NederlandReview

  Ervaringen Kweekkast.nl

  Het weer hier in Nederland is niet goed genoeg om het hele jaar door groente, fruit en planten te kweken. En ook in de zomer is de temperatuur voor sommige planten niet optimaal als ze in de groei of bloei zijn. Kweekkast.nl wil je aan een aantal kweekkasten helpen zodat jij ook in de winter en andere mindere periodes kan kweken wat je wilt. Maar hoe goed zal de kwaliteit van die kweekkasten nou eigenlijk zijn? Zal die verlichting wel goed blijven werken of laat die je in de steek midden in de bloeiperiode? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Kweekkast.nl de ventilatie bezorgd? En wat voor hulp zal je van de klantenservice van Kweekkast.nl kunnen verwachten? Alleen kwekers die Kweekkast.nl al hebben bezocht kunnen deze vragen voor je beantwoorden. Lees hun reviews om te ontdekken wat kopen bij Kweekkast.nl inhoudt. Hun meningen, beoordeligen, ervaringen en cijfers zullen je vertellen wat je over Kweekkast.nl moet weten.

  Over Kweekkast.nl

  Kweekkast.nl is een bedrijf dat kweekkasten aanbiedt. Ze zijn niet een soort tuincentrum maar er wel enigszins aan gerelateerd omdat ze ook met planten en groeien bezig zijn. Je kunt er zowel complete kweekkasten vinden als lege varianten. De complete kweekkast heeft alle basisonderdelen die je nodig hebt en is dus prima geschikt voor een beginner. Met een lege kweekkast kun je hem helemaal zelf opbouwen en dus ook naar eigen wens en smaak inrichten. Ook extensiesets behoren tot het assortiment voor degenen die wat extra kweekruimte willen zonder dat je er vierkante meters voor hoeft in te leveren. Natuurlijk heb je niets aan een kweekkast zonder de juiste verlichting. Bij Kweekkast.nl vindt je kweeklampeen, ballast, reflectoren en VSA. Qua ventilatie bieden ze ventilatoren, fancontrollers en geurfilters aan. En dan is er nog een categorie diversen met daarin kweektafels, montagemateriaal, irrigatiesystemen en lekbakken. Zo heb je alles wat je nodig hebt om je planten, bloemen of fruit te laten groeien. Natuurlijk gaat we wel eens iets kapot. Dan hoeft nog niet meteen je hele kweekkast vervangen te worden. Kweekkast.nl heeft wat losse onderdelen zodat je alleen het kapotte onderdeel kunt vervangen en de kast verder nog gewoon kunt gebruiken.


  Een opengaande bloem. Dit kan gaande zijn in jouw kweekkast.

  Diensten van Kweekkast.nl

  Via de website van Kweekkast.nl kun je onderdelen, verlichting of een hele kweekkast bestellen die dan door de bezorgservice van Kweekkast.nl jouw kant op wordt gestuurd. Mocht er iets niet helemaal goed gaan, dan kan je altijd nog de klantenservice van Kweekkast.nl inschakelen om je te helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Kweekkast.nl

  Kweek jij al groente, fruit of planten in een kweekkast van Kweekkast.nl? Ook als je alleen maar wat nieuwe onderdelen of een extensie hebt gekocht horen wij graag hoe jouw ervaring met Kweekkast.nl was. Kun je met die kweekkasten nou echt zo’n ideaal klimaat voor je bloemen creëren? Kunnen je kweekjes en stekjes er goed groeien en tot bloei komen? Duurde het lang voor de verlichting werd bezorgd? En wat is jouw persoonlijke mening over de klantenservice van Kweekkast.nl? Schrijf een review en laat ons weten hoe jij over Kweekkast.nl denkt.

  Kweekkast.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kweekkast.nl

  Uw beoordeling

  Ventilator met filter.

  Betaald en niets geleverd,meerdere emails blijven onbeantwoord,telefonisch niet bereikbaar!Klotenfirma koop hier niet.U bent gewaarschuwd.

  Door: Indeherberg07-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Kweekkast G-kit 400 (1 M2)

  Online bestellen gaat makkelijk. Alleen na meer dan een maand niets ontvangen. Na veel mails die onbeantwoord blijven, telefoonnummer op de website die niet werkt wat mails gestuurd naar klachtenwebsites gestuurd. Plots een telefoontje dat ze maandag gaan leveren. Eerst zien en dan geloven, want niets eens een track and trace ontvangen van GLS zoals ze schrijven op de website. Dus goede raad is koop hier niets want je gaat er spijt van hebben.

  Door: Bulens12-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Kweekkast.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Kweekkast.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kweekkast.nl actief?

  Kweekkast.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kweekkast.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.