NederlandReview

  Ervaringen Lampen24.nl

  Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Lampen24.nl is een bedrijf wat in de categorie online shoppen en online woonwinkels valt. Het is een uitstekende zaak met volop lampen!Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Lampen24.nl. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Lampen24.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

  Over Lampen24

  .nl
  Bij Lampen24.nl tref je meer dan 300.000 verlichtingsmogelijkheden en lampen aan op de site. Het is de grootste online shop van lampen en verlichting. Je kunt uit je luie stoel een mooie lamp kopen. Een lamp welke gegarandeerd bij je past. Misschien ben je jouw huis aan het bouwen, renoveren of wil je een make over uitvoeren. Je kunt dan bij Lampen24.nl terecht voor de binnenverlichting in de keuken, de woonkamer, de hal of de slaapkamers. Voor iedere ruimte is er een lamp. Het kan natuurlijk ook voor een kantoor of werkplek zijn.
  Goed licht zorgt voor een hogere levenskwaliteit. De juiste lampen maken het mogelijk om in huis en op kantoor meer te genieten van de ruimte. Het kan een grote invloed hebben op hoe je jezelf voelt. Er zijn ook volop energiebesparende lampen. Denk hierbij aan de Led verlichtingsoplossingen. Licht schept een sfeer voor ontspannen zijn en ontspannen werken.

  Halloween griezelige butler met lantaarn | Lampen24.nl

  Diensten van Lampen24

  .nl
  Lampen24.nl biedt lampen aan voor iedere ruimte in de woning of in het kantoor of op je werkplek. Ook voor buiten zijn er volop verlichtingsoplossingen te vinden bij Lampen24.nl.

  Denk hierbij aan:
  • Woonkamerverlichting
  • Badkamerverlichting
  • Halverlichting
  • Slaapkamerverlichting
  • Keukenverlichting
  • Kinderkamerverlichting

  Ook kun je voor buitenverlichting kiezen:
  • Buitenwandlampen
  • Pad verlichting, zuillampen
  • Buitenspots
  • Buitensokkels
  • Solarverlichting
  • LED-buitenverlichting

  Er zijn volop verschillende lampen, zoals:
  • Plafondlampen
  • Wandlampen
  • Vloerlampen
  • Hanglampen
  • Tafellampen
  • LED-binnenverlichting

  Klachten, tips en complimenten over Lampen24.nl
  Ben je ontevreden over iets? Dien dan een klacht in bij Lampen24.nl. Het zal je helpen om een goede oplossing te krijgen en om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om een tevreden klant bij Lampen24.nl te worden. Laat op onze site nog even achter wat je van ze vindt!

  Heb jij ervaring met Lampen24.nl?
  Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

  Wat moet je weten van Lampen24.nl voordat je er kan kopen? Dat lees je bij NederlandReview via duizenden beoordelingen en reviews zodat u weet waar u wel en niet moet kopen in Nederland!

  Lampen24.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (39)

  6
  69% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lampen24.nl

  Uw beoordeling

  buitenlamp met sensor

  Ik had in oktober 2017 een buitenlamp met zonnecellen en sensor besteld (Tweepits LED-solarspot Tamar), netjes en snel geleverd. Helaas begon de lamp kuren te vertonen en stopte er mee omdat er water in de sensor kwam. Ik heb dit pas geconstateerd in maart, omdat ik dacht dat de accu niet goed opgeladen werd van wegen een tekort aan zonlichtcontact. Helaas was dit niet het geval ik heb een foto gemaakt van de sensor en via de mail contact opgenomen met de klantenservice vrijwel direct kreeg een antwoord en werd mij een compleet nieuwe lamp toegestuurd, binnen 4 dagen had ik een nieuwe lamp hangen. De oude lamp hoefde niet terug gestuurd te worden. Super services.

  Door: Marco22-05-2018
  Ed12-02-2021

  Erg klant onvriendelijk. LED lamp gekocht en deze is nu defect. Gebeld en gemaild maar de garantie periode van aankoop was 24 maanden zegt men. Zitten nu op 36 maanden maar geen enkel aanbod om dit netjes op te lossen Let wel de lamp zelf staat nu op de site met 5 jaar garantie. Waardeloos

  Arnoud Okkinga (A.O.)16-03-2021

  ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Meerdere buitenlampen op zonnecel gekocht en deze werken nog steeds (na twee jaar) net weer een paar besteld helaas 1 die het niet deed. gebeld en er werdt meteen een nieuwe gestuurd. geweldige service.. wilde ik toch even kwijt. dank lampen24 ik kom zeker terug.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Fantastische tafellamp NAOMI, 35 cm hoog

  Nadat we deze lamp (2 stuks) hadden besteld en betaald, kregen we meteen een bericht dat er vertraging was met de levering. Dat vond ik curieus en niet zo netjes. Enfin, wij moesten 2 maanden wachten. En toen duurde het nog een week extra. En toen duurde het..ja hoor..nog een week extra. Uiteindelijk hebben we de lampen dus ontvangen na 10 weken. Pfft. Maarrrrrr.het is het wachten waard. En elke keer als we contact zochten met de klantenservice kregen we steeds een aardig en beschaafd antwoord.

