LAB21

7.6

Bestellen

7

Service

7.5

Prijs

7.2

Levering

68.9%

Zou hier weer kopen

LAB21

Tijd voor een nieuwe vloer en je hebt interesse in deze vloerenwebshop? Dan is het fijn als consumenten die jou voor gingen een review hebben geschreven van hun ervaring en hun mening. Op die manier word jij geholpen bij het maken van jouw keuze. Maar wellicht ben je hier omdat je er onlangs een vloer hebt besteld, deze nu het interieur ligt op te fleuren en je daar graag over wilt vertellen. Schrijf in dat geval gerust een recensie.

Opeens weet je het: die vloer moet eruit

De vloer is net als de muren een belangrijke sfeerbepaler van een ruimte. Als wat er ligt je niet bevalt, kan dat behoorlijk ergerlijk zijn. Vaak is het een kwestie van geld geweest om de vloer in een later stadium aan te pakken. Begrijpelijk, want vaak is het ook het duurste van het hele opfrissen van een woning.

Als je het doet, doe het dan goed

Omdat een vloer leggen waarschijnlijk niet iets is wat je iedere paar jaar van plan bent, kun je het beter in een keer goed doen. Let daarbij niet alleen op welke keur of wat voor karakter je echt graag wilt, maar ook op de kwaliteit. Goedkoop kan duurkoop zijn, want goedkope vloeren zijn doorgaans minder slijtvast en een beschadigde toplaag is niet alleen een bron van ergernis, het is ook zonde en de kans op uitbreiding is groot.


Een nieuw vloertje zo op z’n tijd oogt lekker fris


Dat is in het kort de ideale vloer. Als je hem dan ook nog eens voordelig op de kop kunt leggen en zelf zonder problemen kunt leggen, is het helemaal prachtig.

LAB21

Bij deze online vloerenwinkel kun je terecht voor PVC (ook bekend als zeil of vinyl), eikenhout, laminaat, natuursteen en keramische tegels. Daarnaast verkopen ze ook andere benodigdheden zoals lijm, ondervloerentape en ondervloeren aan. Verder is het voor de klant mogelijk om een legservice mee te bestellen voor als zelf leggen geen optie is. Hier zitten wel legkosten aan verbonden. In het geval van PVC vloeren betekent dit ook egaliseren en verlijmen. De kosten worden vaak per vierkante meter berekend.

Behalve de webshop, zijn er ook meerdere fysieke winkels met een showroom over Nederland verspreid. Deze zijn zowel tijdens de openingstijden als op afspraak te bezoeken. Hier kan de klant ook advies inwinnen bij de adviseurs van het bedrijf.

Reviews van/voor consumenten

Recensies helpen toekomstige klanten bij de beeldvorming over een bedrijf en de kwaliteit van de producten/goederen of diensten. Aan de hand van de ervaringen, meningen en beoordelingen van eerdere consumenten, kunnen ze een keuze maken. Ook zin om een ander te helpen als je zelf al ervaring hebt met dit bedrijf, showroom, hun advies en levering? Schrijf dan snel dat review en scoor direct karmapunten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (183)

Laminaat en legservice

De behandeling in de showroom in Capelle aan den IJssel was netjes. Goede berekening van de offerte gedaan. Duidelijk vermeld hoe de betalingsvoorwaarden zijn. De externe zzp-er heeft de hele vloer verder uitgemeten en kwam via de berekening op een verschil van een kleine 20 procent. Vrij fors maar acceptabel naar mijn mening. Een tip aan de showroom geef een marge van 10% aan op de begrootte prijs. Dat is makkelijker te accepteren voor klanten. Het leggen door de externe zzp-er is vakkundig gedaan. Binnen de afgesproken tijd. Ik zal niet meer terug gaan naar LAB21 omdat ik mijn vloer wel een tijdje wil behouden. Redelijke service maar niet uitmuntend betreffende vragen en opmerkingen. Al met al een 6. Dus 3 sterren gemiddeld.

