limango

5.9

Bestellen

4.5

Service

6.8

Prijs

4.8

Levering

52.9%

Zou hier weer kopen

limango

Ongekend! Wat anderen over dit bedrijf zeggen is ongelofelijk!  Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Lees echter eerst meer informatie over dit bedrijf op deze pagina.


Over limango

Iedere dag is er een andere actie bij dit bedrijf. Het is compleeet anders dan de klassieke online winkels. In plaats van een vast assortiment tref je iedere dag nieuwe acties met uitgekozen merken aan. De aanbiedingen zijn twee tot vier dagen geldig en op is op. 


Het assortiment is gericht op vrouwen en jonge gezinnen. Je treft er mode aan en ook accessoires, schoenen, speelgoed, kinderkleding, kinderschoenen en babyuitrusting uit collecties die net uit de winkel zijn. Net als bij een outlet of een fabrieksuitverkoop handelt limango direct met de producenten, zodat we jullie de producten met een flinke korting kunnen aanbieden!




Je kunt gebruik maken van de acties wanneer je lid bent van het bedrijf. Je kunt je gratis aanmelden en krijgt dan de aanbiedingen via de mail thuisgestuurd. Je kunt je trouwens op ieder moment ook weer afmelden. 


Er is ook volop kleding voor gezinnen voor een eerlijke prijs. Het gaat onder andere om kinderwagens, babyuitrusting, kindermode, kinderschoenen en nog veel meer met hoge kortingen.


Diensten van limango

Het bedrijf heeft een ruim assortiment van producten en artikelen binnen de volgende groepen: 
Baby's
Kinderen

Dames

Heren
Wonen 


Klachten, tips en complimenten over limango

Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om een klacht in te dienen. Op die manier wordt het mogelijk om het probleem op te lossen en te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om je verder te helpen. 


Heb jij ervaring met limango? 

Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review. 


Lees hier de ervaringen van klanten van limango. Je moet lid worden voor je van de acties van modemerken kunt profiteren, maar loont dat wel? Hoor het van de leden zelf!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (70)

jeans

een jeans besteld, verzendkosten 3.95,, het past niet , retour aangemeld. moet je ouderwets een retour label printen. ik heb geen printer en ook nodig gehad voor een webshop, lang leve het digitale tijdperk. verzend kosten voor retour zenden naar een antwoord nr is 5.70 e. bijna 10 e zo in de sloot. wat een naaiers

S

s

27-03-2024

0

kleding

J

janna bouwens

02-08-2023

0

Trolley Kipling

Ik had ruim een jaar geleden een trolley van het merk Kipling gekocht, daarvan kwamen de wieltjes vast te zitten. Ik wilde graag via Kipling nieuwe wielen bestellen, maar die gaven niet thuis. Omdat ik de tas via Limango had besteld heb ik daar gevraagd of zij iets konden doen. Zij konden geen nieuwe wieltjes leveren, maar ik mocht de trolley retour zenden en kreeg het aankoopbedrag plus alle verzendkosten retour. Uitstekende service na ruim een jaar!

R

Rianne

10-07-2023

0

Ik koop regelmatig iets, winterjassen schoenen tuin en huis uis

L

Lala

07-06-2023

0

Waardeloos met retourneren

20-05-2023

0

halfhoge laarzen

Ik( 60 jaar oud) heb voor het eerst op 16 februari 2023 halfhoge laarzen besteld bij Limango. De laarzen kwamen redelijk bijtijds aan en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ze zouden aankomen. Dat verliep goed. Die halfhoge laarzen hebben twee ritssluizen, waardoor je er gemakkelijk in kan. De hak +zool van 1 van de laarzen is nu al helmaal stuk/van het leer afgekomen, na iets meer dan 2 maanden! Ik loop gewoon op de laarzen in huis en op straat en doe er geen gekke dingen mee. Bijvoorbeeld :voetballen of ander activiteiten waardoor de laarzen beschadigd kunnen raken. Dat de hak en de zool voor de helft loskomt, vind ik niet kunnen. Ik ga dan ook een klacht bij dit bedrijf indienen.

W

Wilma

29-04-2023

0

Rugzak "Seoul" blauw

Vandaag de tas ontvangen na anderhalve week. Beetje ongelukkige timing nu het ontzettend druk is bij websites èn postnl. Na 6 dagen een mail gedaan omdat het 3-5 dagen levering zou zijn. Volgens de site binnen 24 uur reactie, dit klopte ook want 12 uur later wist ik waar ik aan toe was. De tas zelf is gewoon perfect, zoals je dat van kipling kan verwachten, de prijs gewoon prachtig (49% goedkoper dan bij kipling-zelf). Bij de omschrijving is echter "blauw" gezet terwijl het volgens kaartjes/labels grijs is. Neigt wel naar donkerblauw, het is geen probleem gelukkig. De afhandeling van het hele bestellen is gewoon goed....

T

Tassenfreak

24-12-2022

0

Heren kleding

Ik heb 5 producten geretourneerd en kreeg na een maand 4 restitutie. 1 product verdampt van mijn retour en het bedrag van 28 euro. Ik raad dit bedrijf niet aan. Leren jas valt uit elkaar bij het naaien en verkleuring komt eruit

D

Darek

17-09-2022

0

Heren kleding

Ik heb 19 juli 3 heren t- shirts besteld en betaald en die hadden 21 juli afgeleverd moeten worden. Ik heb er niks meer van gehoord, ondanks dat ik een mail heb gestuurd naar Limango, wanneer ik de bestelling kan verwachten. Totaal geen antwoord gekregen van hun kant. Nee, ik bestel er nooit meer en ben ook benieuwd of de t shirts ooit nog wel krijg!!

