NederlandReview

    Ervaringen Kwebbels Kinderboeken

    Leest uw kind dolgraag boeken en wilt hij of zij elke avond voor het slapen gaan, of na school een boek lezen? Of kan uw kind geen boek lezen, maar juist voorgelezen krijgen door u als ouder? Twijfel dan niet en kom naar Kwebbels kinderboeken waar u de juiste kinderboeken zult vinden voor verschillende leeftijden. Heeft u al eens kinderboeken besteld van dit bedrijf? Of kent u iemand die het heeft gedaan? Maar misschien ook belangrijk, hebben anderen ervaring met dit bedrijf? Wat denkt u of wat denken andere consumenten hier over?
    Wij van Nederlandreview hebben ter beschikking om ervaringen en/of bevindingen van consumenten te plaatsen op onze website. Zo kunt u lezen wat anderen over dit bedrijf vinden en een beeld kunt schetsen van hoe dit bedrijf omgaat met haar klanten. U kunt ons zien als een onafhankelijk platform waar échte onafhankelijke consumenten reviews schrijven over een bepaald bedrijf. Hiermee zijn we samen in staat om een overzichtelijk beeld te geven van bedrijven waar andere klanten die hier net over gehoord hebben, of gewoonweg niet zeker zijn of het de juiste keuze is ergens een aankoop te doen. Bovendien zorgen we er samen voor dat consumenten weten waar ze mee te maken hebben.

    Over Kwebbels Kinderboeken
    Wat verkoopt Kwebbels Kinderboeken en wat is hun functie? Het zou nu wel duidelijk moeten zijn dat het gaat over kinderboeken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het zorgvuldig sorteren van kinderboeken en zo ook de juiste kinderboeken aan te bieden voor een bepaald leeftijd. Zo weet u ook zeker dat wat uw kind voor gelezen krijgt, of wat hij of zij zelf leest ook op zijn of haar niveau past zodat het interessant en leuk blijft. Bovendien kunt u verschillende leespakketten kopen die elke maand voor u worden samengesteld die zijn bedoeld voor de leeftijden tussen de 0 en 12 jaar. U kunt dan ook verwachten dat dit bedrijf kwaliteits boeken levert. 

    Diensten
    Dit bedrijf biedt verschillende boeken aan voor verschillende leeftijden. U kunt als voorbeeld gaan voor kinderboeken tussen de 0 en 2 jaar, de jongste lezers, 3-5 jaar voor peuters en kleuters, 6-7 jaar voor kinderen die al een beetje kunnen lezen en als laatst de leeftijden tussen de 8-12 jaar die zelf kunnen lezen. Zo worden er verschillende boeken gegeven voor ieder wat wils. Is uw kind een vlotte lezer, of gaat uw kind rustig op zijn of haar gemak door een boek heen, dan is dit geen probleem. Het bedrijf zorgt ervoor dat er altijd wel een boek zit dat bij uw kind past waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken. Zo kunt u van spannende leesboeken tot informatie boeken, van voorlees boeken tot doe boeken, naar zelfs knip en plak boeken tot boeken over televisiehelden! Dit is allemaal te verkrijgen en is verdeeld onder verschillende leeftijden. Op de site http://www.kwebbelskinderboeken.nl/ Kunt u de nodige informatie vinden en gemakkelijk een keuze maken! U kunt ervoor kiezen om een abonnement te nemen waarbij u voor verschillende maanden kunt kiezen en ook voor de optie doorlopend kunt gaan, zodat het abonnement maandelijks afzeg baar is. Zo bent u niet verbonden en kunt u stoppen wanneer u wilt. Bovendien kunt u ook kiezen of het voor uw dochter of zoontje is, waardoor het nog specifieker is en nog veel leuker voor de kinderen!

    Klachten  
    Bij eventuele vragen of klachten zit u altijd goed bij dit bedrijf. Zij zorgen er samen voor dat alles zo snel mogelijk gebeurd en u niet lang hoeft te wachten voor een oplossing. U kunt gerust de klantenservice bellen of als u liever mailt, dan kunt u het contactformulier eenvoudig invullen. De klantenservice is uitstekend en is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:30 tot 12:30. Bovendien is het aangeraden om eerst in de veel gestelde vragen te kijken, zodat misschien al van te voren een oplossing kan worden gevonden op uw vraag waardoor u niet hoeft te wachten.

    Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Dan zouden we dit graag willen weten om zo nog een duidelijker beeld te geven over dit bedrijf.

    Lees eerst wat anderen vinden van de kinderboeken van Kwebbels. Zo weet u zeker of u wel of niet moet kopen bij Kwebbels Kinderboeken!