H

Hans Vogelaar

14-11-2023

0

PVC visgraat

Vanaf het begin tot het eind ben ik zeer tevreden over mijn ervaring met Lab21 en hun PVC visgraat vloeren. Het selectieproces in de showroom was een waar genoegen. Het personeel was uiterst behulpzaam en deskundig, en hielp mij bij het kiezen van de perfecte vloer voor mijn woning. De variëteit en kwaliteit van de beschikbare opties waren indrukwekkend. De installatie door Lab21 was vlekkeloos. De monteurs waren professioneel, efficiënt en hadden duidelijk veel ervaring met het leggen van visgraatvloeren. Ze werkten netjes en zorgden ervoor dat alles perfect op zijn plaats lag. Het resultaat is verbluffend – de vloer is niet alleen prachtig om te zien, maar voelt ook stevig en duurzaam aan. Wat betreft de PVC visgraatvloer zelf, ik ben enorm tevreden met de kwaliteit. Het materiaal voelt luxe en is tegelijkertijd praktisch voor dagelijks gebruik. Het is gemakkelijk schoon te houden en lijkt zeer bestendig tegen krassen en slijtage, wat ideaal is in een huis met kinderen en huisdieren. In het geheel genomen zou ik Lab21 en hun PVC visgraat vloeren ten zeerste aanbevelen. Hun service, van klantenservice tot installatie, was uitmuntend en de kwaliteit van het product overtreft mijn verwachtingen.

W

Wouter de Steen

12-11-2023

0

Legservice PVC vloer

Vanaf het eerste moment dat ik contact had met Lab21, merkte ik hun professionele houding en expertise. Hun legservice is werkelijk uitstekend. Niet alleen zijn ze vakkundig in wat ze doen, maar ze zijn ook betrouwbaar en punctueel. Alle afspraken werden stipt nagekomen, en het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen. Het is tegenwoordig zeldzaam om een bedrijf te vinden dat zoveel waarde hecht aan klanttevredenheid en kwaliteit. Ik kan Lab21 van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een topkwaliteit legservice!

L

Lotte

22-10-2023

0

visgraat click pvc voor

In de winkel heel goed geholpen, echter na een dag moest mijn offerte aangepast worden door een foutieve berekening van hun kant, wel kreeg ik 5% korting als goedmaker. Prima opgelost dacht ik. Tot de vloer gelegd werd... wat een drama was dat. Bij de voorinspectie begon de beste man gelijk met als je dit , dit of dit wilt prima maar kost extra. En, ik kom om te leggen niet om de dozen te versjouwen dus zorg dat ze niet in de weg liggen. snap ik , maar het was de toon. Toen de leg dag... De schilders waren de dag er voor klaar met sauzen van de wanden, de beste man zet zn gereedschap in de keuken en begon daar te zagen zonder stofzak etc, waardoor alle muren onder de stof zaten, zelf was ik afwezig op dat moment, de schilder heeft de legger er op aangesproken, de toon was gezet, de muren moesten opnieuw gesaust worden. de 2e dag nam de legger een hulpje mee, die met enorme dikke potloodstrepen ging aftekenen op de pvc, nu een paar maand later is nog niet alles er af. Ook zijn de hoeken slecht afgewerkt met hier en daar gaten. slecht afgewerkt. Als klap op de vuurpijl een stuk beschadigd wat hij geprobeerd heeft te herstellen met een bepaald opvul middeltje, je blijft het zien, ik heb er maar een bloempot opgezet. Echt heel heel slecht gelegd. mooie vloer, maar let niet op de afwerking, en dat voor zo'n enorm bedrag.... ik koop er niet weer.

H

Harold

29-09-2023

0

PVC Vloer

Koop geen vloer bij Lab21! In plaats van je werk uit handen nemen, kom je in grote ellende terecht. Net zoals alle andere beoordeling was ook mijn vloer ondermaats gelegd, maar helemaal erg was de staat waarin de ZZPr mijn nieuwe huis achterliet. Een ravage! Een concrete en pro-actieve reactie vanuit Lab21 heeft maanden op zich laten wachten, geen excuses, niks. Achter de order-intake en een uiterst vriendelijke winkel, zit een kreupele en onbekwame organisatie die de klant aan zijn lot overlaat en met zzprs werken die de zaak overigens overduidelijk geen warm hart toedragen. Maar het grootste verwijt ligt bij de organisatie van Lab21. Bij problemen hebben ze een duidelijke aanpak; vooral het initiatief bij de klant laten, traineren, zo lang mogelijk vertragen. Het is bewust beleid, want oplossen kost tijd, en daarmee geld. We vermoeien de klant, net zolang tot ze moe gestreden zijn en ermee ophouden. Kijk goed rond als je een vloer koopt. Vergelijk niet alleen prijzen, maar kijk ook naar klantervaringen online!

