NederlandReview

    Ervaringen LEDshop Groenovatie

    Als je geïnteresseerd bent in het milieu, dan wil je niet meer energie gebruiken dan strikt noodzakelijk. Daarbij is zuinige energie ook nog eens goed voor je portemonnee. Maar waar kun je nou de beste LED verlichting vinden? Één winkel die deze producten aanbiedt is LEDshop Groenrenovatie. Maar hoe spaarzaam zullen hun LED lampen nou echt zijn? Zullen hun LED strips en panelen nou echt wel voldoende licht geven? Hoe lang zxal het duren voor de bezorgservice van LEDshop Groenrenovatie de TL buizen bij je thuis aflevert? En zal hun klantenservice je wel vriendelijk behandelen als je bij hen komt met een vraag? De beste antwoorden op deze vragen worden gegeven door mensen die al LED verlichting van LEDshop Groenrenovatie in huis hebben. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij nou precies van LEDshop Groenrenovatie vinden. Hun meningen, beoordelingen en ervaringen zijn de beste indicators voor wat voor shop LEDshop Groenrenovatie nou echt is.

    Over LEDshop Groenrenovatie

    LEDshop Groenrenovatie is een winkel die zich richt op LED verlichting. Ze willen licht brengen dat energiezuinig, milieuvriendelijk en duurzaam is. Je moet immers denken aan de toekomst van onze aarde. Daarom wil LEDshop Groenrenovatie een winkel zijn voor duurzame producten. Omdat zij in direct contact staan met vele leveranciers kunnen zijn deze producten goedkoop aanbieden.

    Hoe werkt LED verlichting?

    Producten van LEDshop Groenrenovatie

    Dus wat kun je nou allemaal in hun winkel vinden, vraag je je misschien af? Ze hebben bijvoorbeeld een selectie LED binnenverlichting. Er zijn tafellampen, plafondlampen, wandlampen, koofverlichting, onderbouwverlichting, badkamerverlichting, hanglampen en nog wel meer. Ook is er (industriële) buitenverlichting zoals LED highbay, schijnwerpers, waterdichte TL buizen, sportveldverlihting, magazijnverlichting, portiekverlichting, breedstralers, straatverlichting, luifelverlichting enzovoort. Natuurlijk is een aansluiting alleen niet genoeg. Je hebt ook een lamp nodig om het licht te verzorgen. Daarom biedt LEDshop Groenrenovatie lampen aan in alle sterktes van R7S LED tot WiFi RGB LED lampen. Ook zijn er verschillende spots voor subtiele spotlichtverlichting. Om grotere oppervlakten te verlichten kan een TL buis handig zijn. Hetzelfde geldt voor een paneel. En daarnaast zijn er nog LED strips die je waar dan ook op kunt hangen. En als je wat extra’s wilt zijn er nog LED accessores zoals verloopfittingen, LED modules, stabilisatoren, zaklampen, transformatoren, bewegingsmelders, kabelverbinders, fittingen en voedingsadapters.


    Diensten van LEDshop Groenrenovatie

    De lampen en verlichting van LEDshop Groenrenovatie kunnen besteld worden via hun website. De bezorgservice van LEDshop Groenrenovatie zal deze dan bij je thuis bezorgen. Ook is er een klantenservice beschikbaar voor klanten die wat hulp of advies van een expert nodig hebben.

    Klachten, Complimenten en Tips voor LEDshop Groenrenovatie

    Wordt jouw huis al verlicht door lampen van LEDshop Groenrenovatie? Dan willen wij graag horen wat jouw mening over deze winkel is. Hoeveel licht geven de TL buizen en andere verlichtingsopties van LEDshop Groenrenovatie nou echt? Was het makkelijk om een paneel of strip te bestellen via hun website? Duurde het lang voor hun bezorgservice je LED spot bezorgde? En wat is jouw mening over LEDshop Groenrenovatie’s klantenservice? Schrijf een review en vertel ons alles.

    Hoeveel licht zal de verlichting van LEDshop Groenrevonatie geven? Lees over hun LED buizen, lampen, strips en meer.

