NederlandReview

    Ervaringen Lampen24.nl

    Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Lampen24.nl is een bedrijf wat in de categorie online shoppen en online woonwinkels valt. Het is een uitstekende zaak met volop lampen!Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Lampen24.nl. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Lampen24.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

    Over Lampen24

    .nl
    Bij Lampen24.nl tref je meer dan 300.000 verlichtingsmogelijkheden en lampen aan op de site. Het is de grootste online shop van lampen en verlichting. Je kunt uit je luie stoel een mooie lamp kopen. Een lamp welke gegarandeerd bij je past. Misschien ben je jouw huis aan het bouwen, renoveren of wil je een make over uitvoeren. Je kunt dan bij Lampen24.nl terecht voor de binnenverlichting in de keuken, de woonkamer, de hal of de slaapkamers. Voor iedere ruimte is er een lamp. Het kan natuurlijk ook voor een kantoor of werkplek zijn.
    Goed licht zorgt voor een hogere levenskwaliteit. De juiste lampen maken het mogelijk om in huis en op kantoor meer te genieten van de ruimte. Het kan een grote invloed hebben op hoe je jezelf voelt. Er zijn ook volop energiebesparende lampen. Denk hierbij aan de Led verlichtingsoplossingen. Licht schept een sfeer voor ontspannen zijn en ontspannen werken.

    Halloween griezelige butler met lantaarn | Lampen24.nl

    Diensten van Lampen24

    .nl
    Lampen24.nl biedt lampen aan voor iedere ruimte in de woning of in het kantoor of op je werkplek. Ook voor buiten zijn er volop verlichtingsoplossingen te vinden bij Lampen24.nl.

    Denk hierbij aan:
    • Woonkamerverlichting
    • Badkamerverlichting
    • Halverlichting
    • Slaapkamerverlichting
    • Keukenverlichting
    • Kinderkamerverlichting

    Ook kun je voor buitenverlichting kiezen:
    • Buitenwandlampen
    • Pad verlichting, zuillampen
    • Buitenspots
    • Buitensokkels
    • Solarverlichting
    • LED-buitenverlichting

    Er zijn volop verschillende lampen, zoals:
    • Plafondlampen
    • Wandlampen
    • Vloerlampen
    • Hanglampen
    • Tafellampen
    • LED-binnenverlichting

    Klachten, tips en complimenten over Lampen24.nl
    Ben je ontevreden over iets? Dien dan een klacht in bij Lampen24.nl. Het zal je helpen om een goede oplossing te krijgen en om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om een tevreden klant bij Lampen24.nl te worden. Laat op onze site nog even achter wat je van ze vindt!

    Heb jij ervaring met Lampen24.nl?
    Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

    Wat moet je weten van Lampen24.nl voordat je er kan kopen? Dat lees je bij NederlandReview via duizenden beoordelingen en reviews zodat u weet waar u wel en niet moet kopen in Nederland!

    Lampen24.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

    6
    74% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.4
    Service
    rating
    5.8
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    buitenlamp met sensor

    Ik had in oktober 2017 een buitenlamp met zonnecellen en sensor besteld (Tweepits LED-solarspot Tamar), netjes en snel geleverd. Helaas begon de lamp kuren te vertonen en stopte er mee omdat er water in de sensor kwam. Ik heb dit pas geconstateerd in maart, omdat ik dacht dat de accu niet goed opgeladen werd van wegen een tekort aan zonlichtcontact. Helaas was dit niet het geval ik heb een foto gemaakt van de sensor en via de mail contact opgenomen met de klantenservice vrijwel direct kreeg een antwoord en werd mij een compleet nieuwe lamp toegestuurd, binnen 4 dagen had ik een nieuwe lamp hangen. De oude lamp hoefde niet terug gestuurd te worden. Super services.

    Door: Marco22-05-2018
    Ed12-02-2021

    Erg klant onvriendelijk. LED lamp gekocht en deze is nu defect. Gebeld en gemaild maar de garantie periode van aankoop was 24 maanden zegt men. Zitten nu op 36 maanden maar geen enkel aanbod om dit netjes op te lossen Let wel de lamp zelf staat nu op de site met 5 jaar garantie. Waardeloos

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Plafondventilator

    Plafondventilator ging stuk en dus gemeld.al snel kreeg ik n email dat ik deze terug kon sturen en ze daarna n nieuwe zouden sturen.Maar omdat mijn echtgenoot plots werd opgenomen in t ziekenhuis,kon deze dus niet op tijd eraf gehaald worden.
    Doorgegeven aan lampen24.nl en zij wensten ons veel sterkte en zouden desondanks toch vast de nieuwe opsturen.
    Wat n service!!!! Echt top!!! Hier hebben ze klantvriendelijkheid nog hoog in t vaandel staan.Dank je wel,super!!!!

    Door: Jolan03-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    lamp gekocht goed verpakt

    Had een tafellamp besteld.
    hij werd met een paar dagen al geleverd.
    Het was echt een enorm pakket, ik schrok een beetje, want ik was bang dat ik de verkeerde lamp had besteld!
    Maar het lag gewoon aan de verpakking, de lamp zat gewoon heel uitgebreid ingepakt in van alles, vandaar.
    Hij werd dus goed geleverd en ik kon de lamp meteen in gebruik nemen.
    Heel tevreden mee.

    Door: Landweer26-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Prima bedrijf

    Plafondlamp met bewegingssensor gekocht voor de nieuwe badkamer. Het ophangen was geen probleem, maar het instellen voor de bewegingssensor lukte niet. Even een mailtje naar de helpdesk en dezelfde dag kregen we een duidelijk antwoord met de juiste instellingen.
    De lamp werkt nu naar volle tevredenheid. Complimenten voor de snelle en adequate afhandeling van onze vraag.

    Door: Frederike08-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Spotlamp voor direct in stopcontact

    Al ongeveer 5 weken wachtende op een lamp maar nog niks binnen, niets gezien en gehoord van de verkoper
    Spijt dat ik daar een te dure lamp heb gekocht die bij de action een kwart van de prijs is maar door corona helaas dicht is.
    Nooooooit meer bij lamp24

    Door: Cor03-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Bureaulamp

    Op 27/1 een bureaulamp besteld. Levertijd 5-10 dgn. Zelf diverse malen moeten bellen wanneer er geleverd gaat worden. Twee keer te horen gekregen dat de lamp onderweg was. Daarna dood leuk meedelen dat het nog twee weken kon duren. Geannuleerd. Geld terug duurt 10 dagen, ongelooflijk. Ben benieuwd. Nooit meer bestellen daar.

    Door: J.Hoogerwerf02-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    beste lampenwinkel van Nederland

    Wat mij betreft de beste lampenwinkel van Nederland als het gaat. om het aanbod.
    Allerlei categorieën waar je kunt kiezen en bij elke lamp goed veel informatie. Lampen zijn altijd duur, maar in deze winkel kun je ook nog iets betaalbaars vinden.

    Door: Brem Vandelinden02-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Solar lampjes tuin

    GEWELDIGE SERVICE DEZE FIRMA LAMP24. Een klein defect bij 1 solar lampje. Per mail aangegeven EN BINNEN EEN PAAR DAGEN OPGELOST!! Gelijk nieuwe! KEURIG NETJES- dat is klant vriendelijk handelen. Dat zie je niet zo vaak meer tegenwoordig! Top firma LAMP24!

    Door: Joop Schaafsma28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    2 badkamerlampjes

    1 Badkamerlampje ging bij indraaien stuk.
    Zonder enig probleem 2 nieuwe badkamerlampjes gekregen. Ik ben erg tevreden over lampen24 en zou er zeker weer bestellen!
    Mvg Lummy

    Door: Lummy Macaré 06-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Led lamp

    Bestelling was snel binnen. Helaas deed de lamp het niet, kan gebeuren. Even een mailtje en het was gelijk geregeld en kreeg binnen een paar uur mijn credit nota! Top! Super service!

    Door: Sabina Koskamp16-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    licht energie lampen

    Lampen bleken noet naar tevredenheid te werken.Klantenservice loste dat vriendelijk snel en zeer correct op.Top bedrijf!

