Laptop-online

6.5
6

Bestellen

6.7

Service

6.7

Prijs

6.7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Laptop-online

Ben je ook nieuwsgierig naar wat anderen vinden van Laptop-online? Is vanachter je computer bestellen via deze website wel veilig? En waarom ga je juist naar deze website en niet naar een andere vergelijkingssite? Een artikel kopen via internet blijft altijd een (klein) risico. Het is soms moeilijk te achterhalen wie er achter de website zit en of het te vertrouwen is. Dankzij ervaringen van anderen kan je erachter komen of een bedrijf wel of niet betrouwbaar is. Wil jij weten wat de ervaringen van anderen zijn? Kijk dan hieronder voor de reviews. 

Over Laptop-online

Laptop-online heeft inmiddels een naamsverandering ondergaan. De nieuwe 
naam is algebeld.nl. Deze website is een aanbieder van telefoons, abonnementen met telefoon, sim only, internet, tv en bellen. De website biedt een overzicht van verschillende aanbieders. Met één klik op de knop is een overzicht te zien van alle abonnementen van verschillende aanbieders en de kosten hiervan. Denk hierbij aan bekende aanbieders als KPN, T-Mobile, Vodafone, Hollands Nieuwe, Hi, Telfort, Sizz en Ben. 

Diensten 

Voor wie op zoek is naar een goedkope sim only of een goedkoop mobiel telefoon abonnement is laptop-online opgericht. Dit bedrijf is een aanbieder van alle providers van Nederland. Laptop-online is geheel onafhankelijk. Hierdoor kunnen altijd de beste en eerlijke aanbiedingen samengesteld worden voor de klant. Laptop-online verkoopt naast abonnementen, telefoons, tablets en smartphones. Je kunt kiezen uit de nieuwste modellen voor de scherpste prijzen. Van HTC tot Samsung, het is te vinden op deze website. Als jouw telefoon nog goed functioneert zou je ook kunnen kiezen voor een andere aanbieding. In plaats van een abonnement + telefoon kan je kiezen uit een abonnement + kado. Zo kan je bijvoorbeeld een televisie, foto camera, tablet of een laptop bij je abonnement krijgen. Als je al een telefoonnummer hebt bestaat de mogelijkheid tot het behouden van je nummer. Daarnaast staat er op de website een uitleg over verschillende datategoeden van aanbieders. Het is altijd lastig om te bepalen hoeveel Mb internet je het beste kan nemen. Er staat een duidelijk overzicht met daarop aangegeven wat verschillende acties op het internet aan data kosten. Zo kost het bezoeken van Social Media 0,3 Mb per website en beeldbellen 2 Mb per minuut.

Klachten 

Op de website is een telefoonnummer te vinden wat gebeld kan worden. Het bedrijf is te bereiken van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 21.00 uur. Op vrijdag zijn ze te bereiken van 8.30 tot 18.00 uur. Daarnaast is het e-mail adres en bezoekadres goed te vinden. Wat de site betrouwbaar maakt is het duidelijk weergegeven KvK- en rekeningnummer. Via het ‘contact formulier’ is een vraag snel en gemakkelijk te stellen. Aan de linkerkant van dezelfde contact pagina staan een aantal kopjes waarmee een vraag gemakkelijk opgelost kan worden. Zo is bellen of e-mailen misschien niet nodig. Dat scheelt weer tijd. Wil jij anderen mensen helpen door het schrijven van een review? Laat weten wat jij van Laptop-online vindt! 

Beoordelingen & ervaringen over laptop-online. Betrouwbaar? Goede prijzen en levertijd? Hoe is de garantie? Lees alles op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook