NederlandReview

    Ervaringen Kwantum

    Kwantum: Ervaringen

    Grote klussen, kleine klussen: voor alles kun je bij de Kwantum terecht. Maar waarom zou je voor de Kwantum kiezen en niet bijvoorbeeld voor de Gamma of de Praxis? Wat heeft Kwantum meer te bieden dan concurrenten? Krijg je die klus in huis en/of tuin gemakkelijker af met de spullen en de knowhow van deze klusgigant, of loop je juist vertraging op doordat de service te wensen overlaat? Lees hier de ervaringen van anderen met de Kwantum en laat je eigen review achter als je al eens eerder kocht bij deze ‘grootste woondiscounter van Nederland en Vlaanderen’.

    Ontdek Kwantum in hun eigen commercial

    Over Kwantum

    De geschiedenis van Kwantum begint al in 1976 met de opening van voorganger Vinylon op de Jan van Galenstraat in Amsterdam, gevolg door Kwantum Hallen later dat jaar in Woudenberg. Vooral vanaf 1990 neemt de omzet en het rendement toe, vooral door de nette presentaties, het servicebewuste personeel, de zelfbediening en natuurlijk de lage prijzen. Tegenwoordig heeft Kwantum zo’n honderd zelfbedieningswinkels op doorgaans makkelijk bereikbare locaties, zoals woonboulevards, die doorgaans 365 dagen per jaar geopend zijn. Kwantum is marktleider in vele segmenten: vloerbedekking, laminaat, gordijnen, behang en verlichting. Daarnaast zijn ze één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woningdecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf. Kwantum gaat met haar tijd mee en handelt met verschillende duurzame en milieubewuste ondernemingen, zoals Care & Fair en FSC Hout.


    Diensten van Kwantum

    In de winkels van Kwantum is het vooral zelfbieding: in de vele gangen met hoge schappen kun je zelf pakken wat je nodig hebt. Maar er loopt ook altijd veel personeel rond om je te helpen met speciale klussen. Zo kunnen gordijnen op maat worden gemaakt, evenals allerlei soorten raamdecoratie en vloerkleden. Ook is er een speciale stoffeerdienst, waarmee je tapijt, tapijttegels, laminaat en vinyl voordelig kunt laten stofferen. Vaak zijn er zelfs aanbiedingen dat tapijt en vinyl gratis gelegd of gordijnen gratis gemaakt wordt. Verder geldt er een 100% Tevredenheidsgarantie en een Prijsgarantie: hetzelfde product elders goedkoper gevonden? Kwantum keert niet alleen het prijsverschil uit, maar ook 10% korting op een volgende aankoop binnen veertien dagen. Veel producten zijn ook via de website kwantum.nl te bestellen, die kun je dan thuis laten bezorgen of gratis afhalen in één van de winkels, betaling kan dan via iDeal of credit card (VISA, MasterCard). Bestellingen van gordijnen en raamdecoratie zijn online te volgen. Kwantum is voorzien van de Thuiswinkel Waarborg en wordt erkend door CBW, voor extra veiligheidsgaranties.

    Klachten over Kwantum

    Wanneer er problemen ontstaan met producten of diensten van Kwantum, dan kan er op verschillende manieren contact worden opgenomen. Het is vaak het handigst om naar een van de winkels te komen, daar kan het dan worden opgelost, maar mocht dat niet lukken of onhandig zijn, dan kun je ook via de website een contactformulier invullen of zoeken tussen de meest gestelde vragen. Hier vind je ook de adresgegevens van het hoofdkantoor in Tilburg.

    Kun jij niet zonder Kwantum als je een klus begint? Of shop je er gewoon voor de aanbiedingen in woondecoratie voor huis en tuin? Laat hier je review achter!

    bank, meubelen, vloer of gordijn? Kwaliteit of niet? Goedkoop? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen en u weet het allemaal!

    Kwantum
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (249)

    4.4
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Kwantum

    Uw beoordeling

    Gordijn slaapkamer

    Waardeloze service, 6 maanden moeten wachten tot alles hing, en jawel de gordijnen zijn te kort. De service die geboden wordt zowel van uit de winkel als van de klantenservice is waardeloos, koop er niks

    Door: Jeroen21-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Let op!! Speciale lampen in de badkamer

    Wij zijn op zoek naar lampen voor in de badkamer en we werden goed geholpen door een meneer van de Kwantum. Die liet ons zien waar de lampen voor de badkamer hangen, want je kunt dus niet zomaar alles in de badkamer hangen! Er moet een speciaal keurmerk opzitten, anders krijg je brand!! Dus wij zijn goed geholpen in de Kwantum!

