NederlandReview

  Ervaringen Ledstripkoning

  Voor iedere ruimte in huis is verlichting nodig. Naast de traditionele armaturen, plafonnieres en dergelijke, kun je ook kiezen voor het aanbrengen van led strips. Deze zijn buiten (waterdichte versies), en binnen toepasbaar. Denk bijvoorbeeld ook aan het verlichten van de traptreden. Voor de aanschaf van Led strips kun je terecht bij Ledstripkoning. Zij zijn een specialist op dit gebied, en beweren een van de voordeligste te zijn. Of dit echt zo is, en wat de ervaringen van andere consumenten met deze webshop zijn lees je hier op NederlandReview.

  Over Ledstripkoning

  De naam zegt het al, bij Ledstripkoning kun je terecht voor het aanschaffen van led strips. Zij hebben zich hier volledig hierop gespecialiseerd en richten al hun aandacht op de kwaliteit van hun producten. In hun assortiment bieden zij naast alle mogelijke led strips met de bijbehorende accessoires indien gewenst ook maatwerk aan. In het kantoor in Den Bosch hebben zij een showwand van de door hun aangeboden producten, zij hebben dus geen fysieke winkel of een echte showroom. Wel is het mogelijk om via e-mail of telefonisch een afspraak te maken om advies in te winnen in Den Bosch. Ledstripkoning verkoopt alleen producten met het CE en RoHS keurmerk, daarnaast testen zij zelf hun producten regelmatig, voor zij deze opsturen.


  Hoe leg je een ledstrip aan?

  Diensten

  In de webshop vind je de verschillende producten aangeboden in de volgende categorieën:

  • Led strips RGB
  • RGB+W
  • Warm wit
  • Koud wit
  • Aquarium led strips
  • Wifi Led Verlichting
  • Speciale leds
  • Accessoires

  Wanneer je voor 23.45 uur besteld, heb je je bestelling morgen in huis. De verzendkosten zijn € 3,95, en bij een bestelling van meer dan € 99,- is verzending gratis. Het is ook mogelijk om betaalde bestellingen na overleg af te halen bij het magazijn in Waspik. Bovendien krijg je 2 jaar garantie bij Ledstripkoning.

  Led verlichting zuinig in energie en aanschaf

  Ten opzichte van gloeilampen, spaarlampen of tl-buizen gaat led verlichting veel langer mee. Bovendien verbruikt led verlichting veel minder energie dan andere verlichting. Daarmee is het dus een vorm van verlichting die goed is voor je portemonnee.

  Klachten

  De 2 jaar garantie geldt voor iedere vorm van defect, behalve voor slijtage door gebruik, zoals bijvoorbeeld bij een batterij. De garantie loopt rechtstreeks via Ledstripkoning. Hierdoor is een snelle oplossing vaak goed mogelijk. Neem bij een defect daarom contact met hen op, zodat zij er alles aan kunnen doen om het probleem op te lossen. Ook voor vragen bij installatie staan ze voor je klaar. Wanneer je een klacht hebt, stuur deze dan naar info@ledkoning.nl. Zij doen dan hun best om tot een goede oplossing te komen. Mocht dit niet lukken, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling bij de Stichting Webwinkelkeur, of bij het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

  Hoe zijn de ervaringen met Ledstripkoning, bieden ze voor elke ruimte in huis de juiste oplossing? Of zijn de led strips niet zo makkelijk toepasbaar?

  Ledstripkoning
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ledstripkoning

  Uw beoordeling

  Prima service

  Steeds vaker komen er bij mij in huis opmerkingen dat we duurzamer moeten zijn. Zelf ben ik niet zo van die hele duurzaamheidshype, ik verdenk sommigen er zelfs van dat het helemaal niet gaat om het milieu, maar dat ze gewoon geld aan je willen verdienen. Aan de andere kant kun je niet ontkennen dat het klimaat verandert en de energierekening wordt ook niet lager, zeker niet met die nieuwe belastingmaatregel op komst.

  Daarom heb ik besloten om ook mijn steentje bij te dragen aan een groenere maatschappij en heb bij de Ledstripkoning ledstrips aangeschaft. Deze ledstrips gebruik ik om in de kamers sfeerverlichting aan te brengen en ook heb ik er inmiddels een paar voor in de tuin gekocht.

  Wat ik duidelijk een pre vind van dit bedrijf is dat ze zo snel op hun mails reageren. Je koopt immers niet dagelijks ledstrips, dus je wilt en goed advies en natuurlijk niet teveel betalen. Dat vind ik bij de Ledstripkoning.

  Door: B. Lemstra23-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Ledstripkoning een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Ledstripkoning. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ledstripkoning actief?

  Ledstripkoning is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ledstripkoning gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.