Kwantum
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6,6

U bent nu bij:

Totaal

6,6

Bestellen

6,6

Service

5,4

Prijs

8,2

Leveren

6
11 rating59 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

11-09-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: J.lA. Wolters

Kwantum - Waardeloos bedrijf.

Verkopen doen ze graag, maar van klantenservice hebben ze nog nooit gehoord.
Nog nooit een bedrijf gezien, dat hierin zo slecht is. De klantenservice is niet te bereiken per telefoon. Staat alleen maar in de wacht om hun kas te spekken.
En email, waarschijnlijk denken ze dat dit een brief is die je per postduif verstuurd, want ook hier reageren ze niet op.
Te belachelijk voor woorden!!!!!!!!!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Edwin02-10-2017

Inderdaad een waardeloos bedrijf. Bij ons zouden ze vandaag een vloer komen leggen maar helaas niemand geweest. Ook hebben ze niet even afgebeld. Vloer was voor de kinderkamer. Nu nergens een mogelijkheid om voor de kleine kids een bed te plaatsen . Moeten maar naar een Hotel



09-09-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Marjolein

Kwantum - teleurstelling bij de grodijnafdeling

Enkele jaren geleden heb ik tot volle tevredenheid gordijnen en jaloezieën gekocht bij Kwantum. Erg blij mee. Nu, na een verhuizing dus weer naar de Kwantum. Tot mijn verbazing was het onmogelijk om een showbaan mee te nemen (ook niet met borg). Want: die werden nooit teruggebracht en wat er niet hing was ook niet te verkopen. Maar, zo werd mij verteld: ik kon wel een proef staaltje meenemen ter grootte van A4. Kosten? Jawel : € 20.00!!!!!!! En die kreeg ik terug als ik de gordijnen daar kocht. Hoe bedoelt u, alle klanten gaan via een internetzaak kopen? Daar krijg je gewoon gratis en voor niks net zoveel staaltjes opgestuurd als je wil hebben. Niks € 20.00 euro per staaltje. Nee, echt klantvriendelijk kun je dit niet noemen. Slechte reclame voor de Kwantum!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-09-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: M@M

Kwantum - Laminaat staat binnen een week bol, service Kwantum uitermate slecht!

Laminaat staat binnen een week van gebruik bol op de 1e etage, deze is te strak gelegd. Rondom de deurposten is te weinig ruimte. Op 29-8 k een melding van gedaan maar tot gisteren niets vernomen. Gisteren wederom zelf contact opgenomen met de Kwantum omdat onze deuren die op de overloop uitkwamen inmiddels niet meer normaal open kunnen. Ik zou spoed naar de klacht worden gekeken maar in de loop van de middag nog niets vernomen. Wederom zelf via Facebook geprobeerd (daar geven ze aan binnen 1 uur te reageren) en na lang over en weer mailen kreeg ik een afspraak voor volgende week. Ik gaf aan dat dat onacceptabel was. Ook onze badkamer komt uit op de overloop en kunnen deze deur niet meer sluiten omdat wij er anders niet meer uit deze ruimte kunnen komen vanwege de vloer. De deur weghalen is vanwege de inkijk van buiten geen optie. Ook beschadigen de nieuwe deuren door deze situatie. Kwantum gaf aan dat we het maar moesten doen met deze afspraak.

