NederlandReview

    Ervaringen Kwebbels Kinderboeken

    Leest uw kind dolgraag boeken en wilt hij of zij elke avond voor het slapen gaan, of na school een boek lezen? Of kan uw kind geen boek lezen, maar juist voorgelezen krijgen door u als ouder? Twijfel dan niet en kom naar Kwebbels kinderboeken waar u de juiste kinderboeken zult vinden voor verschillende leeftijden. Heeft u al eens kinderboeken besteld van dit bedrijf? Of kent u iemand die het heeft gedaan? Maar misschien ook belangrijk, hebben anderen ervaring met dit bedrijf? Wat denkt u of wat denken andere consumenten hier over?
    Wij van Nederlandreview hebben ter beschikking om ervaringen en/of bevindingen van consumenten te plaatsen op onze website. Zo kunt u lezen wat anderen over dit bedrijf vinden en een beeld kunt schetsen van hoe dit bedrijf omgaat met haar klanten. U kunt ons zien als een onafhankelijk platform waar échte onafhankelijke consumenten reviews schrijven over een bepaald bedrijf. Hiermee zijn we samen in staat om een overzichtelijk beeld te geven van bedrijven waar andere klanten die hier net over gehoord hebben, of gewoonweg niet zeker zijn of het de juiste keuze is ergens een aankoop te doen. Bovendien zorgen we er samen voor dat consumenten weten waar ze mee te maken hebben.

    Over Kwebbels Kinderboeken
    Wat verkoopt Kwebbels Kinderboeken en wat is hun functie? Het zou nu wel duidelijk moeten zijn dat het gaat over kinderboeken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het zorgvuldig sorteren van kinderboeken en zo ook de juiste kinderboeken aan te bieden voor een bepaald leeftijd. Zo weet u ook zeker dat wat uw kind voor gelezen krijgt, of wat hij of zij zelf leest ook op zijn of haar niveau past zodat het interessant en leuk blijft. Bovendien kunt u verschillende leespakketten kopen die elke maand voor u worden samengesteld die zijn bedoeld voor de leeftijden tussen de 0 en 12 jaar. U kunt dan ook verwachten dat dit bedrijf kwaliteits boeken levert. 

    Diensten
    Dit bedrijf biedt verschillende boeken aan voor verschillende leeftijden. U kunt als voorbeeld gaan voor kinderboeken tussen de 0 en 2 jaar, de jongste lezers, 3-5 jaar voor peuters en kleuters, 6-7 jaar voor kinderen die al een beetje kunnen lezen en als laatst de leeftijden tussen de 8-12 jaar die zelf kunnen lezen. Zo worden er verschillende boeken gegeven voor ieder wat wils. Is uw kind een vlotte lezer, of gaat uw kind rustig op zijn of haar gemak door een boek heen, dan is dit geen probleem. Het bedrijf zorgt ervoor dat er altijd wel een boek zit dat bij uw kind past waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken. Zo kunt u van spannende leesboeken tot informatie boeken, van voorlees boeken tot doe boeken, naar zelfs knip en plak boeken tot boeken over televisiehelden! Dit is allemaal te verkrijgen en is verdeeld onder verschillende leeftijden. Op de site http://www.kwebbelskinderboeken.nl/ Kunt u de nodige informatie vinden en gemakkelijk een keuze maken! U kunt ervoor kiezen om een abonnement te nemen waarbij u voor verschillende maanden kunt kiezen en ook voor de optie doorlopend kunt gaan, zodat het abonnement maandelijks afzeg baar is. Zo bent u niet verbonden en kunt u stoppen wanneer u wilt. Bovendien kunt u ook kiezen of het voor uw dochter of zoontje is, waardoor het nog specifieker is en nog veel leuker voor de kinderen!

    Klachten  
    Bij eventuele vragen of klachten zit u altijd goed bij dit bedrijf. Zij zorgen er samen voor dat alles zo snel mogelijk gebeurd en u niet lang hoeft te wachten voor een oplossing. U kunt gerust de klantenservice bellen of als u liever mailt, dan kunt u het contactformulier eenvoudig invullen. De klantenservice is uitstekend en is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:30 tot 12:30. Bovendien is het aangeraden om eerst in de veel gestelde vragen te kijken, zodat misschien al van te voren een oplossing kan worden gevonden op uw vraag waardoor u niet hoeft te wachten.

    Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Dan zouden we dit graag willen weten om zo nog een duidelijker beeld te geven over dit bedrijf.

    Lees eerst wat anderen vinden van de kinderboeken van Kwebbels. Zo weet u zeker of u wel of niet moet kopen bij Kwebbels Kinderboeken!

