NederlandReview

    Ervaringen Kwantum

    Kwantum: Ervaringen

    Grote klussen, kleine klussen: voor alles kun je bij de Kwantum terecht. Maar waarom zou je voor de Kwantum kiezen en niet bijvoorbeeld voor de Gamma of de Praxis? Wat heeft Kwantum meer te bieden dan concurrenten? Krijg je die klus in huis en/of tuin gemakkelijker af met de spullen en de knowhow van deze klusgigant, of loop je juist vertraging op doordat de service te wensen overlaat? Lees hier de ervaringen van anderen met de Kwantum en laat je eigen review achter als je al eens eerder kocht bij deze ‘grootste woondiscounter van Nederland en Vlaanderen’.

    Ontdek Kwantum in hun eigen commercial

    Over Kwantum

    De geschiedenis van Kwantum begint al in 1976 met de opening van voorganger Vinylon op de Jan van Galenstraat in Amsterdam, gevolg door Kwantum Hallen later dat jaar in Woudenberg. Vooral vanaf 1990 neemt de omzet en het rendement toe, vooral door de nette presentaties, het servicebewuste personeel, de zelfbediening en natuurlijk de lage prijzen. Tegenwoordig heeft Kwantum zo’n honderd zelfbedieningswinkels op doorgaans makkelijk bereikbare locaties, zoals woonboulevards, die doorgaans 365 dagen per jaar geopend zijn. Kwantum is marktleider in vele segmenten: vloerbedekking, laminaat, gordijnen, behang en verlichting. Daarnaast zijn ze één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woningdecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf. Kwantum gaat met haar tijd mee en handelt met verschillende duurzame en milieubewuste ondernemingen, zoals Care & Fair en FSC Hout.


    Diensten van Kwantum

    In de winkels van Kwantum is het vooral zelfbieding: in de vele gangen met hoge schappen kun je zelf pakken wat je nodig hebt. Maar er loopt ook altijd veel personeel rond om je te helpen met speciale klussen. Zo kunnen gordijnen op maat worden gemaakt, evenals allerlei soorten raamdecoratie en vloerkleden. Ook is er een speciale stoffeerdienst, waarmee je tapijt, tapijttegels, laminaat en vinyl voordelig kunt laten stofferen. Vaak zijn er zelfs aanbiedingen dat tapijt en vinyl gratis gelegd of gordijnen gratis gemaakt wordt. Verder geldt er een 100% Tevredenheidsgarantie en een Prijsgarantie: hetzelfde product elders goedkoper gevonden? Kwantum keert niet alleen het prijsverschil uit, maar ook 10% korting op een volgende aankoop binnen veertien dagen. Veel producten zijn ook via de website kwantum.nl te bestellen, die kun je dan thuis laten bezorgen of gratis afhalen in één van de winkels, betaling kan dan via iDeal of credit card (VISA, MasterCard). Bestellingen van gordijnen en raamdecoratie zijn online te volgen. Kwantum is voorzien van de Thuiswinkel Waarborg en wordt erkend door CBW, voor extra veiligheidsgaranties.

    Klachten over Kwantum

    Wanneer er problemen ontstaan met producten of diensten van Kwantum, dan kan er op verschillende manieren contact worden opgenomen. Het is vaak het handigst om naar een van de winkels te komen, daar kan het dan worden opgelost, maar mocht dat niet lukken of onhandig zijn, dan kun je ook via de website een contactformulier invullen of zoeken tussen de meest gestelde vragen. Hier vind je ook de adresgegevens van het hoofdkantoor in Tilburg.

    Kun jij niet zonder Kwantum als je een klus begint? Of shop je er gewoon voor de aanbiedingen in woondecoratie voor huis en tuin? Laat hier je review achter!

    bank, meubelen, vloer of gordijn? Kwaliteit of niet? Goedkoop? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen en u weet het allemaal!

