NederlandReview

  Ervaringen Kwebbels Kinderboeken

  Leest uw kind dolgraag boeken en wilt hij of zij elke avond voor het slapen gaan, of na school een boek lezen? Of kan uw kind geen boek lezen, maar juist voorgelezen krijgen door u als ouder? Twijfel dan niet en kom naar Kwebbels kinderboeken waar u de juiste kinderboeken zult vinden voor verschillende leeftijden. Heeft u al eens kinderboeken besteld van dit bedrijf? Of kent u iemand die het heeft gedaan? Maar misschien ook belangrijk, hebben anderen ervaring met dit bedrijf? Wat denkt u of wat denken andere consumenten hier over?
  Wij van Nederlandreview hebben ter beschikking om ervaringen en/of bevindingen van consumenten te plaatsen op onze website. Zo kunt u lezen wat anderen over dit bedrijf vinden en een beeld kunt schetsen van hoe dit bedrijf omgaat met haar klanten. U kunt ons zien als een onafhankelijk platform waar échte onafhankelijke consumenten reviews schrijven over een bepaald bedrijf. Hiermee zijn we samen in staat om een overzichtelijk beeld te geven van bedrijven waar andere klanten die hier net over gehoord hebben, of gewoonweg niet zeker zijn of het de juiste keuze is ergens een aankoop te doen. Bovendien zorgen we er samen voor dat consumenten weten waar ze mee te maken hebben.

  Over Kwebbels Kinderboeken
  Wat verkoopt Kwebbels Kinderboeken en wat is hun functie? Het zou nu wel duidelijk moeten zijn dat het gaat over kinderboeken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het zorgvuldig sorteren van kinderboeken en zo ook de juiste kinderboeken aan te bieden voor een bepaald leeftijd. Zo weet u ook zeker dat wat uw kind voor gelezen krijgt, of wat hij of zij zelf leest ook op zijn of haar niveau past zodat het interessant en leuk blijft. Bovendien kunt u verschillende leespakketten kopen die elke maand voor u worden samengesteld die zijn bedoeld voor de leeftijden tussen de 0 en 12 jaar. U kunt dan ook verwachten dat dit bedrijf kwaliteits boeken levert. 

  Diensten
  Dit bedrijf biedt verschillende boeken aan voor verschillende leeftijden. U kunt als voorbeeld gaan voor kinderboeken tussen de 0 en 2 jaar, de jongste lezers, 3-5 jaar voor peuters en kleuters, 6-7 jaar voor kinderen die al een beetje kunnen lezen en als laatst de leeftijden tussen de 8-12 jaar die zelf kunnen lezen. Zo worden er verschillende boeken gegeven voor ieder wat wils. Is uw kind een vlotte lezer, of gaat uw kind rustig op zijn of haar gemak door een boek heen, dan is dit geen probleem. Het bedrijf zorgt ervoor dat er altijd wel een boek zit dat bij uw kind past waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken. Zo kunt u van spannende leesboeken tot informatie boeken, van voorlees boeken tot doe boeken, naar zelfs knip en plak boeken tot boeken over televisiehelden! Dit is allemaal te verkrijgen en is verdeeld onder verschillende leeftijden. Op de site http://www.kwebbelskinderboeken.nl/ Kunt u de nodige informatie vinden en gemakkelijk een keuze maken! U kunt ervoor kiezen om een abonnement te nemen waarbij u voor verschillende maanden kunt kiezen en ook voor de optie doorlopend kunt gaan, zodat het abonnement maandelijks afzeg baar is. Zo bent u niet verbonden en kunt u stoppen wanneer u wilt. Bovendien kunt u ook kiezen of het voor uw dochter of zoontje is, waardoor het nog specifieker is en nog veel leuker voor de kinderen!

  Klachten  
  Bij eventuele vragen of klachten zit u altijd goed bij dit bedrijf. Zij zorgen er samen voor dat alles zo snel mogelijk gebeurd en u niet lang hoeft te wachten voor een oplossing. U kunt gerust de klantenservice bellen of als u liever mailt, dan kunt u het contactformulier eenvoudig invullen. De klantenservice is uitstekend en is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:30 tot 12:30. Bovendien is het aangeraden om eerst in de veel gestelde vragen te kijken, zodat misschien al van te voren een oplossing kan worden gevonden op uw vraag waardoor u niet hoeft te wachten.

  Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Dan zouden we dit graag willen weten om zo nog een duidelijker beeld te geven over dit bedrijf.

  Lees eerst wat anderen vinden van de kinderboeken van Kwebbels. Zo weet u zeker of u wel of niet moet kopen bij Kwebbels Kinderboeken!

  Kwebbels Kinderboeken
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

  6,2
  55% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,4

  Service

  5,8

  Prijs

  6

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Ingeluisd

  Cleo15-02-2019

  De telefoniste verzekerde mij (meerdere malen gevraagd) dat ik eenmalig een proefproject kon ontvangen, maar moest toch online de dienst stopzetten. Vond de boeken ook niet echt inspirerend.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Review: leukste meiden pakket

  Cecilia Ten Harve 13-02-2019

  Pluspunt: altijd gevarieerd , altijd passend voor de leeftijd van kind, altijd op tijd geleverd

  Minpunt: eigenlijk geen min punten ????

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Dompertje

  Greet Popelier 31-01-2019

  Boekje voor kleinzoon besteld, gratis ter kennismaking, als kerstkado. Vorige week weer een pakket met incasso van €6,95. Pakket teruggestuurd en gebeld. Nee dit was nog de porto voor het pakket van december.... Uhmmm was gratis aanbieding toch!? Klaar ermee...

  klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl31-01-2019

  Vanmorgen hebben we elkaar inderdaad gesproken. Kwebbels Kinderboeken heeft in december geen pakket gestuurd naar u. Het proefpakket voor uw kleinzoon hebben wij in januari gestuurd en zoals met u afgesproken eenmalig de verzend en administratiekosten hiervoor afgeschreven. Mogelijk heeft u in december van een andere kinderboekenclub een pakket ontvangen en is er hierdoor verwarring ontstaan. Met vriendelijke groet, Klantenservice Kwebbels Kinderboeken

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  Bibliotheek is gratis

  Simon Ofkir 15-01-2019

  Er wordt op bepaalde sites promotie gemaakt voor kwebbels en beloofd dat het eenamlig gratis is. Daarna wordt je terug gebeld ja de boekjes zijn HE-LE-MAAL gratis twv wel 25EURO! maar je moet wel 7euro verzendkosten betalen. Dat is geen probleem maar geen niet eerst stunten met dat het gratis is. De bibliotheek die is gratis voor alle kinderen :) TOP!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Geen accountgegevens ontvangen

  Jordy21-12-2018

  Proefpakket genomen voor 6,95. Bij de vraag of dit eenmalig was kreeg ik netjes uitleg dat het doorlopend is (13,95) en je het per maand kunt opzeggen, dit doe je in je account.
  2x een pakket ontvangen en vind de boekjes harstikke leuk, maar wil nu gaan opzeggen via mijn account. Om in te loggen heb je gegevens nodig die je in de 1e email van hun hebt ontvangen. Merk nu dat ik nooit accountgegevens heb ontvangen en ook niet kan aanmaken. Tevens het opvragen van gegevens bij wachtwoord vergeten en inlognaam vergeten, verschijnt de melding dat deze gegevens niet bekend zijn bij ze. Dus probeer ze te bellen maar zijn helaas gesloten tot 7januari ivm de feestdagen.
  7 januari maar nogmaals proberen om accountgegevens te bemachtigen en op te zeggen. Service in het account beheer is dus erg slecht. Verder leuke boekjes en duidelijke uitleg gehad.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Tevreden klant)

  S den Tuinder14-12-2018

  M'n dochter heeft jarenlang leesplezier gehad met de leespakketen van Kwebbels. Nu ze wat ouder is wil ze graag zelf haar boeken uitzoeken.
  Kleine meisjes worden groot;-)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Verrassende kwaliteit

  Eva Van Scherrenburg27-11-2018

  Ik heb tot nu toe uitsluitend het proefpakket ontvangen maar was hierdoor aangenaam verrast. Ik was wat huiverig voor de kwaliteit en diversiteit van de boekjes, vanwege de lage prijs maar ik heb super leuke boekjes ontvangen. Zowel voorleesboekjes als oefenboekjes.
  Mijn kindje is nog geen jaar dus voor nu is een pakket per 6 maanden voldoende maar als ze straks ouder is kan ik het abonnement zo aanpassen.
  Ik raad het vrienden zeker aan.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Review