    Kwebbels Kinderboeken
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    6,4
    60% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,6

    Service

    6,4

    Prijs

    6,2

    Leveren

    6,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Tevreden klant)

    S den Tuinder14-12-2018

    M'n dochter heeft jarenlang leesplezier gehad met de leespakketen van Kwebbels. Nu ze wat ouder is wil ze graag zelf haar boeken uitzoeken.
    Kleine meisjes worden groot;-)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Verrassende kwaliteit

    Eva Van Scherrenburg27-11-2018

    Ik heb tot nu toe uitsluitend het proefpakket ontvangen maar was hierdoor aangenaam verrast. Ik was wat huiverig voor de kwaliteit en diversiteit van de boekjes, vanwege de lage prijs maar ik heb super leuke boekjes ontvangen. Zowel voorleesboekjes als oefenboekjes.
    Mijn kindje is nog geen jaar dus voor nu is een pakket per 6 maanden voldoende maar als ze straks ouder is kan ik het abonnement zo aanpassen.
    Ik raad het vrienden zeker aan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Review

    G. Stevens26-11-2018

    Ik heb bewust voor Kwebbels gekozen vanwege de verscheidenheid van het aanbod ,tevens voor diversen leeftijden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Iedere maand een verrassing!

    ivanka overvliet26-11-2018

    Mijn zoontje vindt het erg leuk om elke maand een nieuw kwebbels pakket uit te pakken. Er zitten altijd leuke leesboekjes en doe-boekjes bij! Vooral de diversiteit in het aanbod is leuk en zo blijft het iedere maand een verrassing!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuke verrassing voor je kids

    Danielle26-11-2018

    Wij zijn al een aantal jaren klant bij kwebbels en kijken iedere maand vol verwachting uit naar het pakket. Het voordeel is dat het gericht is op een bepaalde leeftijd categorie en dat je de leveringen kunt laten komen in de frequentie hoe het je zelf uitkomt. Kwebbels, ga zo door!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Gewoon leuk hoor!

    Samantha van den Broeck14-09-2018

    Is de azijn weer in de aanbieding mensen? Waarom geeft niemand die hier aan het zeiken is gewoon toe dat ze het niet goed begrepen hebben? Zo moeilijk is het allemaal niet hoor!

    Ik word ieder jaar wel een keer gebeld door de Kwebbels voor me kinderen. Heb het niet heel breed maar voor een paar keer is het wel leuk. En als ik niet meer wil kan ik gewoon stopzetten. Dus nee, je zit inderdaad nergens aan vast. Daar hebben ze gewoon gelijk in hoor! Nederland is tegenwoordig liever lui dan moe.

    Kwebbels mag me ieder jaar weer bellen. Zijn aardige mensen en hebben hele leuke boekjes!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Jammer! Nooit een proefpakket aanvragen

    Famke11-09-2018

    Vorig jaar gebeld voor een proefpakket, Ja leuk dacht ik.
    Zeker ook de vraag gesteld ' zit ik dan verder nergens aan vast.' Nee, hoor! kreeg ik als antwoord.
    Maand later wordt er 13.95 van je rekening afgeschreven... bellen mailen alles gedaan wat je kon doen, reactie ho maar. Owja een incassobureau erop zetten.
    Als dat de juiste manier is hoe je met je klanten om wilt gaan, kan je van mij deze slechte review krijgen en hopelijk zullen mensen hier nooit iets bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Niet te vertrouwen

    Jeanet30-08-2018

    Had een proefpakket besteld en betaald. Vervolgens heeft Kwebbels ongevraagd een tweede (bagger) pakket gestuurd en 13,95 geïncasseerd.
    Onbetrouwbaar dus! Niet intrappen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oplichters

    D vd Snepscheut31-07-2018

    Oude troep,
    Je komt er nooit meer van af.
    Nu incasso lopen

    Ik hoop dat ze failliet gaan

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    gratis proefpakket veranderde in abonnement

    Esmée Berndt30-05-2018

    Ik heb éénmalig een proefpakket aangevraagd, wat automatisch is veranderd in een abonnement terwijl ik daar nooit toestemming voor heb gegeven.
    Aan de telefoon zei de mevrouw dat dit maar voor één keer was, dat is gewoon gelogen. Nu zoek ik een telefoonnummer van Kwebbels, onvindbaar. Slechte ervaring, nooit weer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Super voor kinderen

    Mirella mama van Jasmijn16-05-2018

    Super service Jasmijn wordt elke keer weer blij als Kwebbels boor haar in de bus valt , mama oooo Kwebbels voor mij heerlijk gewoon om je dochter er zo van ziet genieten ook is het erg leerzaam zit altijd een voorlees boek bij een doe boek en een leer boek en nog een extra boek.
    Wij zijn er heel blij mee
    Hartelijke groeten
    Mirella

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Bedriegers

    Mulder21-04-2018

    Zelfs na 7x te hebben gevraagd of het eenmalig is zeggen ze ja. Misleiding! Onacceptabel! Leugenaars! Ze moeten zich schamen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Wij zijn fan!

