NederlandReview

  Ervaringen Kwebbels Kinderboeken

  Leest uw kind dolgraag boeken en wilt hij of zij elke avond voor het slapen gaan, of na school een boek lezen? Of kan uw kind geen boek lezen, maar juist voorgelezen krijgen door u als ouder? Twijfel dan niet en kom naar Kwebbels kinderboeken waar u de juiste kinderboeken zult vinden voor verschillende leeftijden. Heeft u al eens kinderboeken besteld van dit bedrijf? Of kent u iemand die het heeft gedaan? Maar misschien ook belangrijk, hebben anderen ervaring met dit bedrijf? Wat denkt u of wat denken andere consumenten hier over?
  Wij van NederlandReview hebben ter beschikking om ervaringen en/of bevindingen van consumenten te plaatsen op onze website. Zo kunt u lezen wat anderen over dit bedrijf vinden en een beeld kunt schetsen van hoe dit bedrijf omgaat met haar klanten. U kunt ons zien als een onafhankelijk platform waar échte onafhankelijke consumenten reviews schrijven over een bepaald bedrijf. Hiermee zijn we samen in staat om een overzichtelijk beeld te geven van bedrijven waar andere klanten die hier net over gehoord hebben, of gewoonweg niet zeker zijn of het de juiste keuze is ergens een aankoop te doen. Bovendien zorgen we er samen voor dat consumenten weten waar ze mee te maken hebben.

  Over Kwebbels Kinderboeken

  Wat verkoopt Kwebbels Kinderboeken en wat is hun functie? Het zou nu wel duidelijk moeten zijn dat het gaat over kinderboeken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het zorgvuldig sorteren van kinderboeken en zo ook de juiste kinderboeken aan te bieden voor een bepaald leeftijd. Zo weet u ook zeker dat wat uw kind voor gelezen krijgt, of wat hij of zij zelf leest ook op zijn of haar niveau past zodat het interessant en leuk blijft. Bovendien kunt u verschillende leespakketten kopen die elke maand voor u worden samengesteld die zijn bedoeld voor de leeftijden tussen de 0 en 12 jaar. U kunt dan ook verwachten dat dit bedrijf kwaliteits boeken levert.

  Lezen met Sam - Bloemen voor Kwebbel

  Diensten

  Dit bedrijf biedt verschillende boeken aan voor verschillende leeftijden. U kunt als voorbeeld gaan voor kinderboeken tussen de 0 en 2 jaar, de jongste lezers, 3-5 jaar voor peuters en kleuters, 6-7 jaar voor kinderen die al een beetje kunnen lezen en als laatst de leeftijden tussen de 8-12 jaar die zelf kunnen lezen. Zo worden er verschillende boeken gegeven voor ieder wat wils. Is uw kind een vlotte lezer, of gaat uw kind rustig op zijn of haar gemak door een boek heen, dan is dit geen probleem. Het bedrijf zorgt ervoor dat er altijd wel een boek zit dat bij uw kind past waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken. Zo kunt u van spannende leesboeken tot informatie boeken, van voorlees boeken tot doe boeken, naar zelfs knip en plak boeken tot boeken over televisiehelden! Dit is allemaal te verkrijgen en is verdeeld onder verschillende leeftijden. Op de site http://www.kwebbelskinderboeken.nl/ Kunt u de nodige informatie vinden en gemakkelijk een keuze maken! U kunt ervoor kiezen om een abonnement te nemen waarbij u voor verschillende maanden kunt kiezen en ook voor de optie doorlopend kunt gaan, zodat het abonnement maandelijks afzeg baar is. Zo bent u niet verbonden en kunt u stoppen wanneer u wilt. Bovendien kunt u ook kiezen of het voor uw dochter of zoontje is, waardoor het nog specifieker is en nog veel leuker voor de kinderen!

  Klachten

  Bij eventuele vragen of klachten zit u altijd goed bij dit bedrijf. Zij zorgen er samen voor dat alles zo snel mogelijk gebeurd en u niet lang hoeft te wachten voor een oplossing. U kunt gerust de klantenservice bellen of als u liever mailt, dan kunt u het contactformulier eenvoudig invullen. De klantenservice is uitstekend en is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:30 tot 12:30. Bovendien is het aangeraden om eerst in de veel gestelde vragen te kijken, zodat misschien al van te voren een oplossing kan worden gevonden op uw vraag waardoor u niet hoeft te wachten.

  Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Dan zouden we dit graag willen weten om zo nog een duidelijker beeld te geven over dit bedrijf.

