NederlandReview

  Ervaringen LensWay

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van lensway.nl? Lensway.nl is een online shop voor persoonlijke verzorging en dan met name rondom contactlenzen, brillen en zonnebrillen. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via lensway.nl. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als lensway.nl. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Bedankt alvast!

  Over lensway.nl

  Lensway.nl is een van de grotere online winkels voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen in heel Europa. Al sinds 2000 zijn ze actief en hebben ze al meer dan een miljoen mensen geholpen hebben. Het komt door de snelle levering, de scherpe prijzen en de persoonlijke service, dat ze zo’n belangrijke speler op de markt zijn geworden.

  How To Start Your Own Ecommerce Store & Sell Product Online - Complete Details

  Diensten van lensway.nl

  De diensten van Lensway.nl richten zich op brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Het is heel gemakkelijk om voor een mooie prijs een mooie bril te krijgen of ander product wat er bij Lensway.nl verkocht werd.

  Klachten, tips en complimenten over lensway.nl

  Wanneer je een klacht hebt over Lensway.nl dan kun je deze per mail, per telefoon en per post indienen bij Lensway.nl. Het is dan mogelijk om te kijken of er samen een oplossing te vinden is. Hierna is het mogelijk om jouw review op NederlandReview achter te laten.

  Heb jij ervaringen bij lensway.nl

  Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over lensway.nl ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van lensway.nl? Lensway.nl is een online shop voor persoonlijke verzorging en dan met name rondom contactlenzen, brillen en zonnebrillen.

  LensWay
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LensWay

  Uw beoordeling

  lang wachten levering lenzen

  ik moest heel lang wachten voordat mijn lenzen eindelijk waren geleverd.
  had ik net zo goed naar de winkel kunnen gaan, wat een slechte service.

  Door: chandy16-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Goede online brillenwinkel met veel keuze

  Gewoon een hele goede online brillenwinkel.
  Veel keuze, ook in de betere merken, en vaak met forsere kortingen dan in de winkel.

  Boven de tachtig euro is de verzending gratis, maar daar kom ik altijd wel aan eigenlijk.

  Door: Frans16-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Makkelijk!

  Ik haalde mijn lenzen vroeger altijd af bij de opticien, voortaan bestel ik ze, gaat veel makkelijker en je hoeft er nergens voor naartoe! Ze leveren snel, en ook op uren dat je ook echt thuis bent.

  Door: Demy30-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is LensWay een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over LensWay. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LensWay actief?

  LensWay is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LensWay gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.