  Door: Ad20-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Thilo plafondlamp

  De plafondlamp werk keurig verpakt en snel geleverd.
  Alleen het bijgeleverde inbussleuteltje paste niet op de schroefjes. Hierdoor kon de lamp niet geopend en aangesloten worden. De service dienst kon alleen aanbieden om de lamp terug te sturen of te accepteren en 10% korting te krijgen op een volgende bestelling.
  Toen zelf een gereedschapwinkel gezocht en voor 7€ een passende inbussleutel gekocht. Beetje slordig van de leverancier van deze verder goed werkende plafondlamp.

  Door: Fred Abbink06-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Plafondventilator

  Plafondventilator ging stuk en dus gemeld.al snel kreeg ik n email dat ik deze terug kon sturen en ze daarna n nieuwe zouden sturen.Maar omdat mijn echtgenoot plots werd opgenomen in t ziekenhuis,kon deze dus niet op tijd eraf gehaald worden.
  Doorgegeven aan lampen24.nl en zij wensten ons veel sterkte en zouden desondanks toch vast de nieuwe opsturen.
  Wat n service!!!! Echt top!!! Hier hebben ze klantvriendelijkheid nog hoog in t vaandel staan.Dank je wel,super!!!!

  Door: Jolan03-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  lindsby cedrice hanglamp 3 lampen

  Na 4 dagen geleverd, hier in België en in onze woonst. Dit werd ook op tijd aangekondigd. Zowel de hanglamp en de bijgeleverde lampen zijn helemaal in orde. De hanglamp voldoet helemaal aan het beeld zoals op de website gepresenteerd. Wij zijn zeker tevreden over de service.

  Door: Conny Vanhaverbeke10-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Lindby Sofia

  Volgens lampen24 bestelling in voorraad en levertermijn 2-4 dagen....sinds 2 weken nog niets ontvangen! Volgens lampen24: " uw bestelling heeft vertraging opgelopen, onze excuses hiervoor"...dus: een online shop met valse levertermijn!

  Door: Levent23-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Plafondlamp

  In eerste instantie kreeg ik het verkeerde product geleverd. Na gebeld te hebben met de klantenservice stuurden zij mij direct het juiste artikel toe met een retourformulier voor de verkeerde lamp.
  Echter ontbrak bij aankomst het retourformulier, ik weer bellen met de klantenservice en toen mocht ik de lamp houden. Super aardig service. Daarnaast ben ik mega blij met de mooie lamp. Goede kwaliteit.

  Door: L.12-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  lamp gekocht goed verpakt

  Had een tafellamp besteld.
  hij werd met een paar dagen al geleverd.
  Het was echt een enorm pakket, ik schrok een beetje, want ik was bang dat ik de verkeerde lamp had besteld!
  Maar het lag gewoon aan de verpakking, de lamp zat gewoon heel uitgebreid ingepakt in van alles, vandaar.
  Hij werd dus goed geleverd en ik kon de lamp meteen in gebruik nemen.
  Heel tevreden mee.

  Door: Landweer26-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Prima bedrijf

  Plafondlamp met bewegingssensor gekocht voor de nieuwe badkamer. Het ophangen was geen probleem, maar het instellen voor de bewegingssensor lukte niet. Even een mailtje naar de helpdesk en dezelfde dag kregen we een duidelijk antwoord met de juiste instellingen.
  De lamp werkt nu naar volle tevredenheid. Complimenten voor de snelle en adequate afhandeling van onze vraag.

  Door: Frederike08-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  beste lampenwinkel van Nederland

  Wat mij betreft de beste lampenwinkel van Nederland als het gaat. om het aanbod.
  Allerlei categorieën waar je kunt kiezen en bij elke lamp goed veel informatie. Lampen zijn altijd duur, maar in deze winkel kun je ook nog iets betaalbaars vinden.

  Door: Brem Vandelinden02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Een lamp

  Waardeloos bedrijf qua creditering van een aankoop bedrag voor lamp. Sturen me van het kastje naar de muur.

  En nemen geen verantwoordelijkheid voor het terugstorten van het bedrag waar ik recht op heb. Heb zelf de creditnota als bewijs.

  Heb hun uitgelegd hoe t zat en dit bedrijf doet er verder niets mee en stuurt mij met een kluitje in het riet.

  Heb verteld dat ik een ander!banknummer heb gekregen waar t bedrag op teruggestort kan worden, omdat mijn oude banknummer is opgeheven.

  Elke keer verwijzen ze me naar Rate Pay waar ik ook contact mee heb gehad (EN NIET VIA HUN ACHTERAF HEB BETAALD, BEN DAAR NIET BEKEND)

  En zo gaat maar niet door. Ik laat t nu los. Maar dit bedrijf krijgt natuurlijk geen goeie beoordeling van mij.

  Verlenen een zeer slechte service.

  Jammer want ze verkopen wel mooie producten.

