NederlandReview

    Ervaringen Lesara

    Online shoppen wordt steeds populairder. Vooral kleding, wonen en lifestyle zijn erg populair. Webshops als Lesara zijn daar goede voorbeelden van. Hoe is het om hier producten van af te nemen en hoe goed is de klantenservice? Op NederlandReview kun je reviews en ervaringen van verschillende consumenten lezen die van deze webshop gebruik hebben gemaakt.

    Over Lesara
    ‘Trendy mode en exclusieve producten hoeven niet duur te zijn’, zo zegt men bij Lesara. Op dit basisprincipe is het bedrijf in 2013 van start gegaan. Lesara is begonnen als een startup bedrijf vanuit Berlijn en ze hebben als missie om hun klanten dagelijks de laatste mode en lifestyle producten aan te bieden, terwijl zij hun klanten ook proberen te inspireren. Ze zijn actief in meer dan 24 Europese landen en verkopen kleding voor mannen, vrouwen en kinderen en allerlei verschillende soorten lifestyle producten.


    Interview met de CEO en oprichter van Lesara, Roman Kirsch

    Diensten
    Bij Lesara kun je online kleding voor mannen, vrouwen en kinderen kopen, maar ook alles op het gebied van wonen en lifestyle. Voor dames en heren zijn er schoenen, beauty artikelen, horloges, sieraden en meer te koop. Op de online kinderafdeling is er naast kleding en schoenen ook speelgoed te vinden voor kinderen van verschillende leeftijden. Bij wonen & lifestyle kun je alles vinden voor de volgende ruimtes:

    • Tuin
    • Slaapkamer
    • Huiskamer
    • Badkamer

    Er zijn verschillende huishoudapparaten te koop zoals een tafelventilator, een elektrische voetenwarmer, een deuralarm en nog veel meer. Ook voor technische lifestyle producten kun je dus bij Lesara terecht. Verder tref je in de webshop deals van de dag aan en er zijn ook persoonlijke aanbevelingen, zo kun je zien wat andere klanten zojuist hebben gekocht en er zijn huidige thema-events te bekijken. Omdat Lesara direct met de beste producenten en fabrikanten samenwerkt, kunnen ze kortingen tot wel 80 % aanbieden. Je krijgt 30 dagen retourrecht op alle producten en kunt in een veilige omgeving shoppen en betalen.

    Klachten
    Als je klachten of vragen hebt, dan kun je contact met de klantenservice opnemen. Deze is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op (020) 80 87 448. Ook zijn ze via e-mail te bereiken via service@lesara.nl.

    Zelf ervaring?
    Heb je zelf ervaring met shoppen bij Lesara? Laat dan je ervaringen hier op NederlandReview achter. Wij delen deze, zodat andere consumenten daar hun voordeel mee kunnen doen.

    Lees ervaringen en reviews van klanten over Lesara. Kun je er voordelig online winkelen of zijn de ervaringen anders? Lees het op NederlandReview!

    Lesara
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    4,4
    47% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,8

    Service

    4

    Prijs

    5,2

    Leveren

    3,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    uitverkocht

    hans15-10-2018

    paviljoen besteld en betaald en 14 dagen later uitverkocht geld terug gevraagd maar daar wordt niet op gereageerd dus mensen verzin voor je hier wat koopt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Puur bedrog

    Just13-10-2018

    Ik zou aanraden om hier nooit te kopen, want er wordt niet gereageerd op e-mails en mijn vooraf betaalde bestelling is nooit aangekomen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Regelrechte schande

    Nathalie19-09-2018

    Schandalig dat zo’n bedrijven hier kunnen bestaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Oplichters en 5 euro betalen voor retourzenden

    Remie10-08-2018

    Enorm uitkijken met dit bedrijf.
    Producten lijken totaal niet zoals op de productfoto's. Waarna je €5 euro mag betalen voor het retourneren van de spullen.

    Pakketjes die vervolgens heel mysterieus kwijtraken terwijl ze met track and trace verzonden werden.

    Wat je ook doet. Betaal niet vooraf bij dit bedrijf; of eigenlijk, bestel er helemaal niet indien je geen flops wilt binnenhalen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit meer!!

