NederlandReview

  Ervaringen Licht-actie

  Wie wil er nou de hele avond in het donker zitten? Vooral in de winter zal die avond dan behoorlijk lang duren. Je kan dus vast wel wat licht in de duisternis gebruiken. De lampen die je hiervoor nodig hebt kun je halen bij Licht-actie. Maar wat zal de kwaliteit van hun spaarlampen zijn? Zul je door het gebruik van hun ledlampen echt zoveel besparen? Hoe gaan die halogeenlampen nou eigenlijk in zijn werk? Zul je lang moeten wachten op Licht-actie’s bezorgservice? En hoe zal Licht-actie’s klantenservice reageren als je een vraag voor ze hebt of de lamp niet naar behoren werkt? Hierover kunnen alleen echte klanten van Licht-actie je meer vertellen. Lees hun reviews om meer inzicht in deze lampenwinkel te krijgen en te weten wat je van ze kunt verwachten. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers zullen je vertellen wat je moet weten als je van plan bent een bestelling bij Licht-actie te doen.

  Over Licht-actie

  Licht-actie is een winkel die lampen en andere vormen van verlichting verkoopt. Ze willen je voorzien van verlichting die je huis wat lichter kunnen maken. Zo kun je ook als het buiten al donker is nog steeds iets zien. Ze hebben ledlampen in verschillende vormen en maten. Er zijn filamenten, lefspots, ledstrips, ledlampen met grote fitting, ledlampen met kleine fitting en nog veel meer. Er zijn zelfs lampen die de vorm van een kaars hebben. Spaarlampen zijn lampen die een bepaalde fitting hebben zodat ze op bijna elk armatuur passen. Ze zijn er in de vorm van een peer, spiraal, globe of kaars. Dan is er nog een categorie PL-lampen. Dit zijn compacte, energiezuinige lampen die fluoresceren. Licht-actie heeft ze van het merk Philips. D9it merk heeft ook wat tl-buizen die een hele ruimte kunnen verlichten. Verder heeft Licht-actie nog een stel halogeenlampen en armaturen. En hun categorie toebehoren bestaat uit starters, fittingen, transformatoren, kabels en andere onderdelen. Ze hebben dus alles om ervoor te zorgen dat jij iedere kamer in je huis kunt verlichten.


  Hoe werkt led nou eigenlijk?

  Diensten van Licht-actie

  De lampen en andere verlichting van Licht-actie kan gewoon online besteld worden. Selecteer de ledlamp of andere lamp die je wilt en plaats je bestelling. Licht-actie’s bezorgservice zal aan het werk gaan om de tl-buis in te pakken en naar je op te sturen. Daarnaast heeft Licht-actie nog een klantenservice om je te helpen als je ergens hulp bij nodig mocht hebben. Ze willen je graag van advies en assistentie voorzien.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Licht-actie

  Wordt jouw woonkamer of slaapkamer al verlicht door lampen van Licht-actie? Dan willen wij graag alles weten over jouw ervaring met deze winkel. Was het makkelijk om een stel halogeenlampen te bestellen via hun website? Geven die tl-buizen nou wel genoeg licht? Hoeveel bespaar je op je energierekening via hun ledlampen of spaarlampen? Duurde het lang voor de armaturen werden bezorgd door de bezorgservice van Licht-actie? En wat is jouw eigen oordeel over de klantenservice van Licht-actie? Laat een Licht-actie review achter en vertel ons wat jouw mening over Licht-actie is.

  Licht-actie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Licht-actie

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Licht-actie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Licht-actie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Licht-actie actief?

  Licht-actie is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Licht-actie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.