Labels Fashion

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Labels Fashion

Zoek je een website waar je mannen- en vrouwenkleding kunt kopen? Wellicht is Labels Fashion een mooie uitkomst. Lees wat de klantervaringen zijn bij dit bedrijf. Dit doe je natuurlijk via deze objetieve en onafhankelijke pagina van NederlandReview!  


Wat is Labels Fashion?

 
Labels Fashion is een webshop waar je mannen- en vrouwenkleding kunt kopen. Bij Labels Fashion kun je onder andere de volgende producten aanschaffen: jassen, jeans, gebreide kleding, broeken, overhemden, korte broeken, truien, badkleding, tops, herenschoenen, laarzen, flats, sandalen, sneakers, riemen, brillen, zonnebrillen, petten, hoeden, sieraden, sjaals, sokken, herentassen, rugzakken, heuptassen, boodschappentassen, schoudertassen en draagtassen.  


Stukje geschiedenis

 
Het bedrijf stelt met haar indrukwekkende collectie exclusieve en modieuze merken, gecombineerd met een bijzonder interieur, zeer onderscheidend te zijn. Er wordt aangegeven dat de winkel een uitstraling heeft van een internationale vestiging maar ook zeer benaderbaar blijft. Hierdoor voelt iedereen zich van harte welkom. In 2006 is de winkel geopend toen het pand aan de Putstraat 10 vrij kwam. Het bleek een enorm succes en al snel werd het pand te klein. Op het moment dat de naastgelegen woning beschikbaar kwam, werd al snel besloten om beide ruimtes te verbinden.  


Labels Fashion stelt een gevarieerd aanbod aan te bieden, waaronder jeans, mode, designermerken en jonge ontwerpers. Ons assortiment biedt een veelzijdige mix van verschillende stijlen en prijsklassen. We bieden een uitgebreide selectie van merken uit het hogere segment. Een gemakkelijke bereikbaarheid van ons etablissement is erg belangrijk voor dit bedrijf en ze zullen altijd proberen om een verscheidenheid aan klanten aan te spreken.  


Daarnaast wordt er door het bedrijf aangegeven dat ze continu bezig blijven met hun vak en dat ze er alles over willen weten. Ze zijn regelmatig in het buitenland, lezen veel literatuur over mode en bezoeken geregeld modebeurzen. Er wordt ook aangegeven dat ze alles volgen op het gebied van kunst, muziek en interieurontwerp. Het bedrijf draagt haar eigen bedrijfsfilosofie: dat wil zeggen dat ze doen waar ze in geloven. Ze kopen alleen wat ze echt willen, niet omdat er vraag naar is. De klant moet in het bedrijf geloven, dat gaat boven het merk.  


Retourbeleid

 
Het bedrijf heeft een 14 dagen retourbeleid opgesteld. Alle ongewenste items moeten binnen 14 dagen na ontvangst worden verzonden. Labelsfashion.com zal in deze situaties een volledige terugbetaling inclusief de originele verzendkosten realiseren. De verzendkosten voor de retour zijn voor rekening van de klant. Stel dat je een uitverkoop artikel hebt gekocht met meer dan 60% korting kunnen de artikelen niet worden geretourneerd als ze van buiten de EU zijn gekocht. Je zal wel een retourgoedkeuring (RMA) moeten aanvragen voordat je een artikel terug kunt sturen. Je kunt een RMA aanvragen door in te loggen op je account via labelsfashion.com. Selecteer RMA in het menu en klik op 'Request a New Return' aan de rechterkant bovenaan de pagina. Als je geen account bij Labels Fashion hebt, dien je de knop 'Een retour aanvragen' te gebruiken.


Welke klantervaringen zijn er bij Labels Fashion?

 
Ben je al klant bij Labels Fashion? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw mening over dit bedrijf. Door je visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een goede keuze te maken. Doen ze er wel of niet verstandig aan om spullen bij Labels Fashion te kopen? Jouw mening is goud waard. We stellen het zeer op prijs als je jouw visie deelt via deze pagina. Mede door jouw input blijft NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke platform van Nederland.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)