NederlandReview

    Ervaringen Leen Bakker

    Wat vinden consumenten van Leen Bakker? En ook belangrijk wat vindt u van LeenBakker? Wij van NederlandReview hebben alle reviews van consumenten opgeslagen en op een handig protaal gezet. Alle reviews zijn stuk voor stuk geschreven door onafhankelijke en echte consumenten. Natuurlijk geven de reviews geen garantie dat u hetzelfde ervaart bij LeenBakker maar het geeft in ieder geval wel een indicatie over wat u kunt verwachten. Daarom is de mening van onafhankelijke consumenten erg belangrijk en vooral wanneer u van plan bent een grote aankoop te doen! Bij goede reviews kunt u er vrijwel zeker van zijn de server te verwachten die u verwacht bij een bedrijf.

    Over Leen Bakker

    Leen Bakker is een Nederlandse keten van meubel- en interieurwinkels in het lage prijs- en kwaiteiltsegment. De keten heeft 180 filialen in Nederland, België, Luxemburg en op de Nederlandse Antillen. De filialen bevinden zich veelal aan de rand van steden, waar de grotere panden staan. Soms zijn ze gevestigd op een woonboulevard. In 1928 opende Cornelis bakker een winkel in Rotterdam, zijn zoon Leen Bakker legde in 1953 de basis voor het woonwinkelconcept.

    LEENBAKKER SHOPLOG

    Diensten

    Leen Bakker heeft filialen in heel het land, maar ze hebben ook een webshop. U kunt dag en nacht gebruik maken van deze webwinkel en als u het voor 22:00 besteld is uw product de volgende dag thuisbezorgd. 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellen via de webshop van Leenbakker.

    Steeds meer artikelen uit het assortiment kun je online bestellen. Als Het assortiment bestaat uit meubels, van kledingkasten tot laminaten, en van tafels tot banken.

    Je kan dus op ieder gewenst moment, wanneer je maar wilt iets bestellen uit de webshop van Leen Bakker,Dat doe je in 4 stappen, je vult als eerst je ‘’Mijn winkelwagen’’, daarna volgt ‘’Mijn gegevens’’ vervolgens ‘’bezorgopties’’, dus je hoe wilt dat het bezorgd wordt, dus hoe u uw aangeschafte product wilt krijgen, zelf ophalen in het filiaal van jouw keuze of laten thuisbezorgen.. En als laatst voltooid u uw bestelling. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de omvang van je bestelling. In ‘’Mijn winkelwagen’’ ziet u er meer over!

    U kunt online betalen met iDEAL, MasterCard, Visa, Afterpay of een cadeau- of tegoedkaart.
    Heeft u een druk bestaan en geen tijd om zelf iets aan uw huis te doen of heeft u twee linkerhanden? Dan schiet er een specialist van Leen Bakker u te hulp. Uw klusjes in huis worden door de specialisten van leenbakker vakkundig geregeld, Het is snel, deskundig en voordelig.

    Wat je ook kiest, je kiest voor kwaliteit. Leen Bakker voorziet u van prachtige dessins, mooie stoffen, meer dan 500 verschillende kleuren voor diverse toepassingen zoals rolgordijnen, paneelgordijnen, lamellen, jaloezieën en plisségordijnen. In de brochure van Leen Bakker treft u alle informatie aan om een juiste keuze te maken.

    Klachten

    Leenbakker heeft een goede klantenservice. U kunt telefonisch met hun in contact komen, en ze zijn ook bereikbaar per e-mail via het contactformulier, maar vanwege een grote drukte kan het beantwoorden van je vraag via het contactformulier langer in beslag nemen.

    Heeft u ooit klachten gehad met Leen Bakker? Dan verlangen we graag naar uw mening over het bedrijf, U kunt ons vermelden wat u goed of slecht vindt aan de webshop of aan het filiaal en dit kan gebruikt worden als verbeteringspunten.

    Klanten vertellen over de producten en services van Leen Bakker. Koop alleen als u zeker weet dat ze hun klanten goed behandelen. Dat kunt u lezen bij NederlandReview!

