NederlandReview

  Ervaringen Large

  Dare to be different! Dat is de slogan van Large. De webshop voor merchandise voor popculture gelooft dat iedereen anders is en dat dit de wereld juist zo interessant maakt. Iedereen die zich anders voelt en hun eigenzinnigheid wil vieren, is daarom welkom in de webshop. Wat hun klanten van de webshop vinden, lees je hier op NederlandReview. Wat vinden zij namelijk van de kwaliteit van de kleding en fanware? Is de webshop betrouwbaar? En is de merchandise eerlijk geprijsd? Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de webshop, zodat jij je winkelmandje helemaal vol kunt gooien. Dan kun jij vol zelfvertrouwen de deur uit gaan in de merchandise van je favoriete popculture film, game, tv-serie of band.

  Over Large

  Het woord popculture, of popular culture, wordt steeds vaker gebruikt. De films van Marvel en DC blijven steeds meer kijkers trekken, Game of Thrones wordt door iedereen gekeken en ook de gamewereld blijft steeds meer groeien. Al deze vormen van popculture brengen ook allemaal hun eigen merchandise uit. Bij Large hebben ze alles voor de echte fans, van kleding tot Funko pops en van tassen tot parfum. De webshop heeft echter nog veel meer dan alleen popmerchandise. Ze zijn ook dé shop voor fans van Heavy Metal, Hard Rock, Hardcore, Punk, Emo en Alternative Rock. Of je nu op zoek bent naar kleding van al je favoriete bands of hun vinyl album zoekt, bij Large kun je het vinden.


  De reclame van Large!

  Diensten Large

  De webshop heeft een uniek assortiment met alle merchandise van jouw favoriete band of popcutlure. Je kunt alles vinden van Metalicca, Motörhead, ACDC, Volbeat, Rammsten, maar ook van Harry Potter, Star Wars, Suicide Squad, the Walking Dead en Call of Duty. Large heeft ook altijd de nieuwste merchandise en fanware. Je kunt in de webshop overigens altijd kortingen vinden. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste merchandise in de webshop, volg Large dan op Facebook, Instagram of Twitter. Je betaalt bij Large altijd veilig met PayPal, Klarna, Visa, MasterCard, iDeal en vooruitbetalen.

  Klachten Large

  Heb je jouw bestelling nog altijd niet ontvangen? Of heb je de verkeerde bestelling gekregen? Neem dan altijd eerst contact op met de klantenservice van Large, voordat je een review schrijft. Op de website kun je al contactgegevens vinden van de webshop. Je een mail sturen naar het e-mailadres of bellen op het telefoonnummer. Kijk echter wel altijd even wanneer de klantenservice telefonisch bereikbaar is. De klantenservice kan je klacht waarschijnlijk oplossen en naar tevredenheid afhandelen. Je kunt daarna altijd nog een review schrijven over jouw ervaringen met de klantenservice.

  Wat vind jij van Large?

  Koop jij al je popmerchandise bij Large? Of heeft de webshop altijd als eerste de nieuwe merchandise van jouw favoriete bands? Schrijf dan een review en vertel andere klanten over de webshop. Is de levering altijd betrouwbaar? Wat vind je van de kwaliteit van de kleding? Hebben ze altijd de nieuwste fanware? Geef jouw beoordeling en laat weten of jij vaker gaat bestellen bij Large!

  De nieuwste merchandise van popculture vind je bij Large, maar is de webshop betrouwbaar? Verkopen ze de beste kwaliteit? Lees reviews en ervaringen.

  Large
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Large

  Uw beoordeling

  2 tshirt

  ik had 2 tshirt besteld achter af had ik ze te klein besteld heb ze terug gestuurd met het formulier er in dat ik een groter maat wilde en nog binnen een week had ik de goede maat, het is netjes geregeld. ik koop hier vaker.

  Door: bonita kamperman21-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Winterjas

  Pluspunten: grote maten, goede kwaliteit, snelle levering, leuke acties en uniek

  Minpunt: iets aan de dure kant maar ze hebben vaak acties.

  Ik zal zeker weer gaan bestellen

  Door: Meryem Bayar17-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Large een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Large. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Large actief?

  Large is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Large gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.