    Kwebbels Kinderboeken
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    4,8
    45% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5

    Service

    5

    Prijs

    4,8

    Leveren

    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Oplichters

    D vd Snepscheut31-07-2018

    Oude troep,
    Je komt er nooit meer van af.
    Nu incasso lopen

    Ik hoop dat ze failliet gaan

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    NOOIT AAN BEGINNEN!

    anoniem28-06-2018

    Nooit aan beginnen, je komt er nooit meer vanaf! Als je het abonnement online aanpast verwacht je dat het opgelost is. Echter, het systeem of Kwebbels draait de aanpassing terug waardoor het abonnement gewoon weer doorloopt. Ik ben al een jaar bezig om van Kwebbels af te komen. Zelfs na een mail van hun kant mbt de beëindiging wordt er na 4 maanden weer opnieuw geld afgeschreven.

    Patty02-07-2018

    Ver

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    gratis proefpakket veranderde in abonnement

    Esmée Berndt30-05-2018

    Ik heb éénmalig een proefpakket aangevraagd, wat automatisch is veranderd in een abonnement terwijl ik daar nooit toestemming voor heb gegeven.
    Aan de telefoon zei de mevrouw dat dit maar voor één keer was, dat is gewoon gelogen. Nu zoek ik een telefoonnummer van Kwebbels, onvindbaar. Slechte ervaring, nooit weer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Super voor kinderen

    Mirella mama van Jasmijn16-05-2018

    Super service Jasmijn wordt elke keer weer blij als Kwebbels boor haar in de bus valt , mama oooo Kwebbels voor mij heerlijk gewoon om je dochter er zo van ziet genieten ook is het erg leerzaam zit altijd een voorlees boek bij een doe boek en een leer boek en nog een extra boek.
    Wij zijn er heel blij mee
    Hartelijke groeten
    Mirella
    http://www.bunzlaucastle.eu

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Bedriegers

    Mulder21-04-2018

    Zelfs na 7x te hebben gevraagd of het eenmalig is zeggen ze ja. Misleiding! Onacceptabel! Leugenaars! Ze moeten zich schamen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Wij zijn fan!

    Eline13-02-2018

    Hoi hoi,

    Kwebbels Kinderboeken verdient ook is een leuke review. Wij zijn namelijk fan, al een ruime tijd ook.

    Ik snap daarom als fanatiek online koopjesjager ook onderstaande klachten niet zo goed. Voor ik iets aanvraag bekijk ik altijd goed de voorwaarden, en bij een telefoontje luister ik goed naar wat er van me gevraagd wordt. Zo ook bij Kwebbels. Toen ik in verwachting was vond ik het leuk om informatie aan te vragen over het proefpakket van Kwebbels Kinderboeken. Niet veel later werd ik gebeld en werd me inderdaad verteld dat ik een proefpakket kon bestellen voor de verzendkosten, en na ontvangst moest ik laten weten of ik door wilde gaan of niet. Ik ben netjes gewezen op de welkomstbrief, en inderdaad stonden daar alle mogelijkheden in.

    Na het eerste pakketje meteen gebeld naar de klantenservice (nummer staat gewoon in de brief) en de frequentie aan laten passen naar een keer per kwartaal. Nu hij wat ouder is geworden vinden we het voorlopig leuk om maandelijks boekjes te ontvangen. Dit kan tegenwoordig ook online bij Kwebbels. Ik weet niet hoe veel makkelijker het ze nog kunnen maken, maar voor ons werkt dit prima. Lekker zelf bepalen hoe vaak en wanneer we een pakketje willen. Voorlopig weer even iedere maand en kijken weer uit naar het nieuwe pakketje!

    Goed luisteren en goed lezen voorkomt een hoop frustratie is mijn mening :)

    Groetjes!

    Joosje21-04-2018

    Hoi Eline, ik ben het helemaal met je eens!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Doorlopende betalingen

    Aleksandra06-02-2018

    OPLICHTERS!

    Toen ik in verwachting was ben ik ergens een GRATIS proefpakket tegengekomen van Kwebbels. Dat leek mij wel leuk en heb ik mijn gegevens achtergelaten. Volgende dag heeft kwebbels mij benaderd of ik EENMALIG een GRATIS proefpakket wilde. Ik hoefde alleen verzendkosten te betalen. Ik heb 3 keer aan de telefoon gevraagd of ik niet toch ergens aan vast zou zitten en of het echt eenmalig was. De vrouw beweerde dat het alleen om een proefpakket ging.