    Kwantum
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (193)

    4.4
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Kwantum

    Uw beoordeling

    Lengte bestelde tapijt te kort

    Lengte van de via internet bestelde rol tapijt klopte niet: ca. halve meter te kort. Klantenservice niet telefonisch bereikbaar, meerder malen na 20 minuten wachten verbinding verbroken. Klantenservice heeft nu ruim 1 maand later ook nog niet gereageerd op mijn wekelijkse e-mails. Winkel personeel geeft aan dat alleen de klantenservice dit probleem kan oplossen. Kortom: een nog steeds doorlopende zeer slechte ervaring.

    Door: Marc14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Let op!! Speciale lampen in de badkamer

    Wij zijn op zoek naar lampen voor in de badkamer en we werden goed geholpen door een meneer van de Kwantum. Die liet ons zien waar de lampen voor de badkamer hangen, want je kunt dus niet zomaar alles in de badkamer hangen! Er moet een speciaal keurmerk opzitten, anders krijg je brand!! Dus wij zijn goed geholpen in de Kwantum!

    Door: Ans17-10-2015
    Kwantum19-10-2015

    Beste Ans, Wat fijn dat je zo goed geholpen bent! Wij bedanken je voor de goede recensie. Met vriendelijke groet, ^Rita Kwantum Klantenservice.

    Verified

    Ans19-10-2015

    Beste Kwantum Klantenservice, Jullie bedankt voor het goede advies! Groetjes Ans

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Liever online

    Wat een treurigheid in die winkel in Amsterdam-Noord, zo droevig ingericht en die sfeer ook, met die tl-lichten. Maar ze hebben wel veel keuze in betaalbare spullen. Alleen koop ik dat dan liever online, hoef ik niet naar zo'n winkel. En leveren ze het gewoon thuis af :)

    Door: Sarah16-10-2015
    Kwantum16-10-2015

    Geachte Sarah, Bedankt voor de tip, wij zullen dit intern doorgeven en hopen dat we er iets aan kunnen veranderen in de toekomst. Fijn dat je de service wel goed vindt! Met vriendelijke groet, Kwantum Klantenservice

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Online bezorgservice

    Heeel handig dat ik niet meer een busje hoef te huren om spullen bij de Kwantum op te halen. Die kast die ik had gezien, laat ik nu gewoon thuisbezorgen. Top!

    Door: van tillingen14-10-2015
    Kwantum14-10-2015

    Bedankt voor de goede recensie heer/mevrouw van Tillingen! Met vriendelijke groet, Kwantum Klantenservice.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Liever online dan in de winkel bestellen

    Ik heb best wel veel dingen bij de Kwantum gekocht. Gewoon vanwege de prijs en ook wel de collectie.

    Maar ik kwam er op een gegeven moment niet meer zo graag, omdat ik het personeel in de winkel gewoon niet zo heel vriendelijk vind. Ongeïnteresseerd en gewoon niet erg klantgericht. Meer met zichzelf bezig.

    Online is veel beter, want dan heb je met die mensen niet zoveel meer te maken. Bestellen gaat ook echt makkelijk online, je vult wat dingen in en huppakee.

    En nog een groot voordeel is dat je dan niet met je nieuwe kledingkast hoeft te zeulen, maar dat deze gewoon wordt thuis bezorgd.

    Door: Tamarah06-01-2017
    Ex-klant01-05-2017

    Precies. Ontzettend dom en ongeinteresseerd personeel. Maken fout op fout en daar is de klant de dupe van. Maar ook hier geldt If you pay peanuts, you get monkeys! Een normaal mens gaat niet voor de Kwantum werken.