    Leen Bakker
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (93)

    4.2
    39% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    3.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bank

    Oud-Beijerland,
    Zeer klantvriendelijk geholpen. Klacht na alle tevredenheid opgelost. Waarderen de eerlijkheid van het personeel in Oud-Beijerland
    Marconiplein te Rotterdam. 5 mensen moeten aanspreken voor iemand de moeite kon nemen om ons te helpen. Daarna werd er gewezen naar het personeel uit Oud-Beijerland, zij zouden foutieve informatie verstrekt hebben. Wat niet zo was want ik was daar zelf bij aanwezig. Wel gaf het personeel van Marconiplein foutieve informatie. Inplaats van dit toe te geven, schoven zij, onterecht de fout af. Onverrichtte zaken zijn wij daar weg gegaan. Wat een slechte en ongeinteresseerde mentaliteit daar. Zij moeten eens stage gaan lopen in Oud-Beijerland en daar leren hoe je met klanten om hoort te gaan.
    Pluim voor Bart en Karin, jiullie weten hoe je klanten aan je kan binden en wij komen met veel plezier bij jullie terug!

    Door: Anoniem01-06-2020
    Bram04-08-2020

    Een set van twee stoelen besteld via de webshop. Er miste één schroefje en ze hebben twee keer het verkeerde onderdeel voor mij bij besteld. Verder is de klantenservice slecht te bereiken en heb ik na bijna een maand nog steeds niet de schroef waar ik op wacht.

    Jacqueline Koster29-08-2020

    Het is een grote puinhoop bij Leen Bakker, ik begrijp niet dat dit bedrijf kan bestaan! Een drama was het met bestellen van een matras .Weken zitten wachten bij bezorging werden fouten gemaakt met als gevolg 2 halve dagen vrij moeten nemen en geen enkele tegemoetkoming van de leidinggevenden. De dames van klanten service (met dank aan Daphne van Vliet) moeten alles oplossen het is meer dan schandalig , De hele site staat vol met klachten . Ik koop hier in ieder geval nooit meer!

    hans09-11-2020

    Leen Bakker in Delft is een erg slechte winkel. Leen Bakker Delft beloofd veel maar doen niks met klachten. Leen Bakker Delft , ga liever naar Ikea of andere woonwinkel Leen Bakker Delft neem nooit de telefoonb op en zeer slechte service. mensen opletten ga niet naar Leen Bakker delft

    hans11-11-2020

    LEEN BAKKER NIET DOEN WAARDELOZE WINKEL Leen bakker komt afspraken(al zeer vele voor mij) nooit na. Leen Bakker is niet te vertrouwen Leen Bakker houd kopers dom Leen bakker liegt en bedriegt Ga naar ander woonwinkel je krijgt spijt

    Ellie03-12-2020

    Vandaag naar Leen Bakker in Alkmaar. Ik had 4 plafonaires nodig plus bijbehorende lampjes. Ik zag ook ook een spotje waar ik interesse in had. Ik sprak een personeelslid aan met de vraag wat voor lampjes ik nodig had. Hij vertelde dat op de plafonaires nummers stonden en ik die nummers moest vergelijken met de nummers op de doosjes van de lampjes. Op mijn vraag of de lampjes ledlampen waren, zei hij dat hij dacht van wel en wenste mij een fijne dag verder. Ik heb mijn kar laten staan en ben naar De Kwantumhallen gegaan. Daar stelde ik dezelfde vragen aan een verkoopmedewerkster die mij o.a. hielp met de lampjes en uitlegde dat het niet alleen om de nummers op de plafonaires ging want dat dezelfde nummers gebruikt werden op gewone lampjes en sierlampjes. Ik bleek met sierlampjes in mijn handen te staan dus die werden omgeruild. Uiteindelijk ging met 130 euro handel weg. Waarschijnlijk is dit voor Leen Bakker een te laag bedrag om service voor te verlenen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    bank als bouwpakket

    Pluspunt: Deze keer was de levering volgens afspraak, met sms en email zoals afgesproken.
    Minpunten: - Bank werd in 3 stukken afgeleverd, dit was mij in de winkel niet verteld. Moest hem zelf in elkaar zetten!
    - Instructies niet duidelijk en meegeleverd materiaal waardeloos. Moeten in de leer gaan bij Ikea.
    - De middenpoot die onder de bank geschroefd moest worden was 1 cm te kort! Bij de winkel in Heerlen gaan vragen wat ik nu moest. De filiaalmanager was zo vriendelijk de poot onder een bank die in zijn filiaal stond uit te schroeven en mijn te korte poot om te ruilen, super!
    Kortom, mooie bank, goede afleverservice, jammer dat ik hem zelf in elkaar moest zetten.

