Lichtbeurs

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Lichtbeurs

Lampen horen in ieder huis thuis, maar je wilt misschien wel eens iets uniekers dan zo’n lamp zoals iedereen er wel één heeft. Lichtbeurs is zo’n winkel die dit soort lampen voor je kan regelen. Maar wat zal de kwaliteit van hun lampen nou echt zijn? Kunnen ze echt voor je op maat worden gemaakt? Hoe makkelijk zal het zijn een nieuwe lamp te bestellen via hun website? Zal je lang moeten wachten voor de op maat gemaakte lamp door de bezorgservice van Lichtbeurs wordt bezorgd? En hoe zal de klantenservice van deze lampenwinkel reageren als je even ergens wat hulp bij nodig hebt? De enigen die je hierover iets meer kunnen vertellen zijn de klanten die al een lamp van Lichtbeurs hebben gekocht. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou echt over deze lampenwinkel denken. Hun beoordelingen, meningen, reviews en ervaringen kunnen je een goed beeld geven van Lichtbeurs voor je er zelf een lamp bestelt.


Over Lichtbeurs

Lichtbeurs is een winkel die lampen verkoopt. De winkel is opgericht door Jesse van den Berg. Ze willen je echter niet zomaar iedere lamp verkopen. Ze richten zich op unieke lampen. Deze lampen maken ze van oud laboratoriumglaswerk. In plaats van nieuw glas te maken gebruiken ze dus glas uit oude laboratoria en recyclen deze. Het is dus nog duurzaam ook omdat ze oud glas dat anders weggegooid zou worden nieuw leven inblazen. Daarnaast gebruiken ze nog meer natuurlijke materialen zoals snoeren van linnen of katoen of fittingen van metaal of hout. Ook kurk is een materiaal dat vaak in hun ontwerpen wordt toegepast. Hun lampen zijn daarom ook antiek, mondgeblazen en handgemaakt. Ze beloven je dat geen enkele lamp hetzelfde is. Jouw lamp is dus echt uniek. Er zijn in de webwinkel zowel hangende als staande lampen verkrijgbaar. Maar het is ook zeker mogelijk om een lamp op maat te laten maken zodat hij helemaal aan jouw eisen voldoet. Naast lampen verkoopt Lichtbeurs ook strijkijzersnoeren, labolichtjes, ledlampen, fittingen enzovoort.
Diensten van Lichtbeurs

Je kunt een al gemaakte lamp bestellen via de webwinkel van Lichtbeurs. Je plaatst gewoon een bestelling door een lamp aan te klikken en de betaling rond te maken. De bezorgservice van Lichtbeurs zal hem dan naar je opsturen. Daarnaast kun je zelf een lamp samenstellen. Jesse gaat dan samen met je op zoek naar het beste glaswerk en de beste snoeren voor jou. Ook kan je de klantenservice van Lichtbeurs benaderen als je nog met een vraag of probleem zit.


Klachten, Complimenten en Tips voor Lichtbeurs

Heb jij al een lamp afkomstig van Lichtbeurs? Dan willen wij graag meer horen over jouw ervaring met deze lampenwinkel. Wat is je oordeel over de kwaliteit van de staande lampen? Is er echt oud laboratoriummateriaal gebruikt of lijkt het alleen maar zo? Geven de hangende lampen genoeg licht om nog wat te kunnen zien? Duurde het lang voor de lamp op maat was gemaakt en bij je thuis werd bezorgd? En wat vind je van de manier waarop de klantenservice van Lichtbeurs met je klacht of vraag omging? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Lichtbeurs echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)