  Lees eerst wat anderen vinden van de kinderboeken van Kwebbels. Zo weet u zeker of u wel of niet moet kopen bij Kwebbels Kinderboeken!

  Kwebbels Kinderboeken
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (43)

  5.8
  48% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  6.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kwebbels Kinderboeken

  Uw beoordeling

  Proefpakket bewust door laten lopen.

  Ook ik ben benaderd voor een proefpakket waar ik alleen verzendkosten voor heb betaald. Mij werd heel duidelijk uitgelegd dat wanneer ik geen abbonement wens, ik dit na het proefpakket gewoon per direct stop kon zetten. Echter vind ik het pakket erg leuk en het geld zeker waard dus besluit ik geheel vrijwillig het abbonement door te laten lopen. Ik vind de negatieve reacties dan ook onbegrijpelijk en belachelijk. Wanneer je zelf nergens op reageert of de uitleg niet begrepen hebt is dit geheel aan jezelf te wijten. Slechte recensies plaatsen omdat men zelf onoplettend is vind ik een trieste zaak. Kwebbels, wij zijn nu al dol op jullie leuke pakketjes en wij verheugen ons op het volgend pakketje! Wij blijven in ieder geval, geheel vrijwillig!

  Door: Ramona Soons05-10-2019
  Kwebbels Kinderboeken09-10-2019

  Hoi Ramona, Wat leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over het Kwebbels boekenpakket. We doen inderdaad ons best om zo duidelijk mogelijk naar de klant de communiceren aan de telefoon, per mail en per brief. Fijn om ook eens te horen dat dit goed is overgekomen. We zijn druk bezig met de pakketjes voor de maand oktober samen te stellen. Wij wensen jullie alvast veel plezier met het volgende pakket! Met vriendelijke groet, Patty van Team Kwebbels Kinderboeken

  Verified

  Jacob van Ravenswaaij05-03-2020

  ik heb een preofzending aangevraagd en dat bleek zonder mijn toestemming in een abonnement omgezet te zijn.

  Anoeska Dihal08-06-2020

  Ik heb het zelfde probleem als meneer hierboven! Ik heb ook een proefabonnement aangemaakt en blijkt nu zonder toestemming omgezet te zijn

  Jan15-06-2020

  Anoeska Dihal: in de overeenkomst heb je aangegeven om het om te zetten

  Jan12-08-2020

  Is het al duidelijk hoe en wat Anoeska Diha?

  Marieke Van Hoorn01-09-2020

  Hier precies het zelfde , is zonder mijn toestemminh omgezet tereijl ik het al stop had gezet gelijk na de proefpakket

  Ryklof Dijkstra09-09-2020

  Bij mij hetzelfde als bij de andere mensen hierboven. Ik heb aangegeven voor een proefpakket in aanmerking te komen met alleen betaling van de verzendkosten maar wat blijkt, stiekem omgezet in een abonnement! Dit is niet duidelijk aangegeven tijdens het telefoongesprek waar ze informatie hebben gevraagd over mijn kind. Dit was zogenaamd bedoeld om te achterhalen wat voor type boeken ze konden opsturen maar inmiddels staat hij met een account geregistreerd.

  Linda Van Torre21-09-2020

  Ik heb nooit een welkomstbrief gezien. En in het telefonisch gesprek met een medewerkster heb ik duidelijk gemeld dat ik het proefpakket wil op voorwaarde dat daar geen bijkomende engagementen uit voortkomen. Dit werd mij bevestigd totdat ik onverwacht een tweede pakket kreeg en bleek dat ik een abonnement had. Ik heb onmiddellijk de klantendienst hierover opgebeld om het abonnement stop te zetten. Ik vind het spijtig dat kwebbels dergelijke onduidelijke handelspraktijken gebruikt, want de pakketten zijn mooi genoeg om nieuwe klanten aan te trekken.Ik wel wel tweemaal per jaar een boekenpakket bestellen voor mijn kleinkinderen. Ik heb die bestelling per mail geplaatst en ik heb daar geen reactie op gekregen van de klantendienst. Als verschillende personen dezelfde ervaring hebben opgedaan , dan betekent dit op zijn minst dat de procedure zeer onduidelijk is

  Hendrike16-11-2020

  Ik heb ook een proefpakket aangevraagd en hierover een telefonisch gesprek gehad. Mij is verteld dat ik een welkomstmail zou krijgen ter bevestiging van de afspraken, deze heb ik niet gehad (zelfs niet in de spam) en mij is ook niet duidelijk geworden dat ik zelf een abonnement zou moeten stopzetten. Ik begrijp de reacties dat je goed moet opletten bij dergelijk acties, maar ik krijg tevens de indruk dat de benodigde informatie niet altijd volledig gedeeld wordt door Kwebbels en dat zij daar dus ook in gebreke blijven. Daarnaast vind ik de kwaliteit van de boekjes onder de maat: ik krijg de indruk dat de woordenschat van peuters wordt onderschat. Bovendien is veel gebaseerd op televisieprogramma's, dat terwijl de focus juist (wat mij betreft) op het lezen zou moeten liggen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Wij zijn fan!