  G. Stevens26-11-2018

  Ik heb bewust voor Kwebbels gekozen vanwege de verscheidenheid van het aanbod ,tevens voor diversen leeftijden

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Iedere maand een verrassing!

  ivanka overvliet26-11-2018

  Mijn zoontje vindt het erg leuk om elke maand een nieuw kwebbels pakket uit te pakken. Er zitten altijd leuke leesboekjes en doe-boekjes bij! Vooral de diversiteit in het aanbod is leuk en zo blijft het iedere maand een verrassing!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Leuke verrassing voor je kids

  Danielle26-11-2018

  Wij zijn al een aantal jaren klant bij kwebbels en kijken iedere maand vol verwachting uit naar het pakket. Het voordeel is dat het gericht is op een bepaalde leeftijd categorie en dat je de leveringen kunt laten komen in de frequentie hoe het je zelf uitkomt. Kwebbels, ga zo door!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10

  Gewoon leuk hoor!

  Samantha van den Broeck14-09-2018

  Is de azijn weer in de aanbieding mensen? Waarom geeft niemand die hier aan het zeiken is gewoon toe dat ze het niet goed begrepen hebben? Zo moeilijk is het allemaal niet hoor!

  Ik word ieder jaar wel een keer gebeld door de Kwebbels voor me kinderen. Heb het niet heel breed maar voor een paar keer is het wel leuk. En als ik niet meer wil kan ik gewoon stopzetten. Dus nee, je zit inderdaad nergens aan vast. Daar hebben ze gewoon gelijk in hoor! Nederland is tegenwoordig liever lui dan moe.

  Kwebbels mag me ieder jaar weer bellen. Zijn aardige mensen en hebben hele leuke boekjes!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Jammer! Nooit een proefpakket aanvragen

  Famke11-09-2018

  Vorig jaar gebeld voor een proefpakket, Ja leuk dacht ik.
  Zeker ook de vraag gesteld ' zit ik dan verder nergens aan vast.' Nee, hoor! kreeg ik als antwoord.
  Maand later wordt er 13.95 van je rekening afgeschreven... bellen mailen alles gedaan wat je kon doen, reactie ho maar. Owja een incassobureau erop zetten.
  Als dat de juiste manier is hoe je met je klanten om wilt gaan, kan je van mij deze slechte review krijgen en hopelijk zullen mensen hier nooit iets bestellen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Niet te vertrouwen

  Jeanet30-08-2018

  Had een proefpakket besteld en betaald. Vervolgens heeft Kwebbels ongevraagd een tweede (bagger) pakket gestuurd en 13,95 geïncasseerd.
  Onbetrouwbaar dus! Niet intrappen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Oplichters

  D vd Snepscheut31-07-2018

  Oude troep,
  Je komt er nooit meer van af.
  Nu incasso lopen

  Ik hoop dat ze failliet gaan

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  gratis proefpakket veranderde in abonnement

  Esmée Berndt30-05-2018

  Ik heb éénmalig een proefpakket aangevraagd, wat automatisch is veranderd in een abonnement terwijl ik daar nooit toestemming voor heb gegeven.
  Aan de telefoon zei de mevrouw dat dit maar voor één keer was, dat is gewoon gelogen. Nu zoek ik een telefoonnummer van Kwebbels, onvindbaar. Slechte ervaring, nooit weer!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Super voor kinderen

  Mirella mama van Jasmijn16-05-2018

  Super service Jasmijn wordt elke keer weer blij als Kwebbels boor haar in de bus valt , mama oooo Kwebbels voor mij heerlijk gewoon om je dochter er zo van ziet genieten ook is het erg leerzaam zit altijd een voorlees boek bij een doe boek en een leer boek en nog een extra boek.
  Wij zijn er heel blij mee
  Hartelijke groeten
  Mirella

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Bedriegers

  Mulder21-04-2018

  Zelfs na 7x te hebben gevraagd of het eenmalig is zeggen ze ja. Misleiding! Onacceptabel! Leugenaars! Ze moeten zich schamen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Wij zijn fan!