    LEDshop Groenovatie
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    7.6
    67% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8
    Service
    rating
    7.2
    Prijs
    rating
    7.6
    Leveren
    rating
    7.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Led filament lampen

    Snelle levering, duidelijke beschrijving op de website. Ik ben goed geholpen door de klantenservice, zij gaven naast de beschrijving goede adviezen. Tsja, wat moet ik meer zeggen. Voor ieder wat wils. En de prijzen zijn ook nog eens mooi meegenomen!

    Groet, Oebele

    Door: Oebele sijtsma23-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Led spotjes zwart

    Ondanks het drukte bij PostNL kwam mijn product redelijk snel aan.
    De spotjes zijn van goed kwaliteit en het installeren ging best vlot!

    Binnenkort maar de spotjes in onze badkamer vervangen met de waterdichte variant.

    Door: Fernando21-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Professioneel bedrijf

    ECHT SUPER! De website is duidelijk en de informatie op de website zorgt ervoor dat je de juiste keuze kunt maken! Helemaal aangezien wij niet erg thuis zijn in de verlichting.

    Door: Lianne21-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    YCA1002B infrared Sensor

    + Snelle levering, werkt goed.
    _ Schroeven voor bevestiging grondplaat hebben een te kleine kop,
    deze gaan door het gat heen.

    Door: G,C.21-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Super

    Snelle leveringen en mijn retour ook snel verwerkt.

    Door: Hans Loggen14-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    10 led lampen

    Ik had 5 heldere led lampen en 5 daglicht led lampen besteld.
    Goede service, mooie prijs.

    Door: M.dejong21-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    led lampen

    Erg snelle levering van goede kwaliteit lampen. Ik heb de prijzen vergeleken met andere webshops, maar bij Groenovatie zijn deze erg scherp.

    Door: Ed22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vervangende artikelen

    Een lamp was defect geleverd bij ons. Dit gemeld en de volgende dag een neiuwe vervangende ontvangen. Dank voor de goede service

    Door: De Vries23-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Led spots

    Zeer snelle leveren zondag avond besteld volgende dag om 12:00 in huis. Ze houden je goed op hoogte hoe je bestelling verloopt

    Door: Vinnie Van der maas02-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    G4 lampjes

    Goed geholpen door de klantenservice om de juiste g4 lampen te bestellen. Werd erg snel geleverd, bedankt.

    Door: Frederic Debusschere23-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    G9 lampen

    lampen werken goed en zien er degelijk uit.

    Door: Karina17-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Filament LEDlampen

    Lekker goedkooop, maar binnen een dag kapot. Porto voor terugsturen betalen ze niet terug ondanks belofte op website.

    Door: John Giphart15-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    E27 lampen

    Erg goede kwaliteit lampen welke snel geleverd werden in deze tijd door PostNL.

    Door: Feike08-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    LED lampjes

    Verschrikkelijke service van een verschrikkelijk bedrijf. Lampen zijn van Aliexpress-kwaliteit. Binnen twee weken waren al 6 van de 7 lampjes kapot. Vandaag heeft ook nummer 7 het leven gelaten. Contact op proberen te nemen met de klantenservice. Telefonisch zijn zij niet bereikbaar ondanks dat op hun website staat dat dit tot 22:00 's avonds kan. Net gebeld met ene Sabine, die halverwege het gesprek de telefoon ophing omdat zij slechts een "telefoniste" is, en niet tot de klantenservice behoort. Waarom staat dit telefoonnummer dan onderin jullie e-mails?
    Het enige wat ons continu beloofd wordt is dat er per mail contact opgenomen wordt. Ondertussen zijn we al drie weken verder en hebben we nog niemand gesproken. Per mail krijgen wij dagelijks een nieuwe vraag. Zo willen ze foto's zien, en beschuldigen zij ons ervan dat wij de lampjes verkeerd hebben gebruikt. Nergens bij de aanschaf van de lampjes is duidelijk gemaakt dat zij alleen maar op vrijdagen tussen 12:00 en 01:00 tijdens een volle maan gebruikt mogen worden. Maar volgens Arvid van de klantenservice is dit wel degelijk zo. Wij hebben nu allang lampen van een ander merk gekocht en erin gehangen en hebben nergens problemen mee. Arvin, de lamp brandt zelfs op maandagen ;)
    Mocht iemand dit lezen, want ik begin überhaupt te betwijfelen of dit malafide bedrijf wel bestaat, wij zouden graag ons geld terug willen en de lampen die we nog niet gebruikt hebben terug willen sturen. Ook voor een refund. Voor mensen die zich afvragen of je hier moet bestellen: bespaar je geld en ga liever direct naar ome Ali.
    Arvid, ons ordernummer is 237221. Doe er wat leuks mee.

