NederlandReview

  Ervaringen L'Occitane

  Als je er piekfijn uit ziet en je beste outfit draagt, dan wil je natuurlijk ook wel lekker ruiken. Maar waar kun je nou de beste parfums vinden? Één winkel die geuren verkoopt is L’Occitane. Maar wat voor kwaliteit parfums zullen ze verkopen?  Waar zullen de luchtjes naar ruiken? Zal de geur lang om je heen blijven hangen of zal die juist snel vervlogen zijn? Zal de bezorgservice van L’Occitane het parfum wel op tijd bezorgen voor Valentijnsdag, of zal het pakketje te laat aankomen ? En hoe zal hun klantenservice reageren op een vraag of klacht van jou of één van hun andere klanten? Hier hun je alleen achter komen door te lezen wat andere klanten van L’Occitane vinden. Lees hun eerlijke reviews en ontdek wat zij over dit bedrijf te zeggen hebben. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen beslissen of L’Occitane nou echt wel de beste parfumverkoper is.

  Over L’Occitane
  L’Occitane is een bedrijf dat parfums aanbiedt. Het bedrijf is opgericht door Oliver Baussan. Hij destileerde de essentiële olie van rozemarijn met zijn oude alambic en kennis van de natuur. Hij was toen pas 23 jaar oud. Voor de verkoop van zijn eerste producten ging hij de locale Provinciale markten af met een simpel busje. Nu is dat kleine bedrijfje uitgegroeid tot een internationale cosmetica onderneming met merken zoals Occitane en Province. Ze bieden onder andere gezichtverzorging aan zoals hydraterende crème, scrubs, lipverzorging, make-up, oogverzorging, serums, BB creams, tonics, CC cream, maskers, gezichtsmist en zonnebescherming. Veel van hun producten zijn verkrijgbaar in reisformaat zodat je ze makkelijk mee kunt nemen op vakantie. In hun categorie voor lichaam en bad kun je lichaamverzorging, haarverzorging en handverzorging vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geparfumeerde shower gel, repairing hair oil, aromacholody repairing conditioner, shea butter intensive hand cream en nourishing oil. Verder bieden ze nog vele parfums voor zowel mannen als vrouwen aan. En over mannen gesproken: L’Occitane heeft verschillende mannelijke verzorgingsproducten zoals deodorant, eau de toilet, en lichaamsverzorging.


  De producten van L'Occitane kunnen ook een leuk cadeau vormen. Er zijn verschillende gift boxes.

  Diensten van L’Occitane
  De producten van L’Occitane  kunnen via hun website besteld worden. Ze worden dan thuisbezorgd door de bezorgservice van L’Occitane. Als je voor het eerst lid wordt van hun website krijg je een speciale welkostaanbieding. Dit houdt in dat je drie gratis producten en gratis verzending krijgt bij je eerste bestelling. Die moet dan wel hoger zijn dan €35. Verder heeft L’Occitane nog een klantenservice om je te helpen bij klachten of problemen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor L’Occitane
  Fris jij jezelf al op met producten van L’Occitane? Dan bij jij de juiste persoon om ons en potentiële klanten van L’Occitane meer te vertellen over dit bedrijf. Hoe goed zorgen hun verzorgingsproducten nou echt voor je huid? Zal je haar echt zachter en mooier worden van hun shampoo en conditioner? En wat zal hun klantenservice te zeggen hebben als je bij ze komt met een vraag, klacht of probleem? Schrijf je eigen review en vertel ons wat jij echt van L’Occitane, hun diensten en hun producten vind. Op die manier weten anderen waar ze op moeten letten als ze bij dit bedrijf willen shoppen.

  Zullen de parfums van L'Occitane echt zo lekker ruiken? Lees klanten reviews over hun gezichtsverzorging, badproducten, cremes, luchtjes en mer.

  L'Occitane
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over L'Occitane

  Uw beoordeling