NederlandReview

  Ervaringen Ledstrip XL

  Ben jij je aan het verdiepen in de wereld van de LED verlichting en vraag je je af of dit bedrijf wat is? Gelukkig zijn er consumenten voor jou geweest die hun ervaring en mening hebben verwerkt in een review. Wie weet vind je hier ook wel een beoordeling van de showroom van de winkel. Straks zelf een recensie schrijven is ook helemaal top! Zo help jij op jouw beurt weer geïnteresseerden bij de keuze voor een bedrijf.

  LED verlichting
  LED staat voor Light-Emitting Diode, oftewel lichtgevende diode. Ooit iets wat je vooral van school kende, zoals bij Techniek of Natuurkunde, als je verder niks in die richting studeerde, tegenwoordig veroveren ze onze lampen. Ze worden namelijk ook gebruikt in sommige halogeen en spaarlampen, en TL-verlichting. Maar ook als afwerking bij apparatuur of meubels zie je ze terug.

  LED kleuren
  De diodes die in LED verlichting gebruikt worden, zijn beperkt in kleur, maar een combinatie ervan, kan het gehele kleurenspectrum aan. Er zijn namelijk maar driekleuren licht nodig om de rest te kunnen mengen, namelijk groen, rood en blauw. In het geval van LED strips, heb je dus de keuze uit witte strips of kleurenstrips (ook wel ‘multikleur’ genoemd). Dat laatste heet officieel RGB, en als er ook nog wit bij zit, RGBW.

  LED als bewuste keuze
  Of je het nu over decoratieve verlichting, werkverlichting of functionele verlichting hebt, iedere keuze voor een beter milieu is er een. LED is energiezuinig en heeft een relatief langere levensduur dan een ouderwetse gloeilamp. Dat laatste hangt overigens wel direct samen met de kwaliteit van de LED. Door het maken van bewustekeuzes, dragen we niet alleen bij aan een betere wereld, maar in dit geval ook nog aan een lagere energierekening.


  Decoratieve doeleinden met LED?

  LEDstrip XL
  Deze online webshop heeft zich gericht op allerlei toepassingen van LED verlichting. Naast de strips en de bijbehorende accessoires zoals connectors, kun je bij hen ook terecht voor onder andere aquariumverlichting, losse lampen, modules, railspots, kweeklampen, magazijnverlichting, decoratieve verlichting (denk aan schrijfborden en posterlijsten) en meubels met LED. Naast de producten heeft de website ook een kennisbank, waar alle termen met betrekking tot LED staan uitgelegd. Ze leveren binnen een werkdag vanuit eigen magazijn en laten de pakketten via DPD Pakketservice bij de klant bezorgen. Dit kan niet alleen in Nederland, maar door heel Europa. Afhalen bij de showroom in Twello is ook mogelijk. Het bedrijf is dagelijks te bereiken via chat, telefoon of email.

  LED jouw lichtje schijnen
  Heb jij ervaring met deze LEDshop en wil je daar graag je jouw mening over kwijt? Schrijf dan snel een recensie. Toekomstige consumenten die op zoek zijn naar reviews en beoordelingen over dit bedrijf zijn daar namelijk ontzettend mee geholpen. Dus jouw mening telt echt! Een ander helpen, dat is nog eens leuk karmapunten scoren.

  Ledstrip XL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ledstrip XL

  Uw beoordeling