NederlandReview

    Ervaringen leesmap.nl

    Iedereen heeft wel eens van leesmappen gehoord, maar wat is dat precies? En hoe goed is leesmap.nl op dat gebied? Het is verstandig om voordat je een groot abonnement afsluit en jaren vastzit aan een bedrijf, te weten met wat voor partij je precies in zee gaat. Want hoe gaat leesmap.nl met vaste klanten om? Leveren ze wel tijdig, wat is het aanbod en hoe zijn de prijzen? Er is maar één manier om daar op een betrouwbare en zekere manier achter te komen: lees de ervaringen van klanten die hier uit eigen ervaring mee te maken hebben gehad.

    Over leesmap.nl

    Leesmap.nl noemt zich de marktleider in de wereld van de leesmappen. Ze bieden dan ook een enorm aanbod, afhankelijk van jouw postcode. In de Gezinsmap kun je bijvoorbeeld de Donald Duck, Privé, Tina, Story, Autoweek, Margriet, Quest, VT Wonen, Panorama, Libelle, Weekend en veel meer vinden. Het pakket is vervolgens nog uit te breiden met bijvoorbeeld een Avrobode, een Playboy of een Topgear. Het is maar wat je wilt: voor ieder gezinslid valt er wel wat te lezen! Ook kun je kiezen tussen hoe oud de bladen zijn die je wilt ontvangen. En natuurlijk geldt hiervoor: hoe ouder de tijdschriften, hoe goedkoper de leesmap is. Voor een set nieuwe bladen betaal je bijvoorbeeld voor de Gezinsmao €10,75, maar voor een set van 8 weken oud nog maar €5,10; per week wordt het bedrag minder. Ook kun je kiezen voor een Houdmap.


    Harrie Jekkers - De leesmap & Het geheim van de lachende Piccolo

    Diensten van leesmap.nl

    Wie wekelijks een leesmap wilt ontvangen met daarin de favoriete tijdschriften en bladen, kan een abonnement afsluiten bij leesmap.nl. 60.000 abonnees deden het al. Voor wie lid wordt, is er een keur aan welkomstcadeaus, variërend van een tablet en een stofzuiger tot cadeaukaarten van Blokker en Bol.com en een pannenset van Tefal of een Nescafé Dolce Gusto. Toch meer vrijheid nodig en wil je liever nergens aan vast zitten? Dan kun je ook kiezen voor een wekelijks opzegbaar abonnement. Dat is dan wel zonder het welkomstcadeau naar keuze.

    Bezorgen en ophalen bij leesmap.nl
    De bezorger komt elke week ‘voor zover mogelijk’ op een vaste dag en een vaste tijd de leesmap bezorgen. De bezorger neemt de oude leesmap dan mee en controleert of alles er weer in zit en geeft meteen de nieuwe leesmap mee. Kun je niet thuis zijn voor de bezorger, dan kun je ook een vaste plek afspreken waar de bezorger de oude leesmap kan vinden en de nieuwe kan achterlaten. Net zo makkelijk!

    De leesmap komt 52 weken per jaar. Ga je op vakantie, dan kun je dit doorgeven en dan wordt de leesmap tijdelijk gestopt, zonder dat je voor die periode nog hoeft te betalen.

    Klachten, complimenten of tips voor leesmap.nl

    Ben je tegen problemen aangelopen met jouw leesmap? Leesmap.nl is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9 en 12 en tussen 13 en 16 op telefoonnummer 0183-569130. Daarnaast zijn ze via de website en via email bereikbaar.

    Heb jij ervaring met leesmap.nl?

    Laat dan hier jouw bevindingen achter! Hoe is het om een leesmap te hebben van leesmap.nl? Zien de bladen er netjes uit en is de levering altijd op tijd? Wat moet je doen bij problemen en reageren ze goed op klachten? Help een ander en laat je beoordeling en ervaring achter op NederlandReview!

