NederlandReview

    Ervaringen limango

    Ongekend! Wat anderen over dit bedrijf zeggen is ongelofelijk! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Lees echter eerst meer informatie over dit bedrijf op deze pagina.

    Over limango

    Iedere dag is er een andere actie bij dit bedrijf. Het is compleeet anders dan de klassieke online winkels. In plaats van een vast assortiment tref je iedere dag nieuwe acties met uitgekozen merken aan. De aanbiedingen zijn twee tot vier dagen geldig en op is op.

    Het assortiment is gericht op vrouwen en jonge gezinnen. Je treft er mode aan en ook accessoires, schoenen, speelgoed, kinderkleding, kinderschoenen en babyuitrusting uit collecties die net uit de winkel zijn. Net als bij een outlet of een fabrieksuitverkoop handelt limango direct met de producenten, zodat we jullie de producten met een flinke korting kunnen aanbieden!


    Je kunt gebruik maken van de acties wanneer je lid bent van het bedrijf. Je kunt je gratis aanmelden en krijgt dan de aanbiedingen via de mail thuisgestuurd. Je kunt je trouwens op ieder moment ook weer afmelden.

    Er is ook volop kleding voor gezinnen voor een eerlijke prijs. Het gaat onder andere om kinderwagens, babyuitrusting, kindermode, kinderschoenen en nog veel meer met hoge kortingen.

    Outlet - is dat nu echt de hemel op aarde, of valt het tegen? Een onderzoek van Buzzfeed

    Diensten van limango

    Het bedrijf heeft een ruim assortiment van producten en artikelen binnen de volgende groepen:
    Baby's
    Kinderen

    Dames

    Heren
    Wonen

    Klachten, tips en complimenten over limango

    Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Op die manier wordt het mogelijk om het probleem op te lossen en te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om je verder te helpen.

    Heb jij ervaring met limango?

    Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review.

    Lees hier de ervaringen van klanten van limango. Je moet lid worden voor je van de acties van modemerken kunt profiteren, maar loont dat wel? Hoor het van de leden zelf!

    limango
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

    5.4
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    4.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    o-bag hand bag

    The item was wrongly returned to Limango by postnl. I have been trying to contact Limango four times already to know how do I get my money back but no answer from the client service! Also no phone number you can call so you can really only rely on emails. If I could give 0 stars to the service, I would, but you can give at least one star.

    Door: Lucia25-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    divers

    Ik heb al diverse malen spullen besteld bij Limango. Wordt altijd prima geleverd. Totdat ik zelf een foutje in het huisnummer had gemaakt en direct na bestellen dit had doorgegeven via het contactformulier en per mail. Geen reactie. Alleen via track en trace kunnen zien hoe het bestelproces verliep. Ze hadden de jas opnieuw kunnen versturen maar hebben ervoor gekozen zonder berichtgeving of reactie op onze mails het geld per IDEAL terug te storten. Dat is tenminste iets maar ik had graag een reactie willen ontvangen en het bestelde artikel.

    Conslusie, gaat het goed dan kun je gerust bestellen, maar gaat er iets mis dan krijg je geen gehoor en bepalen zij verder het proces.

    Door: Suzanne21-11-2019
    Sandra30-09-2020

    Ik heb geoxx laarzen gekocht. Ze kwamen met een schade. Ik heb contact opgenomen met de limago klantenservice-geen reactie. Klacht ingediend - geen reactie. Ongelooflijk !! U krijgt uw geld nooit terug en ze sturen u de goederen met schade toe

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Op zich wel aardig

    Je moet je aanmelden. En dan krijg je op zich leuke aanbiedingen. Ik heb nog niks gevonden wat ik zou kopen. Zou ik me nogmaals aanmelden? Weet ik niet. Maar ik blijf nog even aangemeld omdat ik denk dat er nog wel wat voorbijkomt wat ik kan gebruiken. Dus echt ervaring heb ik nog niet. Het is trouwens geen overkill aan mails, dat valt gelukkig mee.

