Leen Bakker

4.6

Bestellen

2.9

Service

5.1

Prijs

3.5

Levering

34.3%

Zou hier weer kopen

Leen Bakker

Wat vinden consumenten van Leen Bakker? En ook belangrijk wat vindt u van LeenBakker? Wij van NederlandReview hebben alle reviews van consumenten opgeslagen en op een handig protaal gezet. Alle reviews zijn stuk voor stuk geschreven door onafhankelijke en echte consumenten. Natuurlijk geven de reviews geen garantie dat u hetzelfde ervaart bij LeenBakker maar het geeft in ieder geval wel een indicatie over wat u kunt verwachten. Daarom is de mening van onafhankelijke consumenten erg belangrijk en vooral wanneer u van plan bent een grote aankoop te doen!  Bij goede reviews kunt u er vrijwel zeker van zijn de server te verwachten die u verwacht bij een bedrijf.


Over Leen Bakker

Leen Bakker is  een Nederlandse keten van meubel- en interieurwinkels in het lage prijs- en kwaiteiltsegment. De keten heeft 180 filialen in Nederland, België, Luxemburg en op de Nederlandse Antillen. De filialen bevinden zich veelal aan de rand van steden, waar de grotere panden staan. Soms zijn ze gevestigd op een woonboulevard. In 1928 opende Cornelis bakker een winkel in Rotterdam, zijn zoon Leen Bakker legde in 1953 de basis voor het woonwinkelconcept.


Diensten

Leen Bakker heeft filialen in heel het land, maar ze hebben ook een webshop. U kunt dag en nacht gebruik maken van deze webwinkel en als u het voor 22:00 besteld is uw product de volgende dag thuisbezorgd. 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellen via de webshop van Leenbakker.

Steeds meer artikelen uit het assortiment kun je online bestellen. Als Het assortiment bestaat uit meubels, van kledingkasten tot laminaten, en van tafels tot banken.

Je kan dus op ieder gewenst moment, wanneer je maar wilt iets bestellen uit de webshop van Leen Bakker,Dat doe je in 4 stappen, je vult als eerst je ‘’Mijn winkelwagen’’, daarna volgt ‘’Mijn gegevens’’ vervolgens ‘’bezorgopties’’, dus je hoe wilt dat het bezorgd wordt, dus hoe u uw aangeschafte product wilt krijgen, zelf ophalen in het filiaal van jouw keuze of laten thuisbezorgen.. En als laatst voltooid u uw bestelling. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de omvang van je bestelling. In ‘’Mijn winkelwagen’’ ziet u er meer over! 

U kunt online betalen met iDEAL, MasterCard, Visa, Afterpay of een cadeau- of tegoedkaart.
Heeft u een druk bestaan en geen tijd om zelf iets aan uw huis te doen of heeft u twee linkerhanden? Dan schiet er een specialist van Leen Bakker u te hulp. Uw klusjes in huis worden door de specialisten van leenbakker vakkundig geregeld, Het is snel, deskundig en voordelig.

Wat je ook kiest, je kiest voor kwaliteit. Leen Bakker voorziet u van prachtige dessins, mooie stoffen, meer dan 500 verschillende kleuren voor diverse toepassingen zoals rolgordijnen, paneelgordijnen, lamellen, jaloezieën en plisségordijnen.  In de brochure van Leen Bakker treft u alle informatie aan om een juiste keuze te maken.


Klachten

Leenbakker heeft een goede klantenservice. U kunt telefonisch met hun in contact komen, en ze zijn ook bereikbaar per e-mail via het contactformulier, maar vanwege een grote drukte kan het beantwoorden van je vraag via het contactformulier langer in beslag nemen.


Heeft u ooit klachten gehad met Leen Bakker?  Dan verlangen we graag naar uw mening over het bedrijf,  U kunt ons vermelden wat u goed of slecht vindt aan de webshop of aan het filiaal en dit kan gebruikt worden als verbeteringspunten.