    Lees hier de beoordelingen van echte klanten die een abonnement op een leesmap hebben bij leesmap.nl! Hoe is de service en de levering? Hoe zeg je op?

    leesmap.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    5.2
    26% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    6.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over leesmap.nl

    Uw beoordeling

    Verschillende tijdschriften in één map

    Sinds jaar en dag ben ik eigenlijk al geabonneerd op de Leesmap. Ik vind het een geweldig initiatief. Iedere week ontvang ik nieuwe tijdschriften en ik heb eigenlijk precies genoeg tijd om ze allemaal in een week uit te lezen. De samenstelling van de map verschilt geloof ik per postcode, dus niet iedereen krijgt dezelfde tijdschriften. Mijn kinderen zijn bijvoorbeeld weg van de Donald Duck, maar zelf mag ik graag Landleven en tijdschriften over wonen lezen. De map is eenvoudig te bestellen via Leesmap.nl en de verschillende tijdschriften worden vervolgens bij je thuis afgeleverd. Tegenwoordig kun je zelfs uit allerlei welkomstcadeaus kiezen wanneer je de Leesmap aanschaft.

    Door: Maria Wilde05-01-2017
    Wim van Meel25-04-2020

    We zijn al vele jaren geabonneerd tot volle tevredenheid Zeker de laatste jaren mede door de bezorging van Jack van Disseldorp Hopende dat dit nog jaren zo door gaat!!!!!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Niet duur en veel leesplezier voor het hele gezin hier!

    Onze familie leest al een tijdje met de leesmap. Toen de bibliotheek in ons dorp sloot, zijn we meteen lid geworden, want je wilt toch bijblijven en wat meegeven aan je kinderen.

    We hebben een goede bezorger, die is tot nu toe altijd perfect op tijd.

    We krijgen een leesmap van een paar weken oud voor de goedkopere prijs, en deze is gelukkig nog altijd in prima staat als wij deze ontvangen.

    Niet duur en veel plezier voor het hele gezin hier!

    Door: Eva Boon09-01-2017
    Alice smits07-04-2020

    Wanneer krijg ik de 1e map.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Leesmap goed voor de kinderen en goed voor het milieu

    Wij zitten al jaren bij de Leesmap. Iedere week weer veel leesplezier voor het hele gezin. Wij geven onze kinderen graag wat van de wereld mee en daarom kozen wij ooit voor een abonnement bij Leesmap.

    Levering gaat altijd goed eigenlijk. Soms zijn de bladen een beetje beduimeld, maar nooit te erg. We hebben namelijk de goedkoopste optie gekozen; scheelt geld en ik vind het niet erg als het al een beetje gelezen is.

    Ook beter voor het milieu!

    Door: Jantina 30-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ervaringen mijn.leesmap

    Pluspunten: de bezorger levert goed en op tijd
    Minpunten: Als je het abonnement wilt beëindigen zijn de medewerkers niet meer zo vriendelijk. Men hanteert een opzegtermijn van 14 weken!!!
    Denk heel goed na voordat je een contract afsluit. Je komt er héél moeilijk vanaf.

    Door: N v Zoest06-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Abonnement

    Na 40 jaar klant en met pensioen in zicht,zeg ik netjes mijn abonnement op,tuurlijk op zeg termijn,maar als zakelijk abonnement een jaar opzegtermijn,schandalig.wij gaan netter om met onze vaste klanten.dames heren zakelijke klanten,u bent gewaarschuwd voor dit zeer klant onvriendelijk bedrijf

    Door: Huib burmanje05-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Leesmap

    Jarenlang lid te zijn geweest, ruim 20 jaar, probeer je op te zeggen nou wat een drama mensen, en afschuwelijk klantenservice optijd laten weten dat je wilt opzeggen, maar omdat je niet heb gezegd waarom je opzegt doen ze er niks mee, absoluut belachelijk en 14 weken opzeg termijn, ze zijn niet goed,

    Door: Lacunes21-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Al jaren lid van de leesmap

    Al jaren lid, al jaren tevreden!

    Diversiteit is heel erg leuk en levering gaat altijd goed!

    Door: Marieke van Hillegom03-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Leesmap

    Heb jaren lang leesmap gehad zonder problemen. MAAR op het moment van opzegging komt de ware aard van het bedrijf echt boven. Normaliter is in nederland opzegtermijn van 1 maand normaal. Maar leesmap.nl hanteert hun eigen - middeleeuwse- voorwaarden van drie maanden. Hou je daar maar aan want anders dreigen ze met incassobureaus. Bovendien duurt het bijna één maand voordat je überhaupt een bevestiging van de opzegging in huis krijgt. Tussentijds wordt je meerdere malen bestookt met e-mails, telefoontjes en post om toch maar lid te blijven. Ben blij dat ik bijna van dit bedrijf verlost ben

    Door: Jantina brouwer21-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    leesmap

    Abonnement opzeggen pas na een half jaar gelukt nadat ikzelf de automatische incasso heb stop gezet.
    Daarna wordt er nog een factuur gestuurd om het abonnement af te kopen.
    Ga niet in zee met deze oplichters!