    Naima24-07-2018

    Dit is echtwaar de lelijkste webshop ever!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slechte communicatie - slechte levering

    Arnold04-07-2018

    op 16-4 besteld... rond 12-5 gemaild wanneer bestelling geleverd zou gaan worden. Er werd aangegeven rond 27-5. daarna niks meer gehoord en uiteindelijk is bestelling op 3-4 geleverd. Op de mail waarin ik gevraagd heb om de bestelling te annuleren is nooit gereageerd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    uiteindelijk maar betaald .

    anneke23-05-2018

    Na heel lang wachten pakje ontvangen . Direct de 3 artikelen (dus alles) goed verpakt retour gezonden. Krijg betalingsachterstandmail over de (retourgezonden) artikelen . Bellen . Weer bellen .
    Krijg bericht en betaalopdracht, ze hebben 2 artikelen ontvangen 3e moet worden betaald. Weer bellen en nog meer bellen.
    Uiteindelijk betaal ik maar om van het gezeur af te zijn.
    Oplichting vind ik dit. Lesara bedankt voor de zeer slechte service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Teleurgesteld, ik bestel hier niet meer.

    Stephanie 16-05-2018

    Heel lang moeten wachten. Kreeg pas een duidelijke reactie daarover toen ik vragen ging stellen. De reden was dat ze niet alles op voorraad hadden. Nougoed, ff geduld. Eindelijk binnen en ik was blij. Helaas scheurde de harembroek aan twee kanten tot het kruis. Toen ik dit aangaf wilden ze dit goedmaken met een waardebon van 10 euro als ik voor 50 zou bestellen. De reactie was duidelijk een doorstuurbericht want de tekst erin klopte niet. Ik ben er nu wel klaar mee. Ik bestel hier niet meer en zal het ook niet anderen aanraden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    voor mij hoeft het niet meer

    Thea van de Ven14-05-2018

    bestelling staat al 10 dagen op wordt verwekt. De lol is er af. Gelukkig niet vooruit betaald. Ik stuur alles weer terug.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Reclame

    Jeanette 06-05-2018

    Heb een paar sportschoenen besteld eb blijf sindsdien dagelijks uitermate irritante reclame van LESARA ontvangen. Hoe kom ik daar van af.n

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede klantenservice!

    Sjoerd Post20-04-2018

    Helaas was de jas die ik had besteld volledig niet dezelfde jas als getoond. Waarschijnlijk was het een verkeerde jas.

    Na terugsturen hebben ze het pakketje niet ontvangen. De retourzending werd echter wel verwerkt nadat hierover contact was opgenomen en het geld terug gestort.

    Erg nette afhandeling!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Retourzenden en terugbetalingen...

    P.J. van der Weijde25-01-2018

    Ik heb in oktober 2017 een tweetal jassen gekocht bij Lesara. Reden hiervoor waren de modellen en de prijs. Vooral de grootte van de jassen 3XL en 4XL gaven hierbij de doorslag. Totale aankoopwaarde van deze jassen was 104 Euro, wat ik met PayPal heb voldaan. Levering van de jassen was op zich prima, niet de snelste maar acceptabel.
    Tijdens het passen van de jassen blijkt dat met hiervoor waarschijnlijk zaken doet met exoten in de industrie, want de vermelde maten worden niet waargemaakt. De mouwen veel te smal en dan het lijf als een hobbezak om je heen, en de andere kan de rits niet dicht, zo smal.....en de mouwen zijn dan 10 cm te lang! Nu ben ik niet de kleinste persoon (1,94m) maar dit heeft de pasvorm van een lauwwarme handdoek.....!
    Snel dezelfde middag retour gestuurd, en (gelukkig) "het bewijs van afgeven" van DHL bewaard op de leverbon!
    Nu op donderdag 25 januari 2018 blijkt dat ik nog geen retour betaling heb ontvangen. Ik heb daarop het servicenummer in Amsterdam gebeld en mijn bestelnummer doorgegeven. Binnen een minuut wist men dat men nog NIET had terugbetaald, en sterker, tijdens dit gesprek zag ik de terugbetaling verschijnen op mijn PayPal-account!
    Men gaf de schuld aan DHL want, zoals de vriendelijke mevrouw me vertelde...., DHL had niet alle retour gegevens aangeleverd...
    Persoonlijk vind ik dit (meer dan) niet kunnen. Als ik als klant dus niet oplet, wordt er geen enkele actie ondernomen op "onvolledige retouren". Hiervan is de klant dus de dupe! IK heb mijn geld retour nu en vraag me af wie ik aan de lijn heb gehad, dat zij persoonlijk "zomaar" een overboeking aan mij kan doen. Dit betekend in mijn ogen dat men dit vaker ondervindt. Binnen een regulier bedrijf mag de inbound (inkomende telefoontjes) echt geen retour facturen accorderen en per direct betalen! Ik zal dan ook geen enkele bestelling meer doen bij dit bedrijf, daar dit ruikt naar bedrog. Mijn mening, mijn ondervinding. Doe er je voordeel mee.
    En ja ik had eerder aan de bel kunnen trekken maar zag "toevallig" mijn retourbon anders waas ik 104 Euro kwijt geweest!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    waar blijft mijn bestelling