Omdat wij het stoffeerbedrijf die voor de Kwantum onze vloer heeft gelegd kende besloot ik deze eens te bellen. Deze meneer gaf aan dat hij de situatie erg vervelend vond maar niemand van de Kwantum had gesproken en er geen afspraak was gemaakt om bij ons langs te komen voor herstel volgende week. Hij wist van niets. De uiterst behulpzame stoffeerder gaf aan dat hij druk was maar wel zijn best wilde doen om deze week langs te komen omdat hij het uitermate vervelend vond.
Na dit gesprek weer in contact gegaan met de de Kwantum en zij bleven volhouden dat onmogelijk is om eerder te komen en bleven bij de afspraak van volgende week komen.... De klantenservice van de Kwantum is uiterst onbetrouwbaar en al absoluut niet service gericht. Het is toch redelijk absurd dat je drie vertrekken in je huis niet meer kunt betreden omdat de vloer bol staat en daardoor de deuren niet meer open kunnen. Deze service komt niet overeen met de Business strategie van Homefasion Groep waaronder de Kwantum valt. Met grote letters staat daar o.a. DE ECHTE WAARDE ZIT IN EEN PASSENDE OPLOSSING VOOR IEDERE KLANT.
Zelfs als de klant zelf meedenkt en met een passende oplossing komt willen zij daar niet op inspelen..
Vanmorgen een mail gestuurd naar de directie van Homefashion Group in de hoop dat daar zich iemand kan verplaatsen in de situatie en hier spoedig iets voor ons zou kunnen betekenen. De oplossing die ligt er al dus het zou heeeeeel makkelijk kunnen zijn.

Het stoffeerbedrijf zou hier al zijn best voor willen doen maar moet groen licht krijgen van het servicebedrijf van de KWANTUM!!!!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: B Hufkens

Kwantum - service vreselijk slecht.

ruim 2 1/2 week geleden is er vloerbedekking op de trap gelegd. Er zaten twee gaten in. Een dag erna een klacht ingediend. Ik moest foto's sturen van de gaten. Na 3 x gebeld en gemaild te hebben, ook naar de winkel gegaan om te klagen kregen wij na ruim 2 weken een telefoontje en mail of we even wilde aangeven om hoeveel treden het ging ?!? Ik heb toch twee foto's gestuurd. Het voelt als een zoethoudertje want nu dus weer twee dagen al niets meer gehoord. Elke keer meer dan 15 minuten in de wacht aan de telefoon. Ik vind het schandalig. Ik snap dat het vakantie tijd is maar al zeg je maar dat het even kan duren en dat ik volgende week terug gebeld ga worden. Dan heb ik tenminste het idee dat er iets met mijn klacht gebeurd en er notitie van mij genomen word. Nu heeft er naar 2 1/2 week nog niet eens iemand de trap gezien.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: petra05-09-2017

nou dit probleem heb ik dus ook met me gordijnen. bellen mailen niet heb zin bij hun schijt hebben ze aan je

14-08-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
6
Zou hier weer kopen:JA
Door: Karen Malta

Kwantum - stoelen binnen enkele maanden gescheurd

Ik heb zes grijze New York kuipstoeltjes gekocht. Ze zien er leuk uit, maar van één is het onderstel gescheurd en van een andere de kuip. Ze zijn tussen een half jaar en een jaar oud en worden niet eens veel gebruikt, dus ik vind dat dit eigenlijk niet moet kunnen. Helaas heb ik de bon niet meer ...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: manu

Kwantum - fout gemeten gordijnen

Alles wat er fout kan gaan als je gordijnen op maat laat maken bij kwantum, ging ook fout. Ten eerste kwamen ze niet op de afgesproken dag om in te meten. Hierdoor kon ik niet bij het inmeten aanwezig zijn en moest mijn moeder ( die dementerend is) zelf proberen uit te leggen hoe ze het graag wilde hebben. Men was erg kortaf tegen haar en namen niet de moeite om te luisteren, binnen 5 minuten stonden ze ook weer buiten.
Na 3 wkn waren de gordijnen klaar en zijn we ze op gaan halen. Ze paste niet. Gemeld bij het filliaal in Son, er kon opnieuw een afspraak om in te meten gemaakt worden (wachttijd van 3 weken) Afspraak gemaakt, maar niemand op de desbetreffende dag gekomen. Weer gebeld met het filiaal, was waarschijnlijk iets mis gegaan en moest ik de klantenservice bellen. Vervolgens in totaal 40 minuten in de wacht gestaan. Afspraak was niet gemaakt omdat we de inmeetkosten niet betaald hadden! Situatie uitgelegd, gingen ze nakijken en we zouden dezelfde dag terug gebeld worden.
Uiteraard niet gebeurd. Zelf maar weer een keer gebeld. Kreeg weer dezelfde reactie, ze komen niet inmeten want u heeft niet betaald. Nogmaals uitgelegd; moest overlegd worden en dan zou ik weer terug gebeld worden. Daar gaan we uiteraard niet op wachten.
Dus; Kwantum geen aanrader!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Chanty