    Door: geert harmsen12-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    leesmap

    bezorging op tijd niets mis mee
    maar wanneer je abonnement opwilt zeggen zijn ze niet meer zo attent /vriendelijk
    opzegtermijn van 14 weken !!!!
    Denk goed na voor je hieraan begint

    Door: kok LHA19-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Nvt

    De Leesmap.nl koerier of beter coureur denkt dat hij op het circuit rijdt helaas. Elke keer raast hij als een dolle door 30km zone met hoge snelheid (langs een speeltuin o.a.) Dus denk even na voordat je hier een abonnement afsluit.

    Door: Marcel18-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Leesmap

    Wat een vreselijke mensen op de klantenservice. Praten of ze een bandje inspreken, geen menselijkheid aan. Laten je niet uitpraten, geven onvolledige informatie. Zo jammer!!

    Door: Nanny willemse03-08-2020
    woktaria vof21-08-2020

    H E L E M A A L mee eens, verzoek je netjes om de 15 jaren geleden getekende overeenkomst op te sturen krijg je te horen dat ze deze service niet meer te verlenen. zo fucking idioot antwoord.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Onbeschoft bedrijf

    Schandalig hoe ze met nabestaanden omgaan die een leesmap willen stopzetten.

    Door: Diana 03-08-2020
    woktaria vof21-08-2020

    Tenzij je op de aller nieuwste map abonneert, anders vraag ik me af in deze tijd waar elke winkel gevraagd wordt of je NIET contant wilt betalen, jij wel zo'n oude leesmap in je handen wilt hebben. Dat 3 maanden opzegtermijn (wet van Dam) is ter bescherming van de kwetsbare uitgeefindustrie, m.i. is leesmap.nl een wederverkoper. Wij (horeca) moesten sluiten vanwege corona, hebben na sluiting (nu definitief) netjes een maand door betaald. Wij hadden dus totaal niks aan dat leesmap, denk jij dat ze daar begrip mee hebben? Ze proberen nu nog extra weken te incasseren. Kom maar op, zal ik zeggen, al kost ons het tienvoudige, ze krijgen geen cent !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Leesmap

    Namens mijn schoonvader van 94 jaar schrijf ik dit bericht.
    Wij kwamen er per toeval achter dat hij nog een abonnement op de Leesmap had, (al 40 jaar lang) na opzegging een bevestiging gehad waarop vermeld stond of we nog even een bedrag van €97.- wilde betalen. Als dit niet op tijd voldaan werd kwam er een bedrag van €35.- administratie kosten boven op, en dreigde meteen met een incassobureau. Enkele keren een mail gestuurd maar daar reageren ze onervaren op. Ze vragen zelfs een verklaring van de huisarts van mijn schoonvader, dit is toch van de zotte niet. Zeker nooit gehoord van de privacy wet !! De klantenservice een paar maal gebeld, daar wordt je ook niet veel wijzer van. Zitten mensen die daar niet thuis horen (onervaren en nergens verstand van hebben). Kort samen gevat een bedrijf van lik m'n vestje, "een stelletje oplichters."

    Door: A. Verhoeven13-07-2020
    Diana03-08-2020

    Helemaal mee eens. Ons als nabestaanden behandelen ze ook schandalig.

    woktaria vof21-08-2020

    Doe me denken tig jaren terug hadden we een horecabedrijf, vroegen we de gokautomaat exploitant de een armig-bandiet weg te halen. Dit bedrijf idem dito. We vroegen Leesmap.nl netjes de 15 jaar getekende overeenkomst op te sturen, antwoorden ze (11-08-2020) dat ze deze service (service????) niet meer verlenen. Hoe verzinnen ze het om zo'n kinderlijk belachelijk idiote antwoord te geven!!! Wij hebben iig kapot om gelachen! Wij hebben een gepensioneerde jurist erop gezet. Toch wat te lachen in deze moeilijke tijd!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    leesmap

    na 20 jaar abonnee te zijn geweest hebbik geprobeerd op te zeggen
    maar ze hanteren 52 weken opzeg termijn
    en stilzwijgend verlengen elk jaar
    maar het kado als je je jaarlijks verlengd word niet automatisch geregeld
    vind het echt belachelijk
    dus pas op als je iets wilt doen voor je klanten door wat tijdschriften op tafel te leggen
    je word er bedrogen
    word geen abonnee van lees map.nl

