Lampen24.nl

5.5

Bestellen

4.1

Service

5.4

Prijs

4.4

Levering

42.5%

Zou hier weer kopen

Lampen24.nl

Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Lampen24.nl is een bedrijf wat in de categorie online shoppen en online woonwinkels valt. Het is een uitstekende zaak met volop lampen!Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Lampen24.nl. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Lampen24.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

Over Lampen24

.nl
Bij Lampen24.nl tref je meer dan 300.000 verlichtingsmogelijkheden en lampen aan op de site. Het is de grootste online shop van lampen en verlichting. Je kunt uit je luie stoel een mooie lamp kopen. Een lamp welke gegarandeerd bij je past. Misschien ben je jouw huis aan het bouwen, renoveren of wil je een make over uitvoeren. Je kunt dan bij Lampen24.nl terecht voor de binnenverlichting in de keuken, de woonkamer, de hal of de slaapkamers. Voor iedere ruimte is er een lamp. Het kan natuurlijk ook voor een kantoor of werkplek zijn. 
Goed licht zorgt voor een hogere levenskwaliteit. De juiste lampen maken het mogelijk om in huis en op kantoor meer te genieten van de ruimte. Het kan een grote invloed hebben op hoe je jezelf voelt. Er zijn ook volop energiebesparende lampen. Denk hierbij aan de Led verlichtingsoplossingen. Licht schept een sfeer voor ontspannen zijn en ontspannen werken.  

Diensten van Lampen24

.nl
Lampen24.nl biedt lampen aan voor iedere ruimte in de woning of in het kantoor of op je werkplek. Ook voor buiten zijn er volop verlichtingsoplossingen te vinden bij Lampen24.nl. 

Denk hierbij aan:
•    Woonkamerverlichting 
•    Badkamerverlichting 
•    Halverlichting 
•    Slaapkamerverlichting 
•    Keukenverlichting 
•    Kinderkamerverlichting 

Ook kun je voor buitenverlichting kiezen: 
•    Buitenwandlampen 
•    Pad verlichting, zuillampen 
•    Buitenspots 
•    Buitensokkels 
•    Solarverlichting 
•    LED-buitenverlichting 

Er zijn volop verschillende lampen, zoals:
•    Plafondlampen 
•    Wandlampen 
•    Vloerlampen 
•    Hanglampen 
•    Tafellampen 
•    LED-binnenverlichting 

Klachten, tips en complimenten over Lampen24.nl
Ben je ontevreden over iets? Dien dan een klacht in bij Lampen24.nl. Het zal je helpen om een goede oplossing te krijgen en om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om een tevreden klant bij Lampen24.nl te worden. Laat op onze site nog even achter wat je van ze vindt!

Heb jij ervaring met Lampen24.nl
Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 


Wat moet je weten van Lampen24.nl voordat je er kan kopen? Dat lees je bij NederlandReview via duizenden beoordelingen en reviews zodat u weet waar u wel en niet moet kopen in Nederland!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (73)

2 dezelfde Plafonniers

De lampen van Lamp24 zien er best mooi uit ….. MAAR de kwaliteit en service laten heel veel te wensen over …….. WANT als de lampen , na zeer korte werkingsduur en zeer weinig branduren , het als gevolg van materiaalfouten , begeven …..dan laat Lampen24 het na op juiste en adequate manier te reageren. Lampen24 geeft dan gewoon niet thuis en doet het op formele wijze af. Wat mij betreft : wees verstandig en zoek een ander/betere.