    Fer Kroon02-04-2018

    Deze mening deel ik niet met u. Het personeel in de filialen Meppel en Hoogeveen zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Bestek/Gordijnen

    Vreselijk slecht geholpen in Amsterdam, locatie Westpoort. Ik heb bestek gekocht bij de Kwantum waar aan ik en mijn partner ons vreselijk aan hadden opengehaald.
    Het bestek was scherp en niet goed. Na dat ik de klanten service dagen heb proberen te bereiken ben ik uiteindelijk super goed geholpen door een medewerker. Ik mocht terug gaan naar de winkel zonder afspraak of verpakking om mijn geld terug te krijgen maar toen ik eenmaal aan kwam had ik een bijdehand van een leiding gevende die er niets van af wist en mij weer weg stuurde want ik moest een afspraak maken. Heel heftig aangezien het niet niets is dat je je open haalt aan hun bestek. Vervolgens kom ik ( wat ik nooit had moeten doen ) alsnog terug om gordijnen te bestellen. Goed geholpen door de medewerker maar uiteindelijk bij de kassa stond er een onbeschofte vrouw die geen zin had in haar werk, of überhaupt haar leven denk ik. Zuchtend en met rollende ogen werden met vragen beantwoord want ze had er niet veel zin in. Heel schokkend, vooral omdat je een paar honderd euro komt afrekenen. Buiten dat, al reken ik 3 euro af hoor je goed geholpen te worden. Ook hier over probeer ik de klanten service al weken te bereiken maar er word niet opgenomen. Ik koop nooit meer bij de kwantum. Locatie: WESTPOORT

    Door: Maria09-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gordijnen,meubels

    Ik wilde het bestellen maar ik ben geweigerd . Had een order van 2400 euro ,die lopen ze nu mooi mis .Kwantum Harderwijk heeft zeer slechte service .Advies : koop nooit meer iets bij Kwantum

    Door: Henk Peter08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    echt een hele leuke winkel!!

    Ik snap niet waarom iedereen zo zit te zeuren op Kwantum!
    Ik vind het echt een hele leuke winkel!

    Ze hebben allemaal leuke dingetjes, zowel groot als klein, en alles is even goedkoop!
    Ik vind het het leukst om het in de winkel te kopen, want dan loop je nog eens ergens tegenaan en dat kan zomaar iets heel leuks zijn dat je net nodig had!

    Maar ik heb ook wel eens iets online besteld en dan heb je soms ineens een interessante aanbieding. En het is ook wel zo makkelijk als ze die zware spullen komen leveren en dat je dan niet zelf hoeft te sjouwen!

    Door: Miranda04-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    keukenkastje met kras gratis geruild

    We hadden een keukenkastje in de winkel gezien en deze toen online besteld voor de levering

    Maar toen we het uitpakten, bleek dat er een lelijke kras opzat. Echt zo aan de voorkant, heel erg in het zicht.

    Het was een goedkope kast daarom dacht ik dat je niet kan ruilen

    Maar we zijn toen weer naar de winkel gegaan en toen hebben ze het voor ons opgelost en gebeld en we konden de kast gewoon omruilen voor een nieuwe

    die was wel goed!

    het kostte niks extra's en was met een paar dagen geregeld

    Door: Joyce23-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gordijnen van Kwantum

    Eerst kwam ik bij Kwantum Zwolle, waar ik goed advies kreeg en waar de verkoopster goed meedacht. Vriendelijk personeel. Hele ruime keus. Daarna ben ik bij Kwantum Meppel verder geholpen, ook daar weer goed advies, goed meedenken, vriendelijk en prettig. De gordijnen waren inderdaad klaar na 3 weken. Alles klopte precies, ze zijn prachtig en hangen perfect. Het enige dat ik zou willen melden is dat de bestelling gebracht zou worden.

    Door: Roelien26-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gordijnen op maat

    Gordijnen besteld voor mijn nieuwe huis bij kwantum Almelo,fantastisch geholpen,
    Gisteren heb ik de gordijnen opgehaald en ben super tevreden, alles is netjes verpakt, de naam van de ruimte waar ze voor waren, stond vermeld op de zak, het aantal rolletjes en hoe breed de rail moest zijn.
    Alles hangt nu en is supermooi.
    In 1 woord top
    Kan niet anders zeggen, volgende keer weer naar Kwantum

    Door: Astrid19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ordernummer: 1147689

    ADVISEER JE OM NOOIT MAAR OOK NOOIT BIJ DIT BEDRIJF WAT TE BESTELLEN!!!!!!!
    SUPER SLECHTE SERVICE EN BEN AL MAANDEN AAN HET WACHTEN OP GORDIJNEN. KLANTENSERVICE, KLACHTENAFDELING NIET BEREIKBAAR EN OOK GEEN REACTIE. INMIDDELS AL UREN WERK AAN GORDIJEN. DUS ECHT NIET DOEN. KOOP JE SPULLEN BIJ EEN LOKAAL BEDRIJF WAAR DE SERVICE NOG HOOG IN HET VAANDEL IS!!!!!

