Large

5.8

Bestellen

4

Service

5.1

Prijs

4.4

Levering

54.6%

Zou hier weer kopen

Large

Dare to be different! Dat is de slogan van Large. De webshop voor merchandise voor popculture gelooft dat iedereen anders is en dat dit de wereld juist zo interessant maakt. Iedereen die zich anders voelt en hun eigenzinnigheid wil vieren, is daarom welkom in de webshop. Wat hun klanten van de webshop vinden, lees je hier op NederlandReview. Wat vinden zij namelijk van de kwaliteit van de kleding en fanware? Is de webshop betrouwbaar? En is de merchandise eerlijk geprijsd? Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de webshop, zodat jij je winkelmandje helemaal vol kunt gooien. Dan kun jij vol zelfvertrouwen de deur uit gaan in de merchandise van je favoriete popculture film, game, tv-serie of band.


Over Large

Het woord popculture, of popular culture, wordt steeds vaker gebruikt. De films van Marvel en DC blijven steeds meer kijkers trekken, Game of Thrones wordt door iedereen gekeken en ook de gamewereld blijft steeds meer groeien. Al deze vormen van popculture brengen ook allemaal hun eigen merchandise uit. Bij Large hebben ze alles voor de echte fans, van kleding tot Funko pops en van tassen tot parfum. De webshop heeft echter nog veel meer dan alleen popmerchandise. Ze zijn ook dé shop voor fans van Heavy Metal, Hard Rock, Hardcore, Punk, Emo en Alternative Rock. Of je nu op zoek bent naar kleding van al je favoriete bands of hun vinyl album zoekt, bij Large kun je het vinden.
Diensten Large

De webshop heeft een uniek assortiment met alle merchandise van jouw favoriete band of popcutlure. Je kunt alles vinden van Metalicca, Motörhead, ACDC, Volbeat, Rammsten, maar ook van Harry Potter, Star Wars, Suicide Squad, the Walking Dead en Call of Duty. Large heeft ook altijd de nieuwste merchandise en fanware. Je kunt in de webshop overigens altijd kortingen vinden. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste merchandise in de webshop, volg Large dan op Facebook, Instagram of Twitter. Je betaalt bij Large altijd veilig met PayPal, Klarna, Visa, MasterCard, iDeal en vooruitbetalen.


Klachten Large

Heb je jouw bestelling nog altijd niet ontvangen? Of heb je de verkeerde bestelling gekregen? Neem dan altijd eerst contact op met de klantenservice van Large, voordat je een review schrijft. Op de website kun je al contactgegevens vinden van de webshop. Je een mail sturen naar het e-mailadres of bellen op het telefoonnummer. Kijk echter wel altijd even wanneer de klantenservice telefonisch bereikbaar is. De klantenservice kan je klacht waarschijnlijk oplossen en naar tevredenheid afhandelen. Je kunt daarna altijd nog een review schrijven over jouw ervaringen met de klantenservice.


Wat vind jij van Large?

Koop jij al je popmerchandise bij Large? Of heeft de webshop altijd als eerste de nieuwe merchandise van jouw favoriete bands? Schrijf dan een review en vertel andere klanten over de webshop. Is de levering altijd betrouwbaar? Wat vind je van de kwaliteit van de kleding? Hebben ze altijd de nieuwste fanware? Geef jouw beoordeling en laat weten of jij vaker gaat bestellen bij Large!


De nieuwste merchandise van popculture vind je bij Large, maar is de webshop betrouwbaar? Verkopen ze de beste kwaliteit? Lees reviews en ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

2 T-shirt

Vroeger was alles beter en dat geld zeker voor Large Vroeger veel gekocht en ondanks de slechte recensies nog een poging gedaan. Ik bestel 2 tshirts en krijg nu elke dag mails met bedankt voor u bestelling Met elke keer andere nummers Ze reageren niet op mails op telefoon ook niet Kortom Niets bij large bestellen

J

John

08-08-2023

0

Meerdere producten

Helaas mijn bestelling nog niet ontvangen, wel betaald. Elke dag geprobeerd te chatten en te bellen, geen antwoord. Wat is er aan de hand bij de Large? Ging jaren goed, maar nu is er geen aandacht meer voor de klant, ik betreur dit. En mijn geld? Weg? Beste Large, onderneem eens actie, zo zonde dit.