    Door: A. v. Buggenum09-02-2019
    Margriet06-04-2020

    Prima levering en kwaliteit prijsverhouding is prima. Montage ladekastje nadia heb ik een vraag, wie weet hoe ik de rails in het kastje moet bevestigen? Het lijkt of ik voorgeboorde gaatjes mis? Het is het eerste bouwpakket dat ik maak, de rest is prima te doen met de bijgeleverde handleiding. Graag hoor ik tips waarvoor mijn hartelijke dank.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Complimenten

    Leenbakker mega store... aller eerst consumenten... ben er zeer goed geholpen met het uitzoeken van een bank... leuke meiden daar best vriendelijk... Ondanks de extreme hitte in de winkel.. blijven ze vriendelijk... kom er regelmatig en zie vaak... dat het best wel druk is en de moeten wachten op een medewerker... wordt netjes vermeld wat de reden is... complimenten dames... ja dames steeds zie ook alleen dames..
    Waar zijn de heren in dit filiaal?

    Door: Henk06-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Slaap als een roosje

    Ik heb een tijdje geleden een nieuwe boxspring gekocht bij Leenbakker. Ik slaap echt heerlijk. De jongeman die mij geholpen heeft was erg vriendelijk en nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren. Hij had er ook echt verstand van, dus vertrouwde hem helemaal. Ik heb geen nacht spijt gehad van mijn keuze en geniet elke avond weer als ik m'n bed in kruip.

    Door: JP de Kok13-04-2016
    jrm van Kempen11-10-2020

    Hallo JP de Kok, Om welk bed gaat het ? en is t hard of zacht?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    6 eetkamerstoelen lucas

    Bij Leen Bakker Sliedrecht 6 eetkamerstoelen (Lucas) besteld. Kon eerst 1 stoel meenemen om thuis te kijken bij de bestaande eettafel en interieur. Daarna besteld en keurig volgens afspraak geleverd.
    Prima service! Ben heel tevreden!

    Door: Niels24-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Houten bank

    Verschrikkelijke service door de klantenservice! Sta al een maand op mijn bestelling te wachten en klantenservice neemt mij niet serieus of zijn niet bereikbaar. BESTEL HIER NIET!

    Door: Tim 10-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    rolgordijnen online gekocht

    we hadden nieuwe rolgordijnen nodig maar ik vond nergens mooie, en toen keek ik op leenbakker.nl en daar hadden ze ze wel! Wel lastig qua maten en dat soort dingen maar ze zijn nu binnen en gelukkig passen ze precies. Dus ik ben tevreden. Wel duurder dan die van de HEMA maar ik denk ook betere kwaliteit. Zeker mooier!

    Door: Van der Laar02-03-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    kast milaan

    Kast gekocht bij leen bakker in houten.
    problemen ondervonden met de deuren installeren.
    TOP service van Michael!! Na een bezoek aan het filiaal in houten is hij direct in zijn auto gesprongen om.ons te helpen
    probleem is opgelost.
    dat is nou service!!

    Door: lylian van der wolf08-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goedkoop kastje bij Leen Bakker

    Kastje besteld bij Leen Bakker. Echt erg goedkoop. De helft van wat Ikea vraagt.
    Jammer is wel, dat de levering nogal op zich liet wachten. Maar dat lag misschien aan de Feestdagen?
    Kast is wel goed verpakt en nu hij eenmaal staat blijkt hij zeer sterk en ook mooi.

    Door: Manja03-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Kant-en-klaar gordijnen Leenbakker

    Ik had online mooie kant-en-klaar gordijnen gezien voor ons nieuwe huis. Ik durfde deze toch niet online te bestellen omdat ik bang was dat de kleur zou afwijken van de afbeelding. Daarom naar de Leenbakker zelf gereden en uiteindelijk de gordijnen daar gekocht.

    Door: Renate23-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Bureaustoel Tampa

    Stoel gekocht op 12 december. Na 2 weken geleverd. Hij kan niet versteld worden. Ik zak steeds naar beneden. Leenbakker reageert niet. Telefoonverbinding wordt gewoon verbroken. Bijna 2 maanden verder en nog geen stoel. Waardeloze zaak.

    Door: Marijke Jacobs09-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    sierkussens voor op de bank

    29 december besteld. 4 feb zouden ze dan echt binnen moeten komen. reactie van klantenservice op mail: duurt nog 2 weken. Vandaag 1/5 deel van bestelling binnen. klantenservice niet te bereiken, geen reactie. Kansloos, ik bestel hier nooit meer. En nee, ligt niet aan corona of drukte bij PostNL andere bedrijven bezorgen nl wel op tijd; binnen 1 werkdag of binnen 4 werkdagen. DUS HET KAN GEWOON

    Door: Rebecca Feenstra05-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    4-seizoenen dekbed

    DONT use Leen Bakker. I ordered in November and its now in February... Customer service is a 30 minute wait on the call and they dont reply to emails.

    When I complained they say if you buy online it doesnt mean they have the stock or can even fill the order which I find as crazy!!! They also said if I want it delivered sooner I was welcome to buy somewhere else...

    Save yourself months and effort... Buy on a reputable site

    Door: Darryn Haltmann01-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tafel Jens

    4 weken geleden een tafel besteld met zwarte kruispoten. Na de levering bleek dat er maar 1 kruispoot bij zit. Ondertussen 3x gebeld maar nog steeds geen duidelijkheid wanneer de 2e poot gaat komen. We worden nergens van op de hoogte gebracht. Zitten nu al 5 dagen zonder tafel met 3 kinderen. Dit is echt te asociaal voor woorden! Als iemand van leenbakker dit leest heb dan het fatsoen om even contact op te nemen. Het ordernummer is 60226023

    Door: Sebastiaan Lans19-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Halfhoogslaper met hutwanden

    Voor zoontje halfhoogslaper gekocht met hutwanden (279 EUR). Hutwanden werden kapot geleverd. Contact opgenomen direct. Na 3 weken eindelijk een reactie ontvangen voor het omwisselen. Toen aangegeven dat ik liever van de hutwanden af zag gezien de lange tijd die nodig was voor ik een reactie kreeg. Dit was ook ook 100 dagen mogelijk.

    Hier wilde ze niet aan meewerken, maar konden wel een tegoedbon geven van 15 EUR. Omdat het bed zonder de hutwanden 130 EUR goedkoper was heb ik aangegeven een tegoedbon van 15 EUR geen serieuze oplossing te vinden. Daarna kwamen ze met een restitutie van 15 EUR of ik moest omruilen. Ik heb toen aangegeven dan maar om te ruilen als dit alles is wat ze wilde bieden. Ondanks dat ik nog steeds van de volledige koop kon afzien volgens hun voorwaarden, maar vanwege alle extra kosten voor beide partijen heb ik daar van af gezien en de omwisseling maar geaccepteerd. Die zou op 4 november plaatsvinden (bijna 2 maanden na voorstel van Leen Bakker). Half november weer contact opgenomen omdat de hutwanden er nog steeds niet waren. Filiaal Lelystad heeft mij toen gebeld en aangegeven dat ze 4 december zouden komen. Half december weer contact opgenomen omdat ik nog steeds niets had ontvangen of gehoord van ze. Op de laatste verzoeken geen enkele reactie meer ontvangen. Dus nu 5 maanden later nog steeds geen compleet bed en geen oplossing. Alle correspondentie wordt ook vanuit mij opgestart en Leen Bakker neemt zelf geen enkele actie helaas.