  Hoi hoi,

  Kwebbels Kinderboeken verdient ook is een leuke review. Wij zijn namelijk fan, al een ruime tijd ook.

  Ik snap daarom als fanatiek online koopjesjager ook onderstaande klachten niet zo goed. Voor ik iets aanvraag bekijk ik altijd goed de voorwaarden, en bij een telefoontje luister ik goed naar wat er van me gevraagd wordt. Zo ook bij Kwebbels. Toen ik in verwachting was vond ik het leuk om informatie aan te vragen over het proefpakket van Kwebbels Kinderboeken. Niet veel later werd ik gebeld en werd me inderdaad verteld dat ik een proefpakket kon bestellen voor de verzendkosten, en na ontvangst moest ik laten weten of ik door wilde gaan of niet. Ik ben netjes gewezen op de welkomstbrief, en inderdaad stonden daar alle mogelijkheden in.

  Na het eerste pakketje meteen gebeld naar de klantenservice (nummer staat gewoon in de brief) en de frequentie aan laten passen naar een keer per kwartaal. Nu hij wat ouder is geworden vinden we het voorlopig leuk om maandelijks boekjes te ontvangen. Dit kan tegenwoordig ook online bij Kwebbels. Ik weet niet hoe veel makkelijker het ze nog kunnen maken, maar voor ons werkt dit prima. Lekker zelf bepalen hoe vaak en wanneer we een pakketje willen. Voorlopig weer even iedere maand en kijken weer uit naar het nieuwe pakketje!

  Goed luisteren en goed lezen voorkomt een hoop frustratie is mijn mening :)

  Groetjes!

  Door: Eline13-02-2018
  Joosje21-04-2018

  Hoi Eline, ik ben het helemaal met je eens!!

  Yvonne26-11-2018

  Hoi Eline ben het helemaal met je eens, ik heb het echt heel lang gedaan voor mijn kleinzoon die toen drie was en nu heb ik het over laten zetten naar 8 tot 12, weer eens een keer de andere kleinkinderen, ik vind het altijd weer erg leuk om het pakket te krijgen!

  Dirk van Raaij14-02-2020

  Beste dames en heren van Kwebbels, Als gevolg van de echtscheiding van mijn zoon krijg ik mijn kleinkinderen niet meer te zien, derhalve wil ik met onmiddellijke ingang mijn abonnement beëindigen. Mijn klantnummer is 232159.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prima service! Leuke boeken

  Enige tijd na de geboorte van mijn dochter werd ik gebeld of we interesse hebben in een voordelig boekenpakket. Ja, dit had ik. Ik ontving hele leuke boekjes en hierna kreeg ik elke maand een leuk boekenpakket. Het verbaasde mij dat er ook echte merkenboekjes tussen zitten zoals Sesamstraat, Peppa Pig, Dora the Explorer. Maar ook heel erg leuk Fopschaap en boekjes met geluid. Ik wilde na een tijd het abonnement wijzigen, nog gene 5 minuten na het opvragen van mijn inloggegevens heb ik deze buiten hun kantoortijden om ontvangen en kon ik online de ontvangst frequentie wijzigen of stopzetten. Naar mijn mening absoluut geen oplichting o.i.d. Gewoon een leuke en makkelijke manier om kinderboeken te introduceren aan je kinderen.

  Door: Renee05-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Gewoon leuk hoor!

  Is de azijn weer in de aanbieding mensen? Waarom geeft niemand die hier aan het zeiken is gewoon toe dat ze het niet goed begrepen hebben? Zo moeilijk is het allemaal niet hoor!

  Ik word ieder jaar wel een keer gebeld door de Kwebbels voor me kinderen. Heb het niet heel breed maar voor een paar keer is het wel leuk. En als ik niet meer wil kan ik gewoon stopzetten. Dus nee, je zit inderdaad nergens aan vast. Daar hebben ze gewoon gelijk in hoor! Nederland is tegenwoordig liever lui dan moe.

  Kwebbels mag me ieder jaar weer bellen. Zijn aardige mensen en hebben hele leuke boekjes!