    Door: Fiep22-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8.5
    rating

    Gezin met kinderen

    Ik heb vier kinderen en dan is het extra leuk om zo nu en dan een actie te vinden die jou aanspreekt. Dan kun je toch iets leuks doen zo nu en dan.

    bij limango heb ik een paar keer iets leuks besteld en gebruik gemaakt van de aanbieding.
    het is niet altijd wat, maar als het leuk is, dan is het ook direct een goede aanbieding.

    Door: Frouke Wijfjes27-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Aanbiedingen met aanmelden

    ze hebben leuke aanbiedingen
    jammer dat je eerst moet inloggen en een account aanmaken maar dat heb ik tpch maar gedaan en dan heb ik af en toe best een leuke deal die ik elders nog niet zag
    maar ik heb nog niks besteld eigenlijk daar kan ik niet zo veel over zeggen
    maar een account aanmaken is wel de moeite waard

    Door: Lonneke Wateringen27-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Geen

    Wilt u alstublieft geen nieuwsbrief meer sturen. Ik krijg het zelf niet voor elkaar door het afmelden van de nieuwsbrief. Hartelijk dank

    Door: Mevrouw Dekker29-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Diverse producten

    Heb hier al 16x iets besteld waarvan ook soms enkele artikelen retour gingen. Dit is nooit een probleem geweest, hiervan het geld terug gekregen.

    Door: Hetty23-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sandaaltjes jongen

    Sandaaltjes van het merk el naturalista besteld.
    Prima verpakt...levering zou inderdaad sneller kunnen.
    Aanbiedingen zijn echt wel interresant
    Dus als je het weet is het niet erg om iets langer op te wachten.
    G

    Door: Tamara03-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    goedkope kinderwagen

    kinderwagen met veel korting besteld. extra fijn, want het is allemaal al zo duur en kinderwagens helemaal!
    levering duurde wel even, maar dat kan aan de maand liggen...

    Door: Jantje31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    aanmeldem voor on line limango te kopen

    aanmelden limango

    Door: eefje versteeg22-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vanalles


    Het is dat limango goede producten verkoopt tegen een mooie prijs, maar anders zou ik er niet meer bestellen.
    Er zijn teveel nadelen. Vooral de klantenservice, geen telefoon nummer, alleen mail, en dan duurt het véél te lang voor men reageert. Via contact formulier kun je geen foto's uploaden en dat vragen ze wel indien er iets mis is. Voor je antwoord hebt ben je heel wat tijd verder.
    Retourneren kost een flink bedrag, daarbij moet je zelf een ticket uitprinten. Ruilen, annuleren, allemaal niet mogelijk.
    Als het goed gaat, geen probleem. Voor de rest veel te omslachtig en de klantenservice biedt geen service!

    Door: T. Smeets23-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    geoxx laarze

    Ik heb geoxx laarzen gekocht. 65 euro betaald. Ze kwamen met een schade. Ik heb contact opgenomen met de limago klantenservice -geen reactie. Klacht ingediend - geen reactie. Ongelooflijk !! U krijgt uw geld nooit terug en ze sturen u de goederen met schade toe

    Door: Sandra30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    schoenen

    Mijn bestelling is nooit aangekomen! De schoenen waren 50 euro en dit is veel geld voor mij aangezien ik maar 17 jaar oud ben en geen inkomen heb. Erg vervelend en ik heb ook niks meer terug gehoord van de klantenservice. Niet hier bestellen!

    Door: Nora Janssen26-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Jurk

    Helaas weer een slechte ervaring met Limango. Begin juli besteld half augustus ontvangen. Natuurlijk wel vantevoren betalen... na weken geven ze aan dat het onderweg is maar dat 1 jurk niet door de leverancier geleverd kan worden. Jurk was wel nog via Limango op de site te bestellen maar voor een hogere prijs... klantenservice reageert slecht of helemaal niet. Geld retour moet je ook op wachten. Voor mij geen Limango meer!