G

Gerard Huls

07-11-2023

0

Slecht bedrijf, en duurt heel lang voordat je je spullen krijgt

M

Marco

06-11-2023

0

lamp

Ik heb twéé keer een glazen lamp besteld en die lamp was twee keer helemaal stuk bij levering. De eerste keer retour liep prima. De tweede keer heb ik na vier weken nog geen reactie ontvangen. Wat me zorgen baart is dat de klantendienst telefonisch niet bereikbaar is én dat ik ook via hun website geen tweede keer iets kan zeggen/vragen over die levering. Héél vervelend want nu blijf ik zitten met een lamp die stuk is en moet ik blijkbaar wel heel lang wachten voordat ik het geld terug mag ontvangen. Ik zou heel graag willen dat de klantendienst -als iemand dit leest- even contact met me opneemt. Waarvoor mijn dank. Linda

L

Linda Hoeben

18-10-2023

0

Ik wacht al bijna een maand op mijn geld

SNL10492005 Ik heb hier 3 lampen besteld . Al snel werd duidelijk dat 1 lamp niet geleverd werd. Elke service medewerker zegt 10 dagen vanaf nu heb je het bedrag terug. Inmiddels is het bijna een maand later ! Boeven dit

M

Melissa Struik

21-08-2023

0

LED wandlamp

Besteld, betaald met PayPal en bevestiging ontvangen. Vrijwel direct werden we op de hoogte gebracht van 'een vertraging'. Een maand later hadden we nog steeds niets ontvangen, dus namen we contact op met het bedrijf. Plots beweerden ze geen betaling te hebben ontvangen. Het PayPal-dashboard laat zien dat de betaling is geannuleerd, naar alle waarschijnlijkheid door het bedrijf zelf omdat ze het product niet in stock hadden. Gelukkig waren we beschermd door PayPal of we waren onze centen kwijt, lees ik hier.

N

Nils

19-07-2023

0

lampen24.nl

Mijn bestelling was nog niet geleverd. Ik werd door koerier of degene gebeld. Hij zei, dat de koerier zo snel mogelijk(mandaag) komt. Ik wachtte…volgende hele dag thuis…pfuu. Niemand is met mijn bestelling gekomen…opnieuw! Ik ga verhuizen. Volgende mandaag ben ik al op nieuw adres. Wat nu???? Ik wacht al 2 weken op mijn lampje…ik word boos. Dat is niet normaal!

I

Ivana

20-06-2023

0

Lampen

1-03-2023 lampen gekocht. Meerdere keren melding dat product nog niet op voorraad was. 22-03-2023 contact gehad. Bedrag zou binnen 14 dagen terrug geboekt worden. vandaag 16-06-2023 nog niets terg gekregen. weer contact opgenomen. Reactie was. "We maken hier intern een melding van dat u wacht op terugboeking. meer kon ze niet doen. Je wordt gewoon aan lijntje gehouden. Ga hier geen producten kopen. Zijn oplichters.

J

Jos

16-06-2023

0

Hanglamp

Een hanglamp besteld en betaald op 26 februari. Levertijd 12-17 dagen. Na die tijd gerappelleerd en gebeld. Door nieuw computersysteem werd mijn oude bestelling niet geleverd en het betaalde bedrag van €809,90 terug gestort. Ik kon opnieuw bestellen, alleen wel tegen een prijs van €240 meer. Gerappelleerd. Ik kreeg een verlopen kortingsbon. Gerappelleerd. Ik kreeg 20% korting op de nieuwe prijs, dus € 30 meer dan de oude prijs. Gerappelleerd. Sorry, sorry, ik kon de lamp voor de oude prijs kopen. Heb ik gedaan, dus opnieuw €809,90 gestort. Er gebeurde niets. Weer gerappelleerd. Zonder tegenbericht werd de aankoopsom terug gestort, dus de aankoop tegen de oude prijs bleek een loze belofte. Na drie maanden heb ik nog steeds geen lamp maar geef ik het op.

J

Jan Wapenaar

20-05-2023

0

2 lampen

29 maart 2 lampen besteld en betaald, levering 3-6 werkdagen. Het is inmiddels 8 mei geen lamp gezien, 25 mailtjes over en weer, screenshot betaling etc, mooie beloftes maar helaas. Vandaag mn bestelling geannuleerd, ben benieuwd hoelang terugstorten duurt....bestel hier nóóit meer, wat een slechte bedoeling

P

Petra

08-05-2023

1

klacht van een lamp, wordt op de mail beantwoord, retourticket laat op zich wachten, waardeloos, niet bereikbaar, telefonisch en vervolgens in de mail geen reacties meer!