E

E.Monzon

06-08-2022

0

Victor & rolf

Zoveelste keer geen product ontvangen en je hoort pas na een maand net voor dat je het behoort binnen te krijgen dat ze het product niet meer hebben... en krijgt dan als compensatie 5 euro korting als je voor 20 of meer besteld . Een dikke vinger in je gezicht ook nog... ben erg boos..

J

Jolien

07-07-2022

0

Al vele producten besteld

Fijne site/app met veel producten tegen leuke prijzen! Betrouwbaar bedrijf, levert altijd en bij retourzending altijd mijn geld nog netjes teruggekregen binnen de 14 dagen. Ik bestel hier regelmatig. Levertijd is zeer wisselend, maar staat bij het product aangegeven, dus je weet wanneer je het verwachten kan. Ik zal hier zeker nog vaker bestellen.

Y

Yvonne

06-05-2022

0

Vele data teveel om op te noemen

Superfijne webshop, als je vragen hebt worden deze dezelfde dag nog beantwoordt. Onlangs oorbellen besteld en bij aankomst bleken ze uit de doos van POSTNL gestolen te zijn. Ik kreeg na enige mailwisseling de oorbellen vergoed van Limango. Dat vond ik een topactie. De leveringen ook precies conform de aangegeven tijd. Dus ik blijf hier lekker kopen. Slechte review kan maar uiteraard zijn er ook mensen bij die altijd iets te zeuren hebben. Limango ga zo door want jullie blijven me blij maken. Hartelijke groeten Trudy Vries

T

Trudy Vries

23-03-2022

0

Helemaal TOP! Een aanrader en veel goedkoper!

Ik las veel slechte berichten over Limango. Ik besloot toch maar de gok te wagen en wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan!!! Mijn bestelling werd binnen een week geleverd. Precies zoals werd aangegeven op de website en in mijn e-mails. Bij het artikel, op de website, staat namelijk de verwachte levertijd! Ook las ik berichten dat mensen geen reactie of antwoord kregen op hun vraag via de e-mail. Ik stelde maandagochtend een vraag. Achteraf een domme vraag, want ik kon zelf het antwoord terugvinden in hun e-mails. Evengoed kreeg ik binnen 2 uur al antwoord!!! Terwijl ze ook hadden kunnen denken: "zoek het zelf even uit. We beantwoorden eerst andere e-mails". Ik heb een artikel via Limango besteld en hetzelfde artikel via een hele bekende en dure website. Deze website komt dagelijks op je tv, radio, computer, telefoon voorbij. En nee, ik ga de naam niet noemen. Dat vind ik niet netjes. Maar het artikel via Limango is meer dan 50% goedkoper en exact hetzelfde!!! De verpakking, de tekst, de kleine lettertjes, het etiket, waar het gemaakt is etc. Ik heb ALLES gecheckt en alles is exact hetzelfde! Limango is dus echt een aanrader, goedkoop en betrouwbaar!!!!!!

M

Mandy

09-03-2022

0

Divers

Kopen gaat goed, als er zich geen bijznderheden voordoen Nu heb ik per post bericht gekregen dat er een voucher van € 25,00 klasr staat in mijn account. Dasr stast echter niets klasr. Ik heb via de site, via facebook en via een pb diverse keren dit gemeld aan de klantenservice. GEEN ENKELE REACTIE. VOLGENS MIJ HEBBEN ZE GEEN KLANTENSERVICE

F

Francien

06-02-2022

1

Nog niets

Kan niets bestellen, omdat ik geen email bevestiging krijg?????

G

Gerdien

12-01-2022

0

Kleding

Veel van deze site kleding besteld. Nooit problemen. Qualiteit is goed. Bespottelijk lage prijzen... Ja, ik vergelijk al mijn producten, en doe research voordat ik ze koop bij Limango. Aanrader

J

Just

18-09-2021

0

Nvt

Omwille van het milieu, meerdere bestellingen van verschillende accounts in één keer en dus ook één pakket terug gestuurd. Alsnog moesten wel per pakket nog betalen. Zowel voor duurzaamheid en klantvriendelijkheid niet echt een goed uitgangspunt.

R

R

15-08-2021

0

Toms schoenen maat 43

Ik heb de schoenen op tijd gekregen volgens afspraak, echter uit voorzorg maat 43 besteld. Deze schoenen passen krap aan. Normaal draag ik maat 41 van schoen. Dus denk erom minimaal twee maten groter te bestellen! Jammer dat nog niemand hierover gereclameerd heeft?

M

Michel Brand

13-08-2021

0

Alles

Bought a overhem and it arrive as a retour product. The worst thing is you pay the retour kosten en you cannot even annuleren your bestelling. The link for post nl track and trace from limango doesnt work. Zalando louge is way beter .

R

Ronnah

29-07-2021

0

Blouse

Maat niet goed waarom geen retourbon erbij.Gelukkig kunnen verkopen.Ik heb geen printer.Wel leuke aan biedingen

J

Joke

01-07-2021

0