  Grt C Graaf  Door: C Graaf05-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  lamp kalatos

  Slechte ervaring met dit bedrijf. Een dure lamp gekocht echter een verkeerde lamp ontvangen. De retourzending verloopt dramatisch, het product is door hen via DHL opgehaald en er werd geen retourbewijs afgegeven. Gevraagd meerdere keren zowel via email als telefoon hoe staat het met het omruil product? Krijg geen antwoord en de klantenservice doet niet meer dan zgn alles doorsturen naar het hoofdkantoor, concreet antwoord krijg je niet.

  Een week later weer een email van DHL dat ze het product (nogmaals) komen ophalen??

  Teruggestuurd product kunnen ze niet achterhalen bij lampen24 en alles blijft in het ongewisse, verder laten ze het aan het hoofdkantoor die ook niet met concrete acties komt. Op eigen verzoek heel speurwerk opgetuigd bij DHL uiteindelijk met de nodige moeite een bewijs van ontvangst achterhaal en toegestuurd naar lampen24. Ook hierop komen ze niet terug, bellen met de klantenservice heeft echt totaal geen zin. En heb ze uitdrukkelijk verzocht om het omruilproces te annuleren en per direct mijn geld te storneren. Ook hierop blijft enige reactie uit. Ben voornemens om juridische stappen te ondernemen.

  Bestellen bij lampen24 ? Voor mij nooit meer als ze dit niet binnen paar dagen alsnog weten op te lossen deze kwestie!

  Door: Francesco14-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Driedelige lampenset

  Dit bedrijf verdient een grote pluim hoe snel en adequaat ze een oplossing bieden zoals in mijn geval een led het niet deed.
  Chapeau hiervoor!!!

  Door: Cuenen01-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  hanglamp Elio

  Heb deze lamp 1 juni besteld.(levertijd 3-5 dagen staat op de site!) Het is nu 2-07. Ik heb nog steeds geen lamp ontvangen. Als je de klantenservice belt krijg je nooit direct een antwoord maar krijg je later een mail met een slap excuus dat de lamp momenteel niet op voorraad is. Met uiteraard de welgemeende excuses. Het is een bewuste strategie van dit bedrijf om te doen dat producten op voorraad zijn terwijl dat niet het geval is. Ik zou hier niet meer bestellen.

  Door: Frank V02-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  vloerlamp

  Zeer slechte voorraad beheer!
  Op de site beloven ze een levertijd van enkele dagen, zelfs als ik via de mail er naar vraag krijg ik een bevestiging dat het product dat ik wil bestellen binnen enkele dagen geleverd zal worden.
  Maar niets is minder waar. Gelijk na het bestellen van het product een (automatisch) mail dat er vertraging op de levering...soms tot 3 maanden!!!
  Het is me nu 2 keer gebeurd bij deze site...onbetrouwbaar.
  Ik zou even verder kijken bij andere sites, vaak verkopen ze dezelfde producten alleen onder een andere naam.

  Door: Hans Peter van Schoonhoven21-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Hanglamp Cubus

  Lamp geleverd met 1 kapot lampenkapje, waar we was pas achter kwamen toen de lamp al hing. Er kan geen los kapje geleverd worden. Of de gehele lamp moet retour of er moet een nieuwe lamp besteld worden.

  Door: Snels03-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Buro lamp

  Op 25 januari een buro lamp besteld. Volgens de website een aantal dagen levertijd. Vandaag (11 maart) maar eens gebeld wanneer de lamp zou gaan komen. In de tussentijd geen enkel bericht gehad. Lieve dame verteld me dat ze hem rond 19 maart verwachten vanwege alles wat er in de wereld gebeurt. Gevraagd waarom dit niet eerder gemeld is, want de situatie was toen ook al bekend en kon op de website worden aangepast. Helaas, de website is niet up to date. Lamp afbesteld, excuses zijn hopelijk onderweg, maar reken ik niet op. Voor mij geen tweede keer.

  Door: Pascal Visser11-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Spotlamp voor direct in stopcontact

  Al ongeveer 5 weken wachtende op een lamp maar nog niks binnen, niets gezien en gehoord van de verkoper
  Spijt dat ik daar een te dure lamp heb gekocht die bij de action een kwart van de prijs is maar door corona helaas dicht is.
  Nooooooit meer bij lamp24

  Door: Cor03-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Bureaulamp

  Op 27/1 een bureaulamp besteld. Levertijd 5-10 dgn. Zelf diverse malen moeten bellen wanneer er geleverd gaat worden. Twee keer te horen gekregen dat de lamp onderweg was. Daarna dood leuk meedelen dat het nog twee weken kon duren. Geannuleerd. Geld terug duurt 10 dagen, ongelooflijk. Ben benieuwd. Nooit meer bestellen daar.

  Door: J.Hoogerwerf02-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  licht energie lampen

  Lampen bleken noet naar tevredenheid te werken.Klantenservice loste dat vriendelijk snel en zeer correct op.Top bedrijf!

  Door: Lajla Kleijnen15-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Lampen24.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 39 ervaringen geplaatst over Lampen24.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 69% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lampen24.nl actief?

  Lampen24.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lampen24.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.