NederlandReview

  Ervaringen Lampen24.nl

  Kies ervoor om dit te lezen om alles te weten wat je moet weten over dit bedrijf. Lampen24.nl is een bedrijf wat in de categorie online shoppen en online woonwinkels valt. Het is een uitstekende zaak met volop lampen!Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over Lampen24.nl. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Lampen24.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site Nederlandreview.nl

  Over Lampen24

  .nl
  Bij Lampen24.nl tref je meer dan 300.000 verlichtingsmogelijkheden en lampen aan op de site. Het is de grootste online shop van lampen en verlichting. Je kunt uit je luie stoel een mooie lamp kopen. Een lamp welke gegarandeerd bij je past. Misschien ben je jouw huis aan het bouwen, renoveren of wil je een make over uitvoeren. Je kunt dan bij Lampen24.nl terecht voor de binnenverlichting in de keuken, de woonkamer, de hal of de slaapkamers. Voor iedere ruimte is er een lamp. Het kan natuurlijk ook voor een kantoor of werkplek zijn.
  Goed licht zorgt voor een hogere levenskwaliteit. De juiste lampen maken het mogelijk om in huis en op kantoor meer te genieten van de ruimte. Het kan een grote invloed hebben op hoe je jezelf voelt. Er zijn ook volop energiebesparende lampen. Denk hierbij aan de Led verlichtingsoplossingen. Licht schept een sfeer voor ontspannen zijn en ontspannen werken.

  Diensten van Lampen24

  .nl
  Lampen24.nl biedt lampen aan voor iedere ruimte in de woning of in het kantoor of op je werkplek. Ook voor buiten zijn er volop verlichtingsoplossingen te vinden bij Lampen24.nl.

  Denk hierbij aan:
  • Woonkamerverlichting
  • Badkamerverlichting
  • Halverlichting
  • Slaapkamerverlichting
  • Keukenverlichting
  • Kinderkamerverlichting

  Ook kun je voor buitenverlichting kiezen:
  • Buitenwandlampen
  • Pad verlichting, zuillampen
  • Buitenspots
  • Buitensokkels
  • Solarverlichting
  • LED-buitenverlichting

  Er zijn volop verschillende lampen, zoals:
  • Plafondlampen
  • Wandlampen
  • Vloerlampen
  • Hanglampen
  • Tafellampen
  • LED-binnenverlichting

  Klachten, tips en complimenten over Lampen24.nl​​​​​​​
  Ben je ontevreden over iets? Dien dan een klacht in bij Lampen24.nl. Het zal je helpen om een goede oplossing te krijgen en om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om een tevreden klant bij Lampen24.nl te worden. Laat op onze site nog even achter wat je van ze vindt!

  Heb jij ervaring met Lampen24.nl​​​​​​​?
  Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op Nederlandreview.nl achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

  Wat moet je weten van Lampen24.nl voordat je er kan kopen? Dat lees je bij NederlandReview via duizenden beoordelingen en reviews zodat u weet waar u wel en niet moet kopen in Nederland!

  Lampen24.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  7
  70% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,2

  Service

  7

  Prijs

  6,8

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Led-lamp plafond

  Lamp was niet naar wens, maar de afhandeling van retourzending ging vlekkeloos. Snel en gratis terug te zenden. Binnen vijf uur en creditfactuur.

  Keurige service!

  Door: J. Van leeuwen15-08-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Wordt waarschijnlijk beschadigd geleverd

  Ze proberen vermoedelijk al hun beschadigde lampen te slijten. Heb twee keer hier een lamp gekocht, beide keren flink beschadigd bezorgd. Van de 2 vervangende lampen wederom 1 beschadigd. Je mag het retourneren, maar naar enige compensatie voor alle moeite kan je fluiten.

  Een keer is het pakket ook gewoon op de stoep achtergelaten door de bezorgen, terwijl ik in een vrij drukke straat woon.

  Door: Patrick Vercruijsse21-03-2019
  Andre30-08-2019

  Zou hier wel weer kopen ondanks door de bezorgen het pakket is afgeleverd. Mooi omschreven!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2,5

  Niet bestellen!