    Door: Ans17-10-2015
    Kwantum19-10-2015

    Beste Ans, Wat fijn dat je zo goed geholpen bent! Wij bedanken je voor de goede recensie. Met vriendelijke groet, ^Rita Kwantum Klantenservice.

    Verified

    Ans19-10-2015

    Beste Kwantum Klantenservice, Jullie bedankt voor het goede advies! Groetjes Ans

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Liever online

    Wat een treurigheid in die winkel in Amsterdam-Noord, zo droevig ingericht en die sfeer ook, met die tl-lichten. Maar ze hebben wel veel keuze in betaalbare spullen. Alleen koop ik dat dan liever online, hoef ik niet naar zo'n winkel. En leveren ze het gewoon thuis af :)

    Door: Sarah16-10-2015
    Kwantum16-10-2015

    Geachte Sarah, Bedankt voor de tip, wij zullen dit intern doorgeven en hopen dat we er iets aan kunnen veranderen in de toekomst. Fijn dat je de service wel goed vindt! Met vriendelijke groet, Kwantum Klantenservice

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Online bezorgservice

    Heeel handig dat ik niet meer een busje hoef te huren om spullen bij de Kwantum op te halen. Die kast die ik had gezien, laat ik nu gewoon thuisbezorgen. Top!

    Door: van tillingen14-10-2015
    Kwantum14-10-2015

    Bedankt voor de goede recensie heer/mevrouw van Tillingen! Met vriendelijke groet, Kwantum Klantenservice.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Liever online dan in de winkel bestellen

    Ik heb best wel veel dingen bij de Kwantum gekocht. Gewoon vanwege de prijs en ook wel de collectie.

    Maar ik kwam er op een gegeven moment niet meer zo graag, omdat ik het personeel in de winkel gewoon niet zo heel vriendelijk vind. Ongeïnteresseerd en gewoon niet erg klantgericht. Meer met zichzelf bezig.

    Online is veel beter, want dan heb je met die mensen niet zoveel meer te maken. Bestellen gaat ook echt makkelijk online, je vult wat dingen in en huppakee.

    En nog een groot voordeel is dat je dan niet met je nieuwe kledingkast hoeft te zeulen, maar dat deze gewoon wordt thuis bezorgd.

    Door: Tamarah06-01-2017
    Ex-klant01-05-2017

    Precies. Ontzettend dom en ongeinteresseerd personeel. Maken fout op fout en daar is de klant de dupe van. Maar ook hier geldt If you pay peanuts, you get monkeys! Een normaal mens gaat niet voor de Kwantum werken.

    Fer Kroon02-04-2018

    Deze mening deel ik niet met u. Het personeel in de filialen Meppel en Hoogeveen zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    schutters

    alles gaat fout zodra je hebt betaalt klantenservice wordt ingevult door onbeschofte dames met het iq van een koe laatste avontuur gehad met kwantum zo ga je niet met klanten om enig pluspunt is frank die man doet meer dan hij hoeft te doen kan de rest wat van leren

    Door: aa mauriks13-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    plissé gordijnen

    nooit geleverd, 3 x niet komen opdagen. veel geld betaald maar slechte overal ervaring van bestellen , tot betalen tot uiteindelijk 3 x niet geleverd krijgen is verre van professioneel.

    zal de prijs wel zijn maar wat n kutbedrijf

    Door: arjan van honk11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    echt een hele leuke winkel!!

    Ik snap niet waarom iedereen zo zit te zeuren op Kwantum!
    Ik vind het echt een hele leuke winkel!

    Ze hebben allemaal leuke dingetjes, zowel groot als klein, en alles is even goedkoop!
    Ik vind het het leukst om het in de winkel te kopen, want dan loop je nog eens ergens tegenaan en dat kan zomaar iets heel leuks zijn dat je net nodig had!

    Maar ik heb ook wel eens iets online besteld en dan heb je soms ineens een interessante aanbieding. En het is ook wel zo makkelijk als ze die zware spullen komen leveren en dat je dan niet zelf hoeft te sjouwen!

    Door: Miranda04-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    keukenkastje met kras gratis geruild

    We hadden een keukenkastje in de winkel gezien en deze toen online besteld voor de levering

    Maar toen we het uitpakten, bleek dat er een lelijke kras opzat. Echt zo aan de voorkant, heel erg in het zicht.