N

Nicky

04-09-2023

0

PVC vloer

Helaas moet ik mijn diepe teleurstelling en frustratie uiten over mijn ervaring met Lab21. Mijn aankoop in Enschede is uitgedraaid op een complete nachtmerrie. De vloerlegging was vanaf het begin af aan al rampzalig, en de daaropvolgende klantenservice heeft mijn ergernis alleen maar verergerd. De legging van de vloer was een regelrechte mislukking. De uitvoering was slordig en onnauwkeurig, en het resultaat was verre van acceptabel. Het was duidelijk dat er weinig tot geen aandacht aan detail was besteed, wat heeft geleid tot een visueel onaantrekkelijk en onstabiel eindresultaat. Maar wat nog erger is, is de ongelooflijk gebrekkige service die we daarna hebben ontvangen. We hebben geprobeerd om de problemen met de vloer aan te kaarten en een oplossing te vinden, maar tot nu toe zijn we al een halfjaar bezig met herstelpogingen en hebben we nog steeds geen enkele vorm van bevredigende oplossing ontvangen. Dit is niets minder dan een schandalige vertoning van klantenservice. Gaby, de contactpersoon die zich in eerste instantie vriendelijk voordeed, heeft bewezen dat haar aardige houding niets anders is dan een façade. Ondanks haar initieel vriendelijke benadering, is ze er niet in geslaagd om ook maar enigszins bij te dragen aan het oplossen van de problemen. Haar gebrek aan effectieve actie en oplossingen is ontmoedigend en wekt het gevoel dat ze ofwel niet in staat is om problemen aan te pakken of er gewoonweg geen zin in heeft. Ik ben absoluut gefrustreerd door deze hele ervaring met Lab21. Het feit dat we al zo lang bezig zijn met herstelwerkzaamheden en nog steeds geen zicht hebben op een fatsoenlijke oplossing, is onaanvaardbaar. Ik zou ten zeerste willen waarschuwen tegen het doen van aankopen bij Lab21, in ieder geval op basis van mijn ervaring in Enschede. Dit is een klassiek voorbeeld van een bedrijf dat klanttevredenheid niet serieus neemt en er niet in slaagt om degelijke producten en diensten te leveren.

J

Javier

12-08-2023

0

Bezorgen, leggen, klantenservice

Doe alstublieft geen zaken met lab21!! Ik heb nog nooit zoveel kopzorgen gehad dan met dit bedrijf. Wat met een maand tijd klaar had kunnen zijn, is nu 2 jaar geworden. Echt wat een klunzen. Ten eerste was de vloer al verkeerd geleverd ( te veel ) en dit moest dus terug gestuurd worden. Dit is tot heden nog steeds niet gebeurd ( heeft nu 6 maanden geduurd ). Daarna de leggers.... dit zijn allemaal zzpers die niks te horen krijgen van lab21, en ze doen daarom maar wat. Je moet er echt bij staan en kijken wat ze doen, anders gaat het fout! De leggers zijn geen professionals en hebben dus mijn vloer totaal verpest. Ten eerste de bijkeuken die COMPLEET scheef ligt. Dan de kitranden waar we voor gekozen hadden, de kit zit ongeveer 10 cm bij mn muren op, en op de vloer. Alsof ze het met hun elleboog erop hebben geblabberd. De overgang naar een ander soort vloer is om te janken, en de snijranden zijn nooit recht of netjes. Voor het klantenservice gedeelte: ze zijn super slecht in communiceren met elkaar. Eerst sta je een kwartier in de wacht, waarna je een tiener aan de telefoon krijgt die zegt dat die al je problemen in het systeem zet en het doorgeeft. Vervolgens hoor je 2 weken niks dus je belt nogmaals, om iemand anders aan de lijn te krijgen die hier weer niks van weet en zegt dat er niks in het systeem staat. Ik heb nu een advocaat ingeschakeld en klaag de hele bende aan, en heb zo het idee dat ik niet de enige ben. Wat een stel prutsers!!!

