NederlandReview

  Ervaringen Leukebril.nu

  Bij sommige mensen staat een bril hartstikke leuk, maar vaak is het niet het leuke artikel om te hopen. Vaak is het meer een noodzakelijk iets. Een winkel die daar iets aan wil veranderen is Leukebril.nl. Maar wat kun je van de kwaliteit van hun leesbrillen verwachten? Zullen die brillen je nou echt wel helpen om beter te kunnen lezen en alles weer te kunnen zien? Zullen hun zonnebrillen je echt beschermen tegen overmatige zon? Zal de zwembril op sterkte wel tijdig bezorgd worden door de bezorgservice van Leukebril.nl ? En hoe zal de klantenservice van Leukebril.nl reageren als je een vraag voor ze hebt? Deze vragen kunnen alleen beantwoord worden door echte klanten van Leukebril.nl. Lees hun reviews om te ontdekken hoe goed die brillen van Leukebril.nl nou werkelijk zijn. Hun meningen, ervaringen, cijfers en beoordelingen kunnen een goed beeld van Leukebril.nl geven zodat jij weet waar je aan toe bent.

  Over Leukebril.nl

  Leukebril.nl is een winkel die brillen verkoopt. Ze beloven op hun website dat hun brillen niet alleen leuk maar ook nog eens handig zijn. Er zijn brillen voor zowel kinderen als volwassenen. Ze hebben veel brillen die gemaakt zijn voor een specifieke activiteit. Zo hebben ze voor lezen een speciale “click” bril. Deze wordt bij de neus geopend en klemt dus niet achter de oren. Aan de achterzijde zijn deze brillen namelijk gesloten. Make-up aanbrengen is met een bril vaak nog wel een dingetje. Daarom heeft Leukebril.nl daar speciale brillen voor bedacht. Deze brillen bestaan uit een montuur met één glas. Je kunt dan het andere oog voorzien van make-up. Als je veel zwemt heb je misschien wel behoefte aan een zwembril op sterkte. Zo kun je ook onder water gewoon alles zien. Deze brillen zijn heel handig als je veel duikt op vakantie en je toch wel eens die vissen en dat koraal wat beter wilt kunnen bekijken. Verder heeft Leukebril.nl nog een stel zonnebrillen en kinderzonnebrillen in hun assortiment. Deze beschermen je ogen voor overmatige zon. En naast brillen biedt Leukebril.nl ook nog lenshouders aan voor mensen die geen bril maar lenzen dragen. Met deze lenzendoosjes raak je je lenzen niet kwijt en zijn ze veilig beschermd als je ze niet in hebt.


  Hoe werkt een bril nou eigenlijk?

  Diensten van Leukebril.nl

  De brillen en lenzendoosjes van Leukebril.nl zijn online te bestellen. De bezorgservice van Leukebril.nl brengt de leesbril of zwembril dan netjes bij jou thuis. Ook heeft Leukebril.nl een klantenservice voor als je wat vragen over een bepaalde bril hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Leukebril.nl

  Heb je zelf al eens een bril van Leukebril.nl gedragen? Ook als je alleen een lenzendoosje hebt gekocht willen wij graag meer weten over jouw ervaring. Hoe goed kun je nou echt lezen met één van hun leesbrillen? Kun je met hun zwembrillen op sterkte echt beter zien als je onder water bent? Hoe beschermend zijn die zonnebrillen nou echt? Duurde het lang voor de make-up bril werd bezorgd? En kon de klantenservice van Leukebril.nl je helpen toen je ze nodig had? Schrijf een review en vertel ons alles over deze brillenwinkel.

  Leukebril.nu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Leukebril.nu

  Uw beoordeling

  2 leesbrillen

  Oplichter, zeggen terug te bellen je hoort nooit meer wat, email beantwoorden ze niet, je geld houden ze wel!
  Trap er niet in.

  Door: Saskia23-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Leukebril.nu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Leukebril.nu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Leukebril.nu actief?

  Leukebril.nu is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Leukebril.nu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.