    Door: Lajla Kleijnen15-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Led TL lampen

    heb bij dit bedrijf op 08-01-2021 led TL lampen besteld echter nooit ontvangen.
    Heb diverse malen met de klantservice gebeld met de vraag naar de status van de bestelling, krijg dan iedere keer de melding we zijn er mee bezig en uw wordt terug gebeld.
    Ik wordt echter niet terug gebeld moet iedere keer zelf bellen niet niemand die weet hoe het zit of wat er aan de hand.
    Krijg op een gegeven moment een credit nota voor het gehele bedrag. Na navraag wanneer eea uitbetaalt wordt, blijkt ineens dat een gedeelte van de bestelling opnieuw verstuurd wordt, en ik dus weer een nieuwe credit nota krijg voor het het restant.
    Bij navraag duurt het dan weer 10 dagen totdat het bedrag teruggestort wordt. Heel vreemd als ik moet betalen wordt het bedrag meteen overgeboekt.

    Door: Martin Hermans05-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Led TL lampen

    Ik heb bij dit bedrijf op 08-01-2021 led TL lampen besteld echter nooit ontvangen.
    Heb diverse malen met de klantservice gebeld met de vraag naar de status van de bestelling, krijg dan iedere keer de melding we zijn er mee bezig en uw wordt terug gebeld.
    Ik wordt echter niet terug gebeld moet iedere keer zelf bellen niet niemand die weet hoe het zit of wat er aan de hand.

    Door: M.J.P.C. Hermans25-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    They sell what they don’t have in stock

    They sell what they don’t have in stock, and then they can’t deliver for a long time. After many phone calls and emails, they still haven’t delivered. Three weeks have passed since the order was placed. The ordered items are still out of stock. I don’t know when to deliver , I urged part of the delivery many times, but still did not get the time for part of the goods to be delivered. This is a deceptive sales strategy. I will not buy things here again. The worst buying experience is.

    Door: eric27-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Houten wandlamp

    Mijn gegevens zijn onjuist aan de koerier gegeven waardoor ik geen mail kreeg en dus niet thuis was. Ik moest hem aan de andere kant van de stad ophalen. Klantenservice zei dat ze het allemaal op gingen lossen wat dus niet het geval was. Tweede keer gebeld. Klantenservice kan je gegevens niet inzien. Dat kan alleen het hoofdbureau waar je dus niets van hoor. Uiteindelijk een mail gekregen dat ik hem op kan halen anders krijg ik de lamp niet. Ze sturen hem ook niet opnieuw op terwijl het hun schuld is. Erg amateuristisch en klantonvriendelijk.

    Door: Coby Gevaerts13-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Tuinlampen (in bestelling)

    Levertijden zijn veel langer dan op de website vermeld. & weken ipv 7-11 dagen. Afhandeling door klantenservice volkomen onder de maat. Ga deze website voorbij.

    Door: Hans12-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    achtpuntige messingster mini

    snelle levering, dan verwachte tijd.
    ben tevreden over deze ster. geeft mooi licht. Erg sfeer vol.

    Door: Willemien de Waard-Schutten08-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    9 stuks buitlenlampen

    Zeer ontevreden. levertijd klopt lang niet!
    wil mijn geld terug!

    Door: Lammeirnk11-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    3 lampen

    Ik wacht nu al 12 weken op mijn lampen! Op de klantenservice weten ze niet waar ze mee bezig zijn.

    De ene keer zijn de lampen geleverd aan een stomerij. De andere keer komen ze retour naar het magazijn. Dan zijn ze weer opnieuw besteld en nu weer op voorraad.

    Na meerdere malen aangegeven dat ik telefonisch contact wil! Geen voorkeur meer. Wederom een mail!

    Ik ben niet snel ontevreden en heb onwijs veel geduld. Maar een lamp met een langere levertijd dan handgemaakte meubels, dan ben je niet goed bezig! Jullie hebben nog een week, daarna wil ik mijn geld terug. En afhankelijk van het magazijn, dan gooi je mijn order maar bovenop, mag volgens mij wel na 12 weken Toch?

    Door: Wendy Frerejean09-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tuinpad verlichting

    Mijn tuinlamp ging nog net binnen de garantie kapot. Na telefonisch contact werd er direct een nieuwe opgestuurd. Zeer vriendelijk en vlot behandeld.

    Door: C. van Gennip 22-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Lampen24.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Lampen24.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 27 ervaringen geplaatst over Lampen24.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 74% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Lampen24.nl actief?

    Lampen24.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lampen24.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.