E

Erwin

08-08-2023

0

PVC vloer

Waarschuwing, koop hier nooit je vloer ,alleen maar gezeik Heb nu een jaar geleden mijn vloer laten lleggen door LAB 21, maar zonder succes, vloer laat nu al voor de 2e keer los, gaat bol staan Ben nu al weer 2 maanden bezig om het opgelost te krijgen , maar krijg totaal geen reactie van de nieuwe legger en het hoofdkantoor in Amersfoort DUS MENSEN WEES GEWAARSCHUWD KOOP HIER NOOIT JE VLOER

R

RT

17-07-2023

0

Pvc vloer

Waarschuwing!! Koop hier geen vloer. Het is echt schandalig hoe er met klanten omgegaan wordt. In Leeuwarden zijn we in de winkel goed geholpen, maar daarna ging alles mis. Je kunt vele weken langer wachten op je vloer. Legger komt nooit opdagen, neemt telefoon niet op, klantenservice belooft je steeds om terug te bellen, maar wordt niet gedaan. Er worden steeds andere dingen beloofd die niet waargemaakt worden.. er komen na de offerte veel meer kosten bij, al zeggen ze van tevoren dat dat niet gebeurt.. etc. etc… Het loopt heel erg slecht bij de klantenservice van lab21. Het heeft ons uren werk en telefoontjes gekost. De vloer is slecht gelegd met zeer veel dikke kieren en nooit afgemaakt. Ze laten je gewoon zitten! Uiteindelijk na de zoveelste afspraak waarbij niemand is komen opdagen, heeft Ferry Lord uit Leeuwarden ons uit de brand geholpen en de vloer verder gelegd en zoveel mogelijk hersteld. Mocht je wél een vakman willen, moet je hem hebben. maar wát een vreselijk bedrijf is Lab21. Wij hebben zeer veel spijt van onze keuze. We hopen hiermee andere mensen te kunnen waarschuwen.

A

Anouk

09-07-2023

0

Pvc vloer

Wat een stressvolle ervaring. Slechte service! De ingehuurde zzp’er heeft slecht werk geleverd en is bij meerdere afspraken niet op komen dagen of kwam uren te laat. Na veel zeuren is de legger nog een keer terug geweest om het een en ander te herstellen, maar het ziet er nog steeds niet uit. Lab 21 trekt zijn handen overal van af en laat je gewoon aan darren! Ik zou lekker naar een ander bedrijf gaan met je centjes.

G

Geertje

01-07-2023

0

Laminaat vloer

Mooie vloer. Alleen verwacht geen service van dit bedrijf. Ze hebben een tot aan de deur service. Controleer alle pakken bij aankomst want als je bij het leggen van de vloer beschadigingen tegenkomt ben je te laat. Op mijn klacht kreeg ik een reactie dat deze niet in behandeling wordt genomen omdat ik bij aankomst de pakken had moeten controleren. Op mijn reactie hierop wordt niet meer gereageerd. Ik koop hier niet meer. Service is belangrijk vooral als je zoveel geld uitgeeft aan een vloer

J

Jorgen

27-06-2023

0

Pvc

Koop hier uw vloer NIET. Via een zzper word de vloer gelegd. Bij ons waren naden zichtbaar midden in de woning, planken te kort afgesneden, plinten niet netjes afgewerkt en overal lijn vlekken die er niet af gaan. Klantenservice vond alles acceptabel en uiteindelijk na veel gezeur en gezeik is de legger 3x geweest maar is het nog niet goed gelegd. Enige persoon bij de klantenservice die er begrip voor had en ons hielp werd gewoon ontslagen! Dit is door de legger zelf ook verteld. Uiteindelijk nemen we ons verlies en maken we het zelf in orde. Maar ons advies is ga niet met lab21 in zee!

R

Rick

20-06-2023

0

PVC vloer

Dikke ellende met het leggen, ziet er niet uit, niet afgewerkt . ronduit slecht. Klacht neerleggen bij dit bedrijf levert niks op, ze geven niet thuis na het eerste contact. Dik 4000 euro betaald aan vloer en leggen. Als je een vloer wel kopen zoek dan verder als je jezelf stress en ellende wil besparen! Jammer dat ik hier geen foto's toe kan voegen.

S

S. ter Beek

08-06-2023

1

Modelleo vloer en laten leggen

Vloer gekocht €10.000,- alleen maar ellende. Slecht geadviseerd (zwevende klik laminaat) en het werkt als de ziekte. Al 4x zijn ze geweest en 4x komt het probleem terug. Naden die uit elkaar gaan staan Vloer staat BOL Klantenservice super onbeschoft en staan niet in om het goed op te lossen. Nooit iets kopen hier.

