NederlandReview

    Ervaringen LAB21

    Tijd voor een nieuwe vloer en je hebt interesse in deze vloerenwebshop? Dan is het fijn als consumenten die jou voor gingen een review hebben geschreven van hun ervaring en hun mening. Op die manier word jij geholpen bij het maken van jouw keuze. Maar wellicht ben je hier omdat je er onlangs een vloer hebt besteld, deze nu het interieur ligt op te fleuren en je daar graag over wilt vertellen. Schrijf in dat geval gerust een recensie.

    Opeens weet je het: die vloer moet eruit

    De vloer is net als de muren een belangrijke sfeerbepaler van een ruimte. Als wat er ligt je niet bevalt, kan dat behoorlijk ergerlijk zijn. Vaak is het een kwestie van geld geweest om de vloer in een later stadium aan te pakken. Begrijpelijk, want vaak is het ook het duurste van het hele opfrissen van een woning.

    Praktisch, sfeervol én esthetisch

    Als je het doet, doe het dan goed

    Omdat een vloer leggen waarschijnlijk niet iets is wat je iedere paar jaar van plan bent, kun je het beter in een keer goed doen. Let daarbij niet alleen op welke keur of wat voor karakter je echt graag wilt, maar ook op de kwaliteit. Goedkoop kan duurkoop zijn, want goedkope vloeren zijn doorgaans minder slijtvast en een beschadigde toplaag is niet alleen een bron van ergernis, het is ook zonde en de kans op uitbreiding is groot.


    Een nieuw vloertje zo op z’n tijd oogt lekker fris


    Dat is in het kort de ideale vloer. Als je hem dan ook nog eens voordelig op de kop kunt leggen en zelf zonder problemen kunt leggen, is het helemaal prachtig.

    LAB21

    Bij deze online vloerenwinkel kun je terecht voor PVC (ook bekend als zeil of vinyl), eikenhout, laminaat, natuursteen en keramische tegels. Daarnaast verkopen ze ook andere benodigdheden zoals lijm, ondervloerentape en ondervloeren aan. Verder is het voor de klant mogelijk om een legservice mee te bestellen voor als zelf leggen geen optie is. Hier zitten wel legkosten aan verbonden. In het geval van PVC vloeren betekent dit ook egaliseren en verlijmen. De kosten worden vaak per vierkante meter berekend.

    Behalve de webshop, zijn er ook meerdere fysieke winkels met een showroom over Nederland verspreid. Deze zijn zowel tijdens de openingstijden als op afspraak te bezoeken. Hier kan de klant ook advies inwinnen bij de adviseurs van het bedrijf.

    Reviews van/voor consumenten

    Recensies helpen toekomstige klanten bij de beeldvorming over een bedrijf en de kwaliteit van de producten/goederen of diensten. Aan de hand van de ervaringen, meningen en beoordelingen van eerdere consumenten, kunnen ze een keuze maken. Ook zin om een ander te helpen als je zelf al ervaring hebt met dit bedrijf, showroom, hun advies en levering? Schrijf dan snel dat review en scoor direct karmapunten!

    LAB21
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (116)

    8.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.4
    Service
    rating
    8
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    8.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over LAB21

    Uw beoordeling

    SLECHTSE SERVICE!!!!!!

    DENK NA OF JE HIER WAT KOOPT🤬🤬🤬
    Al ruim 8 maanden bezig om onze vloer helemaal afgemaakt te krijgen. Steeds weer zeggen ze dat ze "opzoek" zijn naar een legger. En dan de arrogantie van de personen op de klachten afd NIET TE DOEN. Denk dat ik de hele afd al heb gesproken (jantine jamont, katja makarenko, callista, en de ERGSTE PETER VAN HIJKOOP) allemaal beloven ze dat er iemand komt. Iedereen schuift het weer door naar een andere collega. Peter zou er alles aan doen......ja weer doorschuiven en mailtjes sturen......ik ben u niet vergeten🤬
    Het gaat nog om 3 mtr wat gekit moet worden waar wel voor bet is.

    OP SOCIAL MEDIA WAREN OOK ALLEMAAL KLACHTEN, MAAR DIE VERWIJDEREN ZE EN ZETTEN ALLES UIT. ZEGT GENOEG TOC🤔

    Door: Sandra nonneman25-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geweldige service!