  Door: Samantha van den Broeck14-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Proefpakket

  Proefpakket aangevraagd voor mijn kleindochter naar tevredenheid ook een email waarin een wachtwoord mij is toegekend waarin ik.kon aangeven dat ik om de 3 maanden een pakket wilde ontvangen. Ik.ben tevreden

  Door: Wilma Waldschmit roos13-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Kwebbels Kinderboekenclub.

  Kwaliteit: kan ik weinig over melden. Ik heb 1 proefzending ontvangen en uitgepakt, de enige zending die ik besteld had, dacht ik. Toch kwam er ongevraagd een tweede zending. Dus opletten: Als je telefonisch contact hebt, heb je je, al of niet gewenst, verplicht een abonnement te hebben. Terwijl je denkt dat je afgesproken hebt dat er slechts 1 proefzending komt. Zo’n mondeling afspraak is niet te bewijzen, Eerlijkheidshalve moet ik melden dat je een vervolgzending binnen een bepaalde tijd kunt terugsturen; inmiddels zijn de kosten dan al wel van je bankrekening afgeschreven. Of dat afmeldproces immer altijd goed verloopt, weet ik niet.
  “Zou u nogmaals kopen”: Nee, in ieder geval niet op de mainier zoals het gegaan is.

  Door: wim24-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Verrassende kwaliteit

  Ik heb tot nu toe uitsluitend het proefpakket ontvangen maar was hierdoor aangenaam verrast. Ik was wat huiverig voor de kwaliteit en diversiteit van de boekjes, vanwege de lage prijs maar ik heb super leuke boekjes ontvangen. Zowel voorleesboekjes als oefenboekjes.
  Mijn kindje is nog geen jaar dus voor nu is een pakket per 6 maanden voldoende maar als ze straks ouder is kan ik het abonnement zo aanpassen.
  Ik raad het vrienden zeker aan.

  Door: Eva Van Scherrenburg27-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Super voor kinderen

  Super service Jasmijn wordt elke keer weer blij als Kwebbels boor haar in de bus valt , mama oooo Kwebbels voor mij heerlijk gewoon om je dochter er zo van ziet genieten ook is het erg leerzaam zit altijd een voorlees boek bij een doe boek en een leer boek en nog een extra boek.
  Wij zijn er heel blij mee
  Hartelijke groeten
  Mirella

  Door: Mirella mama van Jasmijn16-05-2018
  Simone Veenstra28-08-2020

  graag een telefoon nummer

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Kinderboekenpakket

  Prettige ervaring gehad met Kwebbels.
  Leuke pakketjes.
  Na een tijdje heb ik het wel stop gezet.
  Ik kan me niet vinden in de negatieve reviews hieronder.
  Alles word duidelijk vermeld en staat ook op de site vermeld.
  Goed lezen en luisteren wat er verteld word en je zit nergens aan vast.

  Door: Chris Van Leest20-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Kwebbels kinderboeken

  Dik 2(?) Jaar lid geweest. Het was altijd een klein kadootje en er zaten erg leuke boeken tussen. Vond het aanbod ook erg gevarieerd. Superleuk! Wellicht word ik weer lid maar we hebben inmiddels zoveel boeken dat ik hem nu even op pauze zet. Hier helemaal geen klachten een heel tevreden peutertje;)

  Door: Carol22-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Proefpakket

  De medewerker van kwebbels gaf aan dat het om een eenmalige toezending/betaling van een proefpakket was. Expliciet gevraagd of ik aan een abonnement zou vast zitten. 'Nee, je betaalt alleen de verzendkosten'. Blijkbaar zit ik vast aan een abonnement? Wat zijn dit voor leugens en oplichtingspraktijken? Rechtsbijstand ingeschakeld. Jullie horen van me, moderne oplichters.

  Door: Kenneth21-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  proefpakket

  Ik heb aangegeven voor een proefpakket in aanmerking te komen met alleen betaling van de verzendkosten maar wat blijkt, stiekem omgezet in een abonnement! Dit is niet duidelijk aangegeven tijdens het telefoongesprek waar ze informatie hebben gevraagd over mijn kind. Dit was zogenaamd bedoeld om te achterhalen wat voor type boeken ze konden opsturen maar inmiddels staat hij met een account geregistreerd. Ondertussen online opgezegd wat ook nog wat voeten in aarde had omdat ik nooit een mail heb ontvangen waarop mijn inlogcode met wachtwoord staat. Gelukkig krijg je deze opgestuurd als je bij gebruikersnaam je mailadres invoert en je daarna aangeeft dat je het wachtwoord bent vergeten.
  De ontvangen boekjes kunnen ermee door maar echt geweldig zijn ze niet. Nu voor een veel lager maandbedrag (lees gratis) een abonnement bij de plaatselijke bibliotheek! Dat is pas een aanrader.

