NederlandReview

  Ervaringen Leg Avenue Store

  Voor vrouwen voelt het als een bijzondere luxe om mooie lingerie aan te trekken. Je voelt je mooi en verleidelijk en dat straal je uit. Bij Leg Avenue vind je niet alleen sexy lingerie, maar ook innovatieve kostuums en kousen. Want met beenmode is het van oorsprong Amerikaanse familiebedrijf ooit begonnen in Los Angeles. Lees hier een korte geschiedenis van Leg Avenue en waar ze voor staan.

  Van beenmode naar lingerie

  In Los Angeles ontwierp de familie Tsai unieke beenmode die ze verkocht op lokale marktjes en in kiosken. Omdat ze zulke originele ontwerpen maakten, gingen ze zich al snel ook specialiseren in lingerie en later themakostuums. De naam veranderde in Leg Avenue inc in 1999. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op het gebied van beenmode, lingerie en burlesque kostuums. De doelgroep bestaat uit zowel mannen als vrouwen!

  Sexy Costumes by Leg Avenue

  Lingerie voor iedereen

  Bij Leg Avenue kun je lingerie kopen voor alle maten. Dus ook het maatje groter heeft volop keuze uit fantasierijke, sexy en kleurrijke lingerie. Reken niet op een gewoon verleidelijke behaatje met slipje, nee, bij Leg Avenue verkopen ze wel wat spannenders. En wil je nog een stapje verder gaan, dan is er nog de kinky en bondagemode. Heel gedurfd!

  Zoveel soorten beenmode!

  Daar waar het allemaal ooit mee begonnen is. Originele beenmode. Netpanty’s, met of zonder jarretel, transparant, fun, leuke romantische sokjes voor bij je chique pumps. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bij Leg Avenue vinden.

  Kostuums om mee binnen te komen

  Themakostuums zijn niet alleen voor kinderen weggelegd. Bij Leg Avenue kun je de meest fantasierijke en spannende kostuums vinden die je maar wilt. Van Halloween tot sprookjesoutfits, van elfjes en bijtjes tot monsters. Of een blits 80s-pak of strakke zeemeermin. Allemaal even mooi en origineel waar je op een party zeker indruk zult maken.

  Versturen en retourneren

  Op de website van Leg Avenue vind je per land in Europa wat de levertijden zijn. Bestel je voor 15.00 dan word je bestelling nog diezelfde dag verstuurd. Op de website kun je ook lezen wat de verzendkosten zijn onder € 50. Ben je niet tevreden of heb je toch een verkeerde bestelling gedaan, dan kun je binnen 14 dagen retour sturen. Op de website vind je een formulier om je retour mee aan te melden.

  Heb jij ervaringen met Leg Avenue en er wel eens een verleidelijk setje gekocht voor jezelf of je vrouw? Of een prachtig kostuum voor een feest? Laat ons dan weten op NederlandReview wat jouw mening over dit bedrijf is en wat je ervaringen zijn. Was het wat je ervan verwachtte en hoe waren de levertijden? Of ben je van plan van die spannende kousen te bestellen of een sexy jurkje? Lees dan hier de ervaringen van mensen die jou voorgingen.

  Lees hier de beoordeling van mensen die hun lingerie, kostuum of kousen bij Leg Avenue kochten!

  Hoe beoordeelden mensen Leg Avenue? Vonden ze de kwaliteit van de producten goed en waren de levertijden betrouwbaar? Lees hier de mening van anderen.

  Leg Avenue Store
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Leg Avenue Store

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Leg Avenue Store een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Leg Avenue Store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Leg Avenue Store actief?

  Leg Avenue Store is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Leg Avenue Store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.