NederlandReview

    Ervaringen Ledlichtdiscounter.nl

    Voor iedereen die wil besparen op energiekosten is het aan te raden om eens naar de verlichting te kijken. Heb je nog de oude ‘gewone’ lampen of ben je al overgestapt naar de, tegenwoordig verplichte, spaarlampen? In beide gevallen kun je jezelf zichzelf nog meer geld besparen door over te stappen op LED verlichting. Tegenwoordig kun je voor ieder lichtpunt in huis een LED oplossing vinden. Het voordeel van deze verlichting is ook dat je bij het inschakelen meteen de volle sterkte krijgt, in tegenstelling tot de spaarlamp. Het wattage aan verbruik is zo laag, dat de aanschaf zichzelf terugverdient. Bij de Ledlichtdiscounter.nl kun je deze Ledlampen bestellen. Wat anderen van deze webshop vinden lees je hier bij NederlandReview.

    Over Ledlichtdiscounter.nl

    Ledlichtdiscounter.nl zegt zelf de voordeligste LED winkel van Nederland te zijn. Zij bieden allerlei LED verlichting aan zodat je vanaf nu je hele huis energiezuinig kunt verlichten. Daarbij bieden zij op al hun producten ook nog eens 3 jaar garantie aan, waardoor je al binnen de garantietermijn de aanschaf van de lampen hebt terugverdiend. Je kunt ook contact met ze opnemen tijdens kantoortijden voor een professioneel advies. Of stuur ze buiten kantoortijden een bericht via de chat of e-mail. Bovendien is Ledlichtdiscounter.nl aangesloten bij Webshop Keurmerk zodat je zeker weet dat je bij hen veilig kunt winkelen.


    Zo pimp je je scooter met ledlichtjes

    Diensten

    Bij Ledlichtdiscounter.nl kun je de LED lampen die je zoekt vinden in de volgende categorieën:

    • LED spots
    • LED downlights
    • LED lampen
    • LED panelen
    • LED TL Buizen
    • LED winkel verlichting

    De LED lampen die je in de webshop kunt vinden zijn geschikt voor iedere aansluiting, of dit nu E14, E27, GU10, MR16 of voor inbouwspots is. Het wattage wat ze gebruiken is vaak de helft minder dan de gewone spaarlamp en de lampen gaan vele duizenden branduren langer mee, 3 tot 5 keer langer dan een gewone spaarlamp. Op een gewone LED lamp met een E27 fitting bespaar je bijvoorbeeld rond de € 1,25 per jaar op energiekosten, terwijl de aanschaf slechts € 1,95 is. Bovendien genereren LED lampen geen warmte, waardoor je ze altijd aan kunt raken zonder je vingers te branden, en toe kunt passen zonder bang te hoeven zijn voor brandgevaar.

    Leveren en betalen

    Wanneer je een bestelling bij Ledlichtdiscounter doet op werkdagen voor 17.00 uur, dan heb je de bestelling al de volgende dag in huis. Bestellingen onder de € 99,- worden verzonden voor € 6,95, daarboven is verzending gratis. De beschikbare betaalmethoden zijn iDeal, Creditcard, PayPal, AfterPay, Bancontact, SOFORT Banking, Belfius, KBC en overboeking.

    Garantie en Klachten

    Wanneer een product beschadigd aankomt of stukgaat tijdens de garantieperiode dan repareren of vervangen zij deze gratis. Voor klachten kun je contact opnemen door ze een e-mail te sturen. Komen jullie er samen niet uit, dan kun je het geschil aanmelden voor bemiddeling bij de Stichting WebwinkelKeur. Het is ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.

    Wat is jouw mening?

    Heb jij al LED lampen gekocht bij Ledlichtdiscounter.nl? Werd je bestelling snel geleverd en was de webshop eenvoudig in gebruik? Vertel ons anderen over jouw ervaringen zodat anderen hier ook van kunnen profiteren!

    Wat zijn de ervaringen met de LED lampen van Ledlichtdiscounter.nl? Zijn ze echt voordeliger dan alle anderen en bieden ze goede service en garantie?

    Ledlichtdiscounter.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    9
    83% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,2

    Service

    9

    Prijs

    9

    Leveren

    9

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Vriendelijk personneel

    Erg aardige mensen die mij goed hebben geholpen

    Door: Ali Tjukus20-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooie producten

    Mooie producten, snel geleverd.