    Het was een goedkope kast daarom dacht ik dat je niet kan ruilen

    Maar we zijn toen weer naar de winkel gegaan en toen hebben ze het voor ons opgelost en gebeld en we konden de kast gewoon omruilen voor een nieuwe

    die was wel goed!

    het kostte niks extra's en was met een paar dagen geregeld

    Door: Joyce23-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gordijnen van Kwantum

    Eerst kwam ik bij Kwantum Zwolle, waar ik goed advies kreeg en waar de verkoopster goed meedacht. Vriendelijk personeel. Hele ruime keus. Daarna ben ik bij Kwantum Meppel verder geholpen, ook daar weer goed advies, goed meedenken, vriendelijk en prettig. De gordijnen waren inderdaad klaar na 3 weken. Alles klopte precies, ze zijn prachtig en hangen perfect. Het enige dat ik zou willen melden is dat de bestelling gebracht zou worden.

    Door: Roelien26-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gordijnen op maat

    Gordijnen besteld voor mijn nieuwe huis bij kwantum Almelo,fantastisch geholpen,
    Gisteren heb ik de gordijnen opgehaald en ben super tevreden, alles is netjes verpakt, de naam van de ruimte waar ze voor waren, stond vermeld op de zak, het aantal rolletjes en hoe breed de rail moest zijn.
    Alles hangt nu en is supermooi.
    In 1 woord top
    Kan niet anders zeggen, volgende keer weer naar Kwantum

    Door: Astrid19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Laminaat gekocht en laten leggen door Kwantum

    Laminaat bij mijn moeder van 80 jaar laten leggen. begint op een plek enorm op te bollen waarschijnlijk te strak gelegd ook alle plinten laten los, al vanaf begin juli bezig met klantenservice , op verzoek foto's gestuurd daarna niet telefonisch te bereiken geen reactie op talloze mails aan de klantenservice. Mijn moeder is al bijna een keer gevallen, heb dit gemeld bij kwantum nu twee weken geleden echter nul reactie. Ik heb nog nooit zo een slechte service meegemaakt !!!

    Door: Peter29-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Vinylvloer

    Kwantum is niet op de hoogte van wet en regelgeving. Blijven zich schuilen achter de stoffeerders. Tekenen akkoord voor de klant zonder dat klant hiervan op de hoogte is.
    Klantenservice nooit te bereiken, als je ze wel bereikt schuiven het ze door naar een collega. Die collega is dan toevallig weer eentje die geen telefoon aanneemt en zo word je als klant afgewezen.

    De schade hebben we zelf gemaakt ivm een bureau stoel volgens kwantum. Maar er staat nergens dat je geen bureau stoel mag gebruiken op deze vloer. Of dat je verplicht bent een plastic plaat aan te schaffen. Dus hoe kan je dan de klant verantwoordelijk houden? Vloer is naar de vloerenhemel binnen 1 jaar. Telefonisch word er gezegd dat het zou moeten kunnen, maar niet overmatig. Dit is dus niet aan te tonen en meten naar je eigen maten. Wat voor de een overmatig is, is voor een ander normaal. Kort om, flut bedrijf en nog lang niet van mij af.

    Ik heb mijn opgenomen gesprekken opgevraagd en ga mijn klacht melden bij kassa. Hopelijk doen jullie mee, aangezien internet vol negatieve ervaring staan met dit bedrijf.

    Door: Esmee29-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Laminaat

    Zeer slechte service. Nog geen 3 jaar geleden laminaat vloer gekocht bij de kwantum. Gaan nu al allemaal stukjes af. Kwantum doet hier niks mee want zit volgens hun maar 2 jaar garantie op. Maar mag er tog wel vanuit gaan dat laminaat langer mee gaat dan 3 jaar

    Door: Lianne27-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Gordijnen

    Ik heb op 10-06-2021 gordijnen besteld bij de Kwantum. De levertijd zou 33-64 dagen bedragen. Na 64 dagen nogsteeds niets ontvangen en geen bericht over vertraging in levering. Na ong. 70 dagen gebeld en toen werd me verteld dat de gordijnen al gemaakt waren en alleen nog naar de leverancier/het leverbedrijf moesten. Inmiddels al meer dan 100 dagen verder en werd mij verteld dat ze deze week binnen zouden komen. Uiteraard gebeurt dat ook weer niet. Nu werd me weer verteld dat ik maar contact moest opnemen als ze in week 40 nog niet binnen zijn. Zo blijft het maar doorgaan. Liegen over de status van de bestelling en steeds een nieuwe levertermijn geven. Ik heb er geen vertrouwen meer in. Klantenservice is telefonisch ook slecht bereikbaar en ik moet telkens lang wachten op reactie op de mails.