    Door: lc man 02-07-2020
    Cees Groenen07-08-2020

    Het bedrijf leesmap b.v. heeft laatst Meteoor uit Wijchen overgenomen en ons nooit gewezen op andere voorwaarden. Nu worden wij geconfronteerd met een lange opzeg termijn wat we niet accepteren omdat dit nooit de afspraak is geweest met Meteoor Wijchen. Ik heb de laatste dagen diverse mails gestuurd en ben met betalingen gestopt er is namelijk met Leesmap BV niet redelijk te communiceren. Volgens de medewerker worden dan door de administratie rekeningen gestuurd. Dat wacht ik dan maar af tenslotte hebben we ook nog een rechtsbijstand verzekering. Wij adviseren dit bedrijf zeker niet en wat lees in de diverse reviews heel veel mensen niet. Cees Groenen

    Kim Lu10-08-2020

    Helemaal Mee eens!!! Schandalig hoe ze omgaan met opzeggingen. Ze wijzen je op de algemene voorwaarden waarbij een overeenkomst stilzwijgend wordt verlengd met 52 weken en sturen direct een factuur voor de komende 52 weken. Op zich als dit de algemene voorwaarden zijn, dan kunnen wij daar best mee leven. Maar wanneer wij om een kopie overeenkomst verzoeken, omdat wij deze naar mijn weten nooit hebben ondertekend - sturen ze als reactie; Nee, je krijgt die EENMALIG. Wat voor onzin is dit, en hieruit kan je zelf wel denk ook wel concluderen dat het schoften zijn. Ook de keuze om dan toch nog maar 52 wkeen lid te blijven en vervolgens opzeggen voor de volgende verlenging wordt niet aangeboden. Het zijn geldwolven en niet klantgericht. Zou TEN ZEERSTE iedereen afraden om ook maar enige overeenkomst aan te gaan met de Leesmap. Want ervan komen, is toch een geode. Vooral als je met een klantenservice te maken heb, welk volgens mij een robot is.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Leesmap.nl

    Na decennia het abonnement opgezegd, helaas is de opzegtermijn 4 maanden.
    Bij klachten hierover simpel antwoord “ Uw einddatum is tot stand gekomen conform de algemene voorwaarden”
    Wel een nieuw aanbod met €50 tegoedbon Bol.com
    Nooit meer dit bedrijf!

    Door: John10-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    opzeggen leesmap.nl

    Meer dan 35 jaar abonnement op de leesmap. Destijds mondeling aan "de deur" een abonnement aangegaan. De leesmap is diverse keren naar een andere leverancier gegaan, waarover pas nadien werd gecommuniceerd. Nu dus in handen van leesmap.nl .Toen wij enige jaren geleden de map op wilden zeggen werden wij overgehaald met een cadeau om toch maar abonnee te blijven. Nu wij de leesmap toch wilden opzeggen, werd het plotseling wel erg moeilijk. Alle nota's netjes betaald, opzegging verstuurd. Dan denk je dit is voldoende. Maar nee, de leesmap.nl komt plotseling met hun "spelregels" waarin staat dat er vier weken tevoren opgezegd moet worden. De leesmap.nl daarentegen hoeft zich aan geen enkele "spelregel"te houden. Diverse prijsverhogingen werden totaal niet gecommuniceerd.
    Na te hebben opgezegd een brief ontvangen, waarin wordt gesteld, dat wij moeten betalen voor NIET geleverde leesmappen. € 109,90 hetgeen nog duurder is dan het wel ontvangen van de leesmap.
    Bij niet betalen wordt gedreigd met incasso. Fijne organisatie de leesmap.nl

    Door: Familie de Rooij26-01-2020
    Brenda Minnaard28-02-2020

    PRECIES dezelfde ervaring gehad. Wat een oplichters! Uiteindelijk betaald en de leesmap die ze nog zouden leveren is nooit meer geleverd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    FAQ

    Is leesmap.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over leesmap.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 26% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is leesmap.nl actief?

    leesmap.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van leesmap.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.