Kunststofbouwmateriaal.nl

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Kunststofbouwmateriaal.nl

Ben je zoekende naar goede kunststof gevelbekleding? Dan zou Kunstofbouwmateriaal.nl weleens een interessante website voor jou zijn. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze site bekend zijn.

Wat is Kunststofbouwmateriaal.nl?

Via Kunststofbouwmateriaal.nl kunnen mensen kunststof gevelbekleding bestellen. Er wordt geleverd aan consumenten en bedrijven. De producten kunnen gebruikt worden voor een woning, kantoor of andere accommodatie. Bij ‘Kunststof Bouwmateriaal’ stellen ze dat de toepassing van duurzame kunststofmaterialen enorm belangrijk is. Goede kwaliteit kan het verschil maken. Ze stellen voor de volle honderd procent achter hun producten en dienstverlening te staan. Klanten zijn welkom om vrijblijvend contact op te nemen. Deze onderneming stelt dat de producten van hoog niveau zijn.

Leveringsinformatie

Volgens de mensen van deze onderneming is er een grote voorraad. Bestellingen kunnen vaak binnen 2 à 3 werkdagen afgeleverd worden. Een spoedlevering (binnen 24 uur) behoort tot de mogelijkheden. Als een product niet voorradig is kan het langer duren voordat je jouw pakket ontvangt. In dit soort situaties wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht. Als je een voorkeur hebt qua leveringsdatum kun je dit doorgeven via e-mail of per telefoon. Er kan gekozen worden uit diverse bezorgmethodes. Zo kan er voor een thuisbezorging gekozen worden. Andere opties zijn een ander adres of je kan de spullen gaan ophalen. Orders worden bezorgd met behulp van een vrachtwagen. Een uur voordat deze arriveert zal je gebeld worden door de chauffeur. Er moet iemand aanwezig zijn die ook nog eens een handje kan helpen.

Retourinformatie

De artikelen worden volgens dit bedrijf geleverd met garantie. Je mag een goed werkend product of meerdere producten verwachten. Als je niet tevreden bent kun je een retour in gang zetten. Hieraan zijn wel een aantal voorwaarden verbonden. Deze staan allemaal in een retourprocedure beschreven. Het verzoek is om retourzendingen telefonisch of per mail door te geven. Een retour moet binnen 14 dagen teruggestuurd worden. Het pakket moet inclusief factuur en een toelichtende brief teruggestuurd worden. Vergeet je zending niet voldoende te frankeren. Zonder frankering kan een retourpakket niet geaccepteerd worden. De retournering mag geen schade bevatten en moet in de originele verpakking zitten. Het aankoopbedrag zal binnen een termijn van 30 dagen teruggestort worden. Het bedrag wordt overgemaakt naar dezelfde rekening waarmee betaald is.

Klachtenregeling

Ze doen er alles aan klanten tevreden te houden. Toch kan er ontevredenheid ontstaan over de service of aankoop via de webshop. Het bedrijf wordt van onenigheid graag op de hoogte gesteld. Service speelt een belangrijke rol binnen deze organisatie. Ze gebruiken feedback van consumenten om hun service naar een hoger niveau te tillen. Een klacht kan schriftelijk via mail of brief ingediend worden. Er zal binnen vijf werkdagen na ontvangst van je klacht contact worden opgenomen. Mocht er geen oplossing gevonden worden kan een geschil worden aangemeld bij Stichting Webwinkelkeur. Een andere optie is om klachten te deponeren bij het ODR-platform van de Europese Commissie.  

Klantenservice

Er kan op werkdagen contact opgenomen worden met de klantenservice. Er wordt aangegeven dat ze elke dag voor hun klanten klaar staan. Vragen zijn van harte welkom en worden transparant beantwoord. Er is ook een fysieke showroom welke bezocht kan worden. Daar kunnen items bekeken en vergeleken worden. Online contact opnemen kan via het contactformulier op de website. Telefoneren of een e-mail sturen is ook prima.

Klantervaringen

Heb je weleens een aankoop gedaan via Kunstofbouwmateriaal.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. We stellen het op prijs als je deze deelt via een review op deze pagina. Mede door jouw visie krijgen we een goed beeld van deze organisatie.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook

close

Kunststofbouwmateriaal.nl

Vergelijk reviews en bekijk Kunststofbouwmateriaal.nl