NederlandReview

    Ervaringen Ledlichtdiscounter.nl

    Voor iedereen die wil besparen op energiekosten is het aan te raden om eens naar de verlichting te kijken. Heb je nog de oude ‘gewone’ lampen of ben je al overgestapt naar de, tegenwoordig verplichte, spaarlampen? In beide gevallen kun je jezelf zichzelf nog meer geld besparen door over te stappen op LED verlichting. Tegenwoordig kun je voor ieder lichtpunt in huis een LED oplossing vinden. Het voordeel van deze verlichting is ook dat je bij het inschakelen meteen de volle sterkte krijgt, in tegenstelling tot de spaarlamp. Het wattage aan verbruik is zo laag, dat de aanschaf zichzelf terugverdient. Bij de Ledlichtdiscounter.nl kun je deze Ledlampen bestellen. Wat anderen van deze webshop vinden lees je hier bij NederlandReview.

    Over Ledlichtdiscounter.nl

    Ledlichtdiscounter.nl zegt zelf de voordeligste LED winkel van Nederland te zijn. Zij bieden allerlei LED verlichting aan zodat je vanaf nu je hele huis energiezuinig kunt verlichten. Daarbij bieden zij op al hun producten ook nog eens 3 jaar garantie aan, waardoor je al binnen de garantietermijn de aanschaf van de lampen hebt terugverdiend. Je kunt ook contact met ze opnemen tijdens kantoortijden voor een professioneel advies. Of stuur ze buiten kantoortijden een bericht via de chat of e-mail. Bovendien is Ledlichtdiscounter.nl aangesloten bij Webshop Keurmerk zodat je zeker weet dat je bij hen veilig kunt winkelen.


    Zo pimp je je scooter met ledlichtjes

    Diensten

    Bij Ledlichtdiscounter.nl kun je de LED lampen die je zoekt vinden in de volgende categorieën:

    • LED spots
    • LED downlights
    • LED lampen
    • LED panelen
    • LED TL Buizen
    • LED winkel verlichting

    De LED lampen die je in de webshop kunt vinden zijn geschikt voor iedere aansluiting, of dit nu E14, E27, GU10, MR16 of voor inbouwspots is. Het wattage wat ze gebruiken is vaak de helft minder dan de gewone spaarlamp en de lampen gaan vele duizenden branduren langer mee, 3 tot 5 keer langer dan een gewone spaarlamp. Op een gewone LED lamp met een E27 fitting bespaar je bijvoorbeeld rond de € 1,25 per jaar op energiekosten, terwijl de aanschaf slechts € 1,95 is. Bovendien genereren LED lampen geen warmte, waardoor je ze altijd aan kunt raken zonder je vingers te branden, en toe kunt passen zonder bang te hoeven zijn voor brandgevaar.

    Leveren en betalen

    Wanneer je een bestelling bij Ledlichtdiscounter doet op werkdagen voor 17.00 uur, dan heb je de bestelling al de volgende dag in huis. Bestellingen onder de € 99,- worden verzonden voor € 6,95, daarboven is verzending gratis. De beschikbare betaalmethoden zijn iDeal, Creditcard, PayPal, AfterPay, Bancontact, SOFORT Banking, Belfius, KBC en overboeking.

    Garantie en Klachten

    Wanneer een product beschadigd aankomt of stukgaat tijdens de garantieperiode dan repareren of vervangen zij deze gratis. Voor klachten kun je contact opnemen door ze een e-mail te sturen. Komen jullie er samen niet uit, dan kun je het geschil aanmelden voor bemiddeling bij de Stichting WebwinkelKeur. Het is ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.

    Wat is jouw mening?

    Heb jij al LED lampen gekocht bij Ledlichtdiscounter.nl? Werd je bestelling snel geleverd en was de webshop eenvoudig in gebruik? Vertel ons anderen over jouw ervaringen zodat anderen hier ook van kunnen profiteren!

    Wat zijn de ervaringen met de LED lampen van Ledlichtdiscounter.nl? Zijn ze echt voordeliger dan alle anderen en bieden ze goede service en garantie?

    Ledlichtdiscounter.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (32)

    8.8
    84% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9
    Service
    rating
    8.6
    Prijs
    rating
    8.8
    Leveren
    rating
    8.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Ledlichtdiscounter.nl

    Uw beoordeling

    diverse led Tl lampen

    Zeer overzichtelijke site. De bestelling wordt goed opgevolgd en men wordt duidelijk ingelicht over het verloop ervan.
    De geleverde goederen zijn van goede kwaliteit tegen een interessante prijs. Ik beveel deze firma aan.

    Door: Etienne Bogaert30-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Diversen

    Erg mooie produckten,aardige medewerkers en hele goede service; Aanrader!

    Door: AB04-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    inbouwspotjes

    Goede service en snelle levering. Spotjes zijn makkelijk te installeren en van goede kwaliteit zo eerste oog opslag. Lekker veel licht en weinig verbruilk.

    Door: Marco B. 18-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Led filament

    Goed geholpen aan de telefoon. Nemen de tijd voor je ook al ben je een leek. Lampen zijn van goede kwaliteit en dimmen goed. Al met al zeer tevreden.

