Ledhandel.nl

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Ledhandel.nl

Ledhandel is een bedrijf die producten verkoopt op het gebied van ledverlichting. Ga jij na het lezen van de reviews via NederlandReview vanaf nu je schijnwerpers, inbouwsport en andere LED producten via Ledhandel.nl kopen?

Over Ledhandel.nl

Ledhandel.nl is een groothandel met als specialisatie ledverlichting. Het bedrijf stelt producten zelf te importeren en doordat er goede inkoopafspraken met producenten worden gemaakt worden de producten tegen scherpe prijzen aangeboden. Andere redenen die worden aangegeven zijn dat het bedrijf de interne kosten zo laag mogelijk houdt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en dienstverlening. Je kunt artikelen kopen in de volgende categorieën: LED Schijnwerpers, Inbouwspots, Outdoor en Dimmers. Op het gebied van inbouwspots worden er zes inbouwspots verkocht. Als we iets dieper in het assortiment duiken komen we een aardig aantal artikelen tegen. Enkele voorbeelden hiervan zijn draadloze wandschakelaars, inbouwschakelaars en leddimmers. Een aantal andere aan te schaffen LED producten zijn lampen en sterrenhemel. De gehele voorraad aan artikelen zie je uiteraard op de website: ledhandel.nl.

Duurzaamheid

Ledhandel.nl stelt duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben staan en wil graag meewerken aan een schonere maatschappij. Dit doen ze onder andere middels interne processen die maatschappelijk verantwoord zijn. Voorbeelden hiervan zijn dat correspondenties bij voorkeur digitaal worden gedaan en dat verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk zal worden hergebruikt.

Levering en retour sturen

Producten die op deze website vermeld worden zijn in principe binnen een dag te leveren, uitzonderingen daargelaten. Zo kan het zijn dat een product niet op voorraad is, bijvoorbeeld als er een grote bestelling wordt gedaan. Dan kan het leveren 15 dagen duren. Als je artikelen via Ledhandel.nl hebt aangeschaft krijg je veertien dagen de tijd om te retourneren.  Aankopen dienen inclusief alle toebehoren en zonder schade terug gestuurd worden. Als het mogelijk is hebben ze dit graag in originele verpakking. De retourzending is voor risico van de  koper. De volledige verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Op het moment dat de retour gestuurde artikelen terug gestuurd zijn wordt er een controle uitgevoerd. Dit houdt in controle op beschadiging en compleetheid. Als dit in orde is wordt het aankoopbedrag en leveringskosten volledig vergoed. Kijk voor de exacte procedure even op de speciale pagina.

Betaalmethoden

Betaalmethoden via Ledhandel.nl zijn onder andere de volgende: iDeal, Mistercash en SOFORT Uberweisung. Er kan ook betaald worden van bank naar bank. Achteraf betalen kan middels een betaling die dan gedaan moet worden aan de bezorgen. Kosten die hiervoor in rekening worden gebracht zijn op het moment van schrijven € 15,95. Bedrijven kunne betalen per factuur. Let op: dit moet wel middels een telefonisch gesprek of per e-mail afgestemd worden. Tenzij anders vermeld is zijn de prijzen inclusief 21% BTW.

Wat vinden klanten van Ledhandel.nl?

Ben jij al klant bij Ledhandel.nl? Wat is jouw mening ten opzichte van de producten die er worden verkocht? Is de prijs voor producten iets waarvoor je juist je producten via Ledhandel.nl koopt? Zijn de bestelde producten op tijd bij je thuis bezorgd? Heb je contact gehad met de klantenservice en ben je goed geholpen? We zijn reuze benieuwd naar je mening. Door je visie te delen help je andere klanten een gerichte aankoop te doen. We zouden het zeer op prijs stellen als je jouw mening over dit bedrijf op deze pagina wil laten weten. Onafhankelijke bedrijfservaringen lees je via NederlandReview.

 

 

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook