NederlandReview

  Ervaringen LAB21

  Tijd voor een nieuwe vloer en je hebt interesse in deze vloerenwebshop? Dan is het fijn als consumenten die jou voor gingen een review hebben geschreven van hun ervaring en hun mening. Op die manier word jij geholpen bij het maken van jouw keuze. Maar wellicht ben je hier omdat je er onlangs een vloer hebt besteld, deze nu het interieur ligt op te fleuren en je daar graag over wilt vertellen. Schrijf in dat geval gerust een recensie.

  Opeens weet je het: die vloer moet eruit
  De vloer is net als de muren een belangrijke sfeerbepaler van een ruimte. Als wat er ligt je niet bevalt, kan dat behoorlijk ergerlijk zijn. Vaak is het een kwestie van geld geweest om de vloer in een later stadium aan te pakken. Begrijpelijk, want vaak is het ook het duurste van het hele opfrissen van een woning.

  Als je het doet, doe het dan goed
  Omdat een vloer leggen waarschijnlijk niet iets is wat je iedere paar jaar van plan bent, kun je het beter in een keer goed doen. Let daarbij niet alleen op welke keur of wat voor karakter je echt graag wilt, maar ook op de kwaliteit. Goedkoop kan duurkoop zijn, want goedkope vloeren zijn doorgaans minder slijtvast en een beschadigde toplaag is niet alleen een bron van ergernis, het is ook zonde en de kans op uitbreiding is groot.


  Een nieuw vloertje zo op z’n tijd oogt lekker fris

  Praktisch, sfeervol én esthetisch
  Dat is in het kort de ideale vloer. Als je hem dan ook nog eens voordelig op de kop kunt leggen en zelf zonder problemen kunt leggen, is het helemaal prachtig.

  LAB21
  Bij deze online vloerenwinkel kun je terecht voor PVC (ook bekend als zeil of vinyl), eikenhout, laminaat, natuursteen en keramische tegels. Daarnaast verkopen ze ook andere benodigdheden zoals lijm, ondervloerentape en ondervloeren aan. Verder is het voor de klant mogelijk om een legservice mee te bestellen voor als zelf leggen geen optie is. Hier zitten wel legkosten aan verbonden. In het geval van PVC vloeren betekent dit ook egaliseren en verlijmen. De kosten worden vaak per vierkante meter berekend.

  Behalve de webshop, zijn er ook meerdere fysieke winkels met een showroom over Nederland verspreid. Deze zijn zowel tijdens de openingstijden als op afspraak te bezoeken. Hier kan de klant ook advies inwinnen bij de adviseurs van het bedrijf.

  Reviews van/voor consumenten
  Recensies helpen toekomstige klanten bij de beeldvorming over een bedrijf en de kwaliteit van de producten/goederen of diensten. Aan de hand van de ervaringen, meningen en beoordelingen van eerdere consumenten, kunnen ze een keuze maken. Ook zin om een ander te helpen als je zelf al ervaring hebt met dit bedrijf, showroom, hun advies en levering? Schrijf dan snel dat review en scoor direct karmapunten!

  LAB21
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,6

  Service

  7,4

  Prijs

  6,6

  Leveren

  7,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Fanstastisch personeel!

  Tinna20-02-2019

  Topprijzen voor super pvc.
  Mooie pvcvloer van lab 21 gekocht voor maar €19.95 per m, deze prijs was alleen in combinatie met plinten en ondervloer, maar dan ben je helemaal klaar en ben je nog heel goedkoop uit. En het resultaat is fantastisch! Personeel was ook heel behulpzaam met inladen in de auto!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Kies niet voor een vloer van Lab21

  anne01-02-2019

  We hebben een hele slechte ervaring met Lab21 en raden deze organisatie aan niemand aan. Wij hebben de vloer gekocht in Delft. Onze eerste indruk was een mooie showroom en een aardige verkoper. Helaas bleef het daarbij. Lab21 is van 25 oktober 2018 tot aan 16 januari 2019 bezig geweest om de vloer netjes te leggen. In deze 3 maanden hebben we te maken gehad met meerdere foutieve facturen, onbeantwoorde mails, loze beloftes, een afspraak die wordt vergeten, monteurs die zonder het juiste materiaal langs komen waardoor tot 2 x toe de reparatie niet door kan gaan, eindeloos over en weer gemail, mailtjes die "zoek" zijn geraakt, medewerkers die niet weten wat er speelt omdat er nauwelijks een klantdossier wordt opgebouwd, een slechte gelegde vloer waarna er op 4 punten een reparatie moest plaatsvinden en heeeeel veel telefoontjes. Daarbij komt ook nog dat ons contactpersoon van mening was dat het onze eigen fout was en geen idee had wat er was fout gegaan. We werden vriendelijk verzocht onze klacht bij de geschillencommissie neer te leggen. Dank je wel Lab21. Nooit meer.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Geweldige service!

  Bart02-06-2018

  Wij hebben bij Lab21 Laminaat gekocht wat die week in de aanbieding was. Uiteindelijk thuis aangekomen waren we toch niet helemaal tevreden met de kleur. Maar erger nog; de planken waren niet volledig recht, en klikten daardoor niet goed in elkaar. Ik heb de volgende dag telefonisch contact gehad. Ik heb zelf aangegeven wel even naar Amersfoort te willen rijden, ons oog viel op een ander soort Laminaat, wat we gratis kregen. dus uiteindelijk hebben wij super mooi laminaat dat ook verkocht wordt bij andere zaken voor 21 euro per m2. Dat hebben wij niet hebben betaald bij Lab 21. Een grote pluim voor dit bedrijf. Het is iedereen aangeraden zaken met hen te doen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over LAB21

  Uw beoordeling