Kwebbels Kinderboeken

5

Bestellen

4.5

Service

4.8

Prijs

5.2

Levering

35.7%

Zou hier weer kopen

Kwebbels Kinderboeken

Leest uw kind dolgraag boeken en wilt hij of zij elke avond voor het slapen gaan, of na school een boek lezen? Of kan uw kind geen boek lezen, maar juist voorgelezen krijgen door u als ouder? Twijfel dan niet en kom naar Kwebbels kinderboeken waar u de juiste kinderboeken zult vinden voor verschillende leeftijden. Heeft u al eens kinderboeken besteld van dit bedrijf? Of kent u iemand die het heeft gedaan? Maar misschien ook belangrijk, hebben anderen ervaring met dit bedrijf? Wat denkt u of wat denken andere consumenten hier over?
Wij van NederlandReview hebben ter beschikking om ervaringen en/of bevindingen van consumenten te plaatsen op onze website. Zo kunt u lezen wat anderen over dit bedrijf vinden en een beeld kunt schetsen van hoe dit bedrijf omgaat met haar klanten. U kunt ons zien als een onafhankelijk platform waar échte onafhankelijke consumenten reviews schrijven over een bepaald bedrijf. Hiermee zijn we samen in staat om een overzichtelijk beeld te geven van bedrijven waar andere klanten die hier net over gehoord hebben, of gewoonweg niet zeker zijn of het de juiste keuze is ergens een aankoop te doen. Bovendien zorgen we er samen voor dat consumenten weten waar ze mee te maken hebben.


Over Kwebbels Kinderboeken

Wat verkoopt Kwebbels Kinderboeken en wat is hun functie? Het zou nu wel duidelijk moeten zijn dat het gaat over kinderboeken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het zorgvuldig sorteren van kinderboeken en zo ook de juiste kinderboeken aan te bieden voor een bepaald leeftijd. Zo weet u ook zeker dat wat uw kind voor gelezen krijgt, of wat hij of zij zelf leest ook op zijn of haar niveau past zodat het interessant en leuk blijft. Bovendien kunt u verschillende leespakketten kopen die elke maand voor u worden samengesteld die zijn bedoeld voor de leeftijden tussen de 0 en 12 jaar. U kunt dan ook verwachten dat dit bedrijf kwaliteits boeken levert. 


Diensten

Dit bedrijf biedt verschillende boeken aan voor verschillende leeftijden. U kunt als voorbeeld gaan voor kinderboeken tussen de 0 en 2 jaar, de jongste lezers, 3-5 jaar voor peuters en kleuters, 6-7 jaar voor kinderen die al een beetje kunnen lezen en als laatst de leeftijden tussen de 8-12 jaar die zelf kunnen lezen. Zo worden er verschillende boeken gegeven voor ieder wat wils. Is uw kind een vlotte lezer, of gaat uw kind rustig op zijn of haar gemak door een boek heen, dan is dit geen probleem. Het bedrijf zorgt ervoor dat er altijd wel een boek zit dat bij uw kind past waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken. Zo kunt u van spannende leesboeken tot informatie boeken, van voorlees boeken tot doe boeken, naar zelfs knip en plak boeken tot boeken over televisiehelden! Dit is allemaal te verkrijgen en is verdeeld onder verschillende leeftijden. Op de site http://www.kwebbelskinderboeken.nl/ Kunt u de nodige informatie vinden en gemakkelijk een keuze maken! U kunt ervoor kiezen om een abonnement te nemen waarbij u voor verschillende maanden kunt kiezen en ook voor de optie doorlopend kunt gaan, zodat het abonnement maandelijks afzeg baar is. Zo bent u niet verbonden en kunt u stoppen wanneer u wilt. Bovendien kunt u ook kiezen of het voor uw dochter of zoontje is, waardoor het nog specifieker is en nog veel leuker voor de kinderen!


Klachten  

Bij eventuele vragen of klachten zit u altijd goed bij dit bedrijf. Zij zorgen er samen voor dat alles zo snel mogelijk gebeurd en u niet lang hoeft te wachten voor een oplossing. U kunt gerust de klantenservice bellen of als u liever mailt, dan kunt u het contactformulier eenvoudig invullen. De klantenservice is uitstekend en is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:30 tot 12:30. Bovendien is het aangeraden om eerst in de veel gestelde vragen te kijken, zodat misschien al van te voren een oplossing kan worden gevonden op uw vraag waardoor u niet hoeft te wachten.

Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Dan zouden we dit graag willen weten om zo nog een duidelijker beeld te geven over dit bedrijf.