Kwantum - leuke winkel online

Ik vind ze in de winkel niet zo aardig en nogal ongeïnteresseerd daarom bestel ik liever online want ze zijn erg goedkoop en tot nu toe steeds snel geleverd. ik vind het weer een leuke winkel, vooral als ze aanbiedingen hebben!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-06-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: J. Smulders

Kwantum - niet reageren op 3 mails i.v.m. klacht

Door foute meting van Kwantum konden twee rolgordijnen van de bestelde drie niet gemonteerd worden door de monteur van Kwantum. De door mij voorgestelde montage van een balkje van 3 bij 2 cm op het bovenste raamkozijn
kon hij niet maken. Opnieuw bestellen was voor mij geen optie. Heb het toen zelf maar gedaan. Alles werkt nu perfect.
Heb 3 maal een e-mail met klacht gestuurd.Totaal geen reactie. Pas op een telefoontje van mij werd er actie ondernomen
met als resultaat 50 euro retour van de door mij betaalde 97 euro. Jammer dat ik ook geen arbeidsloon in rekening heb kunnen brengen. Geleerde les: overweeg goed wat je koopt en vooral wat je laat meten en monteren door Kwantum.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-06-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jan-Kees

Kwantum - kwantum daar wordt je NIET beter van!

Op de afgesproken dag kwam kwantum langs om het laminaat te leggen. Twee zzp'ers waarvan eentje s'nachts taxi had gereden kwamen aanzetten tegen het middaguur. Ze waren te beroerd om de netwerkkabel te leggen onder het laminaat omdat ze daar niet voor werden betaald. Terwijl het nauwelijks extra moeite is. Dat heeft me later een hoop stress opgeleverd. Waarschijnlijk werden ze ook niet goed betaald anders ga je niet s'nachts taxi rijden. Verder hadden ze niet genoeg laminaat bij zich. Daar konden zij natuurlijk niks aan doen. Ik had me laten adviseren door de winkel op basis van de bouwtekening van het huis. Toen kwantum gebeld en ze konden na 6 weken weer iemand langs sturen om het af te maken. Ik had een slaapkamer die half af was. Toen heb ik slechts 150 euro teruggekregen en ben ik met iemand van marktplaats in zee gegaan die wel klantvriendelijk was. En deze constateerde dat het laminaat dat al was gelegd zeer onprofessioneel was gelegd doordat het te strak tegen de muren zat en te gelijkmatig was afgesneden. Oftewel: kwantum daar wordt je NIET beter van!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joyce

Kwantum - keukenkastje met kras gratis geruild

We hadden een keukenkastje in de winkel gezien en deze toen online besteld voor de levering

Maar toen we het uitpakten, bleek dat er een lelijke kras opzat. Echt zo aan de voorkant, heel erg in het zicht.

Het was een goedkope kast daarom dacht ik dat je niet kan ruilen

Maar we zijn toen weer naar de winkel gegaan en toen hebben ze het voor ons opgelost en gebeld en we konden de kast gewoon omruilen voor een nieuwe

die was wel goed!

het kostte niks extra's en was met een paar dagen geregeld

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Janne Fransen

Kwantum - Fotolijstjes gekocht

Aantal fotolijstjes gekocht bij de Kwantum, waren erg goedkoop en ik vond ook veel keuze.
Ik had ze best snel in huis en ze waren goed verpakt dus ik ben verder tevreden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-04-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: R.Janssen

