NederlandReview

    Ervaringen Kwebbels Kinderboeken

    Leest uw kind dolgraag boeken en wilt hij of zij elke avond voor het slapen gaan, of na school een boek lezen? Of kan uw kind geen boek lezen, maar juist voorgelezen krijgen door u als ouder? Twijfel dan niet en kom naar Kwebbels kinderboeken waar u de juiste kinderboeken zult vinden voor verschillende leeftijden. Heeft u al eens kinderboeken besteld van dit bedrijf? Of kent u iemand die het heeft gedaan? Maar misschien ook belangrijk, hebben anderen ervaring met dit bedrijf? Wat denkt u of wat denken andere consumenten hier over?
    Wij van Nederlandreview hebben ter beschikking om ervaringen en/of bevindingen van consumenten te plaatsen op onze website. Zo kunt u lezen wat anderen over dit bedrijf vinden en een beeld kunt schetsen van hoe dit bedrijf omgaat met haar klanten. U kunt ons zien als een onafhankelijk platform waar échte onafhankelijke consumenten reviews schrijven over een bepaald bedrijf. Hiermee zijn we samen in staat om een overzichtelijk beeld te geven van bedrijven waar andere klanten die hier net over gehoord hebben, of gewoonweg niet zeker zijn of het de juiste keuze is ergens een aankoop te doen. Bovendien zorgen we er samen voor dat consumenten weten waar ze mee te maken hebben.

    Over Kwebbels Kinderboeken

    Wat verkoopt Kwebbels Kinderboeken en wat is hun functie? Het zou nu wel duidelijk moeten zijn dat het gaat over kinderboeken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het zorgvuldig sorteren van kinderboeken en zo ook de juiste kinderboeken aan te bieden voor een bepaald leeftijd. Zo weet u ook zeker dat wat uw kind voor gelezen krijgt, of wat hij of zij zelf leest ook op zijn of haar niveau past zodat het interessant en leuk blijft. Bovendien kunt u verschillende leespakketten kopen die elke maand voor u worden samengesteld die zijn bedoeld voor de leeftijden tussen de 0 en 12 jaar. U kunt dan ook verwachten dat dit bedrijf kwaliteits boeken levert.

    Diensten

    Dit bedrijf biedt verschillende boeken aan voor verschillende leeftijden. U kunt als voorbeeld gaan voor kinderboeken tussen de 0 en 2 jaar, de jongste lezers, 3-5 jaar voor peuters en kleuters, 6-7 jaar voor kinderen die al een beetje kunnen lezen en als laatst de leeftijden tussen de 8-12 jaar die zelf kunnen lezen. Zo worden er verschillende boeken gegeven voor ieder wat wils. Is uw kind een vlotte lezer, of gaat uw kind rustig op zijn of haar gemak door een boek heen, dan is dit geen probleem. Het bedrijf zorgt ervoor dat er altijd wel een boek zit dat bij uw kind past waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken. Zo kunt u van spannende leesboeken tot informatie boeken, van voorlees boeken tot doe boeken, naar zelfs knip en plak boeken tot boeken over televisiehelden! Dit is allemaal te verkrijgen en is verdeeld onder verschillende leeftijden. Op de site http://www.kwebbelskinderboeken.nl/ Kunt u de nodige informatie vinden en gemakkelijk een keuze maken! U kunt ervoor kiezen om een abonnement te nemen waarbij u voor verschillende maanden kunt kiezen en ook voor de optie doorlopend kunt gaan, zodat het abonnement maandelijks afzeg baar is. Zo bent u niet verbonden en kunt u stoppen wanneer u wilt. Bovendien kunt u ook kiezen of het voor uw dochter of zoontje is, waardoor het nog specifieker is en nog veel leuker voor de kinderen!

    Klachten

    Bij eventuele vragen of klachten zit u altijd goed bij dit bedrijf. Zij zorgen er samen voor dat alles zo snel mogelijk gebeurd en u niet lang hoeft te wachten voor een oplossing. U kunt gerust de klantenservice bellen of als u liever mailt, dan kunt u het contactformulier eenvoudig invullen. De klantenservice is uitstekend en is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:30 tot 12:30. Bovendien is het aangeraden om eerst in de veel gestelde vragen te kijken, zodat misschien al van te voren een oplossing kan worden gevonden op uw vraag waardoor u niet hoeft te wachten.

    Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Dan zouden we dit graag willen weten om zo nog een duidelijker beeld te geven over dit bedrijf.

    Lees eerst wat anderen vinden van de kinderboeken van Kwebbels. Zo weet u zeker of u wel of niet moet kopen bij Kwebbels Kinderboeken!

    Kwebbels Kinderboeken
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    6
    53% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,2
    Service
    rating
    5,6
    Prijs
    rating
    5,8
    Leveren
    rating
    6,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Abonnement

    Had een proef aanvraag besteld. Zonder akkoord omgezet naar een lopend abonnement. Na mails te hebben verstuurd en online te hebben opgezegd blijft de automatische incasso gewoon doorlopen. Overigens na 3 x contact pas 1 pakketje boeken ontvangen hoewel ik voor 2 had betaald.
    Wat een drama. Wat een slechte "service" > eerder crimineel.

    Door: Eline Dams09-10-2019
    Team Kwebbels09-10-2019

    Hoi Eline, Vervelend dat er pakketten niet aankomen. Ik zie dat de eerste factuur daarom ook netjes is afgeboekt. Het abonnement heb je stopgezet na de zending van september. Omdat wij het voor onze klanten fijn vinden dat ze eerst het pakket ontvangen hoef je pas achteraf te betalen. De incasso van september is dus voor het laatste pakketje geweest. Als er problemen zijn met de bezorging van de pakketten dan horen wij het graag zodat we dit kunnen opnemen met Sandd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Proefpakket bewust door laten lopen.

    Ook ik ben benaderd voor een proefpakket waar ik alleen verzendkosten voor heb betaald. Mij werd heel duidelijk uitgelegd dat wanneer ik geen abbonement wens, ik dit na het proefpakket gewoon per direct stop kon zetten. Echter vind ik het pakket erg leuk en het geld zeker waard dus besluit ik geheel vrijwillig het abbonement door te laten lopen. Ik vind de negatieve reacties dan ook onbegrijpelijk en belachelijk. Wanneer je zelf nergens op reageert of de uitleg niet begrepen hebt is dit geheel aan jezelf te wijten. Slechte recensies plaatsen omdat men zelf onoplettend is vind ik een trieste zaak. Kwebbels, wij zijn nu al dol op jullie leuke pakketjes en wij verheugen ons op het volgend pakketje! Wij blijven in ieder geval, geheel vrijwillig!

    Door: Ramona Soons05-10-2019
    Team Kwebbels09-10-2019

    Hoi Ramona, Wat leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over het Kwebbels boekenpakket. We doen inderdaad ons best om zo duidelijk mogelijk naar de klant de communiceren aan de telefoon, per mail en per brief. Fijn om ook eens te horen dat dit goed is overgekomen. We zijn druk bezig met de pakketjes voor de maand oktober samen te stellen. Wij wensen jullie alvast veel plezier met het volgende pakket! Met vriendelijke groet, Patty van Team Kwebbels Kinderboeken

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Kinderboekenpakket

    Prettige ervaring gehad met Kwebbels.
    Leuke pakketjes.
    Na een tijdje heb ik het wel stop gezet.
    Ik kan me niet vinden in de negatieve reviews hieronder.
    Alles word duidelijk vermeld en staat ook op de site vermeld.
    Goed lezen en luisteren wat er verteld word en je zit nergens aan vast.

    Door: Chris Van Leest20-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Kinderboeken pakket

    Men kind heeft veel plezier van alle pakketen die ze steeds krijgt ze is er blij mee dankje ik blijf ook zekker bij julie

    Door: Jolanda Deckers03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    GRATIS Proefpakket

    Tijdens mijn zwangerschap ben ik op internet gaan zoeken naar gratis baby boxen en dergelijke.
    Kwam een gratis boekenpakket tegen van hier en heb mij daarvoor in geschreven.
    Elke keer als ik aan het werk was belde hun mij, maar ik had al 1x aangegeven om mij op een ander afgesproken tijdstip te bellen ivm mijn werk.
    Ik werkte maar 2 tot 3 uur op een dag, maar toch bleven ze elke keer bellen wanneer het hun uit kwam.

    Aan de telefoon heb ik dus ook meerdere malen gevraagd of het eenmalig is en we nergens aan vast zitten.
    Nee, het was eenmalig alleen verzend kosten en je zat nergens aan vast.

    Na 1 maandje of 2 kregen we weer een boekenpakket van hun en ik dacht dat dit een vergissing was en heb het pakket niet open gemaakt.
    Toen bleek er 14 euro te zijn afgeschreven wat ik gelijk heb laten terug boeken.

    Gelijk contact opgenomen en toch moest ik het gaan betalen.
    Heb gezegd dat ik het adres wil, zodat ik het retour kan sturen, want ik ben niet van plan om het te gaan betalen.
    Retour sturen kan natuurlijk wel, maar niet betalen kan niet hoor!

    Mijn standpunt staat vast. Ik ga niet iets betalen waar niets over is afgesproken.
    Inmiddels 4e herinnering binnen gekregen dat ik moet betalen, want anders 40 euro incasso kosten.

    Afrader voor iedereen en als het kan zet ik overal dezelfde review neer, zodat hopelijk niemand hier meer intrapt.
    Belachelijke mensen.

    Door: Samentha Oldenburger02-09-2019
    Kwebbels Kinderboeken09-09-2019

    Hoi Samentha, Jammer dat je niet tevreden bent over onze service. Zowel telefonisch, per mail en welkomstbrief vragen wij onze klanten om na ontvangst een keuze te maken met betrekking tot het vervolg. Je bepaalt helemaal zelf of je door wilt gaan of niet. Maar we vragen wel dit dan even door te geven. Ik zie dat we jou op 12 juni nog een extra mailtje hebben gestuurd n.a.v. een vraag van jou over de kosten van het proefpakket en kosten van een vervolgpakket. Hierin hebben we je nogmaals gevraagd om even te reageren nadat je het proefpakket hebt ontvangen. Omdat je het niet eens was met het tweede pakket hebben we je uitgelegd hoe je het pakket kosteloos kunt terug sturen. We vinden het daarom jammer deze review terug te lezen. Mocht je nog contact willen over de gang van zaken nemen we graag contact met je op. Groet, Klantenservice Kwebbels Kinderboeken

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Proef pakket

    Ik ben telefonisch benaderd of ik een pretpakket wilde hebben voor 6.95 accoord gegaan, en zou nergens aan vastzitten zou alleen nog eenmalig telefonisch benaderd worden voor eventueel een abonnement niets is minder waar geld wordt afgeschreven en pakket toegestuurd dat is misleiding en bedrog

    Door: Anja Wijnands24-07-2019
    Emy van Ham24-07-2019

    Hoi Anja, Bij Kwebbels Kinderboeken kun je op een leuke manier kennis maken door middel van het proefpakket. Hiervoor betaal je alleen de verzend en administratiekosten. Nog voor je het proefpakket in huis hebt ontvang je een welkomstmail met daarin jouw unieke inloggegevens en alle uitleg over een vervolg of stopzetting bij ons. Omdat je met ons kennis wilt maken vragen wij jou om na ontvangst een keuze te maken om door te gaan of niet. Wil je niet doorgaan dan is dit natuurlijk geen probleem en kun je dit meteen laten weten. Jammer dat het toch is mis gegaan. Ik ga er vanuit dat de klantenservice verder contact met jou opneemt of dit al heeft gedaan. Met vriendelijke groet, Kwebbels Kinderboeken

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Proefpakket

    Ik had een eenmalig proefpakket. Maar ineens werd er weer geld afgeschreven omdat het blijkbaar meteen omgezet wordt naar een abonnement. Na het geld weer terug gehaald te hebben was er ineens heel snel een mail dat ik nog moest betalen. Ze gaan er vanuit dat als je, ook al denk je een eenmalig proefpakket te hebben, je toch eerst moet laten weten dat je verder niks wilt ontvangen. En ze doen dit al jaren op deze manier en gaat altijd goed. Nou na deze beoordelingen gelezen te hebben ben ik toch echt niet de enigste die dit verkeerd begrepen heeft haha!
    Was een leuk pakket met boeken maar ga hier nooit meer iets bestellen.