Klanten vertellen over de producten en services van Leen Bakker. Koop alleen als u zeker weet dat ze hun klanten goed behandelen. Dat kunt u lezen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (204)

Garantie kennen ze niet

Garantie kennen ze niet In juni 2023 zakte de boxpring van mijn dochter in. Omdat op het bed niet geslapen kon worden sliep mijn dochter op de grond. Mijn klacht direct gemeld. In januari heb ik het bed (na 7 maanden!) zelf afgevoerd en een nieuwe gekocht. En ja hoor..... Leenbakker kwam er in februari na 7 maanden achter dat ik garantie heb. Als ik het defecte bed inlever krijg ik een nieuwe. Helaas, omdat ik na 7 maanden het bed afgevoerd heb krijg ik niets.

T

Timo

21-02-2024

0

Bankstel

Je zou vandaag de bestellingen tussen 11:45 en 15:15 bezorgen. Je hebt nog niet afgeleverd. Kunt u alstublieft de reden uitleggen? Er stond vandaag sinds 11.30 uur iemand op het adres te wachten. Het is onduidelijk hoe lang dit wachten zal duren. Ik ben niet tevreden. Als hij het niet op tijd zou bezorgen, hadden ze ons via sms kunnen informeren.

R

R

28-11-2023

0

bankstel

Tussen 16.30-18.30 uur zou onze nieuwe bank eindelijk geleverd worden. Dus oude bank eruit en gezorgd dat de nieuwe erin kon. Krijgen we net om 19.00 uur een ‘afleverbon’ dat er iets mis is gegaan, maar wel met een foto van onze portiekdeur. Niemand heeft aangebeld, niemand via de telefoon contact opgenomen, helemaal niks!! We hebben steeds naar buiten zitten kijken, geen busje gezien. En nu is er natuurlijk niemand te bereiken bij Leen Bakker??? Echt zoiets heb ik niet eerder meegemaakt, een foto van onze voordeur maken en weggaan terwijl we gewoon thuis zijn. Dikke middelvinger naar de klant dit.. En dan alle problemen die we al hebben vanaf bestellen.. En dan nu een mail krijgen dat ik niet thuis was, de wereld op zijn kop dit! En dan de discussie niet aan willen gaan of ik nou wel of niet thuis was, misschien die chauffeur eens aanspreken. Dan wil ik de dinsdag een bank en het was onmogelijk, donderdag is de 1e mogelijkheid dus die maar gedaan. Mensen nooit meer LeenBakker voor mij, wat een arrogantie. Behalve de laatste die ik aan de lijn had, die was wel van de excuses voor de lange wachttijd aan de telefoon.

S

Schra

13-11-2023

0

Dekbed

Na meer als een week nog niks gehoord over mij retour. Ik geef ze tot vrijdag voor ik mijn geld ga halen in u filiaal BF2023938300

V

Vrij

07-11-2023

0

Kledingkast en bed

Top service Vooral de mannen van het transport waren super behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Moesten door de modder en de regen maar geen centje pijn! Top! (Appingedam)

D

Dekker

16-10-2023

0

Bank

Bank voor 800 gekocht na 2 jaar… Bank voor 800 gekocht na 2 jaar ingezakt. In de serre gezet die ingezakt was. Kochten elders andere bank dus de kapotte bank moest naar buiten. Monteur kwam die ging zitten en zei kan het niet maken. Vervolgens stond de andere bank buiten en gong regenen. Hebben zeil erover heen gehad. Leen bakker doet niks en zelfs een kado bon van 75 euro om een klant te houden vinden ze te veel. Maar wel.800 aan pakken.. nooit meer bij jullie. Koop daar niks want ze laten je als klant in de kou staan.

A

Angeline

12-10-2023

0

Schoenenkast

Wat een verschrikkelijke ervaring met dit bedrijf! Product was bij levering beschadigd. Vervolgens 3 weken lang de klantenservice getracht te bellen. Tot 30 minuten in de wacht gestaan, maar nooit iemand kunnen spreken. Ook 3 mails verstuurd, maar behalve de automatische reactie is hier nooit op gereageerd. Zelden een bedrijf meegemaakt dat zo slecht bereikbaar is! Op de website wordt in de kleine lettertjes vermeld dat je bij een probleem/vraag maar naar Frankrijk moet mailen. Dit kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn, aangezien ik een overeenkomst en betaling heb gedaan aan Leen Bakker. Wat een shitbedrijf. Mij zullen ze hier nooit meer zien en ik hoop voor hen dat veel anderen dit vroeg of laat in zullen gaan zien.