Kwantum - Slechte service

2 kasten garda eiken online besteld, opgehaald bij kwantum Nijmegen, na twee weken door de klusjesman in elkaar laten zetten terwijl ik zelf afwezig was. Bij thuis komst de verbijsterende ervaring dat er twee verschillende kasten stonden. Vandaag gebeld met de klantenservice, de dame aan de telefoon had duidelijk order gekregen om vooral geen service te verlenen aan de klanten( was wel netjes en beleeft) maar mijn voorstel om de juiste kast kosteloos op mijn huisadres te bezorgen en de verkeerde kast zo kant en klaar mee te nemen werd niet gehonoreerd! Kon alleen als de kast gedemonteerd werd. Uitgelegd dat dat geen optie voor mij is omdat ik de klusjes man dan moet betalen voor het demonteren van de foute kast en ook weer moet betalen voor het in elkaar zetten van de andere kast. Zo word goedkoop kasten kopen bij de Kwantum door een foute levering voor de klant wel een dure ervaring! Voorstel afgewezen en ik neem contact op met Kassa.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Miranda

Kwantum - echt een hele leuke winkel!!

Ik snap niet waarom iedereen zo zit te zeuren op Kwantum!
Ik vind het echt een hele leuke winkel!

Ze hebben allemaal leuke dingetjes, zowel groot als klein, en alles is even goedkoop!
Ik vind het het leukst om het in de winkel te kopen, want dan loop je nog eens ergens tegenaan en dat kan zomaar iets heel leuks zijn dat je net nodig had!

Maar ik heb ook wel eens iets online besteld en dan heb je soms ineens een interessante aanbieding. En het is ook wel zo makkelijk als ze die zware spullen komen leveren en dat je dan niet zelf hoeft te sjouwen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Edwin02-10-2017

Kwantummedewerker?

30-01-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Trooster

Kwantum - Tapijt tegels in de aanbieding.....

Zondag, nu een week geleden bij Kwantum Vlaardingen gekeken naar tapijt tegels.....
We vonden de antraciet kleurige van Eu 5.50 voor Eu 4,5O een netten tegel voor een nette prijs.
Er stonden echter maar twee dozen ,terwijl we er vijf nodig hebben.
Terwijl de computer aangaf dat er meerdere dozen moesten wezen.....vreemde zaak dus.
Ze konden besteld worden ,maar moesten vooruit betaald worden,wat ik wel vreemd vind want er is geen boter bij de vis.
Hooguit vrijdag zou er gebeld worden dat onze bestelling binnen was.......niets gehoord dus.
Afgelopen zondag maar eens gaan informeren......en ja er waren twee dozen binnen gekomen.
Wat moet ik daar mee vroeg ik de duidelijk niet zo pientere verkoper.
Met het zootje dat er nog ligt haal ik het nog niet en heeft kans op kleurverschil.
Triest, dat er niet even contact word opgenomen ,als de bestelling niet op tijd kan worden geleverd.
Ik heb de verkoper gevraagd er werk van te maken ,mocht onze bestelling vrijdag weer niet binnen zijn dan wil ik mijn geld terug.
Zou ik op deze wijze weer wat kopen......dat ligt geheel aan de afhandeling.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tamarah

Kwantum - Liever online dan in de winkel bestellen

Ik heb best wel veel dingen bij de Kwantum gekocht. Gewoon vanwege de prijs en ook wel de collectie.

Maar ik kwam er op een gegeven moment niet meer zo graag, omdat ik het personeel in de winkel gewoon niet zo heel vriendelijk vind. Ongeïnteresseerd en gewoon niet erg klantgericht. Meer met zichzelf bezig.

Online is veel beter, want dan heb je met die mensen niet zoveel meer te maken. Bestellen gaat ook echt makkelijk online, je vult wat dingen in en huppakee.

En nog een groot voordeel is dat je dan niet met je nieuwe kledingkast hoeft te zeulen, maar dat deze gewoon wordt thuis bezorgd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Ex-klant01-05-2017

Precies. Ontzettend dom en ongeinteresseerd personeel. Maken fout op fout en daar is de klant de dupe van. Maar ook hier geldt If you pay peanuts, you get monkeys! Een normaal mens gaat niet voor de Kwantum werken.

05-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    4
4,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: JS

Kwantum - Service?