    Door: Evi23-07-2019
    Emy van Ham24-07-2019

    Hoi Evi, Bij Kwebbels Kinderboeken kun je op een leuke manier kennis maken door middel van het proefpakket. Hiervoor betaal je alleen de verzend en administratiekosten. Nog voor je het proefpakket in huis hebt ontvang je een welkomstmail met daarin jouw unieke inloggegevens en alle uitleg over een vervolg of stopzetting bij ons. Omdat je met ons kennis wilt maken vragen wij jou om na ontvangst een keuze te maken om door te gaan of niet. Wil je niet doorgaan dan is dit natuurlijk geen probleem en kun je dit meteen laten weten. Jammer dat het toch is mis gegaan. Ik ga er vanuit dat de klantenservice verder contact met jou opneemt of dit al heeft gedaan. Met vriendelijke groet, Kwebbels Kinderboeken

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Spam!

    Maakt gebruik van e-mailspam via derden (Kansen, Yonkana srl)... google die twee maar eens.

    Bij voorbaat links laten liggen met adverteren op deze wijze.

    Door: Shiva 11-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Prima service! Leuke boeken

    Enige tijd na de geboorte van mijn dochter werd ik gebeld of we interesse hebben in een voordelig boekenpakket. Ja, dit had ik. Ik ontving hele leuke boekjes en hierna kreeg ik elke maand een leuk boekenpakket. Het verbaasde mij dat er ook echte merkenboekjes tussen zitten zoals Sesamstraat, Peppa Pig, Dora the Explorer. Maar ook heel erg leuk Fopschaap en boekjes met geluid. Ik wilde na een tijd het abonnement wijzigen, nog gene 5 minuten na het opvragen van mijn inloggegevens heb ik deze buiten hun kantoortijden om ontvangen en kon ik online de ontvangst frequentie wijzigen of stopzetten. Naar mijn mening absoluut geen oplichting o.i.d. Gewoon een leuke en makkelijke manier om kinderboeken te introduceren aan je kinderen.

    Door: Renee05-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Onheus bejegenen via telefoon pure colportage iemand net zolang zeuren tot dan voor 1x pakketje overigens van niksnut op te dringen heb ge

    Oplichting en colportage om toch maar te scoren via tel zoveel mogelijk mensen winnen ja hoor alleen 1x kennismakingspakket je met niksnuttige 3 tal boekjes gaf direct aan okay 1x jaja 1x enige dagen later schetste de verbazing komt toch een 2 pakketje heb de pakketten teruggestuurd via Bruna in Veenendaal en ja hoor daar komen de 1x herinnering zelf gelijk gebeld en verteld van retour okay meneer we nemen het in behandeling maar mevrouwen niks behandelen mijn partner heeft het retour gestuurd dus klaar maar niks klaar het zg bib komt met een aanval of je maar wil betalen niks betalen hoor het is retour weekje later verhoging tot aanmaning of je maar even 54 e wil betalen zoniet dan gaan wij tot vordering over van auto of inboedel en of huis er dat staat niet overeenkomstig een bedragje wat begon met 13.99e ik heb gemaild naar ze maar ze gaan dus nu naar de rechter kennelijk toch te gek voor woorden dit heb ik nog nooit meegemaakt maar ja zij eisen een verzendbewijs en dat heeft mijn partner toen ik heel ernstig zie in zou lag niet mee gekregen nou dan ga ik desnoods maar zitten voor dat luttel bedragje maar zo krijgen doen ze in geen geval wat moet ik hier mee of wat zou u doen

    Door: Scheps18-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Ingeluisd

    De telefoniste verzekerde mij (meerdere malen gevraagd) dat ik eenmalig een proefproject kon ontvangen, maar moest toch online de dienst stopzetten. Vond de boeken ook niet echt inspirerend.

    Door: Cleo15-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Review: leukste meiden pakket

    Pluspunt: altijd gevarieerd , altijd passend voor de leeftijd van kind, altijd op tijd geleverd

    Minpunt: eigenlijk geen min punten ????

    Door: Cecilia Ten Harve 13-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Dompertje

    Boekje voor kleinzoon besteld, gratis ter kennismaking, als kerstkado. Vorige week weer een pakket met incasso van €6,95. Pakket teruggestuurd en gebeld. Nee dit was nog de porto voor het pakket van december.... Uhmmm was gratis aanbieding toch!? Klaar ermee...