G

Guido

02-10-2023

0

Divers meubel stukken

Verkeerde plank bij dressoir geleverd! Na telefonisch contact afgesproken dat hij vandaag in het filiaal werd geleverd aangezien deze op voorraad was in het magazijn. Helaas vandaag niet binnen gekomen wat was afgesproken. Aanstaande maandag word ik geopereerd aan nek en geen kans dan om het dressoir op te bouwen. Plank van showmodel afhalen was geen optie. Nooit geen leenbakker meer met deze klote service.

J

Johan

15-09-2023

0

Teddy armchair

Ordered online a teddy armchair. Upon arrival to collect it from the shop, it was missing. Had to wait another 5 days for it to be delivered (at least that). Just to find out that one of the legs is poorly made and cannot be assembled. Such a disappointment and a waste of time/money! I usually never write reviews, but this time really made me mad. Especially when I want my office to be finished by now.

E

Emilija

12-09-2023

0

Bankstel

Bank na drie maanden doorgezakt. Schrok toen ik onder de bank keek. Met stukjes hout aan elkaar gelijmd. Ja dan is hij zo stuk. Klantenservice waardeloos. Zit nog te wachten tot er iets aan gedaan wordt. Duurt te lang

F

Fam van der sloot

10-09-2023

0

Bank Aberdeen

De service van Leen Bakker is uitermate slecht! Bij levering was onze bank beschadigd en de klantenservice van Leen Bakker is dan slecht te bereiken. Ze beloven te reageren, maar doen dit niet. De kwaliteit van de bank is daarnaast ook zeer matig.

F

Felicia

18-08-2023

0

Hoeslaken

Ontzettend slecht Op order 1473094 1 hoes geretourneerd. Verzendkosten moet je zelf betalen. Dag erna geeft T&T aan dat retour is bezorgd. Hierna hoor je 2 weken niets. Hierna maar 10 minuten in de wacht bij de klanten”service”, de dame vermoedt vertraging bij de retour-afdeling en belt mij hier graag dezelfde dag of de dag erna over terug. Alleen, dat gebeurt niet. Dus zelf na 3 dagen maar weer bellen ( inmiddeld al weer 19 minuten in de wacht ) De enige klantenservicemedewerker die hard werkt is de vriendelijke dame die meldt dat “ alle medewerkers in gesprek zijn “

P

Peter

31-07-2023

0

Matrassen

Op 21 april 2023 schreef ik de volgende mail aan de klantenservice van Leenbakken: Goedemorgen, Op 25 november 2022 heb ik in de vestiging Veenendaal 2 matrassen, type Royal 9, art. 12800871, afm. 80 x 200 cm, gekocht. Ik kocht deze op basis van het lovende advies van de medewerker en op basis van de ogenschijnlijk zeer aantrekkelijke aanbieding, namelijk van de oorspronkelijke prijs van € 849,-- voor de aanbiedingsprijs van € 459,-- per stuk, Ik ging ervan uit dat een artikel met een oorspronkelijk hoge prijs ook aan hoge kwaliteitseisen zou voldoen en dacht dus een goede koop te heb ben gesloten. Wat schetst mijn verbazing toen ik gisteren, 20 april, voor iets anders bij Leenbakker in Veenendaal binnenliep en zag dat de betreffende matras weer in de aanbieding was. Ik kon mijn ogen nauwelijks geloven toen ik de prijzen zag: exact dezelfde matras werd nu aangeboden van € 519,-- (€ 330,-- minder dus dan de oorspronkelijke verkoopprijs van € 849,--) voor € 311,--. De verkoper die ik erbij haalde en die constateerde dat het inderdaad om precies dezelfde matras ging, had er ook geen verklaring voor. Ik heb voor de twee matrassen € 918,-- + € 24,95 bezorgkosten betaald, in de veronderstelling dat ik een goede koop had gesloten, maar op dit moment, 4 maanden later, zou ik voor dezelfde aankoop € 622,-- hebben betaald, bijna € 300,-- minder. Ik voel mij niet alleen misleid, maar ben ook inderdaad misleid, ook als is daar de richtlijnen van de ACM ConsuWijzer en andere consumentensites op na sla. Ik hoop dat u deze misleiding ongedaan kunt maken door mij het verschil terug te betalen, dan wel in de vorm van tegoedbonnen. Ik ga er hoe dan ook niet mee akkoord als mijn klacht zonder meer terzijde zou worden gelegd. Ik kan mij niet voorstellen dat een bedrijf als Leenbakker als zo ongeloofwaardig te boek zou willen staan. Bijgaand stuur ik foto's van de "aanbiedingen" op beide tijdstippen. Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet. Hoogachtend, A.F. Lucas Op dit bericht ontving ik een bevestiging met de melding dat de klacht in behandeling zou zijn genomen als case LB-23-04-936074. Toen ik en maand later nog niets gehoord has, heb ik de brief nogmaals verzonden met het verzoek nu te reageren. Nooit meer iets gehoord. Conclusie: Leenbakker heeft lak aan klanten denkt: als we niet reageren, houden ze vanzelf wel op met zeuren. En daarmee hebben ze nog gelijk ook, want ik ben er inmiddels ook klaar meer. Mijn persoonlijke conclusie én advies: noot meer kopen bij Leenbakker!