Kwantum loopt een beetje achter de feiten aan vergelijken met andere meubelfabrikanten.
Zo maakt het niet uit of je 10 euro of 1000 euro besteld, bezorgkosten blijf je houden.
De prijs is best hoog, maar de meubels zijn wel gewoon mooi en degelijk.
Maar de motivatie of enthousiasme van medewerkers mag wel wat beter...
Ondanks dit zou ik hier toch blijven kopen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-12-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Mark

Kwantum - Dhr

N.a.v. een (eerste) online bestelling bij Kwantum is duidelijk dat eea verbeterd kan worden. Het bestelproces en betalen is duidelijk. Maar dan de bevestigingsmail. Daar wordt (alleen) in vermeld dat na 5 werkdagen de bestelling in het gekozen filiaal "afgehaald" kan worden met medeneming van de mail en een legitimatie. Geen info of er nog een afhaalbevestiging (telefonisch/mail) o.i.d. volgt. Op zich (voor ons althans) toch duidelijk. Ruim na 5 werkdagen geen mail of een "telefoontje" van Kwantum dus naar het filiaal waar de bestelling bezorgd en afgehaald kon worden. ten eerste werden we daar met een nogal ongeïnteresseerd persoon geconfronteerd De tegenzin droop er vanaf en kortaf werd gevraagd of we over de bestelling waren gebeld. Dat waren we niet en de mail is toch duidelijk. Volgens haar was dat niet conform de procedure en had ze er duidelijk ook geen zin in want zonder gecheckt te hebben zei de bestelling haar helemaal niets en was er volgens haar dus ook niet. Het is dat een andere verkoopster in de nabijheid e.e.a. van het gesprek opving en aangaf dat er wel degelijk een bestelling op onze naam klaarstond.
Kortom, m.b.t. het online bestellen bij Kwantum zijn er nog verbeterpunten. Waarom is een artikel pas na 5 werkdagen af te halen c.q. te bezorgen. Tegenwoordig is veelal zelfde dag afhalen of uiterlijk binnen 2 dagen in huis standaard. Duidelijker in bevestigingsmail aangeven wat vervolgprocedure is. Voor ons was het op zich wel enigszins duidelijk, na 5 werkdagen af te halen, maar kennelijk niet bij ieder personeelslid (filiaal) Ook is een 0900 nummer a €0,50 per gesprek voor vragen en of opmerkingen wat ons betreft not done. Kennelijk een (opzettelijke) buffer om klachten(gezeur) te beperken??
Tja, dan een review!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marianne

Kwantum - Opruimen en nieuwe kasten bij Kwantum

Thuis enorm aan het opruimen geslagen - een prima klus voor de donkere wintermaanden dacht ik zo.
Om het resultaat te vieren, heb ik inkopen gedaan bij de Kwantum. Paar kastjes en leuke inrichtingsdingetjes. En de oude meuk eruit.

Lekker goedkoop hier en de spullen zagen er in het echt net zo uit als op de website. En het werd makkelijk thuis bezorgd allemaal ook nog!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Quispel

Kwantum - Kledingkast

Bij kwantum kledingkast gekocht.
Hierbij waren schroeven geleverd die je met een inbus ( torx) ingedraaid moesten worden.
Dit ging zeer moeizaam omdat de kop van de schroeven ondiep zijn, hierdoor schoot de inbus er steeds uit als je kracht moest zetten.
Zou niet nogmaals een meubel kopen bij kwantum, vanwege de kans dat er weer van deze schroeven inzitten.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gerard

Kwantum - goedkoop maar minder service

lekker goedkoop maar de service kan vaak beter

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tjalk

Kwantum - Halve prijs

Ik moest naar de praxis in amsterdam en daarnaast zit kwantum dus toch maar even dat filiaal ingelopen. Uiteindelijk 2 krukjes gekocht die voor de helft stonden alswaar praxis ze voor had staan. Blij dat ik dat toch nog even gedaan heb. Bijzonder, 2 winkels zo dicht naast elkaar en dan zo'n prijsverschil. Ik was nog nooit bij kwantum geweest maar nu waarschijnlijk ook niet de laatste keer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-07-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Danielle