J

Jan Willem Jansen

28-05-2023

0

pvc-vloer

Dit bedrijf verdient geen enkele ster. Ten eerste krijgen we een vloer geleverd waarvan de plankjes scheef zijn. De legger keurt de vloer af en legt niet verder. De huiskamer is al wel volledig ingelijmd en is er een klein stukje gelegd... Lab21 beweert dat het hoort bij een visgraatvloer. Een week later komt er een tweede legger. Die zou dezelfde vloer al gelegd hebben (zelfde batch ook) en geen problemen hebben gehad. Deze man wist niet dat er al een lijmlaag lag en er al een stukje gelegd was. Hij had geen materiaal mee om dit eraf te halen. Bovendien keurt ook hij de vloer af, omdat de plankjes inderdaad scheef zijn. Uiteindelijk blijkt de hele batch (ook die bij lab21 zelf) afgekeurd te zijn en moeten we een nieuwe vloer uitzoeken. Deze is weer een week later geleverd. Vandaag zou de vloer gelegd worden door legger nummer 1. Maar helaas...... die meldt zich om half 10 af. We zitten nu dus ruim 2 weken in een onleefbaar huis met een ingelijmde vloer en zonder meubels. Uiteraard is er op zaterdag niemand bereikbaar. Mijn tip? Geen zaken doen met dit bedrijf!!

E

Esther de Haan

13-05-2023

0

Vloer

Verschrikkelijk bedrijf! Stressvolle en frustrerende ervaring, slechte service, slechte communicatie klantenservice, ze houden zich niet aan hun afspraken, etc. etc. Eens en nooit weer!!!

M

M.L.

13-04-2023

0

PVC Vloer

Vreselijk bedrijf, KOOP HIER NIET JE VLOER!!! In eerste instantie zijn wij goed geholpen in de showroom in Enschede, waar wij ook onze vloeren hebben aangeschaft. Helaas begon de ellende op het moment van leveren al. Wij hebben in de winkel een prijs met elkaar afgesproken van 10k, maar toen de vloer geleverd zou worden kregen wij een belletje dat er zaken miste in de offerte, waardoor wij ineens 1.5k extra over moesten maken. Anders werd de vloer niet geleverd. Aan het eind van de legperiode hadden wij niet genoeg pvc en plinten waardoor wij nog eens 500 euro moesten overmaken. Hierna werd ons doorgegeven dat we een andere vloerenlegger zouden krijgen en dat hij er iets langer over zou doen om de vloeren te leggen. Dit zou neerkomen op ongeveer 2 weken (ipv 1 week). Dit was wat ons betreft prima. Uiteindelijk kregen we een gepensioneerde vloerenlegger die er 2 maanden over gedaan heeft en tussendoor de nodige fouten heeft gemaakt. Hij is uiteindelijk een paar keer teruggekomen om wat fouten te herstellen. Denk aan: plinten niet goed in verstek gezaagd, veel kit en lijmresten, pvc stroken die loslieten. Na deze ellende begon het andere. Destijds hadden wij gehoopt na onze verhuizing te kunnen genieten van de vloer, maar bleef er op de vloer van de eerste verdieping en de schuur een vette glans waas zitten. Na meerdere malen dweilen met speciale pvc middelen (door lab 21 opgestuurd) ging dit er niet af. Na heel wat belletjes en heen en weer gemail is er een onafhankelijk bedrijf langsgekomen die de vloer beoordeeld heeft. Het zou gaan om vette laag die er hoogstwaarschijnlijk vanaf de fabriek al heeft opgezeten. Dit is alleen weg te krijgen door het met speciale middelen machinaal te laten schrobben. Reactie van Lab21 was dat dit een externe oorzaak was en dat ze hierin verder geen actie ondernemen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de communicatie met hoofdkantoor. Nadat je de vloer gekocht hebt en de legperiode begint kan de winkel zelf niks meer voor je doen en gaat alle communicatie via het hoofdkantoor. Je wordt niet door ze terug gebeld, je klachten worden niet serieus genomen en je kunt je verhaal aan tiental verschillende mensen uitleggen. Conclusie, wij zitten na 1,5 jaar nog steeds met een slechte vloer. Na alle ellende die we al met dit bedrijf hebben gehad zou je denken dat ze hun klanten alsnog tevreden willen houden en netjes helpen. Dit blijkt niet zo te zijn. Erg spijtig gezien wij 12k hebben uitgegeven. Wij raden Lab21 dan ook zeker niet aan en willen met deze recensie voorkomen dat andere mensen in dezelfde ellende terecht komen.