  Door: Ryklof Dijkstra09-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Proefpakket

  Na proefpakket opgezegd en bevestiging van ontvangen per mail. Ik zou geen zendingen meer ontvangen. Nu toch weer zending binnen van een paar flutboekjes en er is 14.95 afgeschreven. Mag dit zomaar? Ik heb toch nooit akkoord gegeven voor nog een zending of automatische incasso? Ik wil mijn geld terug en geen zaken meer doen met dit bedrijf.

  Door: Sannelieke Trumpie-Veltman01-05-2020
  Monami26-08-2020

  Did they finally stop your subcription?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kwebbels kinderboekenpakket

  Oplichterij is dit. Een proefpakketje aangevraagd tegen alleen de verzendkosten en ook netjes binnen gekregen. Echter daarna zonder weten nog een pakket afgestuurd gekregen tegen hogere kosten, terwijl mij op het hart is gedrukt dat het slechts eenmalig zou zijn en ik zelf kon aangeven of ik een abonnement zou willen afsluiten daarna. Waardeloze service!

  Door: Judith29-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  proefpakket kwebbels nooit gekregen, klantenservice reageert niet meer.

  Ik heb een proefpakket besteld bij Kwebbels maar deze is nooit ontvangen. Heb meerdere keren contact gelegd met de klantenservice maar na de eerste keer reageren ze niet eens meer. Onbegrijpelijk.... Daarvoor heb je toch een klantenservice...

  Je wordt gebeld, besteld iets, betaald en het wordt nooit geleverd.

  Door: Karin van Steenbergen31-03-2020
  Kwebbels14-04-2020

  Beste mevrouw van Steenbergen. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op dinsdag tot en met donderdag van 09:30 tot 12:30. Per mail zijn we alle dagen bereikbaar. Als u een proefpakket besteld heeft, ontvangt u deze altijd tussen de 20e en 25e van de maand. Om u verder te kunnen helpen en de status van uw bestelling in te kunnen zien verzoek ik u een mail te sturen naar de klantenservice of te bellen naar 076-5300867.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  nvt

  Telefonisch is aangegeven dat het om een proefpakket ging zonder abonnementsvorm en dat je nergens aan vast zit.

  Na de ontvangst van een teleurstellend pakketje, wel snel geleverd dat moet ik toegeven, blijkt dat er tóch een abonnementsvorm aan vast zit die tot wederopzegging maandelijks wordt verlengd. Terwijl ik dit telefonisch meerdere malen heb gevraagd en dit werd ontkend. Per direct het abonnement stopgezet, nu afwachten of er geen afschrijvingen meer plaatsvinden, zoals te lezen is in andere reviews...

  Door: s.k.24-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Boeken

  Via een website Kwebbels gevonden
  Begonnen met een proefpakket, later een leuke aanbieding aangeboden gekregen, mijn zoon van 2.5 weet heel goed de verpakking van kwebbels te herkennen, we vinden elke boek top die we gekregen hebben

  Door: K.Rocks29-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Boekjes

  Het probleem hierboven, was mijn eigen schuld.

  Ik heb gebruik gemaakt van een mooie aanbieding waardoor de incasso eenmalig was.

  De boekjes zijn super en we zijn tevreden!

  De review hieronder mag dus weg!

  Door: Gianni13-01-2020
  Team NederlandReview13-01-2020

  Beste Gianni, Bedankt voor het doorgeven dat deze klacht is afgehandeld. We hebben de review hieronder daardoor kunnen markeren; het cijfer telt niet meer mee met de beoordeling. Mvg, Team NederlandReview

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating
  Afgehandeld

  Boekjes

  Oprechte oplichters.

  Als ze 14,95 niet kunnen incasseren dan sturen ze geen brief en nemen ze ook geen contact op.

  Nee men verhoogt het zomaar naar 100 euro.

  Smerig bedrijf!

  Door: Gianni10-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kinderboeken

  Heel slechte ervaring hiermee lijkt veel op oplichting en ik ga er zeker werk van maken nu ik een aanmaning heb ontvangen van boeken die ik niet heb ontvangen. met incasso kosten notabene. Is dit de nieuwe manier van oplichten???????????

  Door: S.S.America18-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Kwebbels Kinderboeken een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 43 ervaringen geplaatst over Kwebbels Kinderboeken. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kwebbels Kinderboeken actief?

  Kwebbels Kinderboeken is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kwebbels Kinderboeken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.