    Door: R.M. Muller10-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Bed voor kind

    Hele slechte zaak. Ik zou vandaag mijn zoontje zijn bed ophalen. Die ik 6 weken geleden heb bestel en de vandaag mocht afhalen. Ik heb net leen bakker hilversum gebeld en kreeg te horen dat het niet mogelijk is om het bed af te halen vandaag. Ze mogen het eigelijk niet doen werd me verteld maar ze deden dit toch nog maar ze zitten vol voor afhaal vandaag. En vanaf maandag helemaal niet meer. Nou sorry waarom mogen andere wel afhalen terwijl er op mijn bon staat dat ik het 19-12 kan komen afhalen. Zwaar belachelijk hoe leen bakker dit doet. De 1 wel en de andere niet.

    Door: Ciska19-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Gordijnen

    Bestelling/ levering gordijnen zijn niet goed gegaan. Ik probeer hierover in contact te komen met de klantenservice . Nu al 6 weken ! Maar ik krijg geen enkele reactie, behalve de standaard mail we hebben uw mail ontvangen. Dit is echt inmiddels arrogantie ten top. Waardeloos bedrijf. Ik zal hier nooit meer iets kopen!

    Door: Carola 19-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Draaifauteuil

    Na amper 1 jaar (en zeer weinig gebruikt) zijn de binnen veren afgebroken. In de winkel willen ze alleen een foto van de stoel via de mail ontvangen. Ik wou de "manager" een filmpje laten zien zodat meneertje kon zien en horen wat er kapot is. Maar hij wilde van niks weten, zelfs andere klanten in de winkel zeiden dat hij op zijn minst even het filmpje kon bekijken. Hoe kan iemand via een foto bepalen of dit onder de garantie valt? Echt service van 0,0. Nu 3 weken verder na het versturen van het mailtje nog steeds niks gehoord. Wat een K..T bedrijf.

    Door: Smits 25-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bankstel

    Zouden een dag van tevoren een bericht krijgen over een tijdvak over de levering kregen die pas in de ochtend en 15 min later bellen ze dat ze voor deur stonden was niemand thuis. Bellen we met de winkel in Harderwijk maar werden onbeschoft behandeld dus wij nooit meer leenbakker.

    Door: Dennis12-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    dressoir, boekenkast, tv meubel en bureaustoel


    Winkel Lelystad:
    op 8 oktober bestelling gedaan, 1 boekenkast, 1 dressoir en 1 tv meubel. Bezorging zou 2 november zijn. Zaterdag 31 oktober om 16.30 uur wordt er gebeld. TV meubel kan pas op 11 november bezorgd worden. Op mijn vraag of alles dan die datum bezorgd kan worden is het antwoord van de winkel....nee, het is nu al zo laat, alles is al aangemeld bij Post.nl, dat kan nu niet meer gewijzigd worden.
    2 november: dressoir en boekenkast worden bezorgd. Boekenkast is helemaal scheef en er steekt een schroef dwars door de zijkant. Winkel gebeld, manager belt terug. Kast kan pas 8 december omgeruild worden. Op mijn vraag of tv meubel dan ook tegelijk kan wordt negatief gereageerd, nee dat blijft 11 november.
    11 november geen bericht van levering. Bij contact met de winkel krijg ik te horen nee, de levering wordt pas 25 november.

    Webshop:
    10 oktober een bureaustoel besteld. Levering 11 november. Op die dag geen bericht van levering. Na 15 minuten in de wacht te hebben gestaan bij de klantenservice....helaas de levering is later, dat wordt 21 november.
    Ik heb het hele verhaal aan medewerker klantenservice verteld en krijg te horen, dan krijgt U tv meubel en stoel tegelijk op 21 november. Dit terwijl de WINKEL mij 25 november voor de kast doorgeeft.
    LeenBakker gaat er blijkbaar van uit dat mensen niets anders te doen hebben dan thuis te zitten en te wachten tot het LeenBakker uitkomt om te bezorgen. Er is na het 1e telefoontje van de winkel geen enkele bericht gekomen dat er data gewijzigd werden. Alles onder het mom van "het is heel druk door corona".
    Dit is een vreselijk bedrijf, ik zal er nooit meer iets kopen.

    Door: Ans de Vijlder-Hennephof11-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over Leen Bakker

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Leen Bakker een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 93 ervaringen geplaatst over Leen Bakker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Leen Bakker actief?

    Leen Bakker is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Leen Bakker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.