    Wij hebben bij Lab21 Laminaat gekocht wat die week in de aanbieding was. Uiteindelijk thuis aangekomen waren we toch niet helemaal tevreden met de kleur. Maar erger nog; de planken waren niet volledig recht, en klikten daardoor niet goed in elkaar. Ik heb de volgende dag telefonisch contact gehad. Ik heb zelf aangegeven wel even naar Amersfoort te willen rijden, ons oog viel op een ander soort Laminaat, wat we gratis kregen. dus uiteindelijk hebben wij super mooi laminaat dat ook verkocht wordt bij andere zaken voor 21 euro per m2. Dat hebben wij niet hebben betaald bij Lab 21. Een grote pluim voor dit bedrijf. Het is iedereen aangeraden zaken met hen te doen.

    Door: Bart02-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Laminaat

    Wij zijn heel erg blij met de service van Lab 21. Nadat een vloer bij een andere partij niet meer leverbaar was zijn wij verder gaan zoeken. Bij Lab 21 vonden mijn man en ik een aantal leuke laminaatvloeren. Onze interactie met de verkoper was erg fijn dat we direct in verschillende kamers de vloeren konden vergelijken. Vrij snel na ons bezokeje Lab 21 was langsgeweest hebben wij onze bestelling geplaatst en hebben wij netjes bijtijds onze nieuwe vloer in ontvangst mogen nemen. Wij zijn erg tevreden en onze vloer ziet er na een paar maanden nog steeds prachtig uit, bedankt!

    Door: Emile05-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pvc vloer

    We zijn erg blij met Lab21! Vriendelijke medewerkers in de winkel en een uitstekende klantenservice en legservice. We hadden een fout gemaakt in de voorbereiding van de vloer, waardoor de legservice niet kon beginnen op de geplande dag, maar we zaten wel met tijdsdruk i.v.m. de levering van de keuken. Na overleg met de legdienst werd er snel een goede oplossing voorgesteld en kwam de legservice een paar dagen erna al opnieuw en is de vloer erg netjes gelegd. Kortom een fantastische service met een prachtig resultaat!!!

    Door: Henk05-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Visgraat

    Wij zijn fantastisch geholpen met de…
    Wij zijn fantastisch geholpen met de aankoop van onze vloer in de prachtige showroom. Deze vloer is Super mooi. Onze verkoper heeft ons zeer goed geadviseerd en veel geduld gehad met ons. Daar er vele mooie vloeren zijn is het lastig om een juiste keuze te maken. Maar met behulp van de verkoper kom je er uit. Het leggen van de vloer ging wat moeizaam. Maar zeer goed opgelost door de legger.

    Door: Misa08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pvc vloer

    LAB21 was de eerste (en tevens enige) winkel waar we zijn binnengestapt voor een meer dan vakkundig en gedegen advies.
    Alles klopte gewoon vanaf het moment dat we binnenkwamen tot aan het moment dat de vloer gelegd was.
    Pluspunten: uitstekend en gedegen verkoopadvies. Veel aandacht voor details waar je zelf niet aan denkt. De legger Mark was erg vakkundig en accuraat.
    Minpuntje: te veel lange emails.

    Door: Teun23-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pvc vloer

    Zeer goede service. Precies de vloer aangeboden gekregen wat wij willen.

    Door: Sanne15-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pvc

    We konden op korte termijn een afspraak maken voor een bezoek en resulteerde gelijk in de aankoop van een vloer. Op heel prettige wijze ontvangen en van gedachten gewisseld onder het genot van koffie. Ook de planning voor het leggen van de vloer pastte ons prima. Het inmeten verliep uitstekend en ook het afrondend gesprek was ontspannen en duidelijk. Ook duidelijk welke werkzaamheden er vooraf moeten worden verzorgd. Een aanrader.

    Door: Sem13-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pvc vloer

    Mooie vloer bij Lab21 gekocht. Het persoonlijk contact met de verkoper was goed en de aanbieding zeer scherp. Ondanks de drukte kon er toch nog een legger geregeld worden. Er waren wat punten die na het leggen nog opgelost moesten worden. Dit heeft Lab21 voortreffelijk gedaan; kosten nog moeite zijn gespaard om ervoor te zorgen dat wij helemaal tevreden waren. Volgende keer zullen wij zeker weer bij Lab21 kopen

