NederlandReview

  Ervaringen leesmap.nl

  Iedereen heeft wel eens van leesmappen gehoord, maar wat is dat precies? En hoe goed is leesmap.nl op dat gebied? Het is verstandig om voordat je een groot abonnement afsluit en jaren vastzit aan een bedrijf, te weten met wat voor partij je precies in zee gaat. Want hoe gaat leesmap.nl met vaste klanten om? Leveren ze wel tijdig, wat is het aanbod en hoe zijn de prijzen? Er is maar één manier om daar op een betrouwbare en zekere manier achter te komen: lees de ervaringen van klanten die hier uit eigen ervaring mee te maken hebben gehad.

  Over leesmap.nl

  Leesmap.nl noemt zich de marktleider in de wereld van de leesmappen. Ze bieden dan ook een enorm aanbod, afhankelijk van jouw postcode. In de Gezinsmap kun je bijvoorbeeld de Donald Duck, Privé, Tina, Story, Autoweek, Margriet, Quest, VT Wonen, Panorama, Libelle, Weekend en veel meer vinden. Het pakket is vervolgens nog uit te breiden met bijvoorbeeld een Avrobode, een Playboy of een Topgear. Het is maar wat je wilt: voor ieder gezinslid valt er wel wat te lezen! Ook kun je kiezen tussen hoe oud de bladen zijn die je wilt ontvangen. En natuurlijk geldt hiervoor: hoe ouder de tijdschriften, hoe goedkoper de leesmap is. Voor een set nieuwe bladen betaal je bijvoorbeeld voor de Gezinsmao €10,75, maar voor een set van 8 weken oud nog maar €5,10; per week wordt het bedrag minder. Ook kun je kiezen voor een Houdmap.


  Harrie Jekkers - De leesmap & Het geheim van de lachende Piccolo

  Diensten van leesmap.nl

  Wie wekelijks een leesmap wilt ontvangen met daarin de favoriete tijdschriften en bladen, kan een abonnement afsluiten bij leesmap.nl. 60.000 abonnees deden het al. Voor wie lid wordt, is er een keur aan welkomstcadeaus, variërend van een tablet en een stofzuiger tot cadeaukaarten van Blokker en Bol.com en een pannenset van Tefal of een Nescafé Dolce Gusto. Toch meer vrijheid nodig en wil je liever nergens aan vast zitten? Dan kun je ook kiezen voor een wekelijks opzegbaar abonnement. Dat is dan wel zonder het welkomstcadeau naar keuze.

  Bezorgen en ophalen bij leesmap.nl
  De bezorger komt elke week ‘voor zover mogelijk’ op een vaste dag en een vaste tijd de leesmap bezorgen. De bezorger neemt de oude leesmap dan mee en controleert of alles er weer in zit en geeft meteen de nieuwe leesmap mee. Kun je niet thuis zijn voor de bezorger, dan kun je ook een vaste plek afspreken waar de bezorger de oude leesmap kan vinden en de nieuwe kan achterlaten. Net zo makkelijk!

  De leesmap komt 52 weken per jaar. Ga je op vakantie, dan kun je dit doorgeven en dan wordt de leesmap tijdelijk gestopt, zonder dat je voor die periode nog hoeft te betalen.

  Klachten, complimenten of tips voor leesmap.nl

  Ben je tegen problemen aangelopen met jouw leesmap? Leesmap.nl is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 12 en tussen 13 en 16 op telefoonnummer 0183-569130. Daarnaast zijn ze via de website en via email bereikbaar.

  Heb jij ervaring met leesmap.nl?

  Laat dan hier jouw bevindingen achter! Hoe is het om een leesmap te hebben van leesmap.nl? Zien de bladen er netjes uit en is de levering altijd op tijd? Wat moet je doen bij problemen en reageren ze goed op klachten? Help een ander en laat je beoordeling en ervaring achter op NederlandReview!

  Lees hier de beoordelingen van echte klanten die een abonnement op een leesmap hebben bij leesmap.nl! Hoe is de service en de levering? Hoe zeg je op?

  leesmap.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  7
  40% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,2

  Service

  6,2

  Prijs

  6,6

  Leveren

  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Leesmap opzeggen

  Probeer sinds 17 april de leesmap van mijn moeder op te zeggen. Email verstuurd maar krijg geen reactie van de leesmap. Ook nadat ik diverse keren bel geen reactie. Wel loze beloftes dat reactie met voorstel eraan komt, geven ze geen vervolg aan...
  Zeer slechte communicatie met bedrijf. Denk dat ik er een deze dagen een advocaat op ga zetten.

  Door: Portier 06-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Hoe er af te komen ?

  Mijn oude portefeuille hebben ze van de ene op de andere dag vervangen voor die van de Leesmap.nl ,nooit enige opdracht of contract gezien. Nu wilde ik na de prijsverhoging stoppen en wordt er ontzettend moeilijk gedaan, willen me zelfs 3 mnd door laten betalen, dit riekt naar een criminele organisatie !

  Door: Piet Vennik18-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Opzeggen

  Bestellen geen probleem maar probeer er maar weer af te komen.!!!!