04-07-2023

0

div kleding en extra lidmaatschap

kleding is prijzig maar kwaliteit stof vaak goed. levering wordt snel beloofd maar blijft achterwege. communicatie blijft achterwege. gebrekkige excuses waarvan men een deel automatisch gegenereerd had kunnen opvangen. chat en bereikbaarheid is momenteel zeer slecht. Respect en meedenken met de klant lijken daarin ook onmogelijk. er wordt meer dan een normaal geduld en imput hierin van de klant verwacht. een week wachten op een chatreactie is hun manier van communiceren.

J

jet retteketet

12-06-2023

0

Figuur gekocht geretourneerd. Ik wacht al drie weken voor een terugbetaling. T-shirt besteld maar achter twee weken nog niet ontvangen. Large gemaild maar nog geen antwoord. Ook proberen bellen maar raakt niet binnen spijtig

P

Pascal KBC

04-06-2023

0

T-Shirt Metallica

Ik heb een T-shirt van Metallica besteld om mijn zoon mee te verrassen, maar de grote verassing is toch wel dat het nu nog steeds niet binnen is. Telefonisch niet bereikbaar, dus nu maar hopen op een mail terug. Ik ga hier niet weer bestellen!

M

Mariëlle

03-05-2023

0

T-Shirt van Metallica

Ik wilde een nieuwe T-Shirt bestellen van Metallica om naar het concert aan te doen. Ik heb deze 2 weken voor het concert besteld en helaas werkte de kortings code niet, na 1 week nog niets gehoord en gezien ben ik maar gaan bellen met Large, Ik kreeg toen een bandje te horen dat je moet mailen of via FB een bericht kan sturen. Ik heb toen eerst gemaild maar kreeg na 4 dagen nog geen antwoord en heb toen via FB berichten gestuurd, Ze hebben het wel gelezen maar krijg geen antwoord. In middels is het concert geweest en weer een paar dagen verder en Large blijft maar zwijgen. Large pak je geld maar je krijg niets, Het is in mijn ogen een grote boeven zooi!

R

René

01-05-2023

0

broek

IK WORD DEPRESSIEF VAN DEZE MENSEN of niet bereikbaar en als ze bereikbaar zijn dan maakt hun arrogantie het allemaal erger . retour zending verstuurd al 3 week op mijn geld aan t wachten elke KEER weer een belachelijk ANTWOORD ONGELOOFLIJK ECHT DEZZE MENSEN ZIJN SLECHT VOOR MIJN GEZONDHEID !!!!!!!!

Z

zeky

13-04-2023

1

2 t-shirts en een toilettas

Chat gesprek met klantenservice wordt gewoon afgekapt, want zoals Jessyca aan geeft heeft ze er geen zin in. Ik heb aangegeven dat het niet handig is als ze aan de ene kant de orderstroom niet aankunnen I'm aan de andere kant wel volop aanbiedingen en kortingen te blijven sturen via de mail. Ik vond dat hier heel dom op werd gereageerd door mij uit te leggen dat klantenservice en marketing niet hetzelfde is (no shit) en dat ik deze uit kan zetten. Blijkbaar mocht ik niet laten merken dat ik dat nogal een domme reactie vond. Jessyca was er in ieder geval niet van gediend en kapte het gesprek af. Ik voelde mij al niet zo serieus genomen door de klantenservice van Large, nu helemaal niet meer. Na meerdere beloftes dat mijn bestelling ingepakt en verstuurd zou worden staat de orderstatus nog steeds op "verwerken"

P

Perry

30-03-2023

0

Een hoop

Vroeger was ik altijd dik tevreden over Large. Maar sinds 2019 is het hard achteruit gegaan. Orders die te laat binnenkomen, ruiling die worden vergeten en heel vaak leveren ze beschadigde en gedragen producten. Ik heb al jaren een Backstage membership. Maar die ga ik volgend jaar hoogstwaarschijnlijk niet meer verlengen. Door al het gezeik is het gewoon niet leuk meer hier iets te bestellen. Ik sluit mij Bijdeze ook aan bij alle klachten die ik op het internet over Large lees.

B

B

23-10-2021

0

Winterjas

Pluspunten: grote maten, goede kwaliteit, snelle levering, leuke acties en uniek Minpunt: iets aan de dure kant maar ze hebben vaak acties. Ik zal zeker weer gaan bestellen

M

Meryem Bayar

17-01-2021

0

2 tshirt

ik had 2 tshirt besteld achter af had ik ze te klein besteld heb ze terug gestuurd met het formulier er in dat ik een groter maat wilde en nog binnen een week had ik de goede maat, het is netjes geregeld. ik koop hier vaker.

B

bonita kamperman

21-11-2020

0