    Door: R.H.17-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    42594946

    Ik wil graag melding maken van slechte kwaliteit en beschadigingen door stof.

    Ik heb alleen 1 van de 3 artikel ontvangen. Geen geld terug, geen informatie, niks.

    Die enige product, dat ik heb gekregen, heef heel veel kleine beschadigen. Geen antwoord via email, geen telefoon bereikbaar.

    Sorry maar het is niet normaal om een ​​beschadigd product te verkopen.

    Als jullie niet alles kunnen leveren dan moeten jullie een geld terug geven!

    Door: Vera10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Vloerkleed

    vloerkleed voor buiten besteld.
    Verkeerd vloerkleed geleverd.
    Mail contact na dagen antwoord of ik foto wilde sturen.
    Dit gedaan en weer lange tijd helemaal niks gehoord (3 weken)
    Na 9 mailtjes antwoord dat ik barcode moest sturen.
    Dit weer gedaan en vervolgens is het nu weer stil.
    Ik vind de service erg slecht en het maakt me boos dat er geen antwoord komt.
    Wij bestellen hier nooit meer al vind ik het heel jammer want er zijn vaak leuke aanbiedingen

    Door: maaike02-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Linnen jurk......

    Hallo allemaal,
    De eerste 2 bestellingen gingen goed, ze worden niet tegelijk bezorgd. En daar gaat het fout, inmiddels de 5de mail gestuurd waar het kledingstuk blijft, toch 38 euro.
    05-06-2020 besteld.
    Tot op heden géén enkele reactie ontvangen, super slecht vind ik persoonlijk. Ook erg jammer wat er er zijn leuke aanbiedingen.
    Telnr. in Duitsland zelfs geprobeerd ook niet in werking.
    Weet iemand wat ik nou nog kan doen...... 🤔

    Door: Narcisse 15-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    dec 2019 bankje en 6 januari nog een eetkamerstoel

    Helaas minpunten voor Limango
    In december kreeg ik i.p.v een houten bankje 2 stoelen geleverd.
    Bankje was niet meer te leveren dus een teleurstelling!
    2e teleurstelling ook jammer, maar de bestelde Seven stoel cognac volgens het plaatje schitterende stoel, werd meer als bruin geleverd dan cognac.
    Deze stoel voldeed niet aan het plaatje zoals het werd afgebeeld op de site van limango
    Verder werden er ook mooie producten geleverd!
    Echter 2x achterelkaar een teleurstelling met een hoop gedoe en wachttijd om de 2 stoelen op te halen werkte beslist frustrerend,
    Mijn betaalde bedrag zal beslist in orde gemaakt worden i,v,m foute levering, maar duurt ook nog zeker 2 tot 3 weken.Hopelijk verandert het woord jammer in de toekomt naar TOP???

    Door: Irma Bischoff13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Winterjas en vest

    The service at Limango is ridiculously terrible to be honest!! First I receive the wrong order, then I am told the product I ordered wasn’t available anymore. I receive a a quick apology and a promise of €15 kortingvoucher on my account for the mistake made. I thought lets give them one more change and order something else. Guess what. No €15 voucher on my account available. Emailed klantenservice once again because you can’t contact them by phone directly. Guess what. Still waiting for a reply... still no jacket, no voucher, nothing but BAD SERVICE!! I am truly and utterly disappointed with Limango’s service!

    Door: Deidre 26-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Eastpak etui

    er was een etui in de aanbieding voor 8 euro. ik wilde het gaan kopen maar ik moest eerst 15 euro uitgeven om te kunnen bestellen. ik zou deze plek zeker niet aanraden voor dingen onder de 15 euro.

    Door: Dejana Sijakovic19-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over limango

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is limango een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 32 ervaringen geplaatst over limango. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is limango actief?

    limango is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van limango gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.