  Waardeloos! bestel je een lamp met en wachttijd van 6 tot 8 weken. Krijg je 2 dagen daarna al en mail van ja leveringsvertraging het kan nu 12 weken duren! 3 maanden leveringstijd? dat is toch niet meer van deze tijd zeker niet als je moet concurreren met alle grote online leveranciers!

  Door: Tristan Bax14-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Prima bedrijf

  Plafondlamp met bewegingssensor gekocht voor de nieuwe badkamer. Het ophangen was geen probleem, maar het instellen voor de bewegingssensor lukte niet. Even een mailtje naar de helpdesk en dezelfde dag kregen we een duidelijk antwoord met de juiste instellingen.
  De lamp werkt nu naar volle tevredenheid. Complimenten voor de snelle en adequate afhandeling van onze vraag.

  Door: Frederike08-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Teleurgesteld

  Ik heb 3 tafellampen op 6 mei besteld en betaald (€503,43) . Na 1 week had ik vakatie gepland. Op 13 mei werden de lampen geleverd. Uitstekend verpakt! Bij inmonteren van de kap, bleek deze erg gammel te zijn. Twee dunne spijltjes ondersteunen de kap.Tot mijn verbazing werden op de website vanaf 7 mei met 21% korting aangeboden.
  Daar we 13 mei op vakantie gingen, heb ze niet geretourneerd. De " Duitse" kwaliteit viel ons erg tegen. De klantenservice stond ons met de vraag wanneer we de bestelling mochten verwachten heel correct te woord.

  korting aangeboden.

  Door: G.J. Keuris23-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  buitenlamp met sensor

  Ik had in oktober 2017 een buitenlamp met zonnecellen en sensor besteld (Tweepits LED-solarspot Tamar), netjes en snel geleverd. Helaas begon de lamp kuren te vertonen en stopte er mee omdat er water in de sensor kwam. Ik heb dit pas geconstateerd in maart, omdat ik dacht dat de accu niet goed opgeladen werd van wegen een tekort aan zonlichtcontact. Helaas was dit niet het geval ik heb een foto gemaakt van de sensor en via de mail contact opgenomen met de klantenservice vrijwel direct kreeg een antwoord en werd mij een compleet nieuwe lamp toegestuurd, binnen 4 dagen had ik een nieuwe lamp hangen. De oude lamp hoefde niet terug gestuurd te worden. Super services.

  Door: Marco22-05-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  lamp gekocht goed verpakt

  Had een tafellamp besteld.
  hij werd met een paar dagen al geleverd.
  Het was echt een enorm pakket, ik schrok een beetje, want ik was bang dat ik de verkeerde lamp had besteld!
  Maar het lag gewoon aan de verpakking, de lamp zat gewoon heel uitgebreid ingepakt in van alles, vandaar.
  Hij werd dus goed geleverd en ik kon de lamp meteen in gebruik nemen.
  Heel tevreden mee.

  Door: Landweer26-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  beste lampenwinkel van Nederland

  Wat mij betreft de beste lampenwinkel van Nederland als het gaat. om het aanbod.
  Allerlei categorieën waar je kunt kiezen en bij elke lamp goed veel informatie. Lampen zijn altijd duur, maar in deze winkel kun je ook nog iets betaalbaars vinden.

  Door: Brem Vandelinden02-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Plafondlampen besteld


  Plafondlampen besteld.
  Even duur als Ikea maar veel mooier.
  Levering ging prima. Keurig op tijd en goed verpakt.

  Door: Manu05-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Verkeerde lamp ontvangen bij Lampen24

  Ik heb voor het eerst online wat besteld bij Lampen24, maar kreeg tot twee keer toe de verkeerde lamp afgeleverd. Had namelijk een kroonluchter uitgekozen, maar kreeg de eerste keer een totaal andere lamp en de tweede keer wel de juiste soort, alleen de verkeerde kleur. Heb hem nu maar weer terug gestuurd en ga voortaan toch maar gewoon weer naar de winkel. Dat online shoppen is niets voor mij.

  Door: Mw. Hulsebosch07-06-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Schrijf zelf een review over Lampen24.nl

  Uw beoordeling