    Door: Martijn22-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gordijnen

    Net gestucte muur in nieuwbouwwoning beschadigd door de gordijnrails van de monteur. Gevraagd voor een vergoeding voor de schade, zegt Kwantum dat er volgens de monteur geen schade was geconstateerd of vermeld en zij mij hierdoor niet tegemoet kunnen komen. Dus de monteur moeten wij geloven op zijn blauwe ogen en het feit dat ik schade heb aan mijn wand die er eerst niet was moet maar vergeten worden? Je ziet letterlijk de afdruk van de gordijnrails in de wand. Schandalig. Ga hier nooit meer kopen.

    Door: Julian Schmahl21-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Vinyl vloer

    Alles wat fout kon gaan,is ook fout gegaan. Het begon al met de afspraak voor hét opmeten van de kamers, tussen 10 en 15.00 uur in ons nieuwe huis in een andere plaats, maar deze monteur was er al om 8.30uur tevroeg dus, ik was daar dus nog niet aanwezig......Heb toen zelf maar alle maten van 8 vertrekken doorgegeven aan Kwantum én deze zouden allemaal op dezelfde dag gelegd worden, maar dat ging dus ook weer fout....De vloerlegger had maar voor 3 kamers materiaal bij zich, moest voor de 5 andere kamers zelf maar iets regelen, Schande....maar hét is goed gekomen.
    Het slechtste komt nu nog, klacht indienen bij de " Klantenservice" via e-mail, of telefonisch of via contactformulier, in totaal 6stuks gedaan, maar ik heb na 2 weken nog steeds géén antwoord van Kwantum ontvangen én dat vindt ik nog het meest ergste, het lijkt wel of ze daar allemaal op vakantie zijn, géén teken van leven én telefonisch onbereikbaar, SCHANDE....😠
    Zeer Klant onvriendelijk.

    Zegt hét voort....

    Door: De Heer J.D. Grotenhuis20-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Zonwerende rolgordijn

    Ze noemen t zonwerend. Maar dat is t zeker niet. In vergelijking met mijn oude rolgordijn die liet geen zonlicht door. Het rolgordijn van de kwamtum wel. Slechte kwalitiet. Ik koop hier nooit meer zonwerende rolgordijnen.

    Door: Danielle19-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    In between en gordijn niet besteld om mijn klacht

    Vriendelijk behandeld maar voor de rest een drama .
    Ze vragen gewoon 6 euro voor het opmaken van je bestelling (echt belachelijk)
    En toen kreeg ik ook nog te horen dat ik het hele bedrag in 1 keer moest betalen anders werd de order niet in werking gezet ,toen ik zei dat wettelijk vastgesteld is dat je een derde mocht betalen gingen ze er niet mee akkoord.
    Ik ben daar heel boos over en heb daarom de order niet door laten gaan ,ik vraag me af waar de wetten dan voor zijn gemaakt .
    Heel slecht kwantum haarlem

    Door: T Zeldenrust 14-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vinyl vloeren

    Zwart op wit document met prijzen en afspraak, en gegarandeerd ingepland. We stonden er zelf bij, medio mei, ruim op tijd, dat we dubbel bevestigd kregen dat onze vinyl vloeren zouden worden gelegd op 17 augustus. Dag vooraf melding voor het tijdstip. Geen melding. Dus bellen. Het excuusL Er was een technisch foutje… Het materiaal was wel aanwezig bij het filiaal dicht bij onze nieuwe woonplaats. Was in een andere plaats gekocht, dus wel degelijk op de hoogte dat het geleverd moest worden. Foutje hield in: geen mensen om te leggen. We kregen 2 opties: zelf leggen of eerstvolgende mogelijkheid 25 oktober!!!! Met het verhuisbedrijf in de planning op de dagen erop, kan iedereen begrijpen dat op de vloeren alle huisraad e.d. gezet wordt, dus essentieel dat eerst de vloeren worden gelegd. De dame aan de lijn vond het niet nodig om een helpende hand te bieden en sterker nog, geld teruggave was ook niet mogelijk, alleen de legservice. Totaal niet genegen om sneller dan 10 weken een oplossing te vinden werd het gesprek heel onprettig. Wat een service… We zijn naar het filiaal gereden in alle staten, De filiaalbeheerster was al ingelicht en begreep als geen ander dat ze maar beter het volledige bedrag kon terug betalen. Daar sta je dan, in de vakantie periode, geld terug maar zonder vloeren en het verhuisbedrijf in aantocht. Kwantum .. nooit meer.

    Door: PP12-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gordijnen

    Overgordijnen online besteld ook online uitgezocht maten doorgeven en ze zijn perfect de maten kloppen de stof uitzonderlijk mooi goede kwaliteit top product geleverd we zijn hier heel blij mee dit gaat over overgordijnen youri antraciet

    Door: Hanneke Alles09-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Kwantum een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 249 ervaringen geplaatst over Kwantum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Kwantum actief?

    Kwantum is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kwantum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.