Lees eerst wat anderen vinden van de kinderboeken van Kwebbels. Zo weet u zeker of u wel of niet moet kopen bij Kwebbels Kinderboeken!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (84)

Boeken

Vreselijk slechte klantenservice. Zou het niet aanraden hier een abonnement op te nemen!

W

Willemien

19-11-2023

0

Spaaractie en pakket

Erg kinderachtig eindelijk mijn spaarkaartvol en zoontje helemaal blij met uitgekozen tas. Nee zegt kwebbels. Nou zo kinderachtig als de boeken zijn de medewerkers dus. Ik zeg je mensen trap er niet in boeken koop je beter bij de boekenwinkel of zeeman kruidvat of wirbra of ga lekker naar de bieb. Dit is een pot schandalig.

E

Evelyne

20-09-2023

0

Kwebbels Kinderboeken

na een proefpakket en 2 andere zendingen krijg ik nu boeken/tijdschriften voor een heel andere leeftijdscategorie dan dat ik heb besteld. ( 9 jaar ipv 6 jaar). Ook zijn de tijdschriften van 2020 dus absoluut niet de laatste nieuwe. probeer nu het pakket retour te sturen maar zou de verzendkosten zelf moeten betalen. wat een onzin voor iets wat verkeerd geleverd is . Ik heb het abonnement opgezegd en de incasso stopgezet. mijn advies. NIET MET KWEBBELS IN ZEE GAAN !!

I

Irene van Domburg

24-07-2023

0

Proef beoekenpakket

Er werd mij beloofd een proefpakket op te sturen en dat ik nergens aan vast zou zitten. Dit heb ik meerdere malen gevraagd en werd mij bevestigd. Vervolgens schrijven ze gewoon een structureel bedrag af en zit je aan een abonnement vast. Wat een oplichters. Als je ze probeert te bellen wordt je na 30 minuten in de wacht weggedrukt. Dit is echt schandalig en bedrog!

L

Lieselotte

28-02-2023

0

Boekenpakket

Ik zou eenmalig een proefpakket ontvangen. Er werd mij aangegeven dat ik nergens aan vast zou zitten. Achteraf bleek dat ik vast zat aan een abonnement. Dit vind ik echt niet kunnen, vooral omdat ik het nadrukkelijk heb gevraagd. Bedrog!

S

Sanne

25-10-2022

0

Geen idee

I’m being called continuously and as soon as I pick it up they hang up on me. Super annoying and unprofessional! Also, I have no idea how did they get to my phone number and name. Watch out!

A

Anita Sch

06-10-2022

0

1 pakket voor onze kleindochter haar verjaardag! vervolgens bleven ze pakketten sturen, nu een aanmaning gekregen van een incasso bureau te betalen 50,--euro

B

Brechtje Nell

15-09-2022

0

Baby pakket

Slecht te bereiken. Een uur in de wacht gezet toen ik probeerde te bellen. Er werd toch nog een pakket gestuurd terwijl ik dit niet wilde.

G

Greta

07-08-2022

0

boekenpakket

Ergerlijk dat Kwebbels de Nederlandse taal niet beheerst

N

Nelly Schalk

22-06-2022

0

17 maanden abonnement + tas en tablet

In eerste instantie leek het leuk. Het proefpakketje was ook leuk gevult. Echter na het afsluiten van het jaar abonnement vond ik de pakketjes minder. Geen bijzondere boekjes meer (zoals met licht of geluid) en elk pakket steeds vaker een soort gelijk boekje (laaste 8 maand een sticker boek of dun prenten boekje) afgewogen niet echt mijn geld waard. Voor die 14,95 kan je ook bij de kruidvat veel leuks halen. Als het kwebbels team geld moet innen zijn ze flot met reageren. Als jij ze wil bereiken ben je zo een aantal weken verder. Voor mijn dochtertje de tablet en tas besteld d.m.v een overvolle spaarkaart. Na een maand zelf contact op genomen waar deze bestelling nou bleef. Vonden ze dat ik er geen recht op dat omdat ik een gedeelte van ons lidmaatschap met een korting had en moest bij betalen. De nota om bij te betalen wederom snel ontvangen. Na een maand wachten zelf maar weer navraag gedaan waar het nu dan weer bleef. Simpele reactie: door corona vertraging we hopen volgende week. Weer afgewacht en na 2 weken weer vanuit me zelf contact moeten zoeken. Inmiddels 2 volle maanden verder. Gelukkig was afgelopen maand ons laaste pakket en gaan wij voortaan lekker naar de kruidvat onze boekjes halen. En dan nu maar hopen dat we die tablet en tas nog krijgen.