    Door: linda verschoor07-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    2 opmaat gemaakte rolgrondijnen en 2 toilet rol houders

    Zeer slechte service!
    Op 19 januari een bestelling geplaats tot op heden nog niks ontvangen. klantenservice is slecht te bereiken tot wel 1,5 uur in de wacht altijd hetzelfde antwoord we zijn er mee bezig en we gaan het uitzoeken vandaag weer dit antwoord gehad we zijn onderhand al bijna 3 maanden verder en ik heb nog steeds geen gordijnen en toiletrol houders kan het ook niet ergens anders gaan bestellen want ze zeggen dat het er nog aan komt terwijl ik dit elke week als antwoord krijg... Continu van het kastje naar de muur gestuurd.

    Ik zal zeker niet aanraden om hier iets te kopen.
    Ook als je vraagt naar iemand die je wel verder kan helpen krijg je het antwoord nee we kunnen u niet doorverbinden en die zal het zelfde antwoord geven.

    Waardeloos!

    Door: Anouk 01-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gordijnen

    Gordijnen besteld, zouden geleverd worden en dag erna geplaatst worden. Gordijnen kwamen niet want kwantum was onze gordijnen “kwijt”. Vervolgens steeds zelf contact op moeten nemen met kwantum terwijl hun ons beloofde terug te bellen. Er volgens hang je dan ook gemiddeld 1uur aan de telefoon voordat je iemand aan de telefoon hebt.

    4 weken later zouden onze gordijnen dan toch eindelijk gebracht en opgehangen worden. Bleek op de dag van levering, kwantum ze niet kwamen ophangen want we hadden geen nieuwe ophangen afspraak gemaakt?!
    Hier moeten wij dus wederom heel lang op wachten. En nu zojuist zijn wel de gordijnen geleverd maar, maar 1 gordijn.

    Nooit meer wat bij kwantum bestellen, wat een slechte service!

    Door: Demi01-04-2021
    Arjan01-04-2021

    Meen je niet? Wat een slechte zaak! Bedankt! Ik ga er ook niets meer halen, slechte service...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vitrage

    Dubbele plooi te klein en slordig afgewerkt.Vitrage hangt schandalig.
    Zelfde vitrage 12 jaar geleden ook bij Kwantum besteld en toen zeer tevreden.Nu echt waardeloos!!

    Door: Sondagh01-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Loungeset

    Waardeloze service. Zou vandaag bezorgd worden. 2x meer dan een uur wachttijd aan de telefoon. Voor niks de hele dag thuis gebleven.

    Uiteindelijk helemaal niks geleverd.

    Ik ga nooit meer naar Kwantum.