    marijke post17-01-2018

    Ik vind de levertijd erg lang duren nu 10 dagen geleden een bestelling gedaan en nog geen pakket te zien
    Geen bevestigings- mail gekregen na telefonisch contact werd er gezegd omdat mijn provider KPN was dat is natuurlijk kolder
    Ik hoop maar op een goede afloop

    Marijke Post

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Avoid like the plague!

    Steven White12-12-2017

    I bought a shoe rack that cost €9.
    Instead of online payment, they send an invoice.
    They sent the invoice to the wrong address, but I finally got their reminder invoice which included huge penalties, and I ended up paying €40.48.
    The shoe rack was absolute rubbish too, already falling apart.
    Avoid this shop like the plague!
    Order 800606070

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Heel goede prijzen, betrouwbaar!

    Jan Franken19-10-2017

    Ik heb nu al een aantal keer besteld en ben iedere keer erg tevreden. Klantenservice is goed te bereiken, en daarnaast zijn de prijzen ook nog eens super! Kortom, een aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Betrouwbaar & Snel!!

    Paul de Lange12-09-2017

    Ik ben tot nu toe erg tevreden over de service van Lesara. Ze zijn snel, betrouwbaar en bovendien zijn de prijzen super!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Lange besteltijd, maar wel prima

    Larissa10-07-2017

    Levertijd is een beetje jammer..waarschijnlijk omdat het ergens ver uit het buitenland moet komen. Dus je moet wel op tijd inkopen. Maar voorderest niks mis mee. Goede spullen voor de prijs die ze ervoor vragen. Is het wachten dan waard.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Nu al spijt

    H.B08-06-2017

    Besteld, maar blijft maar op order verwerkt staan, wordt niet gereageerd op e-mails, echt een nep zooi , niet aan beginnen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    mode, sieraden en nog veel meer

    Tessa Vlijers27-04-2017

    Regelmatig breng ik een bezoekje aan de website van Lesara. Het aanbod aan kleding en sieraden is hier heel groot en tevens zijn er nog tal van andere accessoires. De prijzen liggen conform de markt. Het is niet heel veel goedkoper dan bij andere winkels het geval is. Over de levering ben ik wel zeer te spreken, want je hebt het product (na bestelling) binnen uiterlijk twee dagen in huis. Soms zelfs al de dag na de bestelling. Bij vragen kun je een beroep doen op de klantenservice en krijg je snel antwoord.

    Louise 03-07-2017

    Dan bent u een van de weinigen, denk ik. Op mails wordt niet gereageerd en bevestigingmails hebben ze nog nooit van gehoord, want die ontvang je gewoon niet, hoewel ze dat melden na je bestelling op de site. Als je hierover klaagt, krijg je onmiddellijk een mailtje terug ter bevestiging van ontvangst van je klacht. Ra ra, hoe kan dat? Vreemd toch? Omdat er geen mails worden verstuurd, moet je maar afwachten wanneer je bestelling bezorgd wordt. Een service van lik mijn vestje. Ze hebben leuk spul, maar daar is dan ook alles mee gezegd.!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Schrijf zelf een review over Lesara

    Uw beoordeling