    Echter was dat natuurlijk niet zo! Een maand of twee na het proefpakket kreeg ik opnieuw een pakket met kinderboeken binnen. Dit vond ik raar maar dacht zal wel een foutje zijn. Een maand of twee daarna gebeurde hetzelfde en zag ik dat er 13 euro van mijn rekening was afgeschreven.

    Ik was zo boos. Juist omdat ik het 3 keer aan de telefoon had gevraagd!! Daarnaast heb ik een miskraam gehad en werd ik door hun er steeds aan herinnerd.

    Op geen enkele manier is kwebbels telefonisch te bereiken. Je kan je naam en tel nr achterlaten en dan bellen ze je binnen 2 dagen terug. (Ik wacht nu al 10 dagen) nog steeds niets gehoord. Automatische incasso heb ik terug laten storten en dan sturen ze wel meteen een email.

    Dus bij deze EEN ZEER SLECHTE ERVARING MET KWEBBELS KINDERBRKEN. HET ZIJN OPLICHTERS.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Liever niet, maar.....NATUURLIJK!! De meesten van jullie trouwens ook.

    Delano02-01-2018

    Als je de meeste reviews leest, kom je er vanzelf achter dat bijna iedereen 'nogmaals' heeft gekocht bij Kwebbels. Je, krijgt (zo te lezen) toch meestal een tweede pakket toegestuurd. ;)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    oplichting

    M.S. Schuring28-12-2017

    Ik werd gebeld nav het insturen van een kaartje oid.
    Leuke boekjes, afgestemd op de leeftijd van uw kindje.
    Geen abonnement, alleen verzendkosten. Daarna kun jlij met deze actiee zelf beslissen wat je wilt.
    Nou vooruit maar, voor deze keer.

    Normaal ben ik niet van dit soort dingen want het is altijd anders dan voorgespiegeld wordt.
    Zo nu ook dus.
    Ik vond de toegestuurde boekjes helemaal niet afgestemd op mijn baby.
    En ik zie net toevallig dat er 13,95 van mijn rekening is afgeschreven!!!
    Zo NIET blij met deze actie!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Komen afspraken niet na, oplichters..

    Enise30-11-2017

    Proefpakket besteld. Duidelijk aangegeven dat t eenmalig moest ivm mijn eerste zwangerschap. Opeens nog een pakket binnen en automatisch geincasseerd. Terugbelcontact gevraagd, maar niet terug gebeld! Niet doen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    kwebbels kinderboeken niet aan beginnnen!

    Chantal09-11-2017

    Mijn man is benadert voor éénmalig proef pakket waarbij alleen verzendkosten betaald hoefde te worden. En geen enkele verplichtingen. Pakket netjes gekregen en bezorgkosten afgeschreven. Mijn man en ik en onze kids vonden het niks. Tot onze grote verbazing kregen wij een maand later een volgend kinderboeken pakket toegestuurd. Retour afzender verstuurd en op alle mogelijk manieren contact gezocht met kwebbels, terugbel functie en verzoek contact op te nemen maar geen enkel reactie. Echter was er wel al inmiddels een maandelijkse incasso afgeschreven. Deze laten annuleren via onze bank. Maand later tot onze grote verbazing incasso bureau op ons nek. En kwebbels alsmede incasso bureau op geen enkele manier te bereiken of enige reactie van beide. Kortom oplichters begin er niet aan! Hoe kom je hier vanaf?!

    Tessa vreriks27-11-2017

    Ik zou graag retour willen sturen ... Hoe doe ik dat zonder 3,90 per pakketkosten erbij te krijgen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ongevraagd vast aan abonnement

    Irene27-10-2017

    Een proefpakket besteld, waarbij ik telefonisch meermalen gevraagd heb of ik hiermee niet een abonnement afsluit. Hierbij een vals antwoord gekregen dat je enkel een proefpakket krijgt toegestuurd. Hierop hen toestemming gegeven voor een automatische incasso voor de verzendkosten van het proefpakket. Bij ontvangen van het proefpakket staat vervolgens in kleine letters op een foldertje dat je maandelijks een boekenpakket krijgt toegestuurd. Direct opgezegd, maar daarmee zit je er al een maand aan vast en betaal je dus abonnementskosten. Overigens waren de meeste boeken in het proefpakket niet echt boeken, maar tijdschriften. Kortom, oplichting.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Leuke boeken voor mijn kleinzoon

    Peter de Bie25-08-2017

    nadat ik in een enquête had aangegeven graag gebeld te willen worden door Kwebbels, belde een dame me met de aanbieding om een pakket te proberen voor 6.95. De dame gaf aan dat ik na ontvangst zelf via hun website moest aangegeven of ik verder wilde. En ook als ik niet verder wilde. Stond ook nog een keer in de folder die bij de boeken zat. Ik heb vervolgens online aangegeven dat ik 2x per jaar een pakket wil ontvangen. Mijn kleinzoon vind ze leuk en daar gaat het om