    Door: Mijngeldterug11-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lampen

    Erg snel geleverd en lampen zijn van goede kwaliteit

    Door: Liesbeth11-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Led spotjes voor badkamer

    Goede kwaliteit en snel geleverd

    Door: Frank Zaal28-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lampen

    Snelle levering met PostNL, pakbon van gerycycled papier en ledlampen can goede kwaloteit

    Door: Nick Van den Ham23-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Diverse ledlampen voor kantoor

    Voor mijn kantoor zakelijk diverse ledlampen gekocht. Bij gebruik bleken deze niet te werken met de geinstalleerde dimmers. Na telefonisch contact voor eigen kosten retour gezonden via hun retour procedure. Blijkt dat onderaan in de retourprocedure ergens verscholen staat dat zakelijke klanten niet kunnen retourneren. Bij klacht hierover wordt ijskoud verwezen naar de voorwaarden die je maar had moeten lezen. Wat een baggerbedrijf, niks van coulance of zo...
    Ik raad iedereen aan hier nooit wat te kopen. Zo waardeloos dit!

    Door: Erik Stijnen23-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    G4 Led Lampjes Osram

    Heb G4 Led lampjes van Osram besteld bij deze Firma 4 stuks.
    Drie ervan doen het prima en 1e vertoonde smeltsporen al vanuit de verpakking dus heb daar een nieuwe voor gehad. Helaas knipperde deze alleen maar. Naar wat mail verkeer moest ik fotos van de transformator en de armaturen meezenden. Nu zeggen ze dat het aan de transformator ligt die is niet geschikt voor Led, RAAR want de andere drie branden er al weken prima op. Ze ontduiken nu om het lampje te vergoeden of nog een keer eentje toe te sturen die het wel doet. Waar gaat dit over voor een lampje van nog geen 6 euro wat een waardeloze klantenservice. Ik raad aan om hier NOOIT iets te kopen !!!!!!!!!

    Door: Erwin van Gein09-01-2020
    Martine22-01-2020

    Ik begrijp de frustratie, maar ik kan je voorspellen dat de andere 3 lampjes ook niet lang mee zullen gaan. Gelieve me, been these, doen or. Dacht zelf ook eenvoudig LED in een bestaande lamp te kunnen monteren, maar helaas niet geschikt vanwege de verkeerde transformator, dat is nu eenmaal zo. Ligt niet aan de lijn winkel mijns inziens.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    6 LED spots

    6 LED spots geleverd, waarvan 1 defect. Groenovatie weigert deze onder garantie te vervangen. Retourneren van de gehele zending wordt tevens afgewezen. Allerlei smoesjes en extra vragen. Moet zelfs foto's aanleveren van je electrische installatie in huis. VOOR 1 DEFECTE LED SPOT!!!!!! Natuurlijk moet de betaling vooraf; dan kan Groenovatie achteraf alle vormen van garantie en service ontduiken.
    NOOIT ZAKEN MEE DOEN!!!

    Door: Martin02-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over LEDshop Groenovatie

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is LEDshop Groenovatie een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 24 ervaringen geplaatst over LEDshop Groenovatie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is LEDshop Groenovatie actief?

    LEDshop Groenovatie is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LEDshop Groenovatie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.