  Door: Hutten09-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Schandalige service en klantbehandeling

  Na jaren kang lid te zijn geweest wilde ik nu opzeggen. Omdat ik blijkbaar een zakelijk abonnement heb hanteren zij een opzegtermijn van 1 jaar. Schandalig. Heb in aug opgezegd, geen bevestiging. Heb in nov opgezegd, geen bevestiging. Na mijn mail dat ik nu toch echt per direct stop met betalen kreeg ik ineens een bevestiging met een aanbieding voor een verlenging en een kadootje. Belachelijk! Ik wil gewoon van die leeslamp af!!!!!

  Door: Kelly19-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  zo snel kan een goede ervaring veranderen!

  Na ruim 38 jaar een houdmap van o.a leesmap.nl te hebben afgenomen,waar ik ook zeer tevreden over was,heb ik nu het abonnement opgezegd omdat ik nog maar heel weinig lees!
  38 jaar geleden ben ik begonnen met Feijen's leesportefeuille,dat daarna overgenomen is door leesnet en weer later door leesmap.nl.
  Ik heb nooit een contract gekregen,door geen enkele,maar nu ik op heb gezegd begint leesmap.nl moeilijk te doen,want 3 maanden opzegtermijn.
  Buiten dat:een telefoontje met een voorstel én cadeau(nooit een cadeau gehad in die 38 jaar)als ik langer afneem,daarna brief met bevestiging dat abonnement over 3 maanden eindigt, én nogmaals een voorstel van abonnement mét cadeau(dáár moest ik dan wél voor tekenen),zeer storend en vervelend allemaal!!!
  Op mijn email vraag om een kopie van het contract,blijft het stil aan de andere kant en gaan ze stoïcijns door met afleveren,want 3 maanden opzegtermijn,volgens hen!
  Zo positief ik geweest ben over alles in die 38 jaar,zó schandalig vind ik hoe alles nu afgehandeld wordt,ook dat heb ik ze laten weten!
  Geen verdere uitleg over hoe ze aan die 3 maanden komen zonder dat ik een contract heb,maar liever helemaal niks meer laten horen!
  Dit wetende,zal ik nooit,maar dan ook nooit meer bij dit bedrijf een leesmap afnemen,mocht ik dat in de toekomst toch weer willen!
  Erg jammer na ruim 38 jaar!!!

  Door: irma08-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Ervaringen mijn.leesmap

  Pluspunten: de bezorger levert goed en op tijd
  Minpunten: Als je het abonnement wilt beëindigen zijn de medewerkers niet meer zo vriendelijk. Men hanteert een opzegtermijn van 14 weken!!!
  Denk heel goed na voordat je een contract afsluit. Je komt er héél moeilijk vanaf.

  Door: N v Zoest06-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10

  Al jaren lid van de leesmap

  Al jaren lid, al jaren tevreden!

  Diversiteit is heel erg leuk en levering gaat altijd goed!

  Door: Marieke van Hillegom03-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Leesmap goed voor de kinderen en goed voor het milieu

  Wij zitten al jaren bij de Leesmap. Iedere week weer veel leesplezier voor het hele gezin. Wij geven onze kinderen graag wat van de wereld mee en daarom kozen wij ooit voor een abonnement bij Leesmap.

  Levering gaat altijd goed eigenlijk. Soms zijn de bladen een beetje beduimeld, maar nooit te erg. We hebben namelijk de goedkoopste optie gekozen; scheelt geld en ik vind het niet erg als het al een beetje gelezen is.

  Ook beter voor het milieu!

  Door: Jantina 30-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Niet duur en veel leesplezier voor het hele gezin hier!

  Onze familie leest al een tijdje met de leesmap. Toen de bibliotheek in ons dorp sloot, zijn we meteen lid geworden, want je wilt toch bijblijven en wat meegeven aan je kinderen.

  We hebben een goede bezorger, die is tot nu toe altijd perfect op tijd.

  We krijgen een leesmap van een paar weken oud voor de goedkopere prijs, en deze is gelukkig nog altijd in prima staat als wij deze ontvangen.

  Niet duur en veel plezier voor het hele gezin hier!

  Door: Eva Boon09-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Verschillende tijdschriften in één map

  Sinds jaar en dag ben ik eigenlijk al geabonneerd op de Leesmap. Ik vind het een geweldig initiatief. Iedere week ontvang ik nieuwe tijdschriften en ik heb eigenlijk precies genoeg tijd om ze allemaal in een week uit te lezen. De samenstelling van de map verschilt geloof ik per postcode, dus niet iedereen krijgt dezelfde tijdschriften. Mijn kinderen zijn bijvoorbeeld weg van de Donald Duck, maar zelf mag ik graag Landleven en tijdschriften over wonen lezen. De map is eenvoudig te bestellen via Leesmap.nl en de verschillende tijdschriften worden vervolgens bij je thuis afgeleverd. Tegenwoordig kun je zelfs uit allerlei welkomstcadeaus kiezen wanneer je de Leesmap aanschaft.

  Door: Maria Wilde05-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Schrijf zelf een review over leesmap.nl

  Uw beoordeling