    Door: Greet Popelier 31-01-2019
    klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl31-01-2019

    Vanmorgen hebben we elkaar inderdaad gesproken. Kwebbels Kinderboeken heeft in december geen pakket gestuurd naar u. Het proefpakket voor uw kleinzoon hebben wij in januari gestuurd en zoals met u afgesproken eenmalig de verzend en administratiekosten hiervoor afgeschreven. Mogelijk heeft u in december van een andere kinderboekenclub een pakket ontvangen en is er hierdoor verwarring ontstaan. Met vriendelijke groet, Klantenservice Kwebbels Kinderboeken

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    Bibliotheek is gratis

    Er wordt op bepaalde sites promotie gemaakt voor kwebbels en beloofd dat het eenamlig gratis is. Daarna wordt je terug gebeld ja de boekjes zijn HE-LE-MAAL gratis twv wel 25EURO! maar je moet wel 7euro verzendkosten betalen. Dat is geen probleem maar geen niet eerst stunten met dat het gratis is. De bibliotheek die is gratis voor alle kinderen :) TOP!

    Door: Simon Ofkir 15-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Geen accountgegevens ontvangen

    Proefpakket genomen voor 6,95. Bij de vraag of dit eenmalig was kreeg ik netjes uitleg dat het doorlopend is (13,95) en je het per maand kunt opzeggen, dit doe je in je account.
    2x een pakket ontvangen en vind de boekjes harstikke leuk, maar wil nu gaan opzeggen via mijn account. Om in te loggen heb je gegevens nodig die je in de 1e email van hun hebt ontvangen. Merk nu dat ik nooit accountgegevens heb ontvangen en ook niet kan aanmaken. Tevens het opvragen van gegevens bij wachtwoord vergeten en inlognaam vergeten, verschijnt de melding dat deze gegevens niet bekend zijn bij ze. Dus probeer ze te bellen maar zijn helaas gesloten tot 7januari ivm de feestdagen.
    7 januari maar nogmaals proberen om accountgegevens te bemachtigen en op te zeggen. Service in het account beheer is dus erg slecht. Verder leuke boekjes en duidelijke uitleg gehad.

    Door: Jordy21-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Tevreden klant)

    M'n dochter heeft jarenlang leesplezier gehad met de leespakketen van Kwebbels. Nu ze wat ouder is wil ze graag zelf haar boeken uitzoeken.
    Kleine meisjes worden groot;-)

    Door: S den Tuinder14-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Verrassende kwaliteit

    Ik heb tot nu toe uitsluitend het proefpakket ontvangen maar was hierdoor aangenaam verrast. Ik was wat huiverig voor de kwaliteit en diversiteit van de boekjes, vanwege de lage prijs maar ik heb super leuke boekjes ontvangen. Zowel voorleesboekjes als oefenboekjes.
    Mijn kindje is nog geen jaar dus voor nu is een pakket per 6 maanden voldoende maar als ze straks ouder is kan ik het abonnement zo aanpassen.
    Ik raad het vrienden zeker aan.

    Door: Eva Van Scherrenburg27-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Review

    Ik heb bewust voor Kwebbels gekozen vanwege de verscheidenheid van het aanbod ,tevens voor diversen leeftijden

    Door: G. Stevens26-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Iedere maand een verrassing!

    Mijn zoontje vindt het erg leuk om elke maand een nieuw kwebbels pakket uit te pakken. Er zitten altijd leuke leesboekjes en doe-boekjes bij! Vooral de diversiteit in het aanbod is leuk en zo blijft het iedere maand een verrassing!

    Door: ivanka overvliet26-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Leuke verrassing voor je kids

    Wij zijn al een aantal jaren klant bij kwebbels en kijken iedere maand vol verwachting uit naar het pakket. Het voordeel is dat het gericht is op een bepaalde leeftijd categorie en dat je de leveringen kunt laten komen in de frequentie hoe het je zelf uitkomt. Kwebbels, ga zo door!

    Door: Danielle26-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Kwebbels Kinderboeken

    Uw beoordeling