Ledlichtdiscounter.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9,2

Totaal

9,2

Bestellen

9,2

Service

9,2

Prijs

9,4

Leveren

9,2
17 rating89 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

22-01-2018
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: vasseur marie

Ledlichtdiscounter.nl - TOP FIRMA

DE SERVICE IS PRIMA
SNELLE LEVERING
VRIENDELIJKE MENSEN AAN DE TELEFOON

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


13-01-2018
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Linda de Boer

Ledlichtdiscounter.nl - Led panelen

Ik ben super blij met mijn Led Panelen voor in mijn salon. Het licht bevalt me prima!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-01-2018
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Angelo Bettiga

Ledlichtdiscounter.nl - Mooie led spotjes

Super mooie led spotjes voor in mijn huis, ben er erg blij mee!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-11-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leonie Stegink

Ledlichtdiscounter.nl - Led Spotjes

Top spotjes, zeer mooi licht!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-11-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jurrie Netel

Ledlichtdiscounter.nl - TL Buizen

Een zeer goede ervaring met Ledlichtdiscounter.nl! Mooie TL buizen voor een super prijs!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-11-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: henk bomans

Ledlichtdiscounter.nl - goede service

goed geholpen en ik kreeg mijn order wel snel binnen. niks negatiefs.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-11-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dennis Meijer

Ledlichtdiscounter.nl - Mooie Panelen

Echt top panelen gekocht bij ledlichtdiscounter.nl. Geven super mooi licht, scherpe prijs en zeer net klantencontact. Een absolute aanrader!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-10-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Peter Kramer

Ledlichtdiscounter.nl - slechte ervaring trage service

1) trage service (5dagen ipv de 2 dagen die zijn aangegeven).
2) Ik heb enkele lampen gekocht bij de ledlichtdiscounter maar ondertussen is er 2 maal het aankoop bedrag van mij rekening afgeschreven. Ondertussen wacht ik nog op reactie van de verkoper. Let dus goed op.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marjan Koopers

Ledlichtdiscounter.nl - Hele goede ervaring

Zeer behulpzame dame aan de lijn die mij hielp met bestellen van de lampen. Ik raad jullie aan al mijn vrienden en familie aan.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Starmix

    Starmix

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen
  • Witgoedhuis.nl

    Witgoedhuis.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8Lees ervaringen
  • Tommy Teleshopping

    Tommy Teleshopping

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Ledlichtdiscounter.nl

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Ledlichtdiscounter.nl?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Ledlichtdiscounter.nl

Voor iedereen die wil besparen op energiekosten is het aan te raden om eens naar de verlichting te kijken. Heb je nog de oude ‘gewone’ lampen of ben je al overgestapt naar de, tegenwoordig verplichte, spaarlampen? In beide gevallen kun je jezelf zichzelf nog meer geld besparen door over te stappen op LED verlichting. Tegenwoordig kun je voor ieder lichtpunt in huis een LED oplossing vinden. Het voordeel van deze verlichting is ook dat je bij het inschakelen meteen de volle sterkte krijgt, in tegenstelling tot de spaarlamp. Het wattage aan verbruik is zo laag, dat de aanschaf zichzelf terugverdient. Bij de Ledlichtdiscounter.nl kun je deze Ledlampen bestellen. Wat anderen van deze webshop vinden lees je hier bij NederlandReview.

Over Ledlichtdiscounter.nl
Ledlichtdiscounter.nl zegt zelf de voordeligste LED winkel van Nederland te zijn. Zij bieden allerlei LED verlichting aan zodat je vanaf nu je hele huis energiezuinig kunt verlichten. Daarbij bieden zij op al hun producten ook nog eens 3 jaar garantie aan, waardoor je al binnen de garantietermijn de aanschaf van de lampen hebt terugverdiend. Je kunt ook contact met ze opnemen tijdens kantoortijden voor een professioneel advies. Of stuur ze buiten kantoortijden een bericht via de chat of e-mail. Bovendien is Ledlichtdiscounter.nl aangesloten bij Webshop Keurmerk zodat je zeker weet dat je bij hen veilig kunt winkelen.


Zo pimp je je scooter met ledlichtjes

Diensten
Bij Ledlichtdiscounter.nl kun je de LED lampen die je zoekt vinden in de volgende categorieën:

  • LED spots
  • LED downlights
  • LED lampen
  • LED panelen
  • LED TL Buizen
  • LED winkel verlichting

De LED lampen die je in de webshop kunt vinden zijn geschikt voor iedere aansluiting, of dit nu E14, E27, GU10, MR16 of voor inbouwspots is. Het wattage wat ze gebruiken is vaak de helft minder dan de gewone spaarlamp en de lampen gaan vele duizenden branduren langer mee, 3 tot 5 keer langer dan een gewone spaarlamp. Op een gewone LED lamp met een E27 fitting bespaar je bijvoorbeeld rond de € 1,25 per jaar op energiekosten, terwijl de aanschaf slechts € 1,95 is. Bovendien genereren LED lampen geen warmte, waardoor je ze altijd aan kunt raken zonder je vingers te branden, en toe kunt passen zonder bang te hoeven zijn voor brandgevaar.

Leveren en betalen
Wanneer je een bestelling bij Ledlichtdiscounter doet op werkdagen voor 17.00 uur, dan heb je de bestelling al de volgende dag in huis. Bestellingen onder de € 99,- worden verzonden voor € 6,95, daarboven is verzending gratis. De beschikbare betaalmethoden zijn iDeal, Creditcard, PayPal, AfterPay, Bancontact, SOFORT Banking, Belfius, KBC en overboeking.


Garantie en Klachten
Wanneer een product beschadigd aankomt of stukgaat tijdens de garantieperiode dan repareren of vervangen zij deze gratis. Voor klachten kun je contact opnemen door ze een e-mail te sturen. Komen jullie er samen niet uit, dan kun je het geschil aanmelden voor bemiddeling bij de Stichting WebwinkelKeur. Het is ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.

Wat is jouw mening?
Heb jij al LED lampen gekocht bij Ledlichtdiscounter.nl? Werd je bestelling snel geleverd en was de webshop eenvoudig in gebruik? Vertel ons anderen over jouw ervaringen zodat anderen hier ook van kunnen profiteren!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!