    Eline13-02-2018

    Hoi hoi,

    Kwebbels Kinderboeken verdient ook is een leuke review. Wij zijn namelijk fan, al een ruime tijd ook.

    Ik snap daarom als fanatiek online koopjesjager ook onderstaande klachten niet zo goed. Voor ik iets aanvraag bekijk ik altijd goed de voorwaarden, en bij een telefoontje luister ik goed naar wat er van me gevraagd wordt. Zo ook bij Kwebbels. Toen ik in verwachting was vond ik het leuk om informatie aan te vragen over het proefpakket van Kwebbels Kinderboeken. Niet veel later werd ik gebeld en werd me inderdaad verteld dat ik een proefpakket kon bestellen voor de verzendkosten, en na ontvangst moest ik laten weten of ik door wilde gaan of niet. Ik ben netjes gewezen op de welkomstbrief, en inderdaad stonden daar alle mogelijkheden in.

    Na het eerste pakketje meteen gebeld naar de klantenservice (nummer staat gewoon in de brief) en de frequentie aan laten passen naar een keer per kwartaal. Nu hij wat ouder is geworden vinden we het voorlopig leuk om maandelijks boekjes te ontvangen. Dit kan tegenwoordig ook online bij Kwebbels. Ik weet niet hoe veel makkelijker het ze nog kunnen maken, maar voor ons werkt dit prima. Lekker zelf bepalen hoe vaak en wanneer we een pakketje willen. Voorlopig weer even iedere maand en kijken weer uit naar het nieuwe pakketje!

    Goed luisteren en goed lezen voorkomt een hoop frustratie is mijn mening :)

    Groetjes!

    Joosje21-04-2018

    Hoi Eline, ik ben het helemaal met je eens!!

    Yvonne26-11-2018

    Hoi Eline ben het helemaal met je eens, ik heb het echt heel lang gedaan voor mijn kleinzoon die toen drie was en nu heb ik het over laten zetten naar 8 tot 12, weer eens een keer de andere kleinkinderen, ik vind het altijd weer erg leuk om het pakket te krijgen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Doorlopende betalingen

    Aleksandra06-02-2018

    OPLICHTERS!

    Toen ik in verwachting was ben ik ergens een GRATIS proefpakket tegengekomen van Kwebbels. Dat leek mij wel leuk en heb ik mijn gegevens achtergelaten. Volgende dag heeft kwebbels mij benaderd of ik EENMALIG een GRATIS proefpakket wilde. Ik hoefde alleen verzendkosten te betalen. Ik heb 3 keer aan de telefoon gevraagd of ik niet toch ergens aan vast zou zitten en of het echt eenmalig was. De vrouw beweerde dat het alleen om een proefpakket ging.

    Echter was dat natuurlijk niet zo! Een maand of twee na het proefpakket kreeg ik opnieuw een pakket met kinderboeken binnen. Dit vond ik raar maar dacht zal wel een foutje zijn. Een maand of twee daarna gebeurde hetzelfde en zag ik dat er 13 euro van mijn rekening was afgeschreven.

    Ik was zo boos. Juist omdat ik het 3 keer aan de telefoon had gevraagd!! Daarnaast heb ik een miskraam gehad en werd ik door hun er steeds aan herinnerd.

    Op geen enkele manier is kwebbels telefonisch te bereiken. Je kan je naam en tel nr achterlaten en dan bellen ze je binnen 2 dagen terug. (Ik wacht nu al 10 dagen) nog steeds niets gehoord. Automatische incasso heb ik terug laten storten en dan sturen ze wel meteen een email.

    Dus bij deze EEN ZEER SLECHTE ERVARING MET KWEBBELS KINDERBRKEN. HET ZIJN OPLICHTERS.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Liever niet, maar.....NATUURLIJK!! De meesten van jullie trouwens ook.

    Delano02-01-2018

    Als je de meeste reviews leest, kom je er vanzelf achter dat bijna iedereen 'nogmaals' heeft gekocht bij Kwebbels. Je, krijgt (zo te lezen) toch meestal een tweede pakket toegestuurd. ;)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Kwebbels Kinderboeken

    Uw beoordeling