A

Anne Lucas

10-07-2023

0

schoenenkast

heb 5-6-23 2 schoenenkasten gekocht helaas zat er bij eentje geen achter wand bij besteld bij het filiaal paar keer gebeld antwoord nog niet binnen klanten service gebeld geen contact ik vind het een waardeloze bende daar zo ga je niet met een klant om ik zal er nooit meer iets kopen

B

bert de regter

04-07-2023

0

Wat een verschrikkelijke services.

Wat een verschrikkelijke services, ik zit al vanaf 20 juni te wachten op een reactie, mijn pakket is nog steeds niet binnen. geen reactie via de telefoon, geen reactie via de mail. doe wat aan je services!!!!!!!

N

Nina

04-07-2023

0

2-zits bank

tijdens ,t uitpakken van m,n bestelde bank scheur ontdekt in de voering aan de onderkant de kleur wijkt erg af van de door mij bestelde kleur bovendien is de bank veel te groot beslist GEEN 2-zits de bank ontsiert m,n huiskamer vele mailtjes gestuurd welke niet beantwoord worden ook een paar keer een klachten formulier ingevuld dan proberen ze binnen 14 dagen te reageren gebeurt niet uiteindelijk kreeg ik een telefoontje van iemand van de ;klanten service; na veel geklaag ik kan een compensatie krijgen wegens de scheur ik heb ,t gesprek toen ala minuut afgebroken een compensatie? ze moeten deze foute bank bij mij thuis op komen halen en mijn geld terug storten op mijn rekening dat gaat gebeuren ook daar zorg ik wel voor leen bakker???? never ever again...

M

monika spruijt

19-06-2023

0

Tuinkussens

Kwaliteit slecht, levering niet compleet en klamten’service’ reageert niet. NIET DOEN!

R

Rex Vermeulen

14-06-2023

0

Laminaat

De kwaliteit van het laminaat van de Leen Bakker is van enorm slechte kwaliteit. Bij het leggen moet je al heel voorzichtig zijn zodat de klikrandjes niet afbreken. Heb je het dan alsnog uiterst zorgvuldig de vloer gelegd breekt dit uiteindelijk gedurende de tijd van gebruik alsnog af en kan je de vloer weer gaan vervangen. Je hebt garantie op de vloer echter hebben ze altijd wel een excuus om deze niet uit te voeren. Koop hier geen laminaatvloer, dit is echt zonde van je geld!!

N

Naomi

09-05-2023

0

tapijttegels

Als je tapijttegels besteld krijg je eerst te weinig en na meer dan een halfuur aan de telefoon gewacht te hebben sturen ze 2 dagen later de ontbrekende en ook nog de verkeerde kleur

T

th janssen

26-04-2023

0

Bamboe bankje niet kunnen kopen

Adverteren met een bamboe bankje voor 55 euro online. Deze kost, als je deze besluit op te halen, opeens 169 eur. Exact dezelfde bank. Geen reactie van de klanten service. 20-4. Nog steeds geen reactie op mijn mail. Wel verzoek via social media te reageren op deze review. Gebruik ik niet en ik heb al een klacht per mail ingezonden via geëigende weg. Datum van ervaring: 06 april 2023

R

Rens

20-04-2023

0