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Abonnement is leuk

    Mathilde Seegers18-08-2017

    Ik ben wel tevreden met het abonnement. Mijn kinderen waren eerst lid van wat blaadjes, maar deze boekjes zijn leuker om te bewaren en door te geven. Ik vind het persoonlijk niet erg dat je 'vast' zit aan een abonnement, maar wel handig, want het scheelt mij tijd. Ik vind ze ook niet zo duur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    GEEN GRATIS PROEFPAKKET AANVRAGEN

    K28-02-2017

    Werd overal aangeboden op babysites om eenmalig 'gratis' boeken te krijgen waarbij je alleen voor 6.95 euro de verzending betaald. Nadrukkelijk nog gevraagd of je nergens aan vastzit (abbo of wat dan ook), en toen ook eenmalig toestemming gegeven voor de automatische incasso.

    Nu krijgen wij de maand erop de boeken weer gestuurd en werd er automatisch 13,95 euro van mijn rekening afgeschreven waar ik GEEN toestemming voor hebt gegeven. Vind dit niet bepaald netjes van ze en probeer dit nu stop te zetten.

    De boeken zelf zijn wel schattig, maar flinterdun. Na een paar (lees 4-5) is het boek uit. Alhoewel (kleine) kinderen geen dikke boeken nodig hebben, maar het is wel een beetje aan de karige kant. Nogmaals, boeken zijn schattig, maar ik had er iets meer van verwacht. In de winkel zal een degelijke boek wel duurder zijn dan de 3-4 (dunne) boekjes die je krijgt, maar worth it? Nah, niet echt.

    Sluit me wederom aan de reviews hieronder: NIET AAN BEGINNEN!

    Angela24-04-2017

    Hallo, Hoe is het afgelopen met kwebbels? Ben benieuwd naar het resultaat, zit namelijk in dezelfde situatie. Groeten

    Ruud01-09-2017

    Vervelend om te horen u niet goed bent voorgelicht. Maar u bent nooit ergens toe verplicht. U kunt altijd alles zelf online regelen (www.kwebbelskinderboeken.nl). Dus ook als u zou willen stoppen. Dit heeft de dame aan de telefoon u als het goed is ook uitgelegd en stond nogmaals in de welkomstbrief die bij het eerste pakket zit. Maar als u even belt met de klantenservice op telefoonnummer 076-5300867 lossen we het voor u op.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Leuke boekjes

    F. de Winter29-08-2016

    Eenmalig abonnement afgesloten dat vanzelf stopt.
    Het zijn leuke boekjes, de kinderen lezen ze graag en komen zo dus makkelijk aan hun leeskilometers.
    Wel een minpuntje dat de boekjes zijn aangepast aan geslacht; mijn dochter houdt ook wel van stoere jongensboeken, maar krijgt nu vooral Barbie enzo. Ze kan ze wel in de klas ruilen, dus zo hebben we het opgelost.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Kwebbelskinderboeken niet aan beginnen

    anoniem26-07-2016

    Ik sluit mij helemaal aan bij 'n andere review.

    Heb Géén bestelling geplaatst. Krijg toezending onder andere naam!! Als je niets doet gaat het abonnement automatisch in!! LET OP DUS!!
    Zeer slechte kwaliteit en er wordt direct een doorlopende incasso opgezet. Incasso heb ik uiteraard teruggedraaid.
    Ik heb nergens akkoord gegeven en geen handtekening gezet. Dus ben erg benieuwd naar de next step van deze oplichters.
    NIET AAN BEGINNEN DUS

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    ja

    Anoniem22-07-2016

    Zeer slechte kwaliteit en er wordt direct een doorlopende incasso opgezet. Incasso heb ik uiteraard teruggedraaid.
    Ik heb nergens akkoord gegeven en geen handtekening gezet. Dus ben erg benieuwd naar de next step van deze oplichters.
    NIET AAN BEGINNEN DUS

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Leuk

    Femke31-05-2016

    Kinderen vinden het leuk. maar elke maand vond ik te duur, krijgen het nu elke 3 maanden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    niet duur wel leerzaam

    Van der Meer20-05-2016

    Niet duur, wel heel leerzaam

    Mijn man en ik vinden het goed pakketten die Kwebbels aanbiedt~!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schrijf zelf een review over Kwebbels Kinderboeken

    Uw beoordeling