M

Mirelva

29-03-2022

0

Proef pakket

Proef pakket na tel aanbieding besteld klonk erg leuk. Alleen verzend koste betalen. 1e mail nwt inlog was er snel begon goed. helaas geen pakket ontvangen Wel rekening en aanmaningen sturen maar geen oplossing dat ik niets heb ontvangen zelfs niet na mail contact hoe nu verder. Slecht service. Voor mij dus nooit meer. nu op stop gezet had het abbo kado willen geven gelukkig eerst uitgeprobeert.

S

S peters

21-02-2022

1

Boekenpakket

Ik begrijp niets van de negatieve berichten. Ik ben heel tevreden over wat wij maandelijks binnen krijgen. Tijdens het telefoongesprek is mij duidelijk verteld wat ee bedoeling is en dat je direct akkoord gaat met toekomstige betalingen en verzendingen. Opzeggen kan zonder problemen. Wij zijn heel erg tevreden!

M

Manon

16-02-2022

1

nog geen

Deze enorme fout is wel erg gênant zeg. “ Ervaringen Kwebbels Kinderboeken. Leest uw kind dolgraag boeken en wilt hij of zij elke avond voor het slapen gaan, of na school een boek lezen?” Wilt hij…. Ga je schamen.

L

Len Duvekot

08-02-2022

0

kwebbels kinderboeken

Beëindiging abonnement wordt erg moeilijk gemaakt. Is me tot nu toe, ondanks meerdere pogingen, niet gelukt. Na een ontvangen proefpakker meerdere leveringen gekregen met automatische afschrijving waar ik geen toestemming voor heb gegeven.

F

Freddy Blom

02-12-2021

1

1x gratis pakket

Ik heb ingestemd met een proefpakket . Dit is goed ontvangen en daarvoor heb ik betaald . Echter hierna is er weer een pakket gestuurd en automatisch geld afgeschreven, terwijl ik hier geen toestemming voor heb gegeven. Ik wil afzeggen, maar voor de opzegbrief moet ik 5,95 betalen zodat hij verstuurd wordt. Wat is dat voor belachelijks. Ik heb al geprobeerd te bellen maar elke keer wordt er gezegd dat ze onbereikbaar zijn. Dus van een tevreden klant kan ik niet spreken. Jammer hoor, want dit kan volgens mij heel anders.

J

jeannette kruger

01-12-2021

0

Geweigerd proefpakket toch geleverd???

Zeg maar NEE, dan wordt je alsnog beduveld. Wat een kutbedrijf! Als ze bellen, gelijk ophangen!!!

W

Willem Jannie

27-09-2021

1

‘Gratis’ proefpakket ook als je NEE zegt

Stelletje oplichters zijn het. Zelfs als je het ‘gratis’ proefpakket afwijst krijg je hun troep toegestuurd en wordt je automatische geld geïncasseerd. Niet 1 keer, maar keer op keer, elke maand weer. 1 keer die lui hierop aanschrijven is niet genoeg gebleken, pas na 3 keer hield het op (hoop ik dan, want met deze oplichters weer je het maar niet). En mooi ook maar 1 keer iets van een boek van die lui ontvangen. Oplichterspraktijken!!! Die goeie reviews zullen ze zelf wel bedacht hebben, zo gemeen zijn ze wel.

F

Freek

27-09-2021

1

Proefpakket (slecht!!!)

Alleen maar minpunten. Slecht geïnformeerd in telefoongesprek, waarna je 1) een hoop geld kwijt ben aan een “gratis” proefpakket van slechte kwaliteit en bizar weinig in verhouding voor wat je betaald (hoezo “gratis”?) en 2) je ineens aan een abonnement vast blijkt te zitten terwijl je toegezegd is “zonder enige verplichting” en 3) dat voor dat abonnement waar je dus als niet om gevraagd hebt ook alvast het maandelijkse bedrag automatisch media zónder toestemming afgeschreven wordt. Een rotbedrijf voor wie fatsoen nul betekenis heeft. Nooit weer!!!

J

Jasper

27-09-2021

1

Nix, is me opgedrongen

Rotbedrijf die mensen oplicht met valse marketingtruc. Koop hier nooit, trap niet in hun smerige nep proefpakket!

B

Betty

27-09-2021

1

Kinderboeken

Graag direct stopzetten verzending kinderboeken ! Heb geen interesse!! Dank

H

Han Sesseler-Barens

26-09-2021

1