    Door: Bouwman31-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    1419945

    Belachelijk slechte winkel, ik vind dat je hier nooit meer wat moet kopen als je eerlijk behandeld wil worden! Zaterdagnacht heb ik in dwaal, te veel vierkante meters tapijt besteld, deze order wilde ik graag annuleren op de eerst volgende bereikbare dag: maandag. Ik werd telefonisch en schriftelijk van het kastje naar de muur gestuurd en na 3 dagen kreeg ik reactie dat het op maat gemaakt moet WORDEN. Het proces is nog niet eens gestart, ze antwoorden niet op het feit dat de productpagina en winkelwagen misleidend zijn. Op de productpagina en winkelwagen staat namelijk letterlijk ''Retourperiode verlengd i.v.m. winkelsluiting! Je kunt je aankoop kostenloos retourneren in onze winkels tot 2 weken na heropening van onze winkels.''
    Het gaat om een bedrag van €273 die Kwantum blijkbaar meer waard is dan een tevreden klant. In corona tijd willen ze de klant zogenaamd tegemoet komen, maar wordt er onbegrip getoond voor mijn situatie. Ze willen mij op geen enkele manier tegemoetkomen, ook niet in de €273 - proceskosten. De klantenservice medewerker Frederique 'snapt' dat ik verward ben door de misleidende productpagina en kan er ongemeend helaas niets aan doen, ook al is ze het met me eens.
    Kortom, misleiden van de consument en niet willen meedenken in een oplossing. Ook slecht bereikbaar en wordt er standaard verwezen naar 'een hogere macht' die ik never nooit mag spreken.

    Door: Mahmut Mazlum31-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lampen

    Maximaal 25 werk dagen kan het duren totdat je pakket bezorgt word? Maak er maar gerust 65 werkdagen van en nog krijg je niet geleverd wat je besteld hebt!
    Ja je besteld 3 lampen. Vervolgens bel je de klanten service waar je 2 uur lang in de wachtrij staat. Ja meneer er waren problemen bij de distributie centrum, maar binnen nu en 2 weken word alles bezorgt. Nou hartstikke fijn! Vervolgens krijg ik een pakket binnen waar meer lucht en plastic inzit, dan de bestelde producten. Ik kreeg maar 1 lamp geleverd ipv alle drie! Klantenservice al drie mails gestuurd, want ja mensen reageren mogen ze ook 2 weken over doen, terwijl concurrentie het net zo druk heeft en wel gewoon binnen 1 dag antwoord kan geven. Denk je dat ik al antwoord heb? Nee kwantum na 4 weken nog niet. Dik ontevreden. Ik kan begrijpen door Corona dat dingen anders lopen, maar is het gewoon ook niet een stukje organisatie? Even wat meer mensen inzetten bij de klantenservice zodat klanten fatsoenlijk geholpen kunnen worden? Daadwerkelijk ook producten aanbieden die je op voorraad hebt en niet gewoon alles maar dom verkopen zodat je je geld binnen krijgt? Schande!

    Door: Y.28-03-2021
    Yuri30-03-2021

    Dit niet eerder meegemaakt. Ruim 30 werkdagen gewacht op leveren raamdecoratie. Deze is bij aankomst kapot. Gemaild, gebeld, op afspraak langs de winkel. Je wordt gewoon niet verder geholpen en verwezen naar de klantenservice. Je raadt het al, na 4 weken nog geen reactie. Waardeloos

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Jaloezieën

    Onbereikbare klantenservice, het is mij 3 keer gebeurd dat er pas na 57 min in de wachtrij, iemand mij te woord kon staan.onbeantwoorde emails. Ik wacht slechts 9 weken op mijn op maat gemaakte jaloezieen. Die ik 2 wkn geleden geleverd kreeg was nog krommer als een banaan. Dus die nam de ophangdienst mee retour. Zeer teleurstellend dit. Oh ik heb wel al een ophang datum gekregen vanuit het plaatselijk filiaal. 17!! Wkn na de bestelde datum

    Door: Irene26-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Vitrage

    Geweldige service, zowel met het inmeten door Frank als de montage van Eline, die krijgt van ons een compliment voor vakkundig, vriendelijkheid.
    Wij zijn ontzettend tevreden over deze twee personen van Kwantum.

    Door: Bert Quirijnen26-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gordijnen ,lampen etc

    Grotendeels aardig personeel maar de filiaalmanager daar in tegen is alles behalve vriendelijk. Kortaf en geirriteerd naar klanten toe. Vind ik sfeer bepalend,vraag haar liever niks. Zoek een andere baan als je niet tegen vragende klanten kan!

    Door: Erna25-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    FAQ

    Is Kwantum een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 193 ervaringen geplaatst over Kwantum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Kwantum actief?

    Kwantum is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kwantum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.