    Door: Laurens25-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pvc

    Wij zijn echt zeer tevreden met Lab21. Er wordt zeer goed meegedacht met de klant. Door het overweldigende aanbod vonden wij het moeilijk om een keuze te maken, maar de verkoper heeft alle tijd genomen om goed door te vragen wat wij zouden wensen en heeft op geen enkel moment ons onder druk gezet. De vloer ligt er nu super mooi in. Een dikke 10! Daar kunnen heel veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

    Door: Maas19-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Visgraat

    Wij kunnen de service van Lab21 niet beter omschreven dan uitstekend. Drie jaar geleden hebben wij een houten visgraatvloer gekocht en tot op de dag van vandaag zijn wij hier erg blij mee. De levering was erg goed. Daarna hebben wij nog een paar keer contact opgenomen omdat wij opnieuw de onderhoudsproducten wilden bestellen en dat werd snel verzonden. Ook de nazorg is erg goed te noemen

    Door: Piet 08-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vloer pvc

    Wij zijn ZEER ONTEVREDEN met LAB21!!!!!!
    Wij zouden al in augustus onze vloer thuis hebben. Tot op heden is de vloer nog steeds NIET GELEGD!

    Nicolai (een medewerker) geniet van zijn macht en zet je als klant compleet tegen de muur. Wij werden gedwongen extra geld bij te betalen omdat de vloer (tot drie keer toe!) opnieuw geëgaliseerd moest worden. Er zou namelijk zogenaamd een fout gemaakt zijn door de frezer van de vloerverwarming waardoor de egalisatie stroef verliep. Als we niet zouden bijbetalen dan ‘haalde Nicolai de vloerlegger gewoon wel even van de klus af en dan moesten we t zelf maar uitzoeken’! Manipulatie ten top!

    De afspraak met de vloerlegger is nu meerdere malen verschoven en er is nog steeds geen datum dat de vloer er gegarandeerd in ligt! Om gek van te worden!!!! Wij moeten steeds evacueren met het hele gezin en hebben daarvoor dus ook al extra kosten gemaakt!

    We eisen nu een datum dat de vloer er in ligt en dit hele verhaal gaat zeker nog een staartje krijgen! Hier gaan wij NIET mee accoord!

    LAB21? SCHOFTEN ZIJN HET!

    Door: C. Reek14-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    laminaatvloer

    Mooie vloer uitgezocht, Iemand komen inmeten en netjes gelegd....
    maar we hadden maar liefst 7 pakken laminaat over!!
    Deze wil men niet ophalen, terwijl zijzelf teveel oppervlakte hebben berekend.
    We hebben al diverse malen gemaild en gebeld en men zou het vorige week opgehaald hebben maar zelfs deze afspraak zijn ze niet nagekomen. Men probeert op allerlei manieren hier onderuit te komen echt schandalig. We wachten nog steeds af, erg jammer!!!!!

    Door: Marja de Lange14-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Advies

    Wij hebben een erg prettige ervaring gehad bij Lab21. Barry van het filiaal Breda heeft ons goed geadviseerd en de gehele communicatie verliep soepel. We zijn super blij met onze nieuwe vloer!

    Door: Juliette de Jager12-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pvc

    Een prachtige vloer. Enorm goede hulp bij het uit kiezen en beslissen. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
    Goede feedback. Al met al heel erg blij met de mooie vloer.

    Door: Dirk12-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pvc visgraat

    Een kleine beschadiging was de volgende dag vervangen. Nu helemaal tevreden met de vloer.

    Door: Milan Leemhorst11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Service

    Ik ben positief vanaf de aankoop, tot de tussen stap, waar je je bestelling nog kunt bijstellen, tot de leveringen tot de plaatsing, De 1ste legger had probleem met de afwerking. Maar heeft het met behulp van een collega keurig opgelost.

    Door: Bart11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pvc vloer

    Goede verkoopadviseur. Mooie vloeren.

    Door: Finn11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Lminaat, pvc

    Gisteren onze 2de vloer alweer gekocht bij Lab21. Erg netjes geholpen. Goed advies en fijn meegedacht. Prijs beter dan concurrent en bij Lab21 zijn we zeker van een goede kwaliteit en service.

    Door: Kim10-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pvc vloer

    Heel snel de vloer gelegd gekregen. Goede service, denk mee.

    Door: Bram10-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pvc vloer visgraat

    Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook de service is goed.

    Door: Mark09-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is LAB21 een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 116 ervaringen geplaatst over LAB21. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is LAB21 actief?

    LAB21 is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LAB21 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.