Kwantum - Slechte service

Kwantum heeft een mooie aanbieding voor een loungeset. Besteld in de winkel en zou 3 dagen later gratis thuis bezorgd worden. Helaas kwam er geen loungeset, geen bericht gehad, geen mail, geen belletje, niks! Klantenservice is niet te bereiken, transportbedrijf heeft geen orders gehad zeggen ze. Zeer slecht!!!! Wij hebben al betaald voor ons spul, op zijn minst kun je de klanten op de hoogte houden wanneer de bestelling komt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Jaap21-07-2016

Helemaal mee eens. ...zeker als er bezorgdag afgesproken is....Na veel bellen met transporteur waar niet opgenomen wordt en uiteindelijk zelf weer contact gezocht met kwantum komt er nu verhaal dat het zo'n succes is dat transporteur het niet aan kan en verzonden zal worden via post nl. Wanneer levering plaatsvindt is nog niet bekend. .. Geloof er niet veel van...eerst zien...

30-06-2016
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: H. de Bruijn

Kwantum - heer

Het onderdeel stofferen is bij de Kwantum dramatisch! Er moet vooraf een kontrakt getekend worden, dat bij nader inzien eenzijdig is en waarbij je als klant volledig in de kou staat. Afspraak om laminaat te leggen op éé slaapkamerverdieping: donderdag 23 juni tussen 10 en 14 uur zouden de stoffeerders komen. Het wordt 14.30 uur en als het half gelegd is, vertrekken de heren. .... Er was een kontrakt getekend, dat het zou worden gebracht en gelegd. Geweldig als je dit soort kontrakten naleeft....
Pas een week later kon er een nieuwe afspraak in de agenda geplaatst worden.....en gedurende een week zitten we dus in een niet leefbare etage. Donderdag 30 juni wordt doorgegeven als datum tussen 12 en 17 uur. Het wordt ook nu weer spannend, want het is 3 uur geweest, en er is nog geen stoffeerder geweest. Kwantum een zaak die begint met een K! De K van.......

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Tevreden klant15-08-2016

Ik heb een hele andere ervaring; tussen 15.00 en 18.00 uur zouden ze komen. Rond half 4 op de stoep. Om 4 uur stonden ze weer buiten en was ik een vloerbedekking rijker in mijn slaapkamer. Geniet er (nog) elke dag van.

12-04-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    6
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: CvdV

Kwantum - Stoelen

Zojuist 6 nieuwe eetkamerstoelen.besteld via jullie website. Schrok wel van de 45 euro verzendkosten...op het bedrag dat we moesten afrekenen is dat behoorlijk veel. Nu halen we ze zelf wel op bij de winkel, moeten 2 of 3 x rijden maar is voordeliger dan 45 euro extra te betalen. Mooie stoelen tegen betaalbare prijs maar te hoge verzendkosten! ! !

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Cindy31-03-2017

Helemaal mee eens, de verzendkosten zijn veel te hoog! Ik wil graag vier stoelen kopen voor een totaalbedrag van €250. De verzendkosten zijn maar liefst €30! Zijn ze niet goed wijs!? Dat is meer dan 10% van het hoofdbedrag en dat heb ik er uit principe niet voor over. Dan bestel ik dezelfde soort stoelen wel ergens anders waar ze voor dat bedrag gratis of voor het luttele bedrag van €3,95 (Xenos) bezorgd worden.

12-03-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annabelle Nahon

Kwantum - Super service!

Ontzettend goede service, ik had dezelfde stoel die ik bij kwantum kon kopen in een andere winkel een stuk goedkoper gevonden. De prijs werd meteen aangepast en ik kreeg ook nog eens 10% korting! Top!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Agnès

Kwantum - Lekker goedkope inrichtingsspulletjes

Lekker goedkoop, wij halen hier altijd onze inrichtingsspulletjes!
En omdat het niet zo duur is, kun je af en toe wat afwisselen.
Ga meestal gewoon naar de winkel, maar het kan dus ook online, dat wil ik ook wel eens proberen. Maar mijn sterretjes baseer ik dus even op de winkels!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Eefje

