NederlandReview

  Ervaringen Kunstvoorjou.nl

  Zonder wat decoratie is je huis maar kaal en kleurloos. Je kunt je woonkamer of slaapkamer al heel wat leuker maken door middel van een paar schilderijen. Die kun je vinden bij Kunstvoorjou.nl. Maar wat zal de kwaliteit van hun schilderijen nou echt zijn? Zal dat schilderij van een skyline nou echt wel zo mooi zijn? Zal dat drieluik nou wel goed bij elkaar passen? Zul je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Kunstvoorjou.nl het schilderij van het landschap bij jou thuisbezorgd? En hoe klantvriendelijk en behulpzaam zal de klantenservice of bezorgservice zijn als het schilderij niet goed blijkt te zijn aangekomen? Hier kun je het beste over horen van klanten die al een schilderij van Kunstvoorjou.nl thuis hebben hangen. Lees hun reviews om een eerlijk beeld van deze kunstwinkel te krijgen. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je echt van Kunstvoorjou.nl kunt verwachten.

  Over Kunstvoorjou.nl

  Kunstvoorjou.nl is een winkel die schilderijen en andere kunst verkoopt. De winkel is opgericht in 2006. Ze bestaan dus al meer dan 10 jaar. Het hoofdkantoor van deze kunstwinkel is te vinden in Breda. Het doel van de mensen achter deze winkel is om schilderkunst voor een breder publiek toegankelijk te maken. Ze zijn op dit gebied een toonaangevende winkel in de Benelux. Daarom hebben ze ook een hechte relatie opgebouwd met kunstenaars uit Nederland, België en Luxemburg. Ze hebben nu een groot assortiment schilderijen waarmee je je huis kunt aankleden. Denk hierbij aan figuratieve schilderijen, vrolijke schilderijen, Pop Art, abstracte kunst, grote schilderijen, skylines, Bohemien schilderijen en nog veel meer. Dus of je een echte afbeelding of juist liever iets abstracts waar je van kunt maken wat je zelf wilt, alles is mogelijk. Voorbeelden van afbeeldingen die op hun schilderijen kunnen staan zijn dieren, bloemen, steden en landschappen. Er zijn ook drieluiken en meerluiken. Dit is een set van schilderijen die perfect bij elkaar passen en elkaar aanvullen. Het kunnen drie delen van één groot schilderij zijn, maar ook drie schilderijen die qua thema, afbeelding en/of kleurgebruik compleet op elkaar aansluiten.


  Zenon schildert Bob Marley.

  Diensten van Kunstvoorjou.nl

  De schilderijen van Kunstvoorjou.nl kunnen gewoon online worden besteld. Kies er eentje uit en stop hem in je digitale winkelmandje. Maar wel eerst even een account aan. De bezorgservice van Kunstvoorjou.nl zal het schilderij dan goed voor je verpakken en vervolgens op weg naar je toe sturen. Ook is er een Kunstvoorjou.nl klantenservice om je te helpen als er een probleem mocht optreden.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Kunstvoorjou.nl

  Heb jij al zo’n schilderij van Kunstvoorjou.nl bij je thuis hangen? Dan kun je ons vast meer vertellen over jouw eigen ervaring met deze kunstwinkel. Hoe goed is de kwaliteit van het vrolijke schilderij dat je hebt gekocht? Blijven de abstracte kleuren lang mooi en duidelijk? Duurde het lang voor de bezorgservice van Kunstvoorjou.nl arriveerde met je nieuwe drieluik? Den wat had hun klantenservice te zeggen toen het schilderij beschadigd aankwam? Schrijf je eigen review over Kunstvoorjou.nl en laat ons weten wat jouw mening over Kunstvoorjou.nl is.

  Kunstvoorjou.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kunstvoorjou.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kunstvoorjou.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kunstvoorjou.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kunstvoorjou.nl actief?

  Kunstvoorjou.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kunstvoorjou.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.