    Door: Natasja K.24-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    led tl buis

    Correcte en snelle levering. Bij vragen per mail snel beantwoord.

    Door: Mike 18-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    LED lamp

    Bij levering bleek dit een verkeerd product te zijn. Hier heb ik melding van gemaakt en na een week geen reactie te hebben gehad heb ik het via PostNL a 6,75 euro retour gestuurd conform instructies op de website. Daarna maar even contact opgenomen over het terugstorten van deze extra gemaakte kosten, blijkt dat ze deze niet willen vergoeden.

    Waardeloze service bij dit bedrijf en ik ga er zeker niet nog eens iets bestellen.

    Door: Bart04-05-2020
    Luca 09-03-2021

    Vriendelijk bedankt voor uw review. Wij waren helaas niet op de hoogte van uw klacht. Indien u ons per mail benaderd zullen wij het netjes oplossen en de gemaakte kosten vergoeden. Excuses voor het ongemak. Mvg Luca Ledlichtdiscounter.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Led lichtslang

    Goed geholpen en goede service. Kreeg mijn bestelling binnen 1 dag binnen zoals beloofd.

    Door: Marco 20-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wandlamp

    Had een lamp besteld en die was niet aangekomen. Kreeg niets uitgekeerd nadat ik aangaf niets te hebben ontvangen.
    Uiteindelijk gebeld naar de eigenaar maar die deed ook niets helaas.

    Door: Daniel21-11-2019
    Luca 09-03-2021

    Bedankt voor uw review. Spijtig om te horen dat toenmalig uw klacht niet correct is afgehandeld / niet opgepakt was. Wij maken het graag goed met u en willen uw case her openen en het probleem alsnog oplossen. Wat is uw ordernummer? Wij kennen dit review kanaal namelijk niet en waren niet op de hoogte van uw klacht Mvg Luca Ledlichtdiscounter.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Vriendelijk personneel

    Erg aardige mensen die mij goed hebben geholpen

    Door: Ali Tjukus20-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mooie producten

    Mooie producten, snel geleverd.

    Door: Achmed 15-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Slechte service

    3 lampen besteld en betaald die op website stonden.(stond niets over dat ze niet voorradig waren) bleken er dus 2 niet voorradig te zijn .bestelling geannuleerd geld terug gekregen dat was netjes..erg zielig na slechte review gaan liegen dat op website aangegeven was dat het niet voorradig was!!! Echt triest..ik ga niet iets bestellen en betalen wat niet leverbaar is!!!!

    Door: Michael04-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Blijft top

    Blijft gewoon top, mooie producten en snel geleverd.

    Door: Ugo Bettiga23-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    had een duurdere lamp moeten kopen

    led armatuur met 2 tl ledbuizen gekocht. tijdens aansluiten springt er iets in het armatuur kapot. reactie ledlichtdiscounter: had een duurdere lamp moeten kopen. de gekochte lamp was prima. Hoezo goede service? geen service.

    Door: jan24-01-2019
    Luca09-03-2021

    Bedankt voor uw review. Wij waren niet op de hoogte van uw recentie en wensen dan ook graag nieuwe producten / vervangende producten aanbieden. Mocht u al nieuwe producten hebben bieden wij u een tegoed / voucher aan om zo de kosten te vergoeden. Nogmaals excuses echter kennen wij dit review kanaal niet en is de klacht dus onder de radar gebleven. Mvg Luca Ledlichtdiscounter.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Goede webwinkel

    Goede webwinkel en service. Niks negatiefs te melden!

    Door: Marleen 24-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima service

    Niets te klagen, bestel graag weer. Duidelijk contact, vriendelijk, en denken graag met je mee.

    Dank je wel ????

    Door: J.W. Lingen, van13-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Led panelen

    Mooie led panelen voor in mijn hobby kamer. Zeer tevreden over de producten.

    Door: Ugo Stibbe10-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Scherpe prijs, goed product.

    Zeer tevreden over de producten die ik heb ontvangen. Werken goed, mooie prijs. Gewoon top!

    Door: Johan Moiddes10-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Super service

    Zeer tevreden over mijn aankoop. Helaas wat verkeerd besteld, maar hierover keurig telefonisch gebeld en dag erna de juiste levering ontvangen.

    Door: Leon de Berg10-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Gewoom goed

    Betseld op vrijdag rond 5 uur s middags en de volgende ochtend op zaterdag geleverd. Had dat niet verwacht en vind het super service. Lampen zijn ook goed en professioneel ingepakt. Ik raad dit bedrijf zeker aan. Dikke 10!

    Door: de Groot09-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Waardeloze levering

    Eerste levering zeer incompleet geleverd. Kreeg gewoon een lege doos, dacht dat ik werd opgelicht. Herstel levering ging goed. Maar kwam er toen achter nadat ik de driver van het ledpaneel had dat de lichtkleur van het ledpaneel niet goed was.

    Door: JW van Zwol08-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    FAQ

    Is Ledlichtdiscounter.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 32 ervaringen geplaatst over Ledlichtdiscounter.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 84% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Ledlichtdiscounter.nl actief?

    Ledlichtdiscounter.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ledlichtdiscounter.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.