Kwantum - Goede service

Ik vind het heel goed dat Kwantum klachten serieus neemt, zoals op deze website, dat ze dan reageren op de klacht of op het compliment. Zo laten ze zien dat ze dat serieus nemen, en dat vind ik heel belangrijk. Daarvan krijg ik meteen zin om even te gaan shoppen op hun website :)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ans

Kwantum - Let op!! Speciale lampen in de badkamer

Wij zijn op zoek naar lampen voor in de badkamer en we werden goed geholpen door een meneer van de Kwantum. Die liet ons zien waar de lampen voor de badkamer hangen, want je kunt dus niet zomaar alles in de badkamer hangen! Er moet een speciaal keurmerk opzitten, anders krijg je brand!! Dus wij zijn goed geholpen in de Kwantum!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Kwantum Klantenservice19-10-2015

Beste Ans, Wat fijn dat je zo goed geholpen bent! Wij bedanken je voor de goede recensie. Met vriendelijke groet, ^Rita Kwantum Klantenservice.

Reactie op deze post:

Door: Ans19-10-2015

Beste Kwantum Klantenservice, Jullie bedankt voor het goede advies! Groetjes Ans

16-10-2015
  • Bestellen

    4
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sarah

Kwantum - Liever online

Wat een treurigheid in die winkel in Amsterdam-Noord, zo droevig ingericht en die sfeer ook, met die tl-lichten. Maar ze hebben wel veel keuze in betaalbare spullen. Alleen koop ik dat dan liever online, hoef ik niet naar zo'n winkel. En leveren ze het gewoon thuis af :)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Kwantum Klantenservice16-10-2015

Geachte Sarah, Bedankt voor de tip, wij zullen dit intern doorgeven en hopen dat we er iets aan kunnen veranderen in de toekomst. Fijn dat je de service wel goed vindt! Met vriendelijke groet, Kwantum Klantenservice

14-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: van tillingen

Kwantum - Online bezorgservice

Heeel handig dat ik niet meer een busje hoef te huren om spullen bij de Kwantum op te halen. Die kast die ik had gezien, laat ik nu gewoon thuisbezorgen. Top!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Rita Kwantum Klantenservice14-10-2015

Bedankt voor de goede recensie heer/mevrouw van Tillingen! Met vriendelijke groet, Kwantum Klantenservice.

12-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Alem van Oord

Kwantum - Keuze genoeg en goedkoop

Ik hou van die grote winkels van Kwantem en dat je dan alles lekker kan uitproberen enzo. Banken, kasten, lampjes. Ik kom er graag!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Benny

Kwantum - Zelfservice

Personeel is niet altijd even vriendelijk hier, nogal ongeïnteresseerd en niet met klanten bezig. Maar meestal heb je ze ook niet echt nodig, ik vind meestal zelf wel wat ik nodig heb. Ze hebben genoeg dus dat komt vaak wel goed.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Fati

Kwantum - Goedkoop en makkelijk

Prima winkel. Wel een eindje rijden voor mij, Maar veel keuze en vaak de goedkoopste.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Dat zegt dus niks bij de Kwantum!

Kwantum - Vreselijke service, ik kom hier nooit meer.

Had een prachtige kast gezien bij de Kwantum in Amsterdam Noord, maar moest eerst thuis opmeten of hij wel zou passen. Dus ik liet m reserveren. Mijn naam stond erop. Geen probleem! Riepen ze nog. Nog geen half uurtje later was ik terug, blij dat de kast paste. Weg kast! Verkocht! Aan de eerste de beste gek die langskwam zeker! En niemand die zich verantwoordelijk voelde of niks. Pisnijdig was ik, wat een slechte service. Mij zien ze noooit meer terug.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Rita, klantenservice Kwantum30-09-2015

Wat ontzettend rot dat het zo gelopen is! We gaan hiermee aan de slag. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, mag je altijd een e-mail sturen naar klantenservice@kwantum.nl! Hartelijke groet, Rita Kwantum

Reactie op deze post:

Door: ik weer30-09-2015

Dag Kwantum, A little too late I'm afraid, maar ik vind het wel aardig dat jullie reageren, en nog wel zo snel. Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat dit is voorgevallen en ik heb nu geen zin meer om er iets mee te doen. Heb dat destijds al geprobeerd. Maar toch bedankt voor de reactie, dat is toch iets. Groetjes