  Eline13-02-2018

  Hoi hoi,

  Kwebbels Kinderboeken verdient ook is een leuke review. Wij zijn namelijk fan, al een ruime tijd ook.

  Ik snap daarom als fanatiek online koopjesjager ook onderstaande klachten niet zo goed. Voor ik iets aanvraag bekijk ik altijd goed de voorwaarden, en bij een telefoontje luister ik goed naar wat er van me gevraagd wordt. Zo ook bij Kwebbels. Toen ik in verwachting was vond ik het leuk om informatie aan te vragen over het proefpakket van Kwebbels Kinderboeken. Niet veel later werd ik gebeld en werd me inderdaad verteld dat ik een proefpakket kon bestellen voor de verzendkosten, en na ontvangst moest ik laten weten of ik door wilde gaan of niet. Ik ben netjes gewezen op de welkomstbrief, en inderdaad stonden daar alle mogelijkheden in.

  Na het eerste pakketje meteen gebeld naar de klantenservice (nummer staat gewoon in de brief) en de frequentie aan laten passen naar een keer per kwartaal. Nu hij wat ouder is geworden vinden we het voorlopig leuk om maandelijks boekjes te ontvangen. Dit kan tegenwoordig ook online bij Kwebbels. Ik weet niet hoe veel makkelijker het ze nog kunnen maken, maar voor ons werkt dit prima. Lekker zelf bepalen hoe vaak en wanneer we een pakketje willen. Voorlopig weer even iedere maand en kijken weer uit naar het nieuwe pakketje!

  Goed luisteren en goed lezen voorkomt een hoop frustratie is mijn mening :)

  Groetjes!

  Joosje21-04-2018

  Hoi Eline, ik ben het helemaal met je eens!!

  Yvonne26-11-2018

  Hoi Eline ben het helemaal met je eens, ik heb het echt heel lang gedaan voor mijn kleinzoon die toen drie was en nu heb ik het over laten zetten naar 8 tot 12, weer eens een keer de andere kleinkinderen, ik vind het altijd weer erg leuk om het pakket te krijgen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Doorlopende betalingen

  Aleksandra06-02-2018

  OPLICHTERS!

  Toen ik in verwachting was ben ik ergens een GRATIS proefpakket tegengekomen van Kwebbels. Dat leek mij wel leuk en heb ik mijn gegevens achtergelaten. Volgende dag heeft kwebbels mij benaderd of ik EENMALIG een GRATIS proefpakket wilde. Ik hoefde alleen verzendkosten te betalen. Ik heb 3 keer aan de telefoon gevraagd of ik niet toch ergens aan vast zou zitten en of het echt eenmalig was. De vrouw beweerde dat het alleen om een proefpakket ging.

  Echter was dat natuurlijk niet zo! Een maand of twee na het proefpakket kreeg ik opnieuw een pakket met kinderboeken binnen. Dit vond ik raar maar dacht zal wel een foutje zijn. Een maand of twee daarna gebeurde hetzelfde en zag ik dat er 13 euro van mijn rekening was afgeschreven.

  Ik was zo boos. Juist omdat ik het 3 keer aan de telefoon had gevraagd!! Daarnaast heb ik een miskraam gehad en werd ik door hun er steeds aan herinnerd.

  Op geen enkele manier is kwebbels telefonisch te bereiken. Je kan je naam en tel nr achterlaten en dan bellen ze je binnen 2 dagen terug. (Ik wacht nu al 10 dagen) nog steeds niets gehoord. Automatische incasso heb ik terug laten storten en dan sturen ze wel meteen een email.

  Dus bij deze EEN ZEER SLECHTE ERVARING MET KWEBBELS KINDERBRKEN. HET ZIJN OPLICHTERS.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Liever niet, maar.....NATUURLIJK!! De meesten van jullie trouwens ook.

  Delano02-01-2018

  Als je de meeste reviews leest, kom je er vanzelf achter dat bijna iedereen 'nogmaals' heeft gekocht bij Kwebbels. Je, krijgt (zo te lezen) toch meestal een tweede pakket toegestuurd. ;)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Kwebbels Kinderboeken

  Uw beoordeling