M

marcia

18-04-2023

0

Lampen

Wat een waardeloos bedrijf nog nooit zoiets meegemaakt. Je besteld hier wat levertijd staat op 3 dagen. Vervolgens wil ik naar 3 weken weten waar mijn bestelling blijft, telefonisch zijn ze niet bereikbaar dan maar een mail gestuurd. Geen reactie terwijl er in de mail staat dat je binnen twee werkdagen een bericht krijgt. Vervolgens nog 6 x gebeld nu net eindelijk mijn geld terug gekregen. Kijk maar even verder dit bedrijf is onbetrouwbaar.

H

Hans Bosch

05-04-2023

0

Zeer slechte retourservice.....

De klachtenservice in telefonisch niet bereikbaar, meer dan een kwartier gewacht. De geleverde lamp was stuk bij bezorging. Netjes een aanvraag voor retour aangemaakt en deze ook gekregen. Alleen kan ik het pakket in inleveren bij DPD servicepunt want het pakket is te groot. Nieuwe kalcht aangemaakt en mu maar wachten op reactie en dat kan 10 dagen duren dat zeggen ze zelf. Conclusie bedenk je goed als je hier iets besteld......

M

Mark

31-03-2023

0

2 plafondlampen

Vorige week twee plafondlampen van Lindby besteld. Keurig geleverd en de lampen Doen wat ze moeten Doen.

J

Jan de Vries

28-03-2023

0

Een tafellamp

Wat een sof Wat een flutbedrijf Had ik nu maar eerst internet afgezocht naar reviews over dit bedrijf Volgens mij is het gewoon een groot drop-shipping verhaal vanuit China Je krijgt niemand te spreken, op emails reageren ze niet Gren lamp en weg centen Koop daar nooit!!

M

Monique van der Horst

13-03-2023

1

Lamp

Oplichters!!!!! Ik wacht al sinds december op een lamp die in januari geleverd zou worden. Ik hoorde maar niks dus een mail gestuurd waar ik als antwoord op kreeg dat ze een storing hadden bij de it…. Vervolgens stuurde ik 1 maart weer een mail want ik hoorde nog steeds niets; dat ik er wel klaar mee was en mijn geld per direct terug wil. Krijg ik als antwoord terug dat de boekhouding het te druk heeft! Ik geef ze een week dan dien ik een aangifte in.

R

Rianne

09-03-2023

0

wandlampen

Bestellen en betalen gaat snel. Om in contact te komen is het een drama. Bandjes die aangeven dat het IT gebeuren is aangepast en daarna wachttijden van 30 minuten waarna verbinding wordt verbroekn. Slecht en niet klantvriendelijk

A

A

09-03-2023

0

Lamp

Shit kwaliteit. Teruggestuurd begin december en nog steeds mijn geld niet terug.

C

Cato

09-03-2023

0

Lampen 24 ik wil mijn geld terug en wel 2.249.80 Euro . Wordt wel beloofd ? Arend van Londen Noordelijkeparallelweg 12 6814DS 06 11283175

A

Arend van Londen

08-03-2023

0

lampen

Niets meer kopen hier. Lampen gekocht en betaald, leveren? no way. Contact leggen, onmogelijk. Geld weg en geen product. Doe jezelf een plezier en laat dit aan je voorbij gaan.

B

Berry Westhoff

06-03-2023

0

Lamp

Op 17 januari een lamp besteld en betaald. Niets vernomen. Op 14 februari een mail gestuurd en nog steeds niets gehoord. Zojuist een chatbericht verstuurd, dat werkt ook niet. Ik heb GEEN vertrouwen in dit bedrijf. Jammer, want ze hebben leuke producten maar als je niets geleverd krijgt, dan heb je er ook geen drol aan. NIETS kopen of via Klarna., achteraf betalen als ze deze optie kennen. Voor mij een goede leer geweest!!!!

D

Daniele Nagelkerke

02-03-2023

0