J

Joost van Dijk

09-03-2023

0

PVC vloer

Ongelofelijk slecht bedrijf. Al sinds de 1e week (zonder de vloer gedweild te hebben) dat onze pvc (visgraat)vloer gelegd is, zit er een witte waas/vlekken overheen. Advies van de leggers was “groene zeep/dreft gebruiken om te dweilen, absoluut geen dure schoonmaakmiddelen aanschaffen, is niet nodig”. Dit advies opgevolgd maar met geen mogelijkheid is de vloer schoon te krijgen. 
2 keer een middeltje geleverd gekregen vanuit LAB21, maar tevergeefs, niks werkt. 
 De leggers zijn langs geweest ter beoordeling en hebben letterlijk gezegd “Dit hebben wij nooit eerder gezien, we leggen al 4 jaar vloeren maar dit lijkt wel alsof de toplaag niet goed is worst case scenario moet de hele vloer eruit”. Op de 1e verdieping hebben we dezelfde vloer alleen dan rechte plank, dweilen we (op advies van) ook met groene zeep/dreft en niks mee aan de hand…. 
 Oftewel, de leggers (ingehuurde ZZP’ers vanuit LAB21 zelf) constateren een probleem en hoofdkantoor doet er helemaal niks mee. 

 Nu wordt het zo vies gespeeld door LAB21 dat de legger beweert nooit groene zeep/dreft geadviseerd te hebben en dat de klacht gesloten is “omdat wij schoonmaakmiddelen hebben gebruikt welke niet op aanraden van LAB21 waren”. Volgens de legger heeft hij tegen mij gezegd “Bijtende middelen en allesreinigers zijn absolute no-go’s”. 
 Ten eerste, groene zeep is geen bijtend middel.. 
 Ten tweede, dit waren niet zijn woorden.. zelfs toen ze de vloer kwamen inspecteren de laatste keer heeft die jongen nog bevestigd dat groene zeep/dreft echt voldoende moest zijn 
 Ten derde, de vloer boven is ook gedweild met groene zeep/dreft en die laat geen problemen zien… 

Ten vierde… het advies was ook nog om zonwering aan te schaffen ivm strijklicht zodat het minder op gaat vallen. SERIEUS???

 LAB21, neem je verantwoordelijkheid, sta ons gewoon te woord, kom met een degelijke oplossing en erken gewoon dat dit product niet deugt. 
Wij zitten nu dus met een vloer van ong €6000/€6500 die vies/vlekkerig oogt en waaraan LAB21 geen gehoor geeft. 

 Wees gewaarschuwd, koop hier geen vloer mensen!!

L

Laura Grijpma

24-01-2023

0

PVC vloer

Doe jezelf een plezier en ga niet met dit bedrijf in zee! Wat een slecht bedrijf is dit. Leggers die niet komen opdagen en vervolgens niets meer van zich laten horen. Bedrijf neemt geen enkele verantwoordelijkheid hiervoor.. Uiteindelijk toch met veel pijn en moeite de vloer gelegd nu blijkt vochtproblemen en slecht gelegd. Klantenservice lost het probleem niet voor je op. Je kan bellen/mailen wat je wil maar er wordt niets geregeld. Waardeloos bedrijf. Nogmaals doe jezelf een plezier en zoek een ander!

J

Joran

18-10-2022

0

PVC vloer

0-sterren eigenlijk. Blijf ver uit de buurt van deze onprofessionele partij die mensen enkel het geld uit de zakken klopt met loze beloftes van professionele service & ontzorgen van je vloer project. In de praktijk vertaalt zich dit terug in het verzaken van informeren vd klant over wijzigingen aan garantiebepalingen (indien er advies wordt opgevolgd vd legspecialist die zij zelf langssturen), het langssturen van (zzp)aannemers (die niet in dienst zijn van LAB21 maar een 2e partij waar je mee moet schakelen) en die afspraken niet nakomen en slecht adviseren en nog slechter werk afleveren of erger nog (maandenlang) helemaal niet afmaken (en LAB21 dan doodleuk zegt los het onderling op, terwijl jij als consument geen rechten hebt omdat de aannemer in opdracht van LAB21 werkt). Inmiddels zijn we al 5mnd bezig met een vloer die niet af is en loopt er een juridisch process via de geschillencommissie waarbij LAB21 zich volledig aan welke verantwoordelijkheid dan ook onttrekt en de klant volledig in de kou laat staan en aan geen enkele oplossing meewerkt.... deze manier van zaken doen is schandalig te noemen at best. Dus bespaar jezelf deze ellende en koop je vloer via een ander bedrijf.

L

Le Me

17-10-2022

0