Anderen bekeken ook:

  • Lampentotaal

    Lampentotaal

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen
  • Witgoedhuis.nl

    Witgoedhuis.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8Lees ervaringen
  • Urban Outfitters

    Urban Outfitters

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,2Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Kwantum

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Kwantum?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Kwantum

Kwantum: Ervaringen
Grote klussen, kleine klussen: voor alles kun je bij de Kwantum terecht. Maar waarom zou je voor de Kwantum kiezen en niet bijvoorbeeld voor de Gamma of de Praxis? Wat heeft Kwantum meer te bieden dan concurrenten? Krijg je die klus in huis en/of tuin gemakkelijker af met de spullen en de knowhow van deze klusgigant, of loop je juist vertraging op doordat de service te wensen overlaat? Lees hier de ervaringen van anderen met de Kwantum en laat je eigen review achter als je al eens eerder kocht bij deze ‘grootste woondiscounter van Nederland en Vlaanderen’.

Over Kwantum
De geschiedenis van Kwantum begint al in 1976 met de opening van voorganger Vinylon op de Jan van Galenstraat in Amsterdam, gevolg door Kwantum Hallen later dat jaar in Woudenberg. Vooral vanaf 1990 neemt de omzet en het rendement toe, vooral door de nette presentaties, het servicebewuste personeel, de zelfbediening en natuurlijk de lage prijzen. Tegenwoordig heeft Kwantum zo’n honderd zelfbedieningswinkels op doorgaans makkelijk bereikbare locaties, zoals woonboulevards, die doorgaans 365 dagen per jaar geopend zijn. Kwantum is marktleider in vele segmenten: vloerbedekking, laminaat, gordijnen, behang en verlichting. Daarnaast zijn ze één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woningdecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf. Kwantum gaat met haar tijd mee en handelt met verschillende duurzame en milieubewuste ondernemingen, zoals Care & Fair en FSC Hout.


Ontdek Kwantum in hun eigen commercial

Diensten van Kwantum
In de winkels van Kwantum is het vooral zelfbieding: in de vele gangen met hoge schappen kun je zelf pakken wat je nodig hebt. Maar er loopt ook altijd veel personeel rond om je te helpen met speciale klussen. Zo kunnen gordijnen op maat worden gemaakt, evenals allerlei soorten raamdecoratie en vloerkleden. Ook is er een speciale stoffeerdienst,  waarmee je tapijt, tapijttegels, laminaat en vinyl voordelig kunt laten stofferen.  Vaak zijn er zelfs aanbiedingen dat tapijt en vinyl gratis gelegd of gordijnen gratis gemaakt wordt. Verder geldt er een 100% Tevredenheidsgarantie en een Prijsgarantie: hetzelfde product elders goedkoper gevonden? Kwantum keert niet alleen het prijsverschil uit, maar ook 10% korting op een volgende aankoop binnen veertien dagen. Veel producten zijn ook via de website kwantum.nl  te bestellen, die kun je dan thuis laten bezorgen of gratis afhalen in één van de winkels, betaling kan dan via iDeal of credit card (VISA, MasterCard). Bestellingen van gordijnen en raamdecoratie zijn online te volgen. Kwantum is voorzien van de Thuiswinkel Waarborg en wordt erkend door CBW, voor extra veiligheidsgaranties.

Klachten over Kwantum
Wanneer er problemen ontstaan met producten of diensten van Kwantum, dan kan er op verschillende manieren contact worden opgenomen. Het is vaak het handigst om naar een van de winkels te komen, daar kan het dan worden opgelost, maar mocht dat niet lukken of onhandig zijn, dan kun je ook via de website een contactformulier invullen of zoeken tussen de meest gestelde vragen. Hier vind je ook de adresgegevens van het hoofdkantoor in Tilburg.

Kun jij niet zonder Kwantum als je een klus begint? Of shop je er gewoon voor de aanbiedingen in woondecoratie voor huis en tuin? Laat hier je review achter!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!