    Door: Achmed 15-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte service

    3 lampen besteld en betaald die op website stonden.(stond niets over dat ze niet voorradig waren) bleken er dus 2 niet voorradig te zijn .bestelling geannuleerd geld terug gekregen dat was netjes..erg zielig na slechte review gaan liegen dat op website aangegeven was dat het niet voorradig was!!! Echt triest..ik ga niet iets bestellen en betalen wat niet leverbaar is!!!!

    Door: Michael04-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Blijft top

    Blijft gewoon top, mooie producten en snel geleverd.

    Door: Ugo Bettiga23-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    had een duurdere lamp moeten kopen

    led armatuur met 2 tl ledbuizen gekocht. tijdens aansluiten springt er iets in het armatuur kapot. reactie ledlichtdiscounter: had een duurdere lamp moeten kopen. de gekochte lamp was prima. Hoezo goede service? geen service.

    Door: jan24-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Goede webwinkel

    Goede webwinkel en service. Niks negatiefs te melden!

    Door: Marleen 24-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service

    Niets te klagen, bestel graag weer. Duidelijk contact, vriendelijk, en denken graag met je mee.

    Dank je wel ????

    Door: J.W. Lingen, van13-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Led panelen

    Mooie led panelen voor in mijn hobby kamer. Zeer tevreden over de producten.

    Door: Ugo Stibbe10-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Scherpe prijs, goed product.

    Zeer tevreden over de producten die ik heb ontvangen. Werken goed, mooie prijs. Gewoon top!

    Door: Johan Moiddes10-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super service

    Zeer tevreden over mijn aankoop. Helaas wat verkeerd besteld, maar hierover keurig telefonisch gebeld en dag erna de juiste levering ontvangen.

    Door: Leon de Berg10-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Gewoom goed

    Betseld op vrijdag rond 5 uur s middags en de volgende ochtend op zaterdag geleverd. Had dat niet verwacht en vind het super service. Lampen zijn ook goed en professioneel ingepakt. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Dikke 10!

    Door: de Groot09-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Waardeloze levering

    Eerste levering zeer incompleet geleverd. Kreeg gewoon een lege doos, dacht dat ik werd opgelicht. Herstel levering ging goed. Maar kwam er toen achter nadat ik de driver van het ledpaneel had dat de lichtkleur van het ledpaneel niet goed was.

    Door: JW van Zwol08-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Goede leverancier

    Mooie led lampen en betrouwbare leverancier.

    Door: Tygo 10-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooie dimbare lampen

    Super mooie industriële dimbare lampen voor in mijn armaturen.

    Door: Esmee Heuvelink03-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooie panelen

    Ben super blij met mijn panelen, zij hebben zeer scherpe prijzen en erg kundige mensen.

    Door: Sander Lam15-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    TOP FIRMA

    DE SERVICE IS PRIMA
    SNELLE LEVERING
    VRIENDELIJKE MENSEN AAN DE TELEFOON

    Door: vasseur marie22-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Led panelen

    Ik ben super blij met mijn Led Panelen voor in mijn salon. Het licht bevalt me prima!

    Door: Linda de Boer13-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooie led spotjes

    Super mooie led spotjes voor in mijn huis, ben er erg blij mee!

    Door: Angelo Bettiga13-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Led Spotjes

    Top spotjes, zeer mooi licht!

    Door: Leonie Stegink30-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    TL Buizen

    Een zeer goede ervaring met Ledlichtdiscounter.nl! Mooie TL buizen voor een super prijs!

    Door: Jurrie Netel30-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    goede service

    goed geholpen en ik kreeg mijn order wel snel binnen. niks negatiefs.

    Door: henk bomans13-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Mooie Panelen

    Echt top panelen gekocht bij ledlichtdiscounter.nl. Geven super mooi licht, scherpe prijs en zeer net klantencontact. Een absolute aanrader!

    Door: Dennis Meijer11-11-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    slechte ervaring trage service

    1) trage service (5dagen ipv de 2 dagen die zijn aangegeven).
    2) Ik heb enkele lampen gekocht bij de ledlichtdiscounter maar ondertussen is er 2 maal het aankoop bedrag van mij rekening afgeschreven. Ondertussen wacht ik nog op reactie van de verkoper. Let dus goed op.

    Door: Peter Kramer11-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Hele goede ervaring

    Zeer behulpzame dame aan de lijn die mij hielp met bestellen van de lampen. Ik raad jullie aan al mijn vrienden en familie aan.

    Door: Marjan Koopers05-09-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Ledlichtdiscounter.nl

    Uw beoordeling