van Buzzfeed

    Diensten van limango

    Het bedrijf heeft een ruim assortiment van producten en artikelen binnen de volgende groepen:
    Baby's
    Kinderen

    Dames

    Heren
    Wonen

    Klachten, tips en complimenten over limango

    Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Op die manier wordt het mogelijk om het probleem op te lossen en te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om je verder te helpen.

    Heb jij ervaring met limango?

    Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review.

    Lees hier de ervaringen van klanten van limango. Je moet lid worden voor je van de acties van modemerken kunt profiteren, maar loont dat wel? Hoor het van de leden zelf!

    limango
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (54)

    5.2
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    4.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over limango

    Uw beoordeling

    divers

    Ik heb al diverse malen spullen besteld bij Limango. Wordt altijd prima geleverd. Totdat ik zelf een foutje in het huisnummer had gemaakt en direct na bestellen dit had doorgegeven via het contactformulier en per mail. Geen reactie. Alleen via track en trace kunnen zien hoe het bestelproces verliep. Ze hadden de jas opnieuw kunnen versturen maar hebben ervoor gekozen zonder berichtgeving of reactie op onze mails het geld per IDEAL terug te storten. Dat is tenminste iets maar ik had graag een reactie willen ontvangen en het bestelde artikel.

    Conslusie, gaat het goed dan kun je gerust bestellen, maar gaat er iets mis dan krijg je geen gehoor en bepalen zij verder het proces.

    Door: Suzanne21-11-2019
    Sandra30-09-2020

    Ik heb geoxx laarzen gekocht. Ze kwamen met een schade. Ik heb contact opgenomen met de limago klantenservice-geen reactie. Klacht ingediend - geen reactie. Ongelooflijk !! U krijgt uw geld nooit terug en ze sturen u de goederen met schade toe

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Div

    Hallo,
    Ik moet terugkomen op mijn voorgaande review. Ik heb voor mijn beurt gesproken. Ik heb slechts 2 dagen na de geschatte levertijd mijn pakketje in goede orde in ontvangst mogen nemen. Gebleken is dat KPN de status van de track and tracé informatie niet adequate had bijgehouden. Nogmaals excuses.
    Zie bijgestelde review
    Groeten,
    Dhr F.Meyer

    Door: F.Meyer14-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gezin met kinderen

    Ik heb vier kinderen en dan is het extra leuk om zo nu en dan een actie te vinden die jou aanspreekt. Dan kun je toch iets leuks doen zo nu en dan.

    bij limango heb ik een paar keer iets leuks besteld en gebruik gemaakt van de aanbieding.
    het is niet altijd wat, maar als het leuk is, dan is het ook direct een goede aanbieding.

    Door: Frouke Wijfjes27-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Op zich wel aardig

    Je moet je aanmelden. En dan krijg je op zich leuke aanbiedingen. Ik heb nog niks gevonden wat ik zou kopen. Zou ik me nogmaals aanmelden? Weet ik niet. Maar ik blijf nog even aangemeld omdat ik denk dat er nog wel wat voorbijkomt wat ik kan gebruiken. Dus echt ervaring heb ik nog niet. Het is trouwens geen overkill aan mails, dat valt gelukkig mee.

    Door: Fiep22-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8.5
    rating

    Nvt

    Omwille van het milieu, meerdere bestellingen van verschillende accounts in één keer en dus ook één pakket terug gestuurd. Alsnog moesten wel per pakket nog betalen. Zowel voor duurzaamheid en klantvriendelijkheid niet echt een goed uitgangspunt.

    Door: R15-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Toms schoenen maat 43

    Ik heb de schoenen op tijd gekregen volgens afspraak, echter uit voorzorg maat 43 besteld. Deze schoenen passen krap aan. Normaal draag ik maat 41 van schoen. Dus denk erom minimaal twee maten groter te bestellen!
    Jammer dat nog niemand hierover gereclameerd heeft?

    Door: Michel Brand13-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 jassen

    10 januari besteld 2 jassen besteld
    12 januari bevestigingsmail met track en trace nummer ontvangen
    15 januari 19:30 uur koerier met bus voor de deur. Jassen niet in dozen, maar in zakken verpakt.
    Conclusie: Limango is geslaagd. Prijs kan natuurlijk lager, maar de kwaliteit is goed en het bestellen is makkelijk en leuk.

    Door: Besparen Kan16-01-2021
    Besparen Kan16-01-2021

    Nou u weer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Aanbiedingen met aanmelden

    ze hebben leuke aanbiedingen
    jammer dat je eerst moet inloggen en een account aanmaken maar dat heb ik tpch maar gedaan en dan heb ik af en toe best een leuke deal die ik elders nog niet zag
    maar ik heb nog niks besteld eigenlijk daar kan ik niet zo veel over zeggen
    maar een account aanmaken is wel de moeite waard

    Door: Lonneke Wateringen27-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Sandaaltjes jongen

    Sandaaltjes van het merk el naturalista besteld.
    Prima verpakt...levering zou inderdaad sneller kunnen.
    Aanbiedingen zijn echt wel interresant
    Dus als je het weet is het niet erg om iets langer op te wachten.
    G

    Door: Tamara03-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Broek, culotte, shirt

    Je moet je aanmelden, daar kan ik mee leven.
    Goede kwaliteit voor weinig geld.
    We lang moeten wachten op levering.
    Service is wel goed, want ik werd op de hoogte gehouden van stand van zaken.

    Door: Lenny01-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Alles

    Bought a overhem and it arrive as a retour product. The worst thing is you pay the retour kosten en you cannot even annuleren your bestelling. The link for post nl track and trace from limango doesnt work. Zalando louge is way beter .

    Door: Ronnah29-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Blouse

    Maat niet goed waarom geen retourbon erbij.Gelukkig kunnen verkopen.Ik heb geen printer.Wel leuke aan biedingen

    Door: Joke 01-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    2 paar schoenen Puma

    Niet op tijd opgeleverd
    1 week wachten voor mijn geld
    Krijg constant hetzelfde bericht dat gelg is gestort op mijn bankrekening
    Dus ..NIET

    Door: Svitlana 17-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Jurk

    Is allemaal goed gegaan👍

    Door: G Willems 06-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Melli Mello

    Had een handtas besteld en een shopper ontvangen. Enige oplossing die je krijg is dat ik hem gratis kan retouren maar zorgen voor het juiste artikel doen ze niet aan. Erg jammer

    Door: Victoria Van Beerendonk22-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Schoenen

    Hele andere schoenen geleverd dan besteld.
    Gelijk aangemeld dat ze retour gaan. Moet dan een bon uitprinten die mee retour moet, dat gedaan en retour gestuurd. Komt er 2 dagen later een mail dat er een foto gemaakt moet worden waarom schoenen niet geaccepteerd worden, wat er verkeerd aan is, het zijn compleet andere schoenen en deze gelijk retour gedaan. Meld dat maar Babette van Limango blijft melden dat er een foto bij moet. Maar afwachten of ik mijn geld terug krijg

    Door: I Huetink05-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Mathis Montabon Heren Horloge

    Plus punten kan ik niet bedenken.
    Min punten des te meer.

    Waardeloze kwaliteit, horloge moest euro 1500 gekost hebben en nu was dat ding euro 250, ding rammeld, de pin zit los, wijzerplaat beweegt en horloge staat regelmatig stil..............Mensen koop gewoon bij een juwelier een goed Seiko horloge daar heb je jaren en jaren plezier van ipv die rommel die ze hier verkopen !!!!!

    Door: Harry Oelen29-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    jas en broek

    Bij de jas die ik kocht was maar een foto van de voorkant. Ik nam aan dat de achterkant hetzelfde zou zijn maar het was totaal anders. De broek die ik kocht was veel kleiner dan de maat. Ik wou deze dus terug sturen. Ik had betaald om het te laten afleveren, toen zag ik dat ik ook moest betalen om het te retourneren!! In deze tijd dat je niet kunt passen is het vervelend als je zo veel moet betalen voor de aflevering en retour!!

    Door: Petronella22-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    kleding

    erg lang moeten wachten op levering, bij retour rekenene ze 5,70 eu kosten, triest

    Door: harrie11-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Standing Lamp

    Ordered a standing Lamp at Limango. Waited approx 3 weeks on the delivery and by arrival, the lampshade was missing. Contacted customer service and they requested a picture. Send the picture of the standing lamp via email without the lampshade. After a couple of days waiting I received a return form without any reaction on my email. No communication, no reaction, no apology, nothing... just a return form. I have never witnessed something like this in my life. My warning to consumers: DO NOT BUT AT LIMANGO! It's a scam.

    Door: E.02-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is limango een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 54 ervaringen